Brez zvoka z zvokom Realtek HD Audio Driver

Brez zvoka z zvokom Realtek HD Audio Driver

Brez zvoka pri zvoku Realtek High Definition Audio Driver ni zvoka. Kako to popraviti?

Realtek Semiconductor Corp., ki se nahaja v industrijskem parku Hsinchu na Tajvanu 'Silicijeva dolina' - začeli z majhno skupino mladih, predanih inženirjev leta 1987. Ti mladi ustanovni inženirji so Realtek v treh desetletjih vgradili v eno največjih in najuspešnejših oblikovalskih hiš na svetu. Prizadevanja podjetja Realtek, da zagotovi vrhunsko pionirsko tehnologijo IC (integrirano vezje) - skupaj s svojo trdno zavezanostjo ustvarjanju edinstvenih in inovativnih modelov za široko paleto visokotehnoloških aplikacij, so podjetju prislužili svetovni ugled in omogočili ugoden in stalna stopnja rasti v letih od njene ustanovitve.

V tem članku bomo obravnavali težavo z gonilnikom Realtek High Definition Audio. Gonilnik naprave je programska oprema, ki operacijskemu sistemu in drugi programski opremi omogoča interakcijo z določenimi napravami in strojno opremo. Voznik je kot prevajalec med programsko in strojno opremo, kar jim omogoča nemoteno komunikacijo, saj jih pogosto razvijajo različni proizvajalci in podjetja. Zvočni gonilnik Realtek HD je programska oprema, ki omogoča, da vaš operacijski sistem (v tem primeru Windows) komunicira z vašo avdio strojno opremo Realtek. Gonilniki so bistvenega pomena za polno uporabo računalniške strojne opreme in če v vašem sistemu ni nameščenih ustreznih zvočnih gonilnikov, sploh ne bi bilo zvoka.Verjetno je, da bo vaša namestitev sistema Windows namestila nekaj funkcionalnih gonilnikov, ki dobro delujejo, in jih ne potrebujete. Včasih pa obstajajo težave z zmogljivostjo in združljivostjo, zaradi katerih bo morda treba prenesti gonilnike Realtek. Končno gre za to, ali vaš zvok deluje ali ne. V nekaterih primerih pa lahko tudi gonilniki Realtek HD Audio prenehajo pravilno delovati. V tem priročniku vam bomo pokazali, kako vedeti, ali je to res gonilnik, ki ne deluje, in kako ga popraviti (če je temu tako). Preberite spodnji članek, če želite izvedeti, kako.

kako popraviti gonilnik zvoka visoke ločljivosti realtek -

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Prepričajte se, da je težava z zvokom Realtek High Definition Audio Driver

Za to boste morali uporabiti upravitelja naprav Windows. Upravitelj naprav je programček nadzorne plošče v operacijskih sistemih Microsoft Windows. Uporabnikom omogoča ogled in nadzor strojne opreme, pritrjene na računalnik. Kadar kos strojne opreme ne deluje, je uporabnik označen s kršitvijo strojne opreme. Seznam strojne opreme je mogoče razvrstiti po različnih kriterijih. Če ga želite odpreti, vnesite 'upravitelj naprav' v Iskanje in kliknite 'Upravitelj naprav' rezultat, da ga odprete.

prepričajte se, da je težava z gonilnikom Realtek 1. korak

ubuntu installieren .deb

V oknu upravitelja naprav boste videli seznam strojne opreme, priključene na vaš računalnik. Poišči 'Krmilniki zvoka, videa in iger' kategorije in preverite, ali je poleg imena Realtek High Definition Audio naprave rumen klicaj ali vprašaj. Če obstaja, potem to pomeni, da je pri vašem gonilniku težava in jo morate posodobiti.

prepričajte se, da je težava z gonilnikom Realtek 2. korak

Tablet-Treiber läuft nicht mit Wacom Windows 7

[Nazaj na kazalo]

Zvočni gonilnik Realtek High Definition Audio posodobite ročno

Pojdite v Device Manager in ponovite zgoraj opisane korake. Z desno miškino tipko kliknite gonilnik Realtek High Definition Audio in izberite 'Posodobi gonilnik' iz kontekstnega menija.

ročno posodobite gonilnik zvoka Realtek hd 1. korak

Vprašani boste, ali želite samodejno poiskati posodobljeno programsko opremo gonilnikov ali v računalniku poiskati programsko opremo gonilnikov. Če izberete prvo možnost, bo Windows v računalniku in internetu poiskal najnovejšo programsko opremo gonilnikov za vašo napravo. Druga možnost zahteva prenos gonilnika Realtek High Definition Audio v računalnik ali pogon USB.

