Preprečite, da bi jih spletna mesta, ki naj bi zaznala napako aktivacije 0xC004FC03, prevarala

Kako odstraniti napako pri aktiviranju 0xC004FC03 POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranitev »Napaka aktivacije 0xC004FC03«

Kaj je 'Napaka aktivacije 0xC004FC03'?

Napaka aktivacije 0xC004FC03 (ali preprosto NAPAKA 0xC004FC03) je napaka, ki naj bi jo povzročil virus. Zavajajo ga spletna mesta z goljufijami in prevare in uporabnike prestrašijo, da pokličejo goljufivo Microsoftovo linijo za tehnično podporo in jih s tem prevarajo, da plačajo za lažne storitve. Obstaja pristna koda napake 'Napaka aktivacije 0xC004FC03', ki se prikaže, ko sistem Windows (operacijski sistem) ne uspe aktivirati, vendar povezana opozorila na spletnih straneh niso povezana z napako. Nobeno spletno mesto ne more zaznati težav / groženj v napravah in kakršne koli trditve v zvezi s tem so napačne. Ta spletna mesta ponavadi odprejo potencialno neželene aplikacije (PUA), ki so že prisotne v napravi. Upoštevajte, da te aplikacije za vdor v sisteme ne potrebujejo izrecnega uporabniškega dovoljenja. PUA-ji ustvarjajo preusmeritve na nezaupljive in zlonamerne spletne strani, vodijo vsiljive oglaševalske akcije in spremljajo brskanje uporabnikov.

Napaka aktivacije 0xC004FC03 prevaraKo se zavajajoča spletna stran odpre, se prikaže pojavno okno, ki od obiskovalcev zahteva, da navedejo svoje ime in geslo. Trdi tudi, da je v napravi zaznal 'sumljivo dejavnost' zaradi virusa, ki je prisoten v sistemu. Za nadaljnjo pomoč je na voljo lažna številka Microsoftove tehnične podpore. Poleg tega so uporabniki obveščeni, da so njihovi podatki v nevarnosti. Razlog za napako aktivacije 0xC004FC03 naj bi bil virus, ki je odgovoren za manjkajočo sistemsko datoteko, zaradi česar Windows Window (operacijski sistem) odpove. Pojavno okno obiskovalce še naprej poziva, naj pokličejo na 'brezplačno' številko tehnične podpore. Uporabnike opozarjajo, naj računalnikov ne izklapljajo ali znova zaženejo, saj bo to tvegalo okvaro sistema in trajno izgubo podatkov. Sporočilo se konča z zadnjim pozivom za klic ponarejene podporne linije in hkrati potrjuje, da je številka (+ 1-833-292-1252) brezplačna. Te prevare so ustvarjene zgolj zato, da ustvarjajo prihodek za svoje oblikovalce. Izsiljujejo denar od nič hudega slutečih uporabnikov. Na primer, vse navedene številke imajo lahko visoke pristojbine. Uporabnike lahko tudi prevarajo pri plačilu lažnih storitev in / ali jih spodbudijo k nakupu ponarejene / nefunkcionalne ali zlonamerne programske opreme. Če teh prevarantskih spletnih strani ni mogoče zapreti na običajen način (z zapiranjem zavihka / okna brskalnika), je treba postopek brskalnika končati z upraviteljem opravil. Preden se brskalnik znova odpre, je pomembno, da prejšnje seje ne obnovite, saj v nasprotnem primeru spletna stran z goljufijo znova odpre (ali povzroči, da prvotna stran ponovi preusmeritev).

Na splošno so si PUA vsi precej podobni, nekateri pa celo enaki. Morda se zdijo legitimni in ponujajo 'uporabne' funkcije / funkcije, ki uporabnike privabijo k namestitvi, vendar te funkcije redko delujejo, kot so oglaševane, in v večini primerov ne delujejo. Te aplikacije imajo veliko neželenih in škodljivih zmogljivosti. Ustvarjajo preusmeritve na prodajna, nezaupljiva, ogrožena, zavajajoča / prevara in celo zlonamerna spletna mesta. Nekateri vodijo vsiljive oglaševalske kampanje (pojavna okna, pasice, ankete, kuponi itd.) Z uporabo orodij, ki omogočajo prikazovanje grafičnih vsebin tretjih oseb na katerem koli spletnem mestu. Oglasi, ki jih prikazujejo, zmanjšujejo izkušnjo brskanja (prekrivanje vsebine spletne strani) in nosijo tudi določena tveganja. Drugi ugrabijo brskalnike in promovirajo lažne iskalnike. PUA imajo pogosto funkcije sledenja podatkov. Beležijo dejavnost brskanja (zgodovine brskanja in iskanja) in zbirajo osebne podatke uporabnikov (naslovi IP, geolokacije in druge podrobnosti). Ti občutljivi podatki se nato delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), ki jih želijo zlorabiti zaradi finančne koristi. Če povzamemo, lahko neželene aplikacije povzročijo infiltracijo v brskalnik / sistem in okužbe ter povzročijo resne težave z zasebnostjo, finančno izgubo in celo krajo identitete. Če želite zagotoviti varnost naprav in uporabnikov, nemudoma odstranite vse dvomljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika.

Povzetek grožnje:
Ime Napaka aktivacije 0xC004FC03 pojavna prevara
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, socialni inženiring, goljufije.
Ponarejena trditev Kiber kriminalci se predstavljajo kot zaposleni v Microsoftovem podjetju in trdijo, da je za manjkajočo sistemsko datoteko odgovorna virusna napaka, ki povzroča sistemsko okvaro.
Telefonska številka scammerja s tehnično podporo + 1-833-292-1252, + 1-888-406-0642, + 1-833-735-0218, + 1-855-251-2882, + 1-888-407-2892
Imena zaznavanja (spletno branje spletnega mesta [.])
Kaspersky (zlonamerna programska oprema), Netcraft (zlonamerna), Sophos AV (zlonamerna), Fortinet (lažno predstavljanje), celoten seznam zaznav ( VirusTotal )
Simptomi Lažna sporočila o napakah, lažna sistemska opozorila, pojavne napake, ponarejeno računalniško skeniranje.
Metode distribucije Ogrožena spletna mesta, prevarantski spletni pojavni oglasi, potencialno neželene aplikacije.
Škoda Izguba občutljivih / zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete, možne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

V spletu je veliko zavajajočih spletnih mest. Običajno imajo skupne lastnosti, na primer uporabo taktike strašenja za promocijo storitev 'tehnične podpore' in / ali nezaupnih programov. Te spletne strani prikazujejo opozorila / alarme v zvezi z „zaznanimi“ težavami / grožnjami in ponujajo tehnično podporo in / ali programsko opremo, ki naj bi težave lahko odpravila. NAPAKA # ER36dx9832 (3) , Nortonova naročnina je danes potekla , in Windows Antivirus - kritično opozorilo so drugi primeri prevar, podobnih aktivacijski napaki 0xC004FC03.

Kako so se v moj računalnik namestile potencialno neželene aplikacije?

Nekateri PUA imajo „uradna“ spletna mesta, s katerih jih je pogosto mogoče prenesti „brezplačno“. Te aplikacije se širijo tudi z nastavitvami za prenos / namestitev drugih programov. Zavajajoča marketinška tehnika predpakiranja običajne programske opreme z neželeno ali zlonamerno vsebino se imenuje »združevanje«. Hitri postopki prenosa / namestitve (npr. Uporaba vnaprej nastavljenih možnosti, preskakovanje korakov itd.) Ogrožajo naprave s potencialno infiltracijo v sistem in okužbami. Vsiljivi oglasi širijo tudi PUA. Ko enkrat kliknejo, lahko brez privolitve uporabnikov izvajajo skripte za prenos / namestitev neželene vsebine.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Pred prenosom / namestitvijo raziščite izdelke, da preverite njihovo zakonitost. Uporabljajte samo zanesljive in preverjene kanale za prenos. Omrežja za skupno rabo P2P (BitTorrent, eMule, Gnutella itd.), Neuradna in brezplačna spletna mesta za gostovanje datotek, tretji prenosniki in podobni viri so nezaupljivi in ​​jih ne bi smeli uporabljati. Postopke prenosa / namestitve obravnavajte previdno. Preberite pogoje, raziščite vse možne možnosti, uporabite nastavitve »Po meri / Napredno« in zavrnite ponudbe za prenos / namestitev dodatnih aplikacij, orodij, funkcij itd. Pri brskanju bodite previdni. Vsiljivi oglasi se običajno zdijo legitimni in neškodljivi, vendar lahko preusmerijo na dvomljive spletne strani (npr. Igre na srečo, pornografija, zmenki za odrasle in druge). Če naletite na tovrstne oglase / preusmeritve, preverite sistem in takoj odstranite vse sumljive programe in / ali razširitve / vtičnike brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen s PUA-ji, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

Besedilo je predstavljeno v pojavnem oknu »Napaka aktiviranja 0xC004FC03«:

Varnost sistema Windows

Microsoft Edge

Strežnik *** zahteva vaše uporabniško ime in geslo.

Ta strežnik tudi poroča: 'Sumljiva dejavnost je bila zaznana zaradi škodljivega virusa, nameščenega v vašem računalniku. Za kakršno koli pomoč pokličite Microsoftovo brezplačno številko @ @ 1-833-292-1252. Vaši podatki so resno ogroženi. Zaradi škodljive virusne napake, ki povzroča okvaro sistema, manjka sistemska datoteka. Obrnite se na tehnike na Microsoftovi brezplačni liniji za pomoč na @ + 1-833-292-1252. PROSIMO, DA NE IZKLJUČITE ALI ZNAMENITE SVOJEGA RAČUNALNIKA, TEGA, KI LAHKO VODI DO IZGUBE PODATKOV IN NAPAKE DELOVNEGA SISTEMA, ZATO NETI ZAČETNEGA STANJA, KI IZHAJAJO V CELO IZGUBO PODATKOV. OBRATITE SE Z MICROSOFTOM, DA RAZREŠITE VPRAŠANJE NA BREZPLAČNI ŠTEVILKI: + 1-833-292-1252 '.

Druga različica pojavne prevare 'Napaka aktivacije 0xC004FC03':

Napaka aktivacije 0xC004FC03 pojavna prevara

Druga različica pojavne prevare 'Napaka aktivacije 0xC004FC03':

Napaka aktivacije 0xC004FC03 pojavna prevara (vzorec 3)

Druga različica pojavne prevare 'Napaka aktivacije 0xC004FC03':

Napaka aktivacije 0xC004FC03 pojavna prevara

Še ena različica pojavne prevare 'Napaka aktivacije 0xC004FC03':

Maus-Rechtsklick funktioniert nicht richtig

Napaka aktivacije 0xC004FC03 pojavna prevara nova različica

Videz tega spletnega mesta (GIF):

Napaka aktivacije 0xC004FC03 pojavna prevara nova različica (GIF)

Besedilo, predstavljeno v tem pojavnem oknu:

Aktivacija sistema Windows
Windows
Napaka aktivacije 0xC004FC03
V tej napravi ne moremo aktivirati sistema Windows, ker je bil ključ izdelka že uporabljen v drugi napravi. če menite, da ni bil uporabljen v drugi napravi. vnesite pod svoj registracijski ključ za odpravljanje težav
Koda napake: 0xC004FC03
Vnesite registracijski ključ
Ta izdelek je pod licenčnimi pogoji Microsoftove programske opreme licenciran za:

Pokličite Microsoftovo podporo + 1-833-735-0218

Še ena različica pojavne prevare 'Napaka aktivacije 0xC004FC03' (prevaranti zdaj zagotavljajo ' + 1-855-251-2882 ' telefonska številka):

Napaka aktivacije 0xC004FC03 pojavna prevara

Še ena različica pojavne prevare 'Napaka aktivacije 0xC004FC03':

Napaka aktivacije 0xC004FC03 različica pojavne prevare 17. aprila 2020

So erhalten Sie eine gültige IP-Konfiguration

Še ena različica pojavne prevare 'Napaka aktivacije 0xC004FC03':

Napaka aktivacije 0xC004FC03 pojavna prevara

Druga različica pojavne prevare 'Napaka aktivacije 0xC004FC03':

Napaka aktivacije 0xC004FC03 POP-UP prevara (2020-08-24)

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih aplikacij:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

PUA odstranite prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 0xc004fc03, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Die Server-IP-Adresse konnte nicht gefunden werden

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 0xc004fc03, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Programm kann nicht gestartet werden, da api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll fehlt

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Logotip Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje lopov s končnicami iz koraka 1 v Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz Mozilla Firefox, 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve«, v odprtem oknu odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranitvijo virusa 0xc004fc03, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še vedno težave z odstranjevanjem virusa 0xc004fc03, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Prozess-ID linux abrufen

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju virusa napake 0xc004fc03 iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu napake 0xc004fc03 ali njegovi odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Kako odstraniti Ads by Social2Search [posodobljeno] - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Ghost Ransomware

Ghost Ransomware

Kako odstraniti Ghost Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Virus FormBook

Virus FormBook

Kako odstraniti virus FormBook - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Kako odstraniti neželeno aplikacijo Nero TuneItUp - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti SUMMON Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Google je v svojem dogodku za razvijalce Keynote I/O napovedal podporo za aplikacije za Linux za Chromebooke. Ljudje, ki uporabljajo Chromebooke, bodo kmalu lahko v svojih sistemih zagnali aplikacije za Linux. Preberite več o tem.

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Kako odstraniti vaš nakup BTC se je začel e-poštni virus - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Vaš trdi disk bo izbrisan

Vaš trdi disk bo izbrisan

Kako odstraniti trdi disk bo izbrisana prevara - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Kako odstraniti Thepiratebay.org Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije