NG Player Adware (Mac)

Kako se znebiti programske opreme NG Player (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti NG Player iz Maca?

Kaj je NG Player?

NG Player, ki spada v družino oglaševalskih programov InstallCore, je prevarantska aplikacija, predstavljena kot vrhunski medijski predvajalnik. Sodeč po samo videzu se NG Player morda zdi legitimen in koristen, vendar pogosto v sistem vdre brez privolitve. Poleg tega ta aplikacija zbira informacije in prinaša različne vsiljive oglase. Zato je NG Player kategoriziran kot potencialno neželena aplikacija (PUA) in oglaševalska programska oprema.

NG Player adwareKot pri večini oglasne programske opreme tudi NG Player zbira osebne podatke. Te aplikacije običajno beležijo informacije, kot so obiskana spletna mesta, ogledane strani, poizvedbe, vnesene v iskalnike, naslovi internetnega protokola (IP) itd. Zbrani podatki običajno vključujejo osebne podatke, ki se delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), ki ustvarjajo prihodek z zlorabo zasebnih podatkov. Prisotnost aplikacije za sledenje podatkov, kot je NG Player, lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Poleg tega NG Player ponuja kupone, pasice, pojavna okna in druge podobne oglase. Dobavljajo se z orodji, ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno mesto. Zato lahko že en sam nenamerni klik povzroči visoko tvegane računalniške okužbe. Priporočamo vam, da takoj odstranite oglaševalsko programsko opremo NG Player.

Povzetek grožnje:
Ime Oglasi NG Player
Vrsta grožnje Adware, zlonamerna programska oprema za Mac, virus Mac
Imena zaznavanja Avast (MacOS: InstallCore-GY [PUP]), BitDefender (Adware.MAC.Generic.10644), Emsisoft (Adware.MAC.Generic.10644 (B)), Kaspersky (Not-a-virus: HEUR: Downloader.OSX .InstallCore.ah), celoten seznam ( VirusTotal )
Simptomi Vaš Mac postane počasnejši od običajnega, vidite neželene pojavne oglase, preusmerjeni ste na dvomljiva spletna mesta.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player, prenosi hudournikov.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta, izguba zasebnih podatkov.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Mac)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik Mac z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo Combo Cleanerja.
▼ Prenesite Combo Cleaner za Mac
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Obstaja na deset programov oglaševalskega tipa, podobnih NG Player. Seznam primerov vključuje (vendar ni omejen na) UnzipPro , MyShopcoupon , CompariShop , MacBright , in LiveShoppers . S ponudbo številnih „uporabnih funkcij“ skušajo aplikacije vrste adware ustvariti vtis legitimnosti, vendar vsiljivi oglasi razvijalcem ustvarjajo prihodek. Potencialno neželene aplikacije, kot je NG Player, ne dajejo resnične vrednosti za običajne uporabnike, preprosto zbirajo informacije in prikazujejo vsiljive oglase, kar predstavlja neposredno grožnjo vaši zasebnosti in varnosti brskanja po spletu.

Kako se je NG Player namestil v moj računalnik?

NG Player ima uradno spletno mesto za prenos, vendar se distribuira tudi z lažnim posodobiteljem programske opreme, zato ta aplikacija pogosto vdre v sisteme brez dovoljenja. NG Player se širi z lažnim orodjem za posodabljanje Adobe Flash Player. Uporabnikom se prikažejo pojavna okna, ki trdijo, da je Adobe Flash Player zastarel, in jih spodbujajo, da ga posodobijo. Dejansko lahko uporabniki namesto posodabljanja aplikacije nenamerno namestijo NG Player (in več drugih potencialno neželenih aplikacij) v svoj sistem. Ta način distribucije je zelo podoben 'združevanju' - zavajajoči namestitvi programov tretjih oseb skupaj z običajno programsko opremo / aplikacijami. Razvrščanje je zelo pogosto med razvijalci oglaševalske programske opreme. Ti ljudje niso dovolj pošteni, da bi pravilno razkrili nameščene aplikacije v paketu. Te aplikacije skrijejo v nastavitvah »Po meri / Napredno« (ali drugih odsekih) teh postopkov. Poleg tega mnogi uporabniki pogosto pohitijo in preskočijo korake prenosa / namestitve, s čimer svoje sisteme izpostavijo tveganju za različne okužbe. Tudi oglaševalska programska oprema se širi z uporabo zgoraj omenjenih vsiljivih oglasov.