ročno posodobite gonilnik zvoka Realtek hd 2. korak

Drug način za posodobitev gonilnika Realtek High Definition Audio je ročni prenos s spletnega mesta Realtek. Prenesite gonilnik in nato odprite namestitveno datoteko, da začnete postopek namestitve po navodilih. Obiščite to spletno stran poiskati pravo različico gonilnika za vaš operacijski sistem Windows.

ročno posodobite gonilnik zvoka Realtek hd 3. korak

Gonilnike Realtek lahko prenesete tudi iz kataloga Microsoft Update. Nekateri uporabniki so poročali, da je nalaganje gonilnikov Realtek od tu dejansko rešilo težavo. Katalog posodobitev Microsoft je spletno mesto, ki ponuja posodobitve za računalnike z operacijskim sistemom Windows 2000 SP3, Windows XP in Windows Server 2003 in novejšimi. Konec leta 2015 in izdaja sistema Windows 10 Microsoft ponuja posodobitve na voljo izključno prek Microsoftovega kataloga posodobitev. Storitev, ki jo je ustvaril Microsoft, ponuja seznam posodobitev, ki jih lahko korporacije distribuirajo po omrežju. Varnostne posodobitve se objavijo enkrat mesečno na spletnem mestu, razen v posebnih okoliščinah, na primer v primeru razširjenega računalniškega virusa ali črva Microsoft čim prej izda ustrezno posodobitev. Obiščite to spletno mesto, da odprete in vnesete Microsoft Update Catalog and type 'Realtek' ali 'Realtek Driver' , da poiščete gonilnike, ki so na voljo za vašo napravo.

ročno posodobite gonilnik zvoka Realtek hd 4. korak

[Nazaj na kazalo]

Avtomatsko posodobite gonilnik zvoka Realtek High Definition Audio

Drug način za posodobitev gonilnika Realtek High Definition Audio je samodejna posodobitev / ponovna namestitev gonilnika z namestitvenim programom Snappy Driver Installer. Snappy Driver Installer (SDI) je zmogljivo brezplačno orodje za posodabljanje gonilnikov za Windows, ki lahko shrani celotno zbirko gonilnikov brez povezave. Gonilniki brez povezave omogočajo Snappy Driver Installerju dostop do hitrih posodobitev gonilnikov, tudi če ni aktivne internetne povezave. Snappy Driver deluje tako z 32-bitno kot s 64-bitno različico operacijskega sistema Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista in Windows XP. Gonilnike lahko prenesete prek namestitvenega programa Snappy Driver Installer v tako imenovanih gonilniških paketih, ki so samo zbirke (paketi) gonilnikov za različno strojno opremo, kot so zvočne naprave, grafične kartice, omrežni vmesniki itd. Lahko tudi prikaže podvojene gonilnike in neveljavne gonilnike ter ločuje posodobitve ki zahtevajo, da znova zaženete računalnik, da jih boste lažje ločili od ostalih. Snappy Driver Installer lahko prenesete s spletnega mesta tukaj .

samodejno posodobi gonilnik zvoka Realtek hd

[Nazaj na kazalo]

Preverite, ali so na voljo posodobitve za Windows

Še nekaj, kar bi morda želeli poskusiti, je posodobiti trenutno različico sistema Windows. Preverjanje posodobitev za celoten operacijski sistem Windows je ponavadi dobra ideja in lahko pomaga tudi pri težavah z gonilniki Realtek High Definition Audio. Če želite preveriti vrsto posodobitev sistema Windows 'preveri za posodobitve' v Iskanje in kliknite 'Preveri za posodobitve' rezultat.

preverite posodobitve sistema Windows 1. korak

Samodejno bi morali biti usmerjeni v razdelek Windows Update. Kliknite 'Preveri za posodobitve' in Windows bo začel preverjati posodobitve. Če so na voljo posodobitve, jih namestite in poskusite znova preveriti, ali so na voljo najnovejše posodobitve v vašem operacijskem sistemu. Po namestitvi posodobitev (če jih je bilo treba namestiti) preverite, ali imate še vedno težave z gonilniki Realtek High Definition Audio.

"Dienstregistrierung fehlt oder ist beschädigt"

preverite posodobitve sistema Windows 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Obnovite sistem s pomočjo točk za obnovitev

Orodje za obnovitev sistema ustvari obnovitvene točke. Obnovitvena točka je zbirka pomembnih sistemskih datotek, ki jih Obnovitev sistema shrani na določen datum in čas. Obnovitev sistema povrne vse na shranjeno obnovitveno točko, najprej pa morate imeti posneto. Če obnovitvena točka v vašem računalniku ne obstaja, Obnovitev sistema nima več na kaj. Za uporabo tega orodja morate ustvariti obnovitvene točke. Z ustvarjeno obnovitveno točko bo ta funkcija sistem vrnila v prejšnje delovno stanje, ne da bi vplivala na vaše datoteke in podatke.

Ta rešitev je skrajno sredstvo, preizkusite jo le, če težave ne reši nič drugega. Če imate kakršne koli obnovitvene točke sistema, ki so bile ustvarjene, preden so se pojavile težave z gonilnikom Realtek High Definition Audio, boste morda težavo odpravili z obnovitvijo sistema. Če želite obnoviti sistem, zaženite Run. Če ga želite zagnati, pritisnite tipko Windows + R in vnesite 'rstrui.exe' . V pogovornem oknu Zaženi pritisnite Enter ali kliknite 'V REDU' .

usb anschluss am mac funktioniert nicht

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 1. korak

V oknu za obnovitev sistema kliknite 'Naslednji' .

preverite posodobitve sistema Windows 2. korak

Če so ustvarjene obnovitvene točke, boste videli njihov seznam. Označi 'Pokaži več obnovitvenih točk' potrditveno polje in mora prikazati več obnovitvenih točk. Izberite obnovitveno točko, ki vam najbolj ustreza (odvisno od ustvarjenega časa itd.), In kliknite 'Naslednji' . Ne izberite točke obnovitve v času, ko so bile že prisotne težave z gonilnikom Realtek High Definition Audio - zagotovo se ne želite vrniti v to stanje.

preverite, ali so posodobitve za Windows 3. korak

Potrdite obnovitveno točko. Vaš računalnik bo obnovljen v stanje pred dogodkom, opisanim v 'Opis' polje. Če ste z izbiro zadovoljni, kliknite 'Končaj' in postopek obnovitve sistema se bo začel.

preverite posodobitve sistema Windows 4. korak

Upamo, da je bil ta članek koristen in ste lahko rešili težavo z gonilnikom Realtek High Definition Audio, zdaj pa lahko računalnik uporabljate brez težav. Če poznate druge metode, s katerimi lahko popravite gonilnik Realtek HD Audio, ne oklevajte in pustite komentar v spodnjem oddelku za komentarje.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako popraviti zvok Realtek High Definition Audio Driver:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Buzzdock Adware

Buzzdock Adware

Kako odstraniti programsko opremo Buzzdock - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Volframove zaokrožene pisave ni bilo mogoče najti prevara

Volframove zaokrožene pisave ni bilo mogoče najti prevara

Kako odstraniti prevaro z volframovo zaokroženo pisavo ni bilo mogoče najti - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Logic Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Logic Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Logic Search - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Adware za pomoč tržnim raziskavam

Adware za pomoč tržnim raziskavam

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo Market Research Helper - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Inspsearch.com Virus

Inspsearch.com Virus

Kako se znebiti virusa Inspsearch.com - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Ustvarite osupljivo slikovno pikslo z brezplačnim in odprtokodnim urejevalnikom Pixelorama

Ustvarite osupljivo slikovno pikslo z brezplačnim in odprtokodnim urejevalnikom Pixelorama

Pixelorama je brezplačen in odprtokodni urejevalnik 2D sprite za več platform. Ponuja vsa potrebna orodja za ustvarjanje slikovnih pik v čednem uporabniškem vmesniku.

Oglasi iz borovcev

Oglasi iz borovcev

Kako odstraniti oglase Pine Tree Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Ne zaupajte lažnim e-poštnim sporočilom Amazon, ki ponujajo darilne kartice v višini 100 USD

Ne zaupajte lažnim e-poštnim sporočilom Amazon, ki ponujajo darilne kartice v višini 100 USD

Kako odstraniti e-poštni virus Amazon Gift Card $ 100 - navodila za odstranitev virusa

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Odstranite ransomware OmniSphere iz sistema

Odstranite ransomware OmniSphere iz sistema

Kako odstraniti OmniSphere Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)


Kategorije