Zaslon Flip Adware

Kako odstraniti programsko opremo Screen Flip - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranjevanje zaslona Flip

Kaj je preklop zaslona?

Screen Flip je apotencialno neželen program (PUP), ki ga je ustvaril SuperWeb LLC. Ta vtičnik brskalnika želi izboljšati izkušnjo brskanja po internetu z omogočanjem funkcij, kot so primerjalno nakupovanje in kuponi. Ta funkcionalnost se morda zdi legitimna in uporabna, vendar je Screen Flip uvrščen med oglaševalske programe, saj uporablja zavajajočo metodo trženja programske opreme, imenovano 'združevanje' (prikrita namestitev dodatnih programov skupaj z izbrano programsko opremo) za namestitev v internetne brskalnike brez dovoljenja uporabnika. . Po vdoru v Internet Explorer, Google Chrome in Mozilla Firefox Screen Flip prikazuje vsiljive spletne oglase in spremlja brskanje po internetu.

Screen Flip adwareTa prevarantska aplikacija prikazuje pasice, pojavna okna, vmesne, prehodne, celostranske, iskalne in druge podobne oglase, ki običajno preusmerijo na lažna spletna mesta, s čimer računalnik izpostavijo tveganju okužbe. Screen Flip zbira različne vrste informacij, vključno z naslovi internetnega protokola (IP) (za določanje geografskih lokacij uporabnikov), enoličnimi identifikacijskimi številkami, iskalnimi poizvedbami, vnesenimi v iskalnike, obiskanimi spletnimi mesti, ogledanimi stranmi itd. Ti zbrani podatki lahko vsebujejo osebne podatke, zato lahko namestitev zaslona Screen Flip v vaš sistem povzroči resne težave z zasebnostjo ali krajo identitete. Screen Flip je enak stotinam drugih PUP-ov, ki jih je razvilo podjetje SuperWeb LLC. WunderWeb , SearchFin , Zlato višje , in Intenziven rezultat je le nekaj primerov. To podjetje je izdalo veliko enakih vtičnikov za brskalnike z različnimi imeni, da bi se izognili odkrivanju s protivirusno in protivohunsko programsko opremo. Screen Flip ne ponuja nobene od obljubljenih funkcij, saj je njen namen ustvarjati prihodek s prikazom vsiljivih oglasov in izmenjavo zbranih podatkov s tretjimi osebami. Iz teh razlogov vam toplo priporočamo, da Screen Flip takoj odstranite iz sistema.

Kot pri drugih aplikacijah oglaševalske programske opreme se tudi Screen Flip večinoma distribuira z majhnimi programi, imenovanimi »upravitelji prenosov«, na brezplačnih spletnih mestih za prenos, kot so soft32.com, downloads.com in softonic.com. Ta spletna mesta zaposlujejo upravitelje prenosov kot orodja za monetizacijo prometa in brezplačnih storitev, saj ponujajo namestitev dodatnih programov s preneseno brezplačno programsko opremo. Čeprav je navedeno, da so te promovirane aplikacije 'pristne in brez virusov', hitenje namestitvenega postopka tvega okužbo sistema z oglaševalsko ali zlonamerno programsko opremo. Takšnim računalniškim okužbam se je mogoče izogniti tako, da natančno analizirate vsak korak postopka prenosa brezplačne programske opreme in zavrnete vse ponudbe za namestitev dodatnih programov. Poleg tega je treba aplikacije, prenesene z interneta, namestiti z uporabo možnosti »Napredno« ali »Po meri« - to bo razkrilo vse povezane programe, ki so navedeni za namestitev, in vam omogočilo, da se odjavite. Če ste namestili Screen Flip, vam bo naslednji vodnik pomagal odstraniti to programsko opremo iz vašega sistema.

Zavajajoči namestitelji brezplačne programske opreme, ki se uporabljajo pri distribuciji oglasne zaslona:

vzorec namestitvenega programa za preklop zaslona 3 vzorec namestitvenega programa za preklop zaslona 2 zaslon flip namestitveni program

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

So installieren Sie die RPM-Datei

Hitri meni:

Odstranjevanje programske opreme Screen Flip:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev zaslona z nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite Preklop zaslona ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa, ki povzroča oglase Flip Screen, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo Screen Flip iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov z zaslona iz 1. brskalnika Internet Explorer

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje oglasov z zaslona iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Iskati ' Preklop zaslona ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani '.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem zaslona, ​​ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov z zaslona iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov z zaslona iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poišči Preklop zaslona ', izberite ta vnos in kliknite ikono smetnjaka.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem zaslona, ​​ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov z zaslona iz koraka 1 Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov z zaslona iz programa Mozilla Firefox, 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve«, v odprtem oknu odstranite » Preklop zaslona '.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem oglasov z zaslona, ​​lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

So deaktivieren Sie Werbung in Windows 10

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem zaslona, ​​ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju oglasov z zaslona iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o preklopnih oglasih na zaslonu ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.