Wie erstelle ich einen transparenten Hintergrund?

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Pomanjkanje znanja in neprevidno vedenje sta glavna razloga za računalniške okužbe - previdnost je ključ do varnosti. Zato vam toplo priporočamo previdnost pri nalaganju / nameščanju / posodabljanju programske opreme in brskanju po internetu na splošno. Posodabljajte nameščeno programsko opremo. Da bi to dosegli, pa uporabite implementirane funkcije ali orodja, ki jih nudi samo uradni razvijalec. Poleg tega natančno analizirajte vsak korak prenosa / namestitve in onemogočite dodatno vključene programe. Priporočamo, da se izogibate uporabi prenosnikov / namestitvenih programov tretjih oseb, saj jih razvijalci monetizirajo s promocijo PUA-jev. Programsko opremo je treba prenesti samo iz uradnih virov z uporabo neposrednih povezav za prenos. Pomembno je tudi omeniti, da se vsiljivi oglasi običajno zdijo legitimni, saj razvijalci v njihovo zasnovo vlagajo veliko sredstev, vendar jih pogosto preusmerijo na dvomljiva spletna mesta, kot so igre na srečo, zmenki za odrasle itd. Če pride do teh oglasov, takoj odstranite vse sumljive programe in vtičnike brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen z NG Player, priporočamo, da zaženete pregled z Combo Cleaner Antivirus za macOS za samodejno odstranitev te oglaševalske programske opreme.

Zavajajoči namestitveni program, ki promovira oglaševalsko programsko opremo NG Player:

Zavajajoči namestitveni program, ki se uporablja za promocijo programa NG Player

Posnetek zaslona NG Player potencialno neželene aplikacije:

Aplikacija NG Player

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme Mac: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Combo Cleaner je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme Mac. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Kombinirano čistilo za Mac S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Hitri meni:

Video, ki prikazuje odstranitev oglasne programske opreme NG Player s pomočjo kombiniranega čistilca:

Odstranjevanje oglasne programske opreme NG Player:

Odstranite potencialno neželene programe, povezane z NG Player, iz Aplikacije mapa:

odstranitev mac adware iz mape z aplikacijami

Kliknite Ikona iskalnika. V oknu Finder izberite » Aplikacije '. V mapi z aplikacijami poiščite » MPlayerX ',' NicePlayer «Ali druge sumljive programe in jih povlecite v smetnjak. Ko odstranite potencialno neželene programe, ki povzročajo spletne oglase, v računalniku Mac poiščite morebitne preostale neželene komponente.

▼ PRENESI odstranjevalec za
Okužbe zlonamerne programske opreme Mac

Combo Cleaner preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Odstranite oglase z datotekami in mapami, povezanimi z ng player:

Finder pojdite na ukaz mape

Ubuntu Flash-Laufwerk installieren

Kliknite Finder v menijski vrstici. Izberite Pojdi, in kliknite Pojdi v mapo ...

korak 1V mapi / Library / LaunchAgents poiščite datoteke, ustvarjene z adware:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape zagonskih agentov 1. korak

V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / LaunchAgents

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape zagonskih agentov 2. korak
V LaunchAgents ', Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke in premaknite jih v smetnjak . Primeri datotek, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema - “ installmac.AppRemoval.plist ',' myppes.download.plist ',' mykotlerino.ltvbit.plist ',' kuklorest.update.plist ”Itd. Adware običajno namesti več datotek z istim nizom.

2. korakPreverite, ali so v / Knjižnica / Podpora za aplikacije mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape za podporo aplikacijam 1. korak

V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / Podpora za aplikacije

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape za podporo aplikacijam 2. korak
V Podpora za aplikacije ”, Poiščite nedavno dodane sumljive mape. Na primer » MplayerX 'Ali' NicePlayer ”In premaknite te mape v smetnjak .

korak3Preverite, ali so v datoteki ~ / Library / LaunchAgents mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape ~ zagonskih agentov 1. korak


V vrstico Pojdi v mapo vnesite: ~ / Library / LaunchAgents

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape ~ zagonskih agentov 2. korak

V LaunchAgents ', Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke in premaknite jih v smetnjak . Primeri datotek, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema - “ installmac.AppRemoval.plist ',' myppes.download.plist ',' mykotlerino.ltvbit.plist ',' kuklorest.update.plist ”Itd. Adware običajno namesti več datotek z istim nizom.

mach eine ebene transparent gimp

korak4Preverite, ali so v datoteki / Knjižnica / LaunchDaemons mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz zagonske mape demoni 1. korak
V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / LaunchDaemons

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz zagonske mape demoni 2. korak
V LaunchDaemons ”, Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke. Na primer ' com.aoudad.net-preferences.plist ',' com.myppes.net-preferences.plist ', ' com.kuklorest.net-preferences.plist ',' com.avickUpd.plist «Itd., In premaknite jih v smetnjak .

