Shopathome.com Preusmeritev

Kako se znebiti Shopathome.com Redirect - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranitev Shopathome.com

Kaj je Shopathome.com?

Dodatek za brskalnik Shopathome.com v orodni vrstici trdi, da izboljšuje uporabniško izkušnjo brskanja po internetu s prikazom opozoril na kuponih ob obisku spletnih mest za spletno nakupovanje. Ta vtičnik ni povezan z zlonamerno programsko opremo ali okužbami z virusi, vendar nekateri uporabniki interneta poročajo, da je bil nameščen v njihovih internetnih brskalnikih (Internet Explorer, Google Chrome in Mozilla Firefox) brez njihovega soglasja. Nenamerno nameščanje te orodne vrstice lahko povzroči zavajajoča brezplačna programska oprema »odjemalci za nalaganje«, ki ponuja namestitev brezplačnih vtičnikov brskalnika skupaj z izbrano brezplačno programsko opremo. Upoštevajte, da nekateri odjemalci prenosov brezplačnih programov uporabljajo zavajajoče taktike, da uporabnike interneta prevarajo, da namestijo različno oglaševalsko programsko opremo - a) skrijejo gumb 'zavrni', s katerim lahko sicer onemogočijo namestitev promoviranih vtičnikov ali b) uporabnikom preprečijo nalaganje programske opreme, razen če sprejmejo namestitev promoviranih razširitev brskalnika.

preusmeritev shopathome.comNajvarnejši vir za brezplačen prenos programske opreme je pogosto spletno mesto razvijalca in ne prek odjemalcev za prenos ali drugih načinov. Orodna vrstica Shopathome.com je kategorizirana kot potencialno neželen program, saj se promovira z zavajajočo metodo trženja programske opreme, imenovano »združevanje«. Znano je tudi, da ta dodatek spreminja nastavitve internetnega brskalnika tako, da rsearch.shopathome.com ali isearch.shopathome.com dodeli privzeta polja iskalnika in domače strani. Ta spletna mesta uporabljajo Yahoo! iskalnik, ki uporabnikom zagotavlja zakonite rezultate iskanja po internetu.

Orodna vrstica Shopathome.com je podobna drugim potencialno neželenim programom, ki se namestijo skupaj z brezplačno programsko opremo in spremenijo nastavitve brskalnika, na primer Orodna vrstica mape »Prejeto« , izgleda varno iskanje , najdeš , med mnogimi drugimi. Da bi se izognili namestitvi takih orodnih vrstic, bodite pozorni pri nalaganju brezplačne programske opreme. Danes večina brezplačnih spletnih mest za najem zaposluje odjemalce za nalaganje (ki oglašujejo potencialno neželene programe), zato lahko nepremišljena namestitev brezplačne programske opreme povzroči neželene preusmeritve brskalnika, vsiljive spletne oglase in težave z zasebnostjo. Če vaš prenos upravlja odjemalec za nalaganje, zavrnite ponudbe za namestitev dodatnih dodatkov brskalnika. Pri namestitvi prenesenih brezplačnih programov namesto »Hitre« ali »Tipične« izberite namestitvene možnosti »Napredno« ali »Po meri« - to bo razkrilo vgrajene vtičnike brskalnika, ki so navedeni za namestitev, in jih boste lahko zavrnili. Če menite, da je bila orodna vrstica Shopathome.com v vašem internetnem brskalniku nameščena brez vašega soglasja, za odstranitev uporabite priloženi vodnik za odstranjevanje.

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Preusmeritev Shopathome.com:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

woran erkennst du ob du 32 oder 64 bit hast

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstrani orodno vrstico shopathome prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: iskati 'ShopAtHome.com BrowserAppCore Service Chrome' in 'ShopAtHome.com Toolbar', izberite te vnose in kliknite »Odstrani« ali »Odstrani«.

Po odstranitvi potencialno neželenih programov (ki povzročajo preusmeritve brskalnika na spletno mesto shopathome.com), v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme . Odstranite vse vnose, ki jih zazna ta program, da zagotovite, da je računalnik čist pred morebitnimi okužbami vohunske in zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Domača stran Shopathome.com in privzeta odstranitev iskalnika iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih vtičnikov brskalnika:

Windows 10 Windows konnte die Proxy-Einstellungen dieses Netzwerks nicht automatisch erkennen

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje orodne vrstice shopathome iz razširitev Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje shopathome.com z domače strani Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Iskati ' Orodna vrstica ShopAtHome.com 'in' ShopAtHome.com Pomočnik za vračilo gotovine ', izberite te vnose in kliknite' Odstrani '.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje shopathome.com iz privzetega iskalnika Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Internetne možnosti«, v odprtem oknu odstranite hxxp: //rsearch.shopathome.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer. Vnesete lahko tudi about: blank, da odprete prazno stran, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik kot privzeti in nato odstranite » Spletno iskanje '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem orodne vrstice shopathome.com, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Kliknite Ponastaviti .

Odstranjevanje orodne vrstice shopathome iz razširitev Google Chrome

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje shopathome.com z domače strani Google Chrome

get ip address mac terminal befehl

Odstranjevanje shopathome.com iz privzetih nastavitev iskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome 1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poišči Razširitev ShopAtHome.com ', izberite ta vnos in kliknite ikono smetnjaka.

Spremenite svojo domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« kliknite »nastavi strani«, premaknite miškin kazalec nad shopathome.com in kliknite simbol x. Zdaj lahko za svojo domačo stran dodate želeno spletno mesto.

Spremenite privzeti iskalnik:

Logotip Mozilla Firefox

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje orodne vrstice shopathome iz razširitev Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskanje« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, odstrani » Spletno iskanje 'in dodajte ali izberite želeno domeno.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem orodne vrstice shopathome.com, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje shopathome.com z domače strani Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

logotip brskalnika safari

Kliknite meni Firefox Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite 'Add-ons'. Kliknite 'Razširitve' in odstranite ' Orodna vrstica ShopAtHome.com '.

Spremenite svojo domačo stran:

odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Orodja«, nato izberite »Možnosti«, v odprtem oknu odstranite hxxp: //rsearch.shopathome.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremeni privzeti iskalnik:

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' shopathome.com '
Z desno miškino tipko kliknite najdene nastavitve in izberite »Ponastavi«, da obnovite privzete vrednosti.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem orodne vrstice shopathome.com, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnikav odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 1

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

ponastavitev safari koraka 2

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

mikrofon nimmt keinen ton auf windows 10

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti internetni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem orodne vrstice shopathome.com, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

Dunkles Thema des Datei-Explorers funktioniert nicht

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalskih programov infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju orodne vrstice shopathome.com iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate na orodni vrstici shopathome.com dodatne informacije ali jih odstranite, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Kako se znebiti vašega Mac-a, okuženega s 4 virusi POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti Bboo Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

TV Chrome Adware

TV Chrome Adware

Kako odstraniti TV Chrome Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Ali se WiFi ne poveže kljub pravilnemu geslu v Ubuntu in Linux Mint? Tukaj je opisano, kako to popraviti.

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Kako odstraniti Mailto (NetWalker) Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako se znebiti ActivityElement Adware (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)


Kategorije