Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCP100.dll

Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCP100.dll

Kako popraviti »Program se ne more zagnati, ker v računalniku manjka MSVCP100.dll« Napaka v sistemu Windows 10

Morda ste naleteli na sporočilo o napaki, v katerem piše, da se program ne more zagnati, ker v računalniku ni datoteke MSVCP100.dll. Datoteke DLL uporabljajo programi in vsebujejo navodila, kako izvesti določene postopke. Če zahtevana datoteka DLL (Dynamic Link Library) manjka, bo program deloval pravilno, če sploh. V večini primerov 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCP100.dll' sporočilo je posledica manjkajoče, poškodovane ali poškodovane datoteke.

Do te napake lahko pride ne samo, če določena datoteka DLL manjka, je poškodovana ali poškodovana, temveč tudi, če obstajajo težave z registrom ali strojno opremo sistema Windows ali pa lahko pomeni, da je vaš sistem okužen z virusom ali zlonamerno programsko opremo. Najpogostejši razlog za 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCP100.dll' Napaka je, da sistem nima nameščenega popravljalnega popravka Visual C ++ (ali manjka datoteka MSVCP100.dll) in se programi ne morejo zagnati. To bi lahko pomenilo tudi, da del Visual C ++ Redistributable ni bil pravilno nameščen ali ni uspel namestiti ali kaj takega 'MSVCP100.dll' manjka ali je poškodovan.Na srečo je napako mogoče precej enostavno odpraviti. V tem priročniku temeljito opisujemo številne rešitve.

Upoštevajte, da vam datoteke MSVCP100.dll ni priporočljivo prenesti z neuradnih spletnih mest - to lahko povzroči resnejše težave, kot so okužbe z virusi, zlonamerna programska oprema itd.

kako popraviti Program se ne more zagnati, ker v računalniku manjka MSVCP100.dll

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Preverite koš

Najprej (najbolj očitna metoda) preverite koš. Možno je, da MSVCP100.dll manjka, ker je bil preprosto izbrisan - morda ga najdete v košu. Odprite koš in poiščite datoteko MSVCP100.dll. Če je datotek veliko, vnesite ime datoteke v iskalno polje Koš, da ga poiščete. Z desno miškino tipko kliknite datoteko in izberite 'Obnovi' iz kontekstnega menija.

preverite svoj koš

[Nazaj na kazalo]

Namestite ali znova namestite paket za distribucijo Microsoft Visual C ++

Visual C ++ je del splošnega 'C suite' programskih jezikov, ki se pogosto uporabljajo za različne vrste razvojnih projektov. Visual C ++ vključuje izvajalne pakete in knjižnice za ustvarjanje različnih kompilacij klicev funkcij, postopkov in drugih elementov kode, ki delujejo v integriranih programskih okoljih. Datoteka MSVCP100.dll pripada Visual C ++ Redistributable for Visual Studio 2010.

wie installiere ich postgresql in ubuntu

Najnovejšo različico programa Microsoft Visual C ++, ki jo je mogoče distribuirati za Visual Studio 2010, lahko prenesete z Microsoftove spletne strani tukaj. Izbrati boste morali prenos, ki ga potrebujete, 'vc_redist.x64.exe' ali 'vc_redist.x84.exe' . Pred namestitvijo zaprite vse odprte programe.

namestite ali znova namestite redistributable paket microsoft visual c ++

Prenesite pravilno različico datoteke za distribucijo Visual C ++. Če niste prepričani, katerega želite prenesti in namestiti, ugotovite, ali uporabljate 32-bitni ali 64-bitni sistem, tako da preberete Ta članek.

Če s tem napaka ni odpravljena, odstraniteMicrosoft Visual C ++, ki ga je mogoče distribuirati za Visual Studio 2010, in ga znova namestite. Poiščite ga na seznamu nameščenih programov, z desno miškino tipko kliknite in izberite 'Odstrani' ali 'Odstrani / spremeni', in jo izberite odstraniti.

[Nazaj na kazalo]

Preverite, ali so na voljo posodobitve za Windows

Posodobite svojo trenutno različico sistema Windows. Preverjanje posodobitev za celoten operacijski sistem Windows bi lahko pomagalo. Možno je, da bi popravek ali servisni paket, ki ga nudi Windows Update, posodobil ali nadomestil manjkajočo datoteko MSVCP100.dll. Če želite preveriti, ali so na voljo posodobitve za Windows, pojdite v Nastavitve in izberite 'Posodobitev in varnost' .

preverite posodobitve sistema Windows 1. korak

Samodejno bi morali biti usmerjeni v razdelek Windows Update. Kliknite 'Preveri za posodobitve' . Windows bo začel preverjati posodobitve. Če so na voljo posodobitve, jih namestite in poskusite znova preveriti, ali so na voljo najnovejše posodobitve v operacijskem sistemu. Ko so posodobitve nameščene (če jih je bilo treba namestiti), preverite, ali še vedno prejemate 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCP100.dll' napaka.

preverite posodobitve sistema Windows 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Znova namestite program

Če prejmete 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCP100.dll' napake pri poskusu zagona določenega programa (ali programov), je možno, da boste to napako odpravili z vnovično namestitvijo programa (ali programov). Če želite težavni program odstraniti iz računalnika, vnesite 'teči' v Iskanje in kliknite 'Zaženi' rezultat. S tem se odpre pogovorno okno Zaženi. Tip 'appwiz.cpl' in pritisnite Enter na tipkovnici - to bo sprožilo 'Programi in lastnosti' okno.

znova namestite 1. korak programa

V oknu Programi in funkcije poiščite program in ga odstranite z desnim klikom in izbiro 'Odstrani' iz spustnega menija.

znova namestite 2. korak programa

Znova prenesite in namestite program in preverite, ali ste prejeli 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCP100.dll' pri poskusu zagona.

[Nazaj na kazalo]

Zaženite SFC Scan

Preverjevalnik sistemskih datotek (SFC) je pripomoček v sistemu Windows, ki uporabnikom omogoča, da v sistemskih datotekah Windows poiščejo napake in jih obnovijo. Ta priročnik opisuje, kako zagnati orodje za preverjanje sistemskih datotek (SFC.exe) za skeniranje sistemskih datotek in za popravilo manjkajočih ali poškodovanih sistemskih datotek (vključno z datotekami DLL). Če datoteka Windows Resource Protection (WRP) manjka ali je poškodovana, se Windows morda ne bo obnašal po pričakovanjih. Na primer, nekatere funkcije sistema Windows morda ne bodo delovale ali pa se bo sistem Windows zrušil. ' sfc scannow 'je eno od številnih posebnih stikal, ki so na voljo z ukazom sfc, ukazom ukaznega poziva, ki se uporablja za zagon preverjalnika sistemskih datotek. Če ga želite zagnati, najprej odprite ukazni poziv, tako da vnesete ' ukazni poziv 'v Iskanju z desno miškino tipko kliknite' Ukazni poziv 'in nato izberite' Zaženi kot skrbnik 'iz spustnega menija za zagon ukaznega poziva s skrbniškimi pravicami. Če želite izvajati skeniranje SFC, morate zagnati povišan ukazni poziv.

zaženite sfc scan korak 1

V okno ukaznega poziva vnesite 'sfc / scannow' in pritisnite Enter na tipkovnici, da izvedete ta ukaz. Začel se bo preveriti sistemske datoteke in trajalo bo nekaj časa, da se skeniranje zaključi (približno 15 minut). Počakajte, da se postopek optičnega branja konča, in znova zaženite računalnik, da preverite, ali še vedno prejemate 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCP100.dll' napaka.

zaženite sfc scan korak 2

[Nazaj na kazalo]

Preglejte sistem za zlonamerno programsko opremo in viruse

Zlonamerna programska oprema in virusi lahko povzročijo različne težave v sistemu, vključno s težavami s paketom za redistribucijo Microsoft Visual C ++. Opravite popoln pregled sistema in preverite, ali zazna škodljivo programsko opremo v vašem računalniku. Uporabite lahko Windows Defender (vgrajeni protivirusni program), ki ščiti vaš računalnik pred virusi, vohunsko programsko opremo in drugo zlonamerno programsko opremo. Lahko pa tudi drug protivirusni paket, če ste ga namestili. Če želite zagnati celotno skeniranje sistema s programom Windows Defender, vnesite 'virus' v Iskanje in kliknite „Zaščita pred virusi in grožnjami“ rezultat.

systemfehler 5 ist aufgetreten windows 8

skenirajte sistem za zlonamerno programsko opremo in viruse 1. korak

V oknu za zaščito pred virusi in grožnjami kliknite 'Napredno skeniranje' .

skenirajte sistem za zlonamerno programsko opremo in viruse 2. korak

Izberite 'Celotno skeniranje' in kliknite 'Skeniranje zdaj' . S tem bo sistem začel iskati zlonamerno programsko opremo. Če najdete viruse, jih izbrišite.

3. skenirajte sistem za zlonamerno programsko opremo in viruse

Na našem seznamu Top anti-malware lahko izberete optični bralnik virusov in zlonamerne programske opreme. Seznam je sestavljen iz dobro znanih odstranjevalcev vohunske programske opreme in vam bo pomagal izbrati pravo programsko opremo za zaščito vašega računalnika. Poiščite seznam s klikom to povezavo.

[Nazaj na kazalo]

Zaženite obnovitev sistema

Na koncu priporočamo, da obnovitev sistema izvedete z obnovitvenimi točkami. Obnovitvena točka je zbirka pomembnih sistemskih datotek, ki jih Obnovitev sistema shrani na določen datum in čas. Obnovitev sistema povrne vse na shranjeno obnovitveno točko, najprej pa morate imeti posneto. Če obnovitvena točka v vašem računalniku ne obstaja, Obnovitev sistema nima več na kaj. Za uporabo tega orodja morate ustvariti obnovitvene točke. Z ustvarjeno obnovitveno točko bo ta funkcija sistem vrnila v prejšnje delovno stanje, ne da bi vplivala na vaše datoteke in podatke. Če imate obnovitvene točke sistema, ki so bile ustvarjene, preden ste začeli prejemati datoteko 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCP100.dll' Napako boste morda lahko odpravili z obnovitvijo sistema. Če želite obnoviti sistem, zaženite Run. Če ga želite zagnati, pritisnite tipko Windows + R in vnesite 'rstrui.exe' . V pogovornem oknu Zaženi pritisnite Enter ali kliknite 'V REDU' .

zaženite obnovitev sistema 1. korak

V oknu za obnovitev sistema kliknite 'Naslednji' .

zaženite obnovitveni korak 2. koraka

Če so ustvarjene obnovitvene točke, boste videli njihov seznam. Označi 'Pokaži več obnovitvenih točk' potrditveno polje, ki naj prikaže več obnovitvenih točk. Izberite najprimernejšo obnovitveno točko (odvisno od ustvarjenega časa itd.) In kliknite 'Naslednji' . Ne izberite točke obnovitve v času, ko se 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCP100.dll' napaka je že bila prisotna - zagotovo se ne želite vrniti v to stanje.

zaženite 3. korak za obnovitev sistema

hat keine gültige IP-Konfiguration

Potrdite obnovitveno točko. Vaš računalnik bo obnovljen v stanje pred dogodkom, opisanim v 'Opis' polje. Če ste z izbiro zadovoljni, kliknite 'Končaj' in postopek obnovitve sistema se bo začel.

zaženite 4. korak za obnovitev sistema

Upamo, da vam je bil ta članek koristen, da vam je pomagal popraviti 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCP100.dll' napaka. Če poznate druge rešitve te napake, ki niso omenjene v našem vodniku, jih delite z nami, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako popraviti »Program se ne more zagnati, ker v računalniku manjka MSVCP100.dll« Napaka:

[Nazaj na vrh]