5. korak Skenirajte svoj Mac s kombiniranim čistilom:

Če ste upoštevali vse korake v pravilnem vrstnem redu, morate biti Mac brez okužb. Če želite zagotoviti, da vaš sistem ni okužen, zaženite pregled s programom Combo Cleaner Antivirus. Prenesite ga TUKAJ . Po prenosu datoteke dvokliknite combocleaner.dmg v odprtem oknu povlecite in spustite ikono Combo Cleaner na ikono aplikacij. Zdaj odprite zagonsko ploščico in kliknite ikono Combo Cleaner. Počakajte, da Combo Cleaner posodobi svojo bazo definicij virusov in kliknite 'Začni kombinirano skeniranje' .

scan-with-combo-cleaner-1

Combo Cleaner bo računalnik Mac pregledal glede okužb z zlonamerno programsko opremo. Če je v protivirusnem pregledu prikazano sporočilo »ni najdenih groženj« - to pomeni, da lahko nadaljujete z vodnikom za odstranjevanje, sicer je priporočljivo, da pred nadaljevanjem odstranite vse najdene okužbe.

scan-with-combo-cleaner-2

Po odstranitvi datotek in map, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema, še naprej odstranjujte neumne končnice iz internetnih brskalnikov.

Oglasi, ki jih je NG Player odstranil iz internetnih brskalnikov:

ikona brskalnika safariOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranite oglase razširitev Safari za ng player:

nastavitve brskalnika safari

wie man cloudfront.net loswird

Odprite brskalnik Safari, v menijski vrstici izberite ' Safari 'in kliknite' Preference ... ' .

okno razširitev safari

V oknu z nastavitvami izberite ' Razširitve 'in poiščite pred kratkim nameščene sumljive razširitve. Ko se nahaja, kliknite Odstrani poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Safari - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Safari .

ikona brskalnikaOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Odstranite oglase dodatkov za Mozilla Firefox, povezanih s predvajalnikom:

dostop do dodatkov za mozilla firefox

Odprite brskalnik Mozilla Firefox. V zgornjem desnem kotu zaslona kliknite ' Odprite meni gumb '(tri vodoravne črte). V odprtem meniju izberite ' Dodatki '.

odstranjevanje zlonamernih dodatkov iz mozilla firefox

Izberite Razširitve 'in poiščite nedavno nameščene sumljive dodatke. Ko se nahaja, kliknite Odstrani poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Mozilla Firefox - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Mozilla Firefox .

ikona brskalnika chromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranite oglase z dodatki Google Chrome, povezanimi s predvajalnikom:

odstranjevanje zlonamernih razširitev za Google Chrome 1. korak

Odprite Google Chrome in kliknite » Chromov meni '(tri vodoravne črte) v zgornjem desnem kotu okna brskalnika. V spustnem meniju izberite ' Več orodij 'in izberite' Razširitve '.

odstranjevanje zlonamernih razširitev za Google Chrome 2. korak

V Razširitve 'poiščite nedavno nameščene sumljive dodatke. Ko se nahaja, kliknite Smeti poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Google Chrome - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Google Chrome .

Zanimivi Članki

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

Kako odstraniti PUP.Optional.Legacy Virus - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti CryptoLocker-v3 Ransomware - koraki za odstranitev virusa

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Imate radi igre na Linuxu? Pojdite na novo raven igranja iger tako, da svojo igralno miško v Linuxu konfigurirate s pomočjo aplikacije Piper GUI.

Nullbyte Ransomware

Nullbyte Ransomware

Kako odstraniti Nullbyte Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Emotet Trojan

Emotet Trojan

Kako odstraniti trojanski program Emotet - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Kako odstraniti povezavo s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako se znebiti My Smartlink Browser Hijacker - vodnik za odstranjevanje virusov

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Mazy - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti JSSLOADER RAT - navodila za odstranjevanje virusov

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Kako odstraniti baterijo, ki jo poškodujejo virusi POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije