Preusmeritev SmileBox

Kako se znebiti SmileBox Redirect - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

SmileBox - kako odstraniti mystart.smilebox.com in search.smilebox.com?

Kaj je SmileBox?

SmileBox je priljubljena aplikacija za izdelavo kolažev, beležk in diaprojekcij. Čeprav sama aplikacija ni zlonamerna programska oprema ali virus, ustvarjalci te aplikacije uporabljajo nekaj zavajajočih metod za monetizacijo svojega brezplačnega programa. Če prenesete in namestite ta program, ne da bi natančno pregledali vsako okno napredka namestitve, boste nehote namestili orodno vrstico brskalnika in vaša domača stran bo spremenjena v mystart.smilebox.com

Domača stran SmileboxPoleg tega je lahko SmileBox nameščen v računalnik, medtem ko nameščate brezplačno programsko opremo, preneseno iz interneta. Nekateri razvijalci programske opreme združujejo te programe drugih ponudnikov, da bi lahko monetizirali svoje programe. Kot smo že omenili, SmileBox ne ogroža računalniške varnosti, čeprav bi namestitev te vrste programske opreme v računalnik lahko ogrozila vašo zasebnost in varnost računalnika.

Zakaj bi morali odstraniti SmileBox iz računalnika?

  • Smilebox spremeni privzetega ponudnika iskalnikov (najpogosteje Google, Bing itd.) V search.smilebox.com
  • Ta aplikacija spremeni vašo privzeto domačo stran v mystart.smilebox.com
  • SmileBox je včasih priložen brezplačni programski opremi drugih proizvajalcev in ga lahko namestite v računalnik brez vaše vednosti

Če ste prostovoljno namestili SmileBox v računalnik in ste zadovoljni s prejetimi storitvami, potem ukrepanