Playthru Player Adware

Kako odstraniti programsko opremo Playthru Player - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranitev Playthru Playerja

Kaj je Playthru Player?

Aplikacija Playthru Player naj bi uporabnikom omogočala predvajanje spletnih videoposnetkov neposredno z namizja brez uporabe internetnih brskalnikov - ' Predvajalnik PlayThru temelji na eni preprosti, a briljantni ideji: prijetni spletni izkušnji gledanja videoposnetkov - brez brskalnika! Predvajalnik PlayThru ponuja nemoteno spletno gledanje videoposnetkov neposredno na namizju med delom, brskanjem po spletu ali igranju iger. 'Ta funkcija se sprva morda zdi legitimna in uporabna, vendar je Playthru Player kategoriziran kot oglaševalska programska oprema in potencialno neželen program (PUP). Ta zavajajoča aplikacija običajno vdre v sisteme brez dovoljenja uporabnika. Poleg tega ustvarja različne spletne oglase in spremlja brskanje po internetu.

Playthru Player adwareZa prikaz oglasov Playthru Player uporablja navidezni sloj, ki omogoča umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli obiskano spletno mesto. V času raziskav je Playthru Player ustvaril prikazne, pasice, kupone in druge podobne oglase. Politika zasebnosti določa, da se lahko vrste dostavljenih oglasov kadar koli spremenijo. Prikazani oglasi dejansko zmanjšujejo izkušnjo brskanja po internetu s prikrivanjem osnovne vsebine. Prav tako lahko preusmerijo na prevarantska spletna mesta z nalezljivo vsebino, zato obstaja velika verjetnost, da bodo njihovi kliki povzročili nadaljnje računalniške okužbe. Predvajalnik Playthru zbira različne vrste informacij o programski in strojni opremi, kot so naslovi internetnega protokola (IP) (za določanje zemljepisnih lokacij), vrsta CPU, operacijski sistem itd. Nekateri zbrani podatki lahko vsebujejo osebno določljive podrobnosti in s tem igralec Playthru nameščen v vašem sistemu, lahko povzroči težave z zasebnostjo. Iz teh razlogov vam toplo priporočamo, da odstranite to oglaševalsko programsko opremo.

Pravilnik o zasebnosti Playthru Player glede spletnega oglaševanja:

PlayThruPlayer bo v prihodnosti lahko vključeval dodatne oglase, vključno z, brez omejitev: umestitvijo prikaznih oglasov, pasic ali kuponov na spletne strani ali prikazovanjem delov teh spletnih strani, da se oglasi sicer ne bi pojavili na osnovnem spletnem mestu ali pretvorili besede na straneh, ki si jih ogledate v hiperpovezave, ki so povezane z oglasi.

woran erkenne ich ob ich 32 bit oder 64 bit habe

Upoštevajte, da je Playthru Player običajna aplikacija oglaševalskega tipa in je zato zelo podobna stotinam drugih aplikacij iste vrste. Na primer SkyeMoji , SmartSaver , Pokrov aplikacije , in Twinkle Star prav tako trdijo, da so legitimni in bodo na različne načine izboljšali izkušnjo brskanja po internetu. Te trditve so zgolj poskus ustvarjanja vtisa koristne programske opreme. Niti Playthru Player niti katera koli druga aplikacija vrste adware ne zagotavlja obljubljene funkcionalnosti. Razviti so za ustvarjanje prihodkov s prikazovanjem oglasov in zbiranjem različnih podatkov o uporabnikih / sistemih.

Kako se je Playthru Player namestil v moj računalnik?

Čeprav ima Playthru Player uradno spletno mesto za prenos, se pogosto distribuira kot 'sveženj' skupaj z drugimi(večinoma brezplačno)programske opreme. Pakiranje se uporablja za prikrivanje programov tretjih oseb v nastavitvah »Po meri« ali »Napredno« in ker večina uporabnikov med postopki prenosa in namestitve ne posveča dovolj pozornosti, je ta metoda izjemno učinkovita. Mnogi uporabniki se ne zavedajo, da razvijalci namerno skrivajo lažne programe, kot je Playthru Player. Zato z hitenjem postopkov prenosa / namestitve in preskočitvijo večine korakov nehote namestijo potencialno neželene programe.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Tej situaciji se je mogoče izogniti s številnimi preprostimi koraki. Nikoli ne hitite s postopki prenosa ali namestitve. Natančno sledite vsakemu koraku in zavrnite vse ponudbe za prenos ali namestitev programske opreme drugih proizvajalcev. Poleg tega je treba te postopke izvajati z možnostmi »Po meri« ali »Napredno«, namesto »Hitro« ali »Tipično« - to bo razkrilo vso priloženo programsko opremo, navedeno za namestitev, in vam omogočilo, da jo prekličete.

Posnetek zaslona aplikacije Playthru Player:

Deceptive Playthru Player adware aplikacija

Zavajajoči namestitelji brezplačne programske opreme, ki se uporabljajo za distribucijo oglasne programske opreme Playthru Player:

vzorec namestitvenega programa za predvajalnik playthru player 5 playthru vzorec namestitvene programske opreme 4 vzorec namestitvenega programa za predvajalnik playthru player 3 playthru vzorec namestitvene programske opreme 2 Zavajajoč namestitveni program za brezplačno programsko opremo, ki se uporablja pri distribuciji Playthru Player (vzorec 1)

Nastavitev namestitvene programske opreme za predvajalnik Playthru:

Zavajajoči namestitveni program za brezplačno programsko opremo, ki se uporablja pri distribuciji Playthru Player (vzorec 2)

Playthru Player ustvarja vsiljive pojavne oglase (označene kot 'Oglasi s strani Playthru Player'):

playthru player adware, ki ustvarja pojavne oglase

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje programske opreme za Playthru Player:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev programske opreme Playthru Player prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite Playthru Player ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa, ki povzroča oglase Playthru Player, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo Playthru Player iz internetnih brskalnikov:

V času raziskav Playthru Player vtičnikov brskalnika ni namestil v Internet Explorer, Google Chrome ali Mozilla Firefox, vendar je bil priložen drugi oglaševalski programski opremi. Zato vam svetujemo, da iz svojih internetnih brskalnikov odstranite vse potencialno neželene dodatke za brskalnike.

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov Playthru Player iz 1. koraka Internet Explorerja

Apple-Sicherheitsverletzungsmeldung auf dem iPhone

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje oglasov Playthru Player iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov predvajalnika playthru, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

touchpad scroll funktioniert nicht asus windows 10

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov Playthru Player iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov Playthru Player iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov predvajalnika playthru, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Logotip Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov Playthru Player iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

Windows 10 wird von keinem Programm geöffnet

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov Playthru Player iz koraka 2 Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem oglasov predvajalnika playthru, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov predvajalnika playthru, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju oglasov predvajalnika playthru iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

So ändern Sie das Thema in Eclipse

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o oglasih predvajalnika playthru ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.