Pro PC Cleaner Neželena aplikacija

Kako odstraniti neželeno aplikacijo Pro PC Cleaner - vodnik za odstranitev (posodobljeno)

Navodila za odstranjevanje Pro PC Cleaner

Kaj je Pro PC Cleaner?

Aplikacija Pro PC Cleaner naj bi zagotavljala različne funkcije za izboljšanje zmogljivosti računalnika - 'Pro PC Cleaner prepoznava in odpravlja težave z registrom, poškodovane datoteke, težave s pomnilnikom, zakasnitve ob zagonu in sistemske težave.' Ob prvem pregledu se Pro PC Cleaner morda zdi običajna aplikacija, vendar ta aplikacija pogosto vdre v sisteme brez dovoljenja uporabnika. Zato je kategoriziran kot potencialno neželen program (PUP).

Pro PC Cleaner adwarePotencialno neželeni programi verjetno sledijo dejavnostim brskanja po internetu in ustvarjajo vsiljive spletne oglase. Vrste zbranih podatkov pogosto vključujejo naslove IP, geolokacijo, obiskane URL-je spletnih mest, ogledane strani, iskalne poizvedbe in druge podobne informacije, povezane z brskanjem. Nekateri podatki bodo vsebovali osebne podatke, ki jih razvijalci PUP-ov delijo s tretjimi osebami, ki jih bodo verjetno zlorabljale za ustvarjanje prihodka. Takšno vedenje lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Oglasi, ki jih ustvarijo potencialno neželeni programi, ne izvirajo z obiskanih spletnih mest uporabnikov. Prikrivajo osnovne spletne vsebine in s tem bistveno zmanjšujejo izkušnjo brskanja po internetu. Poleg tega nekatera vodijo do zlonamernih spletnih mest - če jih kliknete, tvegate nadaljnje okužbe z oglaševalsko ali zlonamerno programsko opremo. Upoštevajte, da je PC Cleaner Pro zakonita aplikacija, ki ne ogroža zasebnosti uporabnikov, vendar pogosto vdre v sisteme brez soglasja uporabnikov, uporablja sistemske vire in neprestano prekinja uporabnike z različnimi obvestili, s čimer na splošno zmanjšuje uporabo računalnika. Če menite, da je bil ta PUP nameščen brez vašega dovoljenja, ga morate takoj odstraniti.

Potencialno neželeni programi so namenjeni ustvarjanju prihodka za razvijalce. Lažno trdijo, da izboljšujejo izkušnjo brskanja po internetu ali zagotavljajo druge 'dragocene' funkcije, da bi preprosto prevarali uporabnike, da jih namestijo. Po vdoru v sistem YTDownloader, Royal Raid in druge podobne aplikacije sledijo brskanju po internetu in prikazujejo vsiljive spletne oglase. Za uporabnike ne prinašajo nobene pomembne vrednosti.

Kako se je Pro PC Cleaner namestil v moj računalnik?

Aplikacije, kot je Pro PC Cleaner, se pogosto distribuirajo kot 'svežnji' z drugo programsko opremo. Razvijalci skrivajo potencialno neželene programe v nastavitvah po meri / po meri, saj se zavedajo, da večina uporabnikov preskoči ta razdelek. S hitrim postopkom prenosa in namestitve uporabniki pogosto nehote namestijo PUP-je, kot je Pro PC Cleaner. Prihodki razvijalcev so odvisni od števila razdeljenih PUP-ov in zato ni razloga, da bi razkrili te naprave.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

To situacijo je mogoče preprečiti z dvema preprostima korakoma. Najprej je treba natančno analizirati vsak korak postopkov prenosa in namestitve programske opreme z uporabo nastavitev „Po meri“ ali „Napredno“. Drugič, vse ponudbe za prenos ali namestitevdodatno vključena programska opremazavrnjeno - Aplikacije tretjih oseb bodo verjetno lažne in jih zato nikoli ne bi smeli nameščati.

Zavajajoči namestitveni program brezplačne programske opreme, ki distribuira PUP Pro Cleaner PUP:

Zavajajoči namestitveni program, ki promovira Pro PC Cleaner

Posnetek zaslona Pro PC Cleaner PUP:

Potencialno neželen program Pro PC Cleaner

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

offene Content-Management-Systeme

Hitri meni:

Odstranjevanje PUP-a Pro PC Cleaner:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev programske opreme Pro PC Cleaner prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite Pro PC Cleaner Software ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

Deaktivieren Sie Secure Boot Windows 10

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite Pro PC Cleaner iz internetnih brskalnikov:

V času raziskav Pro PC Cleaner vtičnikov brskalnika ni namestil v Internet Explorer, Google Chrome ali Mozilla Firefox, vendar je bil priložen drugi oglaševalski programski opremi. Zato vam svetujemo, da iz svojih internetnih brskalnikov odstranite vse potencialno neželene dodatke za brskalnike.

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov Pro PC Cleaner iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje oglasov Pro PC Cleaner iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem potencialno neželenega programa čistilca pro pc, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Die Datei ist in einem anderen Programm geöffnet

Odstranjevanje oglasov Pro PC Cleaner iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov Pro PC Cleaner iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem potencialno neželenega programa čistilca pro pc, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Google Chrome, das von Ihrer Organisation verwaltet wird

Odstranjevanje oglasov Pro PC Cleaner iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov Pro PC Cleaner iz 2. koraka programa Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave s pro pc cleaner, potencialno neželeno odstranitvijo programa, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem potencialno neželenega programa čistilca pro pc, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

wie kann man windows schneller starten

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju potencialno neželenega programa pro pc cleaner iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o potencialno neželenem programu pro pc cleaner ali njegovi odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.