Search.hquickmapsanddirections.com Preusmeritev

Kako se znebiti Search.hquickmapsanddirections.com Redirect - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Navodila za odstranitev Search.hquickmapsanddirections.com preusmerijo

Kaj je search.hquickmapsanddirections.com?

Razvijalci predstavljajo search.hquickmapsanddirections.com kot zakonit iskalnik, ki izboljšuje izkušnjo brskanja z ustvarjanjem izboljšanih rezultatov in hitrim dostopom do različnih priljubljenih spletnih mest. Njegov videz kaže, da je search.hquickmapsanddirections.com legitimen in uporaben, vendar ga razvijalci promovirajo prek potencialno neželene aplikacije (PUA), imenovane Quick Maps And Directions, ki običajno vdre v sisteme brez dovoljenja uporabnikov. Poleg tega search.hquickmapsanddirections.com in Quick Maps And Directions zbirajo informacije o dejavnosti brskanja.

ugrabitelj brskalnika search.hquickmapsanddirections.comHitri zemljevidi in navodila ugrabijo najbolj priljubljene brskalnike (Internet Explorer, Google Chrome in Mozilla Firefox) za spreminjanje nastavitev brez soglasja uporabnikov. Ta ugrabitelj brskalnika dodeli privzete nastavitve iskalnika, domače strani in novega zavihka URL-ju search.hquickmapsanddirections.com. Te spremembe se morda ne zdijo pomembne, vendar jih uporabniki ne morejo razveljaviti, dokler Hitri zemljevidi in navodila niso odstranjeni. Raziskave kažejo, da Hitri zemljevidi in navodila še naprej prerazporejajo možnosti brskalnika, ko jih poskušate spremeniti. Zato vrnitev brskalnikov v prejšnja stanja postane nemogoča in uporabniki so samodejno preusmerjeni na search.hquickmapsanddirections.com, ko iščejo prek vrstice URL ali preprosto odprejo nov zavihek / okno brskalnika. Te preusmeritve znatno zmanjšajo izkušnjo brskanja. Upoštevajte, da je search.hquickmapsanddirections.com kot iskalnik neuporaben, saj se po vneseni poizvedbi uporabniki preusmerijo na search.yahoo.com . Zato search.hquickmapsanddirections.com ne ustvarja nobenih edinstvenih rezultatov in tako ne daje nobene resnične vrednosti. Druga pomembna slabost je sledenje podatkov. Zavedajte se, da search.hquickmapsanddirections.com in Quick Maps And Directions beležijo informacije o uporabniškem sistemu v zvezi z brskalnimi navadami. Ti ponarejeni iskalniki in ugrabitelji brskalnikov običajno zbirajo iskalne poizvedbe, obiskane URL-je spletnih mest, ogledane strani, naslove IP in geografske lokacije, vendar lahko seznam zbranih podatkovnih vrst vključuje tudi osebne podatke. Podatki se kasneje delijo s tretjimi osebami, ki jih zlorabljajo za ustvarjanje prihodka. Zato lahko sledenje podatkov povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Če naletite na preusmeritve na search.hquickmapsanddirections.com, takoj odstranite ugrabitelja brskalnika Quick Maps And Directions in se nikoli več ne vrnite na to spletno mesto.

Povzetek grožnje:
Ime Hitri zemljevidi in navodila
Vrsta grožnje Ugrabitelj brskalnika, preusmeritev, ugrabitelj iskanja, orodna vrstica, neželen nov zavihek
Razširitve brskalnika Zemljevidi, hitri zemljevidi in navodila
Predpostavljena funkcionalnost Funkcije, povezane z GPS.
Promovirani URL search.hquickmapsanddirections.com
Vročanje naslova IP (search.hquickmapsanddirections.com) 52.206.211.89
Prizadete nastavitve brskalnika Domača stran, URL novega zavihka, privzeti iskalnik
Simptomi Manipulirane nastavitve internetnega brskalnika (domača stran, privzeti internetni iskalnik, nastavitve novega zavihka). Uporabniki so prisiljeni obiskati spletno stran ugrabitelja in po svojih iskalnikih iskati po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Obstaja na stotine ponarejenih iskalnikov, ki so skoraj enaki search.hquickmapsanddirections.com, vključno searchsecureprime.co , search.momentumlite.com , in feed.moviegoat.com (to je le nekaj primerov iz mnogih). Tako kot pri search.hquickmapsanddirections.com tudi ta spletna mesta ponujajo 'uporabne' funkcije in izboljšano izkušnjo brskanja, vendar so takšni zahtevki zgolj poskusi (ki so pogosto uspešni), da se ustvari vtis legitimnosti. Ponarejeni iskalniki imajo običajno le en namen: razvijalcem pomagati ustvarjati prihodek. Večina povzroči neželene preusmeritve in zbiranje informacij. Nekateri celo ustvarjajo zavajajoče rezultate in vsiljive oglase, ki običajno vodijo do dvomljivih (potencialno zlonamernih) spletnih mest. Zato lahko uporaba lažnih iskalnikov povzroči različne sistemske okužbe.

Kako so se hitri zemljevidi in navodila namestili v moj računalnik?

Čeprav ima Quick Maps And Directions uradno spletno mesto za prenos, pogosto vdre v sisteme brez dovoljenja uporabnikov. Ti ugrabitelji brskalnikov se pogosto širijo z uporabo 'združevanja' in vsiljivih oglaševalskih metod. 'Bundling' je v bistvu prikrita namestitev programov tretjih oseb skupaj z običajno programsko opremo. Razvijalci skrivajo 'povezane »aplikacije v nastavitvah» Po meri / Napredno «(ali drugih odsekih) postopkov prenosa / namestitve. Vsiljivi oglasi preusmerjajo na zlonamerna spletna mesta ali izvajajo skripte, namenjene prenosu / namestitvi PUA-jev. Poleg tega mnogi uporabniki pogosto preskočijo korake za prenos / namestitev in kliknejo oglase, ne da bi razumeli možne posledice. Takšno vedenje pogosto vodi do nenamernih namestitev prevarantskih aplikacij.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Glavna razloga za računalniške okužbe sta neprevidno vedenje in pomanjkljivo poznavanje teh groženj. Zato bodite previdni pri brskanju po spletu in prenosu / namestitvi programske opreme. Vsiljivi oglasi se običajno zdijo legitimni, vendar jih večina preusmeri na ankete, zmenke za odrasle, igre na srečo in druga dvomljiva spletna mesta. Te oglase pogosto prikazujejo aplikacije vrste adware. Če jih naletite, takoj odstranite vse sumljive programe in vtičnike brskalnika. Izberite nastavitve »Po meri / Napredno«, natančno analizirajte vsako okno pogovornih oken za prenos / namestitev in onemogočite vse dodatno vključene programe. Aplikacije prenašajte samo iz uradnih virov (prek neposrednih povezav za prenos) in se izogibajte uporabi prenosnikov / namestitvenih programov drugih proizvajalcev, saj jih je pogosto mogoče ovrednotiti z uporabo metode združevanja. Ključ računalniške varnosti je previdnost. Če je vaš računalnik že okužen s hitrimi zemljevidi in navodili, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows za samodejno odpravo tega ugrabitelja brskalnika.

Spletno mesto, ki promovira ugrabitelja brskalnikov Quick Maps And Directions:

Spletno mesto, ki se uporablja za promocijo ugrabitelja brskalnika Quick Maps And Directions

POMEMBNO! To zavajajoče spletno mesto zahteva omogočanje obvestil v spletnem brskalniku.

Zato pred začetkom izvedite naslednje korake:

Google Chrome (računalnik):

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri pike)
 • Izberite ' Nastavitve ', se pomaknite navzdol do dna in kliknite' Napredno '
 • Pomaknite se navzdol do Zasebnost in varnost 'razdelek, izberite' Nastavitve vsebine ' in potem ' Obvestila '
 • Kliknite tri pike na desni strani vsakega sumljivega URL-ja in kliknite ' Blokiraj 'ali' Odstrani '(če kliknete' Odstrani 'in še enkrat obiščite zlonamerno spletno mesto, bo zahtevalo, da znova omogočite obvestila)

Onemogoči pojavna okna

Google Chrome (Android):

 • Kliknite gumb Meni (tri pike) v desnem zgornjem kotu zaslona in kliknite ' Nastavitve '
 • Pomaknite se navzdol, kliknite na ' Nastavitve spletnega mesta ' in potem ' Obvestila '
 • V odprtem oknu poiščite vse sumljive URL-je in jih kliknite enega za drugim
 • Izberite ' Obvestila 'v' Dovoljenja 'razdelek in preklopni gumb nastavite na' IZKLOPLJENO '

Onemogoči pojavna okna

Mozilla Firefox:

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri vrstice)
 • Izberite ' Opcije 'in kliknite na' Zasebnost in varnost 'v orodni vrstici na levi strani zaslona
 • Pomaknite se navzdol do Dovoljenja 'in kliknite' Nastavitve 'gumb poleg' Obvestila '
 • V odprtem oknu poiščite vse sumljive URL-je, kliknite spustni meni in izberite ' Blokiraj '

Onemogoči pojavna okna

Internet Explorer:

 • Kliknite gumb Gear v desnem zgornjem kotu okna IE
 • Izberite ' Internetne možnosti '
 • Izberite Zasebnost 'jeziček in kliknite' Nastavitve ' Spodaj ' Blokator pojavnih oken 'odsek
 • Izberite sumljive URL-je pod in jih odstranite enega za drugim s klikom na Odstrani '

Onemogoči pojavna okna

Microsoft Edge:

 • Kliknite gumb menija (tri pike) v desnem zgornjem kotu okna Edge
 • Pomaknite se navzdol, poiščite in kliknite ' Nastavitve '
 • Ponovno se pomaknite navzdol in kliknite ' Oglejte si napredne nastavitve '
 • Kliknite ' Upravljaj ' Spodaj ' Dovoljenja za spletno mesto '
 • Kliknite stikalo pod vsakim sumljivim spletnim mestom

Onemogoči pojavna okna

Safari (Mac):

 • Kliknite ' Safari 'v zgornjem levem kotu zaslona in izberite' Nastavitve ... '
 • Izberite Spletne strani 'jeziček in nato izberite' Obvestila v levem podoknu
 • Preverite sumljive URL-je in uporabite Zanikati 'možnost za vsakega

Onemogoči pojavna okna

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev ugrabitelja brskalnika Quick Maps And Directions:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

So entfernen Sie Captcha auf Chrome

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstrani ugrabitelja brskalnika search.hquickmapsanddirections.com prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: poiščite nedavno nameščene sumljive programe (na primer ' Hitri zemljevidi in navodila '), izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenih aplikacij, ki povzročajo preusmeritve brskalnika na spletno mesto search.hquickmapsanddirections.com, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme .

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranitev ugrabitelja brskalnika Quick Maps And Directions iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev preusmeritev brskalnika:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje razširitev Internet Explorerja, povezanih z search.hquickmapsanddirections.com

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje search.hquickmapsanddirections.com z domače strani Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje search.hquickmapsanddirections.com iz privzetega iskalnika Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Internetne možnosti«, v odprtem oknu odstranite hxxp: //search.hquickmapsanddirections.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer. Vnesete lahko tudi približno: prazno, da odprete prazno stran, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik kot privzeti in nato odstranite » Hitri zemljevidi in navodila '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnikov s hitrimi zemljevidi in navodili, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Kliknite Ponastaviti .

Odstranjevanje povezav razširitev Google Chrome, povezanih z search.hquickmapsanddirections.com

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje search.hquickmapsanddirections.com z domače strani Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje search.hquickmapsanddirections.com iz privzetega iskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poišči Hitri zemljevidi in navodila 'in druge nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika ter jih odstranite.

Spremenite svojo domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« onemogočite » Hitri zemljevidi in navodila ', poiščite URL ugrabitelja brskalnika ( hxxp: //www.search.hquickmapsanddirections.com ) pod možnostjo »Odpri določeno ali nabor strani«. Če je prisoten, kliknite ikono treh navpičnih pik in izberite »Odstrani«.

Spremenite privzeti iskalnik:

Mozilla Firefox logotip

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje povezav Mozilla Firefox, povezanih z search.hquickmapsanddirections.com(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskalnik« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, na odprtem seznamu poiščite » search.hquickmapsanddirections.com 'in ko se nahajajo, kliknite tri navpične pike blizu tega URL-ja in izberite' Odstrani s seznama '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem hitrih zemljevidov in navodil ugrabitelja brskalnika, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje search.hquickmapsanddirections.com z domače strani Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Odstranjevanje search.hquickmapsanddirections.com iz privzetega iskalnika Mozilla Firefox

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

müssen Steam-Spiele spielen

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Kliknite meni Firefox logotip brskalnika safari(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite 'Razširitve' in odstranite ' Hitri zemljevidi in navodila '(ali preprosto' Zemljevidi '), kot tudi vsi drugi nedavno nameščeni vtičniki brskalnika.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu onemogočite ' Hitri zemljevidi in navodila '(ali preprosto' Zemljevidi '), Odstrani hxxp: //search.hquickmapsanddirections.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremenite privzeti iskalnik:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' moz-pripona '
Z desno miškino tipko kliknite najdene nastavitve in izberite »Ponastavi«, da obnovite privzete vrednosti.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave s hitrimi zemljevidi in navodili za odstranitev ugrabitelja brskalnika, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnikav odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 1

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

ponastavitev safari koraka 2

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti spletni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika s hitrimi zemljevidi in navodili, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

wie installiert man vbox auf ubuntu

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

 • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalske programske opreme infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju hitrih zemljevidov in navodil ugrabitelja brskalnika iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o hitrih zemljevidih ​​in navodilih ugrabitelja brskalnika ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.