Počakajte, da se trenutni program konča z odstranjevanjem ali spreminjanjem

Počakajte, da se trenutni program konča z odstranjevanjem ali spreminjanjem

Kako zaobiti obvestilo »Prosimo, počakajte, da se trenutni program konča z odstranitvijo ali spreminjanjem«

Če ste uporabnik sistema Windows, ste morda naleteli na obvestilo o programih in funkcijah sistema Windows 'Počakajte, da se trenutni program konča z odstranjevanjem ali spreminjanjem' . To obvestilo se običajno prikaže, ko poskušate namestiti, odstraniti ali spremeniti več programov hkrati. Sporočilo uporabnike obvešča, da teh dejanj ni mogoče izvesti, dokler trenutni program ni končan.

Operacijski sistem Windows preprečuje uporabnikom izvajanje več dejanj v programih, da bi se izognili nadaljnjim napakam ali nepopolnim dejanjem, ki bi lahko povzročila različne konflikte. Ta postopek lahko traja nekaj minut, sporočilo pa naj izgine, ko je postopek končan. Kljub temu so nekateri uporabniki poročali, da postopek odstranitve, namestitve ali spremembe traja preveč časa ali pa se nikoli ne konča. Tako je nemogoče nadaljevati z izvajanjem enakega dejanja v drugih programih, saj je 'Počakajte, da se trenutni program konča z odstranjevanjem ali spreminjanjem' nenehno ponovno pojavlja.Če želite odpraviti to težavo, boste morda morali znova zagnati računalnik, uporabiti program za odstranjevanje drugih proizvajalcev, znova registrirati storitev Windows Installer, znova zagnati storitev Windows Installer, znova zagnati raziskovalec datotek (Windows), odstraniti program v varnem načinu ali sprejeti druga dejanja . V spodnjem vodniku z različnimi opisi in posnetki zaslona pokažemo, kako izvajati te metode. Preizkusite vsako metodo, da poiščete rešitev za obhod 'Počakajte, da se trenutni program konča z odstranjevanjem ali spreminjanjem' Obvestilo sistema Windows.

Počakajte, da se trenutni program konča z odstranjevanjem ali spreminjanjem

Kazalo:

wie man einen Dual-Boot einrichtet

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Znova zaženite računalnik

Včasih so najlažje rešitve najboljše. Priporočamo, da najprej preizkusite to. Znova zaženite računalnik, ki bo končal vse tekoče procese, vključno z namestitvami, spremembami itd. Poskusite namestiti, odstraniti, znova spremeniti program in preveriti, ali še vedno prejemate 'Počakajte, da se trenutni program konča z odstranjevanjem ali spreminjanjem' sporočilo.

[Nazaj na kazalo]

Uporabite neodvisni program za odstranjevanje

Če operacijski sistem Windows ne more normalno odstraniti programa, uporabite programsko opremo drugih proizvajalcev, kot je CCleaner - to je kompakten in učinkovit pripomoček za računalnike z operacijskim sistemom Microsoft Windows. Čisti neželeno pošto in težave, ki se kopičijo skozi čas: začasne datoteke, pokvarjene bližnjice in druge težave. Ščiti zasebnost, čisti zgodovino brskanja in začasne internetne datoteke, kar vam omogoča, da ste bolj samozavestni uporabnik interneta in manj dovzetni za krajo identitete. CCleaner lahko očisti odvečne datoteke iz različnih programov (s čimer prihrani prostor na trdem disku), odstrani nepotrebne vnose v registru sistema Windows, pomaga odstraniti programsko opremo in izbere, kateri programi se začnejo z operacijskim sistemom Windows. CCleaner lahko prenesete s spletnega mesta tukaj .

Ko ga prenesete, namestite CCleaner in ga odprite. Izberite 'Orodja' v levem podoknu in izberite program, ki ga želite odstraniti. Nato kliknite 'Odstrani' na desnem podoknu. Preverite, ali orodje CCleaner brez težav odstrani programsko opremo.

uporabite odstranjevalec tretjih oseb

[Nazaj na kazalo]

Odstranite program v varnem načinu

Varni način je diagnostični način zagona v operacijskih sistemih Windows, ki se uporablja za omejen dostop do sistema Windows, če se operacijski sistem ne zažene ali deluje normalno. Nasprotno je običajnemu načinu, ki Windows zažene na običajen način. Varni način je na voljo v sistemih Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 in večini starejših različic sistema Windows.

Eden najpogostejših korakov pri odpravljanju težav z računalnikom je zagon v varnem načinu. Varni način zažene sistem Windows v osnovnem stanju z uporabo omejenega nabora datotek in gonilnikov. Pomaga pri odpravljanju težav v računalniku. Če se težava na primer ne pojavi v varnem načinu, bo to potrdilo, da težave ne povzročajo privzete nastavitve in osnovni gonilniki naprav. Varni način je tudi dober način, da trojancem preprečite, da bi blokirali protivirusno programsko opremo. Eden od načinov za zagon sistema Windows v varnem načinu je, da odprete Nastavitve in izberete 'Posodobitev in varnost' možnost.

odstranite program v varnem načinu 1. korak

Zdaj izberite 'Obnovitev' v levem podoknu in kliknite 'Znova zaženi zdaj' gumb pod 'Napredni zagon' .

odstranite program v varnem načinu 2. korak

Ko ste v oknu Advanced Startup Window, kliknite 'Odpravljanje težav' .

odstranite program v varnem načinu 3. korak

Nato kliknite 'Napredne možnosti' .

odstranite program v varnem načinu 4. korak

V možnosti Napredne možnosti kliknite 'Nastavitve zagona' .

ftp server linux einrichten

odstranite program v varnem načinu 5. korak

V nastavitvah zagona kliknite 'Ponovni zagon' . Po ponovnem zagonu lahko izberete, kako zagnati Windows.

odstranite program v varnem načinu 6. korak

Prikazan vam bo seznam možnosti. Če želite izbrati možnost, pritisnite številko na tipkovnici ali uporabite funkcijske tipke od F1 do F9. Pritisnite F5 ali 5, da omogočite varni način z omrežjem. Če želite, lahko izberete tudi četrto možnost.

odstranite program v varnem načinu 7. korak

Počakajte, da se Windows zažene, in poskusite odstraniti, namestiti ali spremeniti program. Preverite, ali še vedno prejemate 'Počakajte, da se trenutni program konča z odstranjevanjem ali spreminjanjem' sporočilo.

[Nazaj na kazalo]

Ponovno registrirajte Windows Installer Service

Storitev Windows Installer dodaja, spreminja in odstranjuje programe, ki so na voljo v paketu Windows Installer. Ponovna registracija te storitve bi lahko pomagala rešiti težavo in preprečiti, da bi se Windows zataknil v 'Počakajte, da se trenutni program konča z odstranjevanjem ali spreminjanjem' sporočilo. Če želite znova registrirati storitev namestitvenega programa Windows, morate v ukaznem pozivu izvesti ukaz. Tip 'ukazni poziv' v Iskanje in z desno miškino tipko kliknite rezultat ukaznega poziva. Izberite 'Zaženi kot skrbnik' iz kontekstnega menija.

znova registrirajte 1. korak storitve servisa za namestitev sistema Windows

Windows lässt mich nicht einloggen

Vnesite 'msiexec / odjava' in na tipkovnici pritisnite Enter.

znova registrirajte 2. korak namestitvenega servisa za Windows

Zdaj vnesite 'msiexec / regserver' in na tipkovnici pritisnite Enter. Preverite, ali sistem Windows ostaja zataknjen na 'Počakajte, da se trenutni program konča z odstranjevanjem ali spreminjanjem' sporočilo, medtem ko poskušate namestiti, odstraniti ali spremeniti program.

znova registrirajte 3. korak storitve servisa Windows Installer

[Nazaj na kazalo]

Zaženite orodje za odpravljanje težav v sistemu Windows

Obstajajo različni orodji za odpravljanje težav s sistemom Windows, ki so zasnovani za hitro diagnosticiranje in samodejno odpravljanje težav z računalnikom. Odpravljavci težav ne morejo odpraviti vseh težav, so pa dobro mesto za začetek, če naletite na težave z računalnikom, operacijskim sistemom ali povezanimi napravami. V tem primeru priporočamo, da prenesete Microsoftovo orodje za odpravljanje težav, ki odpravlja težave / sporočila, ki preprečujejo namestitev ali odstranitev programov. Odpravlja poškodovane registrske ključe v 64-bitnih operacijskih sistemih, poškodovane registrske ključe, ki nadzorujejo podatke o posodobitvah, težave, ki preprečujejo namestitev novih programov, in težave, ki preprečujejo popolno odstranitev obstoječih programov. Kliknite to povezavo da prenesete orodje za odpravljanje težav in ga nato zaženete. Ko se odpre, kliknite 'Naslednji' in preverite, ali najde in odpravi težave, povezane z 'Počakajte, da se trenutni program konča z odstranjevanjem ali spreminjanjem' sporočilo.

zaženite orodje za odpravljanje težav z operacijskim sistemom Windows

[Nazaj na kazalo]

Znova zaženite postopek Windows Explorer

File Explorer (prej znan kot Windows Explorer) prikazuje hierarhično strukturo datotek, map in pogonov v računalniku. Prikaže tudi vse omrežne pogone, ki so bili preslikani v črke v računalniku. Ponovni zagon File Explorerja lahko povzroči 'Počakajte, da se trenutni program konča z odstranjevanjem ali spreminjanjem' sporočilo izgine - če je aplikacija, ki jo želite namestiti ali odstraniti, zataknjena pri dostopu do raziskovalca Windows (File). Če želite znova zagnati File Explorer (Windows Explorer), odprite upravitelja opravil s pritiskom tipk Ctrl + Shift + Esc na tipkovnici ali z desno miškino tipko kliknite meni Start in v kontekstnem meniju izberite Upravitelj opravil. Ko je upravitelj opravil odprt, poiščite 'Raziskovalec Windows' pod 'Procesi' zavihek in ga izberite. Nato poiščite 'Ponovni zagon' v spodnjem desnem kotu in ga kliknite.

znova zaženite postopek raziskovalec

[Nazaj na kazalo]

Ustavi namestitveni program Windows

Še en preprost način, kako se izogniti 'Počakajte, da se trenutni program konča z odstranjevanjem ali spreminjanjem' sporočilo je ustaviti storitev Windows Installer. To se začne šele, ko nameščate ali odstranjujete program - če ga ustavite, se postopek konča. To lahko pomeni tudi, da program ne bo odstranjen ali nameščen v celoti, zato je ta rešitev morda le rešitev. Učinkovito bi moralo biti, če je vaš glavni cilj zaobiti sporočilo Programi in funkcije. CCleaner lahko uporabite tudi za odstranjevanje morebitnih vnosov iz nedokončanih odstranitev. Če želite ustaviti storitev Windows Installer, najprej pritisnite tipko Win + R, da odprete pogovorno okno Run. V pogovorno okno Zaženi vnesite 'services.msc' in kliknite 'V REDU' ali pritisnite tipko Enter na tipkovnici.

ustavite namestitev servisa Windows 1. korak

V oknu Storitve boste videli seznam lokalnih storitev. Pomaknite se navzdol in poiščite 'Namestitveni program Windows' in ga izberite. Kliknite 'Stop' v levem podoknu in storitev Windows Installer bo zdaj ustavljena.

ustavite namestitveni program za Windows 2. korak

[Nazaj na kazalo]

sicherer boot deaktivieren windows 10

Popolnoma izklopite računalnik

Z izrazom 'popolnoma' ne mislimo na običajno zaustavitev. Izklopite / izklopite računalnik in ga izključite iz vira napajanja. Če uporabljate prenosni računalnik, ga izključite iz napajanja in odstranite baterijo. Počakajte nekaj minut, nato ponovno vstavite baterijo (če uporabljate prenosni računalnik) in računalnik priključite v električno vtičnico. Vklopite računalnik in preverite, ali še vedno prejemate 'Počakajte, da se trenutni program konča z odstranjevanjem ali spreminjanjem' sporočilo. Ta vrsta izklopa je znana tudi kot cikel napajanja, ki znova inicializira nabor konfiguracij in parametrov računalnika. Nekateri uporabniki poročajo, da je ta preprosta rešitev zaobšla sporočilo Programi in funkcije.

Upamo, da vam je ta vodnik pomagal razumeti, zakaj prejemate to sporočilo in kako ga obiti. Če bi radi kaj dodali ali če poznate drug način za rešitev te težave, nam to sporočite tako, da v spodnjem oddelku pustite komentar.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako popraviti obvod Obvestilo »Prosimo, počakajte, da se trenutni program konča z odstranitvijo ali spreminjanjem«:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Kako se znebiti vašega Mac-a, okuženega s 4 virusi POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti Bboo Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

TV Chrome Adware

TV Chrome Adware

Kako odstraniti TV Chrome Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Ali se WiFi ne poveže kljub pravilnemu geslu v Ubuntu in Linux Mint? Tukaj je opisano, kako to popraviti.

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Kako odstraniti Mailto (NetWalker) Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako se znebiti ActivityElement Adware (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)


Kategorije