Odstranite aplikacije, ki promovirajo prevaro Google Chrome Blocked for Security Reasons

Kako odstraniti Google Chrome Blocked iz varnostnih razlogov POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov

Navodila za odstranitev Google Chrome Blocked for Security Reasons

Kaj je Google Chrome blokiran zaradi varnostnih razlogov?

V partnerskih programih imajo posamezniki možnost zaslužiti s promocijo izdelkov ali storitev, ki so jih ustvarila druga podjetja - lahko dobijo provizijo za vsak izdelek, ki so ga kupili prek njihove partnerske povezave. To spletno mesto je namenjeno promociji zakonitih protivirusnih programov, vendar njegova strategija promocije temelji na zavajanju. Omeniti velja, da uporabniki tovrstnih strani ne obiskujejo namerno, odprejo jih druga nezanesljiva spletna mesta, zavajajoči oglasi ali potencialno neželene aplikacije (PUA), ki so nameščene v brskalnikih in / ali računalnikih.

wie man von doc zu pdf löscht

Google Chrome Blokiran zaradi varnostnih razlogovTo spletno mesto prikazuje obvestilo, da je brskalnik Google Chrome iz varnostnih razlogov blokiran. Nakazuje, da ga je povzročil oglas, ki so ga prikazovali nameščeni virusi. Glavni namen te strani je prevarati uporabnike, da mislijo, da morajo posodobiti protivirusno programsko opremo, kar naj bi lahko storili s klikom na gumb 'Nadaljuj ...'. Ta gumb je namenjen odpiranju povezanih povezav za protivirusne izdelke, v času raziskave pa je odprl legitimno protivirusno spletno mesto Norton. Z nakupom programske opreme na zakonitih spletnih mestih ni nič narobe, vendar odsvetujemo finančno podporo prevarantom z nakupom izdelkov prek njihovih povezanih povezav.

Kot smo že omenili v prejšnjem odstavku, je redko, da zavajajoče spletne strani, kot je ta, uporabniki namerno obiščejo. Pogosto brskalniki odprejo takšne strani, ko imajo nameščene nekaj PUA. Omeniti velja, da so PUA lahko zasnovani za zbiranje naslovov IP, geolokacij, naslovov odprtih strani, vnesenih iskalnih poizvedb in / ali drugih informacij, povezanih z brskanjem, ali celo občutljivih podrobnosti. PUA-ji so lahko tudi zasnovani tako, da prikazujejo oglase, ki so namenjeni odpiranju dvomljivih spletnih mest ali celo izvajanju skriptov, namenjenih prenosu in / ali namestitvi neželene programske opreme. Primeri oglasov, ki jih ponuja večina PUA-jev, so kuponi, pasice, ankete, pojavna okna.

Povzetek grožnje:
Ime Google Chrome blokiran zaradi varnostnih razlogov
Vrsta grožnje Prevara
Lažna trditev Računalnik je blokiran zaradi odkritih virusov
Povezana domena opozorilo o virusu [.] pritisnite
Imena za zaznavanje (opozorilo o virusu [.] Pritisnite)
Fortinet (lažno predstavljanje), Netcraft (zlonamerno), celoten seznam zaznav ( VirusTotal )
Simptomi Lažna sporočila o napakah, lažna sistemska opozorila, pojavne napake, ponarejeno računalniško skeniranje.
Metode distribucije Ogrožena spletna mesta, prevarantski spletni pojavni oglasi, potencialno neželene aplikacije.
Škoda Izguba občutljivih zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete, možne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

V internetu obstajajo različne vrste spletnih strani s prevarami, nekateri primeri so: Koda napake sistema Windows: WIN.DLL0151930 ',' Amazonov program zvestobe 'in' Pomembno varnostno opozorilo! '. Večini od njih je skupno to, da jih uporabniki ne obiščejo namenoma. Če spletni brskalnik odpre nezaupljive strani (in / ali se na večini strani prikažejo različni oglasi), je zelo verjetno, da je na njem nameščen nekaj PUA.

Kako so se v moj računalnik namestile potencialno neželene aplikacije?

Eden izmed najbolj priljubljenih načinov, kako uporabnike zvabiti, da prenesejo in / ali namestijo PUA-je, je vključiti jih v nastavitve drugih programov kot dodatno ponudbo. Ta metoda distribucije se imenuje 'združevanje'. Vključene aplikacije lahko praviloma najdete in zavrnete v razdelku »Napredno«, »Po meri« ali drugih nastavitvah nastavitev. Ali tako, da odznačite določena polja. PUA-ji prejmejo dovoljenje za prenos in / ali namestitev, ko uporabniki ne zavrnejo ponudb (ne spremenijo zgoraj omenjenih nastavitev), preden zaključijo prenose in / ali namestitve programov, ki imajo te aplikacije vključene v svoje nastavitve. V nekaterih primerih lahko neželene prenose povzroči namestitev z zavajajočimi oglasi - s klikom na oglase, ki so namenjeni izvajanju določenih skriptov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Niti programov niti datotek ne smete prenašati z neuradnih strani, prek omrežij Peer-to-Peer (kot so hudourniški odjemalci, eMule), prenosnikov tretjih oseb itd. Ali nameščati prek namestitvenih programov tretjih oseb. Priporočljivo je, da programe in datoteke prenašate z zanesljivih, uradnih strani in prek neposrednih povezav. Priporočljivo je tudi analizirati nastavitve za prenos in namestitev, ki imajo nastavitve, kot so »Po meri«, »Napredno« ali druge nastavitve, da preverite, ali imajo v njih ponudbe za prenos in / ali namestitev neželenih aplikacij. Na oglase, ki se pojavijo na senčnih straneh, ne smemo klikniti: običajno je, da so takšni oglasi namenjeni odpiranju vprašljivih spletnih mest ali povzročajo neželene prenose, namestitve. Vse neznane, neželene razširitve, vtičnike ali dodatke, ki so nameščeni v brskalniku ali so tovrstni programi nameščeni v operacijskem sistemu, je treba odstraniti. Če je vaš računalnik že okužen s PUA-ji, priporočamo, da z njim zaženete optično branje Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

Pojav pojavne prevare Google Chrome Blocked for Security Reasons (GIF):

google chrome blokiran iz varnostnih razlogov prevara pojav v gif

Besedilo, predstavljeno na tej spletni strani:

Opozorilo!
Google Chrome blokiran iz varnostnih razlogov
Koda grožnje: 0x120E7A2C
Našli smo pogosto prikazan nadležen oglas
Če želite onemogočiti ta oglas in odstraniti viruse, ki ga prikazujejo, je treba protivirusni program takoj posodobiti!
Zahtevano takoj: Kliknite »Nadaljuj«, nato na naslednji strani kliknite »Naročite se zdaj«, da prenesete in namestite najnovejšo različico protivirusne programske opreme.
Nadaljujte ...
Ne prezrite tega varnostnega opozorila. Če zaprete to stran pred posodobitvijo protivirusnega programa, bo dostop do računalnika onemogočen, da se prepreči nadaljnja škoda v našem omrežju.

Pošlji poročilo o nevarnosti Microsoftovi varnostni skupini (priporočeno)

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih aplikacij:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

PUA odstranite prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 1. korak

Kliknite ikono menija Chrome Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Ikona menija Google Chrome

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem google chrome, blokiranega zaradi varnostnih razlogov, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome 1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Logotip Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz koraka 1 v Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz Mozilla Firefox, 2. korak

Kliknite meni Firefox Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve«, v odprtem oknu odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z blokiranim google chrome iz varnostnih razlogov, odstranitev prevare lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

logotip brskalnika safari

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 1Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

ponastavitev safari koraka 2

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Ikona menija Microsoft Edge (krom)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem google chrome, blokiranega iz varnostnih razlogov, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge Logotip Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

Odstranjevanje lopov s končnicami iz 1. koraka Internet Explorerja

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz 2. koraka Internet Explorerja

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7Odstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem google chrome, blokiranega zaradi prevare, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

So entfernen Sie einen Virus aus Google Chrome

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Kliknite Ponastaviti .

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave z odstranjevanjem goljufije Google Chrome zaradi varnostnih razlogov iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne podatke o storitvi google chrome blokirane zaradi prevare ali njihove odstranitve, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.