Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll

Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll

Kako popraviti 'Program se ne more zagnati, ker v računalniku manjka MSVCR120.dll' Napaka v sistemu Windows 10

Datoteka DLL (knjižnica dinamične povezave) je vrsta datoteke, ki vsebuje navodila za druge programe o izvajanju določenih operacij. Več programov lahko istočasno deli podatke, dodeljene eni datoteki. Se imenuje dinamično ker se podatki uporabljajo samo takrat, ko jih program potrebuje. Na ta način se podatki uporabljajo le, kadar je to potrebno, namesto da bi bili stalno na voljo v pomnilniku. V nasprotju z izvršljivimi programi (s pripono .exe) datotek .DLL ni mogoče zagnati neposredno. Klicati jih mora druga koda, ki se že izvaja. Kljub temu imajo datoteke .DLL enako obliko kot datoteke .EXE, nekatere pa celo uporabljajo pripono .EXE.

Datoteke .DLL so zelo koristne, saj programi, ki delajo z datotekami .DLL, porabijo manj pomnilnika in morajo naložiti vse hkrati. Če pa datoteko .DLL posodobimo na novejšo različico (ali jo prepišemo z drugo različico) ali odstranimo iz računalnika, program, ki se opira na to datoteko .DLL, morda ne bo več deloval ali ne bo več deloval pravilno.Navedeno sporočilo o napaki 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll' je pogosta težava pri uporabnikih sistema Windows 10. Datoteko MSVCR120.dll uporabljajo paketi za distribucijo Visual C ++. Visual C ++ je del splošnega Suita C programskih jezikov, ki se pogosto uporabljajo za različne vrste razvojnih projektov. Visual C ++ vključuje izvajalne pakete in knjižnice za ustvarjanje različnih kompilacij klicev funkcij, postopkov in drugih elementov kode, ki delujejo v integriranih programskih okoljih. Če se katera od komponent paketa C ++ po naključju odstrani, poškoduje ali ne deluje, se programi, ki zahtevajo C ++, morda ne odzovejo ali ne uspejo, kar ima za posledico 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll' .

Na srečo lahko to težavo enostavno odpravite. V tem priročniku opisujemo več rešitev težave. Preberite spodnji članek in preizkusite različne opisane metode.

OPOMBA: Datoteko .dll (običajno gre za celoten paket datotek) prenesite SAMO z uradne spletne strani, da se izognete morebitnim tveganjem. Odsvetujemo nalaganje datoteke 'MSVCR120.dll' datoteka z neuradnih spletnih strani - to so neodobreni viri in prenesene datoteke so lahko okužene z virusi.

kako popraviti, da se program ne more zagnati, ker v napaki računalnika manjka MSVCR120.dll

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Preverite svoj koš

Datoteka MSVCR120.dll morda manjka, ker je bila pomotoma izbrisana (ali kako drugače). Preverite, ali je v košu. Če je v košu veliko datotek, v iskalno polje Koš vnesite ime datoteke (MSVCR120.dll) - datoteka bo takoj najdena. Z desno miškino tipko kliknite datoteko in izberite 'Obnovi' iz kontekstnega menija.

preverite svoj koš

[Nazaj na kazalo]

Znova namestite paket za distribucijo Microsoft Visual C ++

Kot se morda zavedate, 'MSVCR120.dll' datoteka pripada Visual C ++ Redistributable Package. Najnovejše pakete za distribucijo Microsoft Visual C ++ lahko prenesete z Microsoftove spletne strani tukaj . Izberite prenos, ki ga potrebujete: 'vc_redist.x64.exe' ali 'vc_redist.x84.exe' . Pred namestitvijo zaprite vse odprte programe.

Znova namestite paket za distribucijo Microsoft Visual C ++ 1. korak

Prenesite pravilno različico datoteke za distribucijo Visual C ++. Če niste prepričani, katerega želite prenesti in namestiti, ugotovite, ali uporabljate 32-bitni ali 64-bitni sistem, tako da preberete Ta članek . Znova zaženite računalnik in preverite, ali je 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll' napaka se ponovi, ko poskušate odpreti določen program ali aplikacijo.

