Odstranite Watch Television Online iz brskalnika in računalnika

Kako se znebiti ugrabitelja spletnega brskalnika Watch Television - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Glejte navodila za odstranitev ugrabitelja brskalnika Television Online

Kaj je gledanje televizije na spletu?

Kot že ime pove, je aplikacija Watch Television Online zasnovana za hiter dostop do različnih priljubljenih televizijskih oddaj. Dejansko je klasificiran kot ugrabitelj brskalnika, saj spreminja nastavitve brskalnika za promocijo lažnega iskalnika (v tem primeru search.watchtelevisiononlinetab.com) in potencialno neželene aplikacije (PUA). Večina ljudi tovrstnih aplikacij (ugrabitelji brskalnikov) ne prenaša ali namesti. Poleg tega PUA pogosto beležijo podatke brskanja. Watch Television Online se distribuira z drugo PUA, imenovano Skrij moja iskanja. Nobeni od teh aplikacij ne bi smeli zaupati.

ugrabitelj brskalnika search.watchtelevisiononlinetab.comWatch Television Online promovira lažni iskalnik search.watchtelevisiononlinetab.com, tako da ga dodeli kot naslov privzetega iskalnika, domače strani in novega zavihka. Zato se to spletno mesto odpre v ugrabljenem brskalniku, ko uporabniki odprejo nova okna, zavihke ali vnesejo iskalne poizvedbe v vrstico URL. Večina ugrabiteljev brskalnikov uporabnikom prepreči razveljavitev nastavitev - če jih poskusite, jih ugrabitelj brskalnika takoj ponovno dodeli. Zato je edini način, da iz nastavitev odstranite naslov search.watchtelevisiononlinetab.com, odstranitev aplikacije Watch Television Online. Kot večina lažnih iskalnikov tudi search.watchtelevisiononlinetab.com ne prinaša nobenih edinstvenih rezultatov. Uporabnikom preprosto nudi rezultate, ki jih ustvari Yahoo (jih preusmeri na search.yahoo.com). Večina ugrabiteljev brskalnikov beleži podatke brskanja, kot so naslovi IP uporabnikov, geolokacije, vnesene iskalne poizvedbe, naslovi obiskanih spletnih strani itd. V nekaterih primerih PUA zbirajo osebne podatke. Ljudje, ki stojijo za ugrabitelji brskalnikov (in drugimi PUA-ji), posnete podatke običajno delijo s tretjimi osebami, ki so morda kibernetski kriminalci - podatke zlorabljajo za ustvarjanje prihodka. Z uporabo ugrabiteljev brskalnikov ali ponarejenih iskalnikov mnogi uporabniki tvegajo, da bodo postali žrtve kraje identitete, pri čemer se pojavijo težave, povezane z varnostjo brskanja, zasebnostjo in drugimi težavami. Zato nikoli ne zaupajte Watch Television Online, Hide My Searches ali drugim nameščenim PUA-jem - takoj jih odstranite iz brskalnikov in operacijskih sistemov.

Povzetek grožnje:
Ime Glejte televizijo na spletu.
Vrsta grožnje Ugrabitelj brskalnika, preusmeritev, ugrabitelj iskanja, orodna vrstica, neželen nov zavihek.
Imena zaznavanja Avast (Win32: Adware-gen [Adw]), AVG (Win32: Adware-gen [Adw]), ESET-NOD32 (Različica Win32 / WinWrapper.V Potencialno neželena), TrendMicro (PUA.Win32.WinWrapper.AD) , Celoten seznam odkritij ( VirusTotal )
Razširitve brskalnika Glejte televizijo na spletu
Predpostavljena funkcionalnost Ta ugrabitelj brskalnika naj bi omogočal hiter dostop do različnih televizijskih oddaj.
Promovirani URL search.watchtelevisiononlinetab.com
Vročanje naslova IP (search.watchtelevisiononlinetab.com) 3.226,49,154
Prizadete nastavitve brskalnika Domača stran, URL novega zavihka, privzeti iskalnik.
Simptomi Manipulirane nastavitve internetnega brskalnika (domača stran, privzeti internetni iskalnik, nastavitve novega zavihka). Uporabniki so prisiljeni obiskati ugrabiteljevo spletno stran in po svojih spletnih iskalnikih iskati po internetu.
Dodatne informacije Watch Television Online se distribuira z drugim ugrabiteljem brskalnika Skrij moja iskanja .
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

uefi booten windows 10

Nekaj ​​primerov drugih aplikacij, ki so razvrščene kot ugrabitelji brskalnikov Poiščite Defender Live , Odpoklic opozoril , in Iskanje zapornikov . V večini primerov te aplikacije ne ponujajo nobene od obljubljenih funkcij - nasprotno, pogosto povzročajo težave. Ugrabitelji brskalnikov in drugi PUA-ji so namenjeni le razvijalcem, ki ustvarjajo prihodek.

Kako se je Watch Television Online namestil v moj računalnik?

Raziskave kažejo, da je Watch Television Online mogoče prenesti s svojega spletnega mesta, vendar jih ljudje pogosto prenašajo in namestijo nenamerno s klikom na zavajajoče oglase ali skupaj z drugo programsko opremo, ki jo namerno prenesejo / namestijo. To se zgodi, ko razvijalci vključijo PUA v nastavitve za prenos ali namestitev. Ta način distribucije neželene programske opreme se imenuje združevanje. Običajno so ponudbe za prenos in / ali namestitev dodatnih aplikacij umeščene v »Po meri«, »Napredno« in druge podobne nastavitve nastavitev prenosa ali namestitve. Ljudje, ki te nastavitve pustijo nespremenjene in nespremenjene, pogosto dovolijo, da se PUA-ji prenesejo in namestijo z nastavitvami običajnih programov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Programsko opremo in datoteke prenašajte samo z uradnih spletnih mest in z neposrednimi povezavami za prenos. Drugih virov ali orodij, kot so omrežja Peer-to-Peer (hudourniški odjemalci, eMule itd.), Neuradnih spletnih mest in prenosnikov / namestitvenih programov tretjih oseb ne bi smeli uporabljati. Nastavitve prenosa in namestitve pogosto vsebujejo nastavitve, kot so »Po meri«, »Napredno« s ponudbami za prenos ali namestitev neželenih aplikacij. Preverite te nastavitve in zavrnite ponudbe za prenos ali namestitev neželene programske opreme. Ne zaupajte in ne kliknite vsiljivih oglasov, ki se prikazujejo na dvomljivih spletnih mestih. Oglasi pogosto vodijo do nezaupljivih spletnih mest ali prenašajo in namestijo dvomljive aplikacije. Zakonita spletna mesta lahko vsebujejo tudi nezaupljive oglase. Če želite, da brskalniki ne odpirajo dvomljivih spletnih mest in / ali prikazujejo neželene oglase, odstranite vse neželene, neznane razširitve, vtičnike in dodatke. Odstranite tudi tovrstno programsko opremo, nameščeno v računalniku. Če je vaš računalnik že okužen s programom Watch Television Online, priporočamo, da zaženete skeniranje z Malwarebytes za Windows za samodejno odpravo ugrabitelja brskalnika.

Oglejte si namestitev namestitve ugrabitelja brskalnika Television Online:

Uradna nastavitev namestitve ugrabitelja brskalnika Watch Television Online

Watch Televison Online zahteva dovoljenje za branje in spreminjanje podatkov:

Ograbitelj brskalnika Watch Television Online prosi za nastavitve spremembe dovoljenja

Spletno mesto, ki promovira ugrabitelja brskalnika Watch Television Online:

Spletno mesto, ki se uporablja za promocijo ugrabitelja brskalnika Watch Television Online

POMEMBNO! To zavajajoče spletno mesto zahteva omogočanje obvestil v spletnem brskalniku.

Zato pred začetkom izvedite naslednje korake:

Google Chrome (osebni računalnik):

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri pike)
 • Izberite ' Nastavitve ', se pomaknite navzdol do dna in kliknite' Napredno '
 • Pomaknite se navzdol do Zasebnost in varnost 'razdelek, izberite' Nastavitve vsebine ' in potem ' Obvestila '
 • Kliknite tri pike na desni strani vsakega sumljivega URL-ja in kliknite ' Blokiraj 'ali' Odstrani '(če kliknete' Odstrani 'in še enkrat obiščite zlonamerno spletno mesto, bo zahtevalo, da znova omogoči obvestila)

Onemogoči pojavna okna

Google Chrome (Android):

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri pike) in kliknite ' Nastavitve '
 • Pomaknite se navzdol, kliknite na ' Nastavitve spletnega mesta ' in potem ' Obvestila '
 • V odprtem oknu poiščite vse sumljive URL-je in jih kliknite enega za drugim
 • Izberite ' Obvestila 'v' Dovoljenja 'razdelek in preklopni gumb nastavite na' IZKLOPLJENO '

Onemogoči pojavna okna

Mozilla Firefox:

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri vrstice)
 • Izberite ' Opcije 'in kliknite na' Zasebnost in varnost 'v orodni vrstici na levi strani zaslona
 • Pomaknite se navzdol do Dovoljenja 'in kliknite' Nastavitve 'gumb poleg' Obvestila '
 • V odprtem oknu poiščite vse sumljive URL-je, kliknite spustni meni in izberite ' Blokiraj '

Onemogoči pojavna okna

Internet Explorer:

 • Kliknite gumb Gear v desnem zgornjem kotu okna IE
 • Izberite ' Internetne možnosti '
 • Izberite Zasebnost 'jeziček in kliknite' Nastavitve ' Spodaj ' Blokator pojavnih oken 'odsek
 • Izberite sumljive URL-je pod in jih odstranite enega za drugim s klikom na Odstrani '

Onemogoči pojavna okna

Microsoft Edge:

 • Kliknite gumb menija (tri pike) v desnem zgornjem kotu okna Edge
 • Pomaknite se navzdol, poiščite in kliknite ' Nastavitve '
 • Ponovno se pomaknite navzdol in kliknite ' Oglejte si napredne nastavitve '
 • Kliknite ' Upravljaj ' Spodaj ' Dovoljenja za spletno mesto '
 • Kliknite stikalo pod vsakim sumljivim spletnim mestom

Onemogoči pojavna okna

Safari (Mac):

 • Kliknite ' Safari 'v zgornjem levem kotu zaslona in izberite' Nastavitve ... '
 • Izberite Spletne strani 'jeziček in nato izberite' Obvestila v levem podoknu
 • Preverite sumljive URL-je in uporabite Zanikati 'možnost za vsakega

Onemogoči pojavna okna

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev ugrabitelja brskalnika Watch Television Online:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Chrome-Netzwerkänderung erkannt

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev ugrabitelja brskalnika search.watchtelevisiononlinetab.com prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: poiščite nedavno nameščene sumljive programe (na primer ' Glejte televizijo na spletu '), izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenih aplikacij, ki povzročajo preusmeritve brskalnika na spletno mesto search.watchtelevisiononlinetab.com, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme .

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Oglejte si odstranitev ugrabitelja brskalnika Television Online iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev preusmeritev brskalnika:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje razširitev Internet Explorerja, povezanih z search.watchtelevisiononlinetab.com

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje search.watchtelevisiononlinetab.com z domače strani Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje search.watchtelevisiononlinetab.com iz privzetega iskalnika Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) v odprtem oknu izberite »Internetne možnosti« hxxp: //search.watchtelevisiononlinetab.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer. Vnesete lahko tudi približno: prazno, da odprete prazno stran, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik kot privzeti in nato odstranite » Glejte televizijo na spletu '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve search.watchtelevisiononlinetab.com, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Kliknite Ponastaviti .

Odstranjevanje razširitev Google Chrome, povezanih z search.watchtelevisiononlinetab.com

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Ubuntu-Kill-Prozess nach Namen

Odstranjevanje search.watchtelevisiononlinetab.com z domače strani Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje search.watchtelevisiononlinetab.com iz privzetega iskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome 1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poišči Glejte televizijo na spletu 'in drugi nedavno nameščeni sumljivi dodatki brskalnika (npr.' Skrij moja iskanja ') in jih odstranite.

Spremenite svojo domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« onemogočite » Glejte televizijo na spletu 'ali' Skrij moja iskanja ', poiščite URL ugrabitelja brskalnika ( hxxp: //search.watchtelevisiononlinetab.com ali hxxps: //hidemysearches.com ) pod možnostjo »Odpri določeno stran strani«. Če je prisoten, kliknite ikono treh navpičnih pik in izberite »Odstrani«.

Spremenite privzeti iskalnik:

Logotip Mozilla Firefox

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje povezav Mozilla Firefox, povezanih z search.watchtelevisiononlinetab.com(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskalnik« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, na odprtem seznamu poiščite » hxxp: //search.watchtelevisiononlinetab.com 'in' hxxp: //hidemysearches.com 'in ko se nahajajo, kliknite tri navpične pike blizu tega URL-ja in izberite' Odstrani s seznama '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve search.watchtelevisiononlinetab.com, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje search.watchtelevisiononlinetab.com z domače strani Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Odstranjevanje search.watchtelevisiononlinetab.com iz privzetega iskalnika Mozilla Firefox

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Beste Linux-Distribution für Anfänger

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Kliknite meni Firefox logotip brskalnika safari(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite 'Razširitve' in odstranite ' Glejte televizijo na spletu ', kot tudi vsi drugi nedavno nameščeni vtičniki brskalnika (npr.' Skrij moja iskanja ').

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu onemogoči ' Glejte televizijo na spletu 'ali' Skrij moja iskanja ', Odstrani hxxp: //search.watchtelevisiononlinetab.com ali hxxp: //hidemysearches.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremenite privzeti iskalnik:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' watchtelevisiononlinetab '
Z desno miškino tipko kliknite najdene nastavitve in izberite »Ponastavi«, da obnovite privzete vrednosti.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranitvijo preusmeritve search.watchtelevisiononlinetab.com, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnikav odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 1

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

ponastavitev safari koraka 2

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

beliebteste Linux-Distribution 2018

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti internetni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve search.watchtelevisiononlinetab.com, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

 • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalskih programov infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju preusmeritve search.watchtelevisiononlinetab.com iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o preusmeritvi search.watchtelevisiononlinetab.com ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.