Search-results.com ugrabitelj brskalnika

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Orodna vrstica z rezultati iskanja - kako odpraviti preusmeritve brskalnika na search.imesh.net itd.?

Kaj je orodna vrstica z rezultati iskanja?

Orodna vrstica z rezultati iskanja je dodatek za brskalnik, ki vašim internetnim brskalnikom doda različne bližnjice (bližnjice do družabnih omrežij, YouTube, eBay, spletnega radia itd.) Čeprav se takšni dodatki zdijo uporabni mnogim uporabnikom interneta, obstaja slaba stran namestitve teh orodnih vrstic v računalnik: pogosto je orodna vrstica z rezultati iskanja priložena brezplačni programski opremi drugih proizvajalcev. Ta orodna vrstica je bila morda nenamerno nameščena med namestitvijo programske opreme iMesh ali iLivid, ki se prenese iz interneta. Razvijalci te programske opreme uporabljajo orodno vrstico rezultatov iskanja za zaslužek s svojo brezplačno programsko opremo. Čeprav je monetizacija brezplačne programske opreme veljavna, bi morali razvijalci uporabiti bolj legitimna sredstva.

ugrabitelj brskalnikaKo je nameščena, orodna vrstica z rezultati iskanja preglasi nastavitve vašega internetnega brskalnika in spremeni vašo domačo stran v www.search-results.com, search.imesh.net, search.ilivid.com, searchnu.com itd. Poleg tega so ta spletna mesta prikazana v vsakem odprt je nov zavihek. Sprememba domače strani je dovolj nezaželena, vendar orodna vrstica z rezultati iskanja prikaže tudi zavajajočo iskalno vrstico z nepovezanimi sponzoriranimi rezultati iskanja. Uporaba tega iskalnika lahko povzroči namestitev nadaljnjih neželenih orodnih vrstic in celo zlonamerne programske opreme.

Orodna vrstica z rezultati iskanja tehnično ni virus ali zlonamerna programska oprema, vendar bi namestitev tega dodatka za brskalnik v računalnik lahko povzročila vdor zlonamerne programske opreme ali krajo identitete. Uporabniki računalnikov morajo biti še posebej previdni pri uporabi iskalnega orodja Search Results Toolbar. Če želite odstraniti preusmeritve brskalnika in odstraniti orodno vrstico z rezultati iskanja iz računalnika, uporabite priloženi vodnik za odstranjevanje.

Zavajajoči namestitveni program brezplačne programske opreme, ki spodbuja namestitev ugrabitelja brskalnika search-results.com:

search-results.com namestitve ugrabitelja brskalnika

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

virtualbox bildschirmauflösung ubuntu

Odstranjevanje orodne vrstice z rezultati iskanja:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

orodna vrstica z rezultati iskanja

V oknu za odstranitev programov iskati ' Orodna vrstica z rezultati iskanja ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '

Po odstranitvi orodne vrstice z rezultati iskanja v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranjevanje orodne vrstice rezultatov iskanja iz brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet Explorerja Odstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

rezultati iskanja orodna vrstica

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite vnose, povezane z orodno vrstico rezultatov iskanja ( Orodna vrstica rezultatov iskanja, DataMngr ) in jih onemogočite.

Če želite spremeniti domačo stran z neželene na želeno domeno: kliknite ikono »zobnik« Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Internet Options«, v odprtem oknu odstranite neželen URL in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve search-results.com, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

Kliknite Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

orodna vrstica z rezultati iskanja

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Ikona menija Google Chrome Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poišči Zavihek QuickAccess ', izberite in kliknite ikono koša.

Če želite spremeniti domačo stran z neželene na želeno domeno, kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« kliknite »nastavi strani«, miškin kazalec premaknite nad neželeni URL in kliknite simbol x. Zdaj lahko za svojo domačo stran dodate želeno spletno mesto.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve search-results.com, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Mozilla Firefox logotip(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

orodna vrstica z rezultati iskanja mozilla firefox -

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Če je razširitev zavihek za hitri dostop (dodatek, povezan z orodno vrstico z rezultati iskanja) zasenčena in je ne morete odstraniti ('Ta razširitev je upravljana in je ni mogoče onemogočiti'), sledite tem navodilom za odstranitev - kako odstraniti upravljana razširitev za Google Chrome?

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve) Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Kliknite meni Firefox logotip brskalnika safari(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite 'Add-ons'. Kliknite 'Razširitve' in onemogoči ' DataMngr 'in' Orodna vrstica z rezultati iskanja '.

err_spdy_protocol_error chrome

Za ponastavitev domače strani kliknite meni Firefox Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu odstranite neželeni URL in vnesite želeno domeno.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranitvijo preusmeritve search-results.com, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitevv odprtem meniju kliknite Pomoč.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnika

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 2

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti spletni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve search-results.com, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Glückwunsch amazon benutzer vom iphone entfernen

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalske programske opreme infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju preusmeritve search-results.com iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o preusmeritvi na search-results.com ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.