OPOMBA: Če zaženete 64-bitno različico sistema Windows, morate za rešitev te težave namestiti različici x86 in x64 razdeljivih paketov Visual C ++.

Mögliche Probleme können verhindern, dass Windows Update Ihr System auf dem neuesten Stand hält.

[Nazaj na kazalo]

Znova namestite program

Napako »Program se ne more zagnati, ker v računalniku ni datoteke MSVCR120.dll«, tako da znova namestite program, ki ga želite zagnati (ki povzroča to sporočilo o napaki). Če želite težavni program odstraniti iz sistema, vnesite 'teči' v Iskanje in kliknite na 'Zaženi' rezultat. S tem se odpre pogovorno okno Zaženi. Tip 'appwiz.cpl' in pritisnite Enter na tipkovnici - to bo sprožilo 'Programi in lastnosti' okno.

znova namestite 1. korak programa

V oknu Programi in funkcije poiščite program in ga odstranite tako, da ga z desno miškino tipko kliknete in izberete 'Odstrani' iz spustnega menija.

znova namestite 2. korak programa

Znova prenesite in namestite program in preverite, ali ste prejeli 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll' pri poskusu zagona.

[Nazaj na kazalo]

Zaženite program za preverjanje sistemskih datotek

Preverjevalnik sistemskih datotek (SFC) je pripomoček v sistemu Windows, ki uporabnikom omogoča, da v sistemskih datotekah Windows poiščejo poškodbe in obnovijo poškodovane datoteke. V tem priročniku je opisano, kako zagnati orodje za preverjanje sistemskih datotek (SFC.exe) za skeniranje sistemskih datotek in za popravilo manjkajočih ali poškodovanih (vključno z datotekami DLL). Če datoteka Windows Resource Protection (WRP) manjka ali je poškodovana, se Windows morda ne bo obnašal po pričakovanjih. Na primer, nekatere funkcije sistema Windows ne bodo delovale ali pa se bo sistem Windows zrušil. The 'sfc scannow' Opcija je eno od številnih posebnih stikal, ki so na voljo z ukazom sfc, ukazom ukazni poziv, ki se uporablja za zagon preverjalnika sistemskih datotek. Če ga želite zagnati, odprite ukazni poziv s tipkanjem 'ukazni poziv' v Iskanju z desno miškino tipko kliknite 'Ukazni poziv' in izberite 'Zaženi kot skrbnik' v spustnem meniju za zagon ukaznega poziva s skrbniškimi pravicami. Če želite izvajati skeniranje SFC, morate zagnati povišan ukazni poziv.

Das Programm kann nicht gestartet werden, da msvcp120 dll fehlt

zaženite preverjanje sistemskih datotek 1. korak

V okno ukaznega poziva vnesite 'sfc / scannow' in pritisnite Enter na tipkovnici, da izvedete ta ukaz. Začel se bo preveriti sistemske datoteke in trajalo bo nekaj časa, da se skeniranje zaključi (približno 15 minut). Počakajte, da se postopek optičnega branja konča, in znova zaženite računalnik, da preverite, ali še vedno prejemate 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll' napaka pri poskusu odpiranja nekaterih programov.

zaženite preverjevalnik sistemskih datotek 2. korak

Če skeniranje SFC ni odpravilo 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll', ali iz nekega razloga niste mogli zagnati skeniranja SFC, poskusite najprej zagnati skeniranje za uvajanje in upravljanje slik za razmestitev (DISM). Nato poskusite znova zagnati skeniranje SFC.

DISM se lahko uporablja za popravilo in pripravo slik sistema Windows, vključno z obnovitvenim okoljem Windows, namestitvijo sistema Windows in sistemom Windows PE. Če želite zagnati DISM skeniranje, morate kot skrbnik odpreti ukazni poziv. Vnesite ta ukaz: 'DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth' . Pritisnite tipko Enter na tipkovnici, da jo zaženete.

zaženite 3. korak preverjanja sistemskih datotek

[Nazaj na kazalo]

Preverite svoj sistem za viruse

Zlonamerna programska oprema lahko povzroči različne težave v sistemu, vključno s težavami s paketom za redistribucijo Microsoft Visual C ++. Opravite popolno skeniranje sistema in preverite, ali to zazna škodljivo programsko opremo v računalniku. Uporabite lahko Windows Defender (vgrajeni protivirusni program), ki ščiti računalnike pred virusi, vohunsko programsko opremo in drugo zlonamerno programsko opremo. Lahko pa uporabite tudi drugo protivirusno programsko opremo drugih proizvajalcev. Če želite zagnati celotno skeniranje sistema s programom Windows Defender, vnesite 'virus' v Iskanje in kliknite „Zaščita pred virusi in grožnjami“ rezultat.

preverite, ali sistem vsebuje viruse 1. korak

V oknu za zaščito pred virusi in grožnjami kliknite 'Napredno skeniranje' .

preverite, ali sistem vsebuje viruse, 2. korak

Izberite 'Celotno skeniranje' in kliknite 'Skeniranje zdaj' . S tem bo sistem začel pregledovati, ali je v njem zlonamerna programska oprema. Če najdete viruse, jih izbrišite in preverite, ali je težava odpravljena.

preverite, ali sistem vsebuje viruse, 3. korak

Na našem seznamu Top anti-malware lahko izberete drug optični bralnik virusov in zlonamerne programske opreme. Seznam vsebuje dobro znane odstranjevalce vohunske programske opreme in vam bo pomagal izbrati pravo programsko opremo za zaščito vašega računalnika. Seznam najdete s klikom to povezavo .

[Nazaj na kazalo]

Preverite, ali so na voljo posodobitve za Windows

Morda boste želeli posodobiti svojo trenutno različico sistema Windows. Preverjanje posodobitev za celoten operacijski sistem Windows je običajno dobra ideja in bi lahko pomagalo rešiti to težavo. Če želite preveriti, ali so na voljo posodobitve za Windows, vnesite 'preveri za posodobitve' v Iskanje in kliknite 'Preveri za posodobitve' rezultat.

preverite posodobitve sistema Windows 1. korak

Samodejno bi morali biti usmerjeni v razdelek Windows Update. Kliknite 'Preveri za posodobitve'. Windows bo začel preverjati posodobitve. Če so na voljo posodobitve, jih namestite in poskusite še enkrat preveriti, ali so na voljo posodobitve (samo zato, da zagotovite najnovejše posodobitve v svojem operacijskem sistemu). Ko so posodobitve nameščene (če jih je bilo treba namestiti), preverite, ali še vedno prejemate 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll' pri poskusu odpiranja določene aplikacije.

preverite posodobitve sistema Windows 2. korak

Upamo, da je ena od teh rešitev odpravila 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll' in zdaj lahko brez težav zaženete programe. Če poznate druge načine za odpravo te napake, jih delite z nami, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako popraviti »Program se ne more zagnati, ker v računalniku manjka MSVCR120.dll« Napaka:

[Nazaj na vrh]

Kako popraviti 'Program se ne more zagnati, ker v računalniku manjka MSVCR120.dll' Napaka v sistemu Windows 10

Datoteka DLL (knjižnica dinamične povezave) je vrsta datoteke, ki vsebuje navodila za druge programe o izvajanju določenih operacij. Več programov lahko istočasno deli podatke, dodeljene eni datoteki. Se imenuje dinamično ker se podatki uporabljajo samo takrat, ko jih program potrebuje. Na ta način se podatki uporabljajo le, kadar je to potrebno, namesto da bi bili stalno na voljo v pomnilniku. V nasprotju z izvedljivimi programi (s pripono .exe) datotek .DLL ni mogoče zagnati neposredno. Klicati jih mora druga koda, ki se že izvaja. Kljub temu imajo datoteke .DLL enako obliko kot datoteke .EXE, nekatere pa lahko celo uporabljajo pripono .EXE.


