Poiščite Protect by Conduit

Kako se znebiti Search Protect by Conduit - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Poiščite navodila za odstranitev Protect by Conduit

Kaj je Search Protect?

Search Protect (ali SearchProtect) je potencialno neželena aplikacija, ki jo je ustvaril Conduit Ltd. Programska oprema spreminja domačo stran uporabnika (Internet Explorer, Google Chrome in Mozilla Firefox) in privzete nastavitve iskalnika, tako da jim dodeli search.conduit.com. , ta oglaševalska programska oprema 'ščiti' te nastavitve tako, da preprečuje nadaljnje spremembe uporabnikov. Razvijalci tega ugrabitelja brskalnika trdijo, da je Search Protect uporabna namizna aplikacija, ki pomaga ohranjati izbrane nastavitve brskalnika. Ta aplikacija pa ne dodaja prave vrednosti in je ustvarjena za preusmeritev uporabnikov interneta na search.conduit.com in preprečuje nadaljnje spreminjanje nastavitev internetnega brskalnika s strani uporabnika.

aplikacija za zaščito pred iskanjem vodovNeželene preusmeritve na to spletno mesto se uporabljajo za ustvarjanje prihodka od uporabnikov, ki kliknejo zavajajoče oglase ali uporabljajo dvomljiv spletni iskalnik, ki ga predstavlja to spletno mesto. Uporabniki računalnikov se morajo zavedati, da Search Protect poleg neželenih preusmeritev brskalnika spremlja tudi dejavnost brskanja po internetu tako, da beleži obiskane spletne strani, uporabniški jezik, naslov internetnega protokola (IP), geografsko lokacijo in iskalne poizvedbe. Prisotnost sistema Search Protect by Conduit v vašem sistemu lahko povzroči okužbe z zlonamerno programsko opremo in težave z zasebnostjo. Zato vam svetujemo, da odstranite to potencialno neželeno namizno aplikacijo in odstranite ugrabitelja brskalnika search.conduit.com.

Oglasna programska oprema Search Protect by Conduit je podobna drugim ugrabiteljem brskalnikov, ki spreminjajo uporabniške nastavitve internetnega brskalnika. Primeri vključujejo Sweet-page.com , Aartemis.com , Nationzoom.com , in Do-search.com Uporabniki interneta običajno pri prenosu brezplačne programske opreme namestijo to programsko opremo, ki spreminja nastavitve brskalnika. Danes večina brezplačnih spletnih mest za nalaganje uporablja „stranke za nalaganje“ - majhne programe, ki ponujajo namestitev oglaševanih vtičnikov brskalnika skupaj z izbranim brezplačnim programom. Če ne boste dovolj pozorni na korake prenosa, lahko pride do okužb z oglaševalsko programsko opremo, zato bodite pozorni in prenesite namestitev katere koli oglaševane razširitve brskalnika s klikom na gumb »zavrni«. Uporabniki računalnikov, ki imajo izkušnje s preusmeritvami brskalnika na search.conduit.com, bi morali s tem vodnikom za odstranjevanje odstraniti oglaševalsko programsko opremo iz svojega operacijskega sistema.

Posnetek zaslona zavajajočih odjemalcev prenosov brezplačnih programov, ki promovirajo namestitev storitve Search Protect by Conduit:

iskanje zaščiti brskalnik ugrabitelja vzorec 2 Poiščite program Protect by Conduit

Posnetek zaslona Search Protect by Conduit:

Poiščite nastavitve Protect by Conduit

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Search Protect by Conduit odstranitev:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

kostenloses Linux-Betriebssystem

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Na nadzorni plošči poiščite odstranitev Protect by Conduit

V oknu za odstranitev programov: iskati ' SearchProtect '(založnik - Conduit), izberite ga in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

V času raziskav je Search Protect by Conduit nameščen z drugimi potencialno neželenimi programi: PC Speed ​​Maximizer, MyPC Backup in Mobogenie. Te programe lahko varno odstranite.

Po odstranitvi funkcije Search Protect (zaradi katere brskalnik preusmeri na spletno mesto search.conduit.com) v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme. Odstranite vse vnose, ki jih zazna ta program, da zagotovite, da je računalnik čist pred morebitnimi okužbami vohunske in zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Iskanje Protect by Conduit odstranitev iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

So entfernen Sie Adfly von meinem Computer

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Spremeni domačo stran:

V nastavitvah domače strani Internet Explorer poiščite odstranitev Protect by Conduit

Kliknite ikono zobnika Search Protect by Conduit odstranite iz privzetih nastavitev iskalnika Internet Explorer(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Internet Options«, v odprtem oknu odstranite search.conduit.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer.

Spremeni privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik kot privzeti in odstranite » Iskanje vodov '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem iskalne zaščite s kanalom ali virusom kabla, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

Kliknite Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje funkcije Search Protect by Conduit iz nastavitev domače strani Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje funkcije Search Protect by Conduit iz privzetih nastavitev iskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Spremeni domačo stran:

Ikona menija Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome 1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« kliknite »nastavi strani«, premaknite miškin kazalec nad search.conduit.com in kliknite simbol »x«. Zdaj lahko za svojo domačo stran dodate želeno spletno mesto.

Spremeni privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskanje« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, odstrani » Iskanje vodov 'in dodajte ali izberite želeno domeno.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem iskalne zaščite s kanalom ali virusom vodov, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Logotip Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Odstranjevanje Search Protect by Conduit iz razširitev Mozilla Firefox

Wir konnten Aktualisierungen nicht abschließen und Änderungen rückgängig machen

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Poiščite odstranitev Protect by Conduit z domače strani Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite 'Add-ons'. Kliknite 'Razširitve' in odstranite ' LED '.

Spremeni domačo stran:

logotip brskalnika safari

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu odstranite search.conduit.com in vnesite želeno domeno.

Spremenite privzete nastavitve iskalnika:

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite 'Bom previden, obljubim!'
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' search.conduit.com '
Z desno miškino tipko kliknite najdene nastavitve in izberite »Ponastavi«, da obnovite privzete vrednosti.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z iskanjem zaščite z odstranjevanjem vodov ali kanalov, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitevv odprtem meniju kliknite Pomoč.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnika

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 2

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti internetni iskalnik:

Beste Nicht-Google-Suchmaschine

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem iskalne zaščite s kanalom ali virusom vodov, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalskih programov infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave s poskusom odstranitve searchprotect po kanalu ali virusu iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o storitvi searchprotect by kanal ali virus prevodnika ali njegovi odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Firefox uporablja preveč pomnilnika - Kako popraviti?

Firefox uporablja preveč pomnilnika - Kako popraviti?

Firefox uporablja preveč pomnilnika - Kako popraviti?

31 najboljših iger Linuxa, ki jih lahko igrate BREZPLAČNO

31 najboljših iger Linuxa, ki jih lahko igrate BREZPLAČNO

Za igranje najboljših iger v sistemu Linux vam ni treba porabiti denarja. Sestavili smo seznam čudovitih brezplačnih iger za Linux, tako da lahko uživate v igrah v sistemu Linux, ne da bi skrbeli za denarnico. Zdaj si oglejte najboljše brezplačne igre Linux!

Ne morete odpreti Microsoft Edge v operacijskem sistemu Windows 10?

Ne morete odpreti Microsoft Edge v operacijskem sistemu Windows 10?

Ne morete odpreti Microsoft Edge v operacijskem sistemu Windows 10?

E-poštni virus AT&T

E-poštni virus AT&T

Kako odstraniti virus AT&T Email - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Gwx.exe virus

Gwx.exe virus

Kako odstraniti virus Gwx.exe - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Orodna vrstica WeatherBlink

Orodna vrstica WeatherBlink

Kako se znebiti orodne vrstice WeatherBlink - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se okužbi vaše naprave z zlonamerno programsko opremo iz e-poštnih sporočil »Vrhovno sodišče«

Izogibajte se okužbi vaše naprave z zlonamerno programsko opremo iz e-poštnih sporočil »Vrhovno sodišče«

Kako odstraniti virus Supreme Email Email - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika InboxAce?

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika InboxAce?

Kako se znebiti orodne vrstice InboxAce - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako ustaviti preusmeritve na android-recaptcha.info

Kako ustaviti preusmeritve na android-recaptcha.info

Kako odstraniti oglase Android-recaptcha.info - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako popraviti napako 'IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL'?

Kako popraviti napako 'IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL'?

Kako popraviti napako 'IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL'?


Kategorije