Neželena aplikacija Power Cleaner 2018

Kako odstraniti neželeno aplikacijo Power Cleaner 2018 - vodnik za odstranitev (posodobljeno)

Navodila za odstranjevanje Power Cleaner 2018

Kaj je Power Cleaner 2018?

Power Cleaner 2018 je še ena dvomljiva aplikacija, predstavljena kot visokokakovostno orodje za čiščenje in optimizacijo sistema. Sodeč zgolj po videzu se Power Cleaner 2018 morda zdi legitimen, vendar razvijalci to aplikacijo širijo z varljivo tržno metodo, imenovano »združevanje«, zato pogosto vdira v sisteme brez dovoljenja. Zato je Power Cleaner 2018 kategoriziran kot potencialno neželena aplikacija (PUA).

Power Cleaner 2018 neželena aplikacijaPower Cleaner 2018 menda ponuja funkcijo odstranjevanja zlonamerne programske opreme. Po skeniranju sistema se uporabnikom predstavi veliko potencialnih groženj / okužb, ki jih je treba odpraviti, vendar 'brezplačna različica' programa Power Cleaner 2018 očitno tega ne zmore. Zato uporabnike spodbujamo k nakupu 'polne različice'. Trenutno ni znano, ali je Power Cleaner 2018 legitimen ali vreden zaupanja. Zavedajte se, da je veliko orodij za protivirusno / sistemsko optimizacijo, ki se distribuirajo po metodi združevanja, ponarejenih. Ustvarjajo napačne rezultate skeniranja sistema, da bi le tako prestrašili in pretentali lahkoverne uporabnike, da so kupili tako imenovane 'napredne' različice programske opreme, ki ne dajejo prave vrednosti (sistem je pogosto varen in optimiziran). Power Cleaner 2018 je lahko tudi neuporaben. Zato vam svetujemo, da odstranite to aplikacijo in ne plačate aktivacije. Če vas skrbi varnost sistema, uporabite drugo ugledno zbirko protivirusnih / vohunskih programov, kot je Malwarebytes za Windows . 'Bundling' se pogosto uporablja za distribucijo več potencialno neželenih aplikacij hkrati. Zato obstaja velika verjetnost, da je Power Cleaner 2018 prišel skupaj s številnimi drugimi zavajajočimi aplikacijami, kot je npr adware in / ali ugrabitelji brskalnikov . Te aplikacije so razvite za ustvarjanje vsiljivih oglasov, povzročanje preusmeritev in snemanje občutljivih informacij. Zato morate poleg odstranjevanja programa Power Cleaner 2018 odstraniti tudi druge dvomljive programe.

Povzetek grožnje:
Ime Power Cleaner 2018 potencialno neželena aplikacija
Vrsta grožnje PUP (potencialno neželen program), PUA (potencialno neželen program)
Simptomi V računalniku se je nenadoma pojavil program, ki se ga ne spomnite namestiti. Nova aplikacija izvaja skeniranje računalnika in prikazuje opozorilna sporočila o najdenih težavah. Prosi za plačilo, da bi odpravil domnevno najdene napake.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za Flash Player.
Škoda Denarna izguba (nepotreben nakup ponarejene programske opreme), neželena pojavna okna, počasno delovanje računalnika.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Obstaja veliko PUA-jev, ki si delijo podobnosti s programom Power Cleaner 2018 (na primer Super Clean Pro 2018 , Čiščenje računalnika 2018 itd.). Pravzaprav so vse potencialno neželene aplikacije skoraj enake. Večina ponuja 'uporabne funkcije', da ustvarijo vtis legitimnosti, vendar so te aplikacije namenjene le ustvarjanju prihodka za razvijalce. Potencialno neželene aplikacije namesto da bi imele resnično vrednost za navadne uporabnike, močno ogrožajo vašo zasebnost in varnost brskanja po spletu.

Kako so se v moj računalnik namestile potencialno neželene aplikacije?

Power Cleaner 2018 ima uradno spletno mesto za prenos / promocijo, vendar se, kot je omenjeno zgoraj, ta aplikacija pogosto distribuira po metodi „združevanja“ - prikrita namestitev programov tretjih oseb skupaj z običajno programsko opremo. Razvijalci skrivajo 'povezane »aplikacije znotraj nastavitev» Po meri / Napredno «ali drugih odsekov postopkov prenosa / namestitve. Ti ljudje teh informacij ne razkrijejo pravilno, vendar mnogi uporabniki tudi pohitejo in preskočijo te nastavitve, s čimer svoje sisteme izpostavijo tveganju različnih okužb in ogrozijo svojo zasebnost.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

| natančno analizirajte vsak korak postopkov prenosa / namestitve z uporabo nastavitev 'Po meri' ali 'Napredno'. Onemogočite dodatno vključene programe in zavrnite ponudbe za njihov prenos / namestitev. Programsko opremo je treba prenesti samo iz uradnih virov (prek neposrednih povezav za prenos), namesto da bi uporabljali prenosnike / namestitvene programe drugih proizvajalcev. Potencialno neželene aplikacije se pogosto distribuirajo z vsiljivimi oglasi (ki preusmerijo na zlonamerna spletna mesta ali zaženejo skripte, namenjene prenosu / namestitvi PUA-jev ali celo zlonamerne programske opreme). Ti oglasi se običajno zdijo legitimni, saj razvijalci v njihovo zasnovo vlagajo veliko sredstev, vendar večina vodi do dvomljivih spletnih mest (iger na srečo, zmenki za odrasle, pornografija itd.). Če pride do teh preusmeritev, odstranite dvomljive programe in vtičnike brskalnika. Glavna razloga za računalniške okužbe sta slabo znanje in neprevidno vedenje. Ključ varnosti je previdnost. Če je vaš računalnik že okužen s PUA-ji, priporočamo, da z njim zaženete optično branje Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

Videz pojavnega okna »Power Cleaner 2018« (GIF):

Power Cleaner 2018 prevara gif

Uradna spletna stran Power Cleaner 2018:

Spletno mesto Power Cleaner 2018

Uradna namestitev namestitve Power Cleaner 2018:

Namestitev namestitve Power Cleaner 2018

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih aplikacij:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Gerät wird von einer anderen Anwendung verwendet Windows 10

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev programske opreme Power Cleaner 2018 prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite Power ~ Cleaner ~ 2018 'in druge sumljive / nedavno nameščene aplikacije, izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem potencialno neželene aplikacije Power Cleaner 2018, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem potencialno neželene aplikacije Power Cleaner 2018, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje lopov s končnicami iz koraka 1 Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz Mozilla Firefox 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Linux entpacken .zip

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave s potencialno neželeno odstranitvijo programa za čiščenje električne energije 2018, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem potencialno neželene aplikacije Power Cleaner 2018, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju potencialno neželene aplikacije power cleaner 2018 iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o potencialno neželeni aplikaciji power cleaner 2018 ali njeni odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.