Datoteke .DLL so zelo koristne, saj programi, ki delajo z datotekami .DLL, porabijo manj pomnilnika in morajo naložiti vse hkrati. Če pa datoteko .DLL posodobimo na novejšo različico (ali jo prepišemo z drugo različico) ali odstranimo iz računalnika - program, ki se opira na to datoteko .DLL, morda ne bo deloval ali ne bo več deloval pravilno.

Če se vam prikaže sporočilo o napaki 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll' , ste na pravem mestu. To je precej pogosta napaka, ki jo dobijo uporabniki sistema Windows 10. To datoteko MSVCR120.dll uporabljajo paketi za distribucijo Visual C ++. Visual C ++ je del splošnega Suita C programskih jezikov, ki se pogosto uporabljajo za različne vrste razvojnih projektov. Visual C ++ vključuje izvajalne pakete in knjižnice za ustvarjanje različnih kompilacij klicev funkcij, postopkov in drugih elementov kode, ki delujejo v integriranih programskih okoljih. Če se katera od komponent paketa C ++ po naključju odstrani, poškoduje ali ne deluje, se programi, ki zahtevajo C ++, morda ne odzovejo in ne uspejo, tam je to 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll' napako jeste.

Dobra novica je, da jo lahko zelo enostavno popravite 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll' napaka. V tem priročniku vam bomo pokazali več rešitev za to težavo, preberite spodnji članek, preizkusite te metode in preverite, katera namesto vas naredi trik.

OPOMBA: Datoteko .dll (običajno gre za celoten paket datotek) prenesite SAMO z uradnih spletnih mest, da se izognete morebitnim tveganjem. Ne priporočamo vam, da prenesete 'MSVCR120.dll' datoteke z neuradne spletne strani, neuradna spletna mesta so neodobreni viri in prenesene datoteke so lahko okužene z virusi.

kako popraviti, da se program ne more zagnati, ker v napaki računalnika manjka MSVCR120.dll

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Preverite svoj koš

Mogoče manjka datoteka MSVCR120.dll, ker je bila nenamerno (ali ne) izbrisana in ne leži v vašem košu. Odprite svoj koš in poiščite 'MSVCR120.dll' mapa. Če je v vašem košu veliko datotek, v iskalno polje koša vnesite ime datoteke (MSVCR120.dll) in datoteka bo našla namesto vas. Z desno miškino tipko kliknite datoteko in izberite 'Obnovi' iz kontekstnega menija.

preverite svoj koš

[Nazaj na kazalo]

Znova namestite paket za distribucijo Microsoft Visual C ++

Kot že veste, 'MSVCR120.dll' datoteka pripada Visual C ++ Redistributable Package. Najnovejše pakete za distribucijo Microsoft Visual C ++ lahko prenesete z Microsoftove spletne strani tukaj . Izbrati boste morali prenos, ki ga želite, 'vc_redist.x64.exe' ali 'vc_redist.x84.exe' . Pred namestitvijo zaprite vse odprte programe.

Znova namestite paket za distribucijo Microsoft Visual C ++ 1. korak

Prepričajte se, da ste prenesli pravo različico datoteke za distribucijo Visual C ++. Če niste prepričani, katerega želite prenesti in namestiti, ugotovite, ali uporabljate 32-bitni ali 64-bitni sistem, tako da preberete Ta članek . Znova zaženite računalnik in preverite, ali je 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll' napaka še vedno vztraja pri poskusu odpiranja določenega programa ali aplikacije.

OPOMBA: Če slučajno zaženete 64-bitno različico sistema Windows, morate za rešitev te težave namestiti tako različice x86 kot x64 različice Visual C ++ Redistributable Packages.

[Nazaj na kazalo]

Znova namestite program

Napako »Program se ne more zagnati, ker v računalniku manjka MSVCR120.dll«, tako da znova namestite program, ki ga želite zagnati, in kot rezultat prejmete to sporočilo o napaki. Če želite odstraniti problematični program iz računalnika 'teči' v Iskanje in kliknite na 'Zaženi' rezultat in vam bo odprlo pogovorno okno Zaženi. Tip 'appwiz.cpl' in pritisnite Enter na tipkovnici, to se bo začelo 'Programi in lastnosti' okno za vas.

znova namestite 1. korak programa

V odprtem oknu Programi in funkcije poiščite program in ga odstranite tako, da ga z desno miškino tipko kliknete in izberete 'Odstrani' v spustnem meniju.

ubuntu iso auf usb schreiben

znova namestite 2. korak programa

Znova prenesite in namestite program in preverite, ali ga dobite 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll' med poskusom zagona.

[Nazaj na kazalo]

Zaženite program za preverjanje sistemskih datotek

Preverjevalnik sistemskih datotek (SFC) je pripomoček v sistemu Windows, ki uporabnikom omogoča, da v sistemskih datotekah Windows poiščejo poškodbe in obnovijo poškodovane datoteke. Ta priročnik opisuje, kako zagnati orodje za preverjanje sistemskih datotek (SFC.exe) za skeniranje sistemskih datotek in za popravilo manjkajočih ali poškodovanih sistemskih datotek (vključno z datotekami DLL). Če datoteka Windows Resource Protection (WRP) manjka ali je poškodovana, se Windows morda ne bo obnašal po pričakovanjih. Na primer, nekatere funkcije sistema Windows morda ne bodo delovale ali pa se bo sistem Windows zrušil. The 'sfc scannow' Opcija je eno od številnih posebnih stikal, ki so na voljo v ukazu sfc, ukazu ukaznega poziva, ki se uporablja za zagon preverjalnika sistemskih datotek. Če ga želite zagnati, morate najprej odpreti Command Propmt. Če ga želite odpreti, vnesite 'ukazni poziv' v Iskanju in nato z desno miškino tipko kliknite 'Ukazni poziv' , izberite 'Zaženi kot skrbnik' v spustnem meniju za zagon ukaznega poziva s skrbniškimi pravicami. Če želite izvajati skeniranje SFC, morate zagnati povišan ukazni poziv.

zaženite preverjanje sistemskih datotek 1. korak

V odprtem oknu ukaznega poziva vnesite vrsto okna 'sfc / scannow' in pritisnite Enter na tipkovnici, da izvedete ta ukaz. Začel se bo preveriti sistemske datoteke in trajalo bi nekaj časa, da dokonča skeniranje. Trajalo bi približno 15 minut. Počakajte, da se postopek optičnega branja konča, in znova zaženite računalnik, da preverite, ali še vedno prejemate 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll' med poskusom odpiranja določene aplikacije.

zaženite preverjevalnik sistemskih datotek 2. korak

Če skeniranje SFC ni uspelo popraviti 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll' ali iz nekega razloga niste mogli zagnati skeniranja SFC, nato poskusite zagnati skeniranje DISM in nato poskusite znova zagnati skeniranje SFC.

DISM je kratica za Deployment Image Servicing and Management in se lahko uporablja za popravilo in pripravo slik Windows, vključno z obnovitvenim okoljem Windows, namestitvijo sistema Windows in Windows PE. Če želite zagnati DISM scan, morate znova odpreti ukazni poziv kot skrbnik in vtipkati ta ukaz: 'DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth' . Pritisnite tipko Enter na tipkovnici, da jo zaženete.

zaženite 3. korak preverjanja sistemskih datotek

[Nazaj na kazalo]

Preverite svoj sistem za viruse

Zlonamerna programska oprema lahko povzroči različne težave v vašem računalniku, vključno s težavami s paketom za redistribucijo Microsoft Visual C ++. Opravite popoln pregled sistema in preverite, ali zazna škodljivo programsko opremo v vašem računalniku. Uporabite lahko Windows Defender (vgrajeni protivirusni program), ki ščiti vaš računalnik pred virusi, vohunsko programsko opremo in drugo zlonamerno programsko opremo. Lahko pa tudi katerega koli drugega protivirusnega programa. Za zagon celotnega sistemskega pregleda z uporabo vrste Windows Defender 'virus' v Iskanje in kliknite na „Zaščita pred virusi in grožnjami“ rezultat.

preverite, ali sistem vsebuje viruse 1. korak

V oknu za zaščito pred virusi in grožnjami kliknite 'Napredno skeniranje' .

preverite, ali sistem vsebuje viruse, 2. korak

utorrent-System kann den angegebenen Pfad nicht finden

Izberite 'Celotno skeniranje' in kliknite 'Skeniranje zdaj' . S tem bo sistem začel iskati zlonamerno programsko opremo. Če najdete viruse, jih izbrišite in preverite, ali je težava odpravljena.

preverite, ali sistem vsebuje viruse, 3. korak

Če želite, lahko na našem seznamu Top anti-malware izberete drug optični bralnik virusov in zlonamerne programske opreme. Seznam je sestavljen iz dobro znanih odstranjevalcev vohunske programske opreme in vam bo pomagal izbrati pravo programsko opremo za zaščito vašega računalnika. Seznam najdete s klikom to povezavo .

[Nazaj na kazalo]

Preverite, ali so na voljo posodobitve za Windows

Prva stvar, ki bi jo morda želeli poskusiti, je posodobiti svojo trenutno različico sistema Windows. Preverjanje, ali so na voljo posodobitve za celoten operacijski sistem Windows, je običajno dobra ideja in bi lahko pomagalo rešiti to težavo. Če želite preveriti vrsto posodobitev sistema Windows 'preveri za posodobitve' v Iskanje in kliknite 'Preveri za posodobitve' rezultat.

preverite posodobitve sistema Windows 1. korak

Samodejno bi vas morali usmeriti v razdelek Windows Update. Kliknite 'Preveri za posodobitve' in Windows bo začel preverjati posodobitve. Če so na voljo posodobitve, jih namestite in poskusite znova preveriti, ali so na voljo najnovejše posodobitve v vašem operacijskem sistemu. Po namestitvi posodobitev (če jih je bilo treba namestiti) preverite, ali še vedno prejemate 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll' med poskusom odpiranja določene aplikacije.

preverite posodobitve sistema Windows 2. korak

To je to, upamo, da je vsaj ena od rešitev odpravila 'Program se ne more zagnati, ker v vašem računalniku manjka MSVCR120.dll' in zdaj lahko svoje programe brez težav zaženete. Če obstajajo drugi načini, ki so to napako odpravili za vas - ne oklevajte in jo delite z nami in drugimi, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku za komentarje.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako popraviti »Program se ne more zagnati, ker v računalniku manjka MSVCR120.dll« Napaka:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Kako odstraniti Ads by Social2Search [posodobljeno] - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Ghost Ransomware

Ghost Ransomware

Kako odstraniti Ghost Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Virus FormBook

Virus FormBook

Kako odstraniti virus FormBook - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Kako odstraniti neželeno aplikacijo Nero TuneItUp - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti SUMMON Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Google je v svojem dogodku za razvijalce Keynote I/O napovedal podporo za aplikacije za Linux za Chromebooke. Ljudje, ki uporabljajo Chromebooke, bodo kmalu lahko v svojih sistemih zagnali aplikacije za Linux. Preberite več o tem.

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Kako odstraniti vaš nakup BTC se je začel e-poštni virus - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Vaš trdi disk bo izbrisan

Vaš trdi disk bo izbrisan

Kako odstraniti trdi disk bo izbrisana prevara - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Kako odstraniti Thepiratebay.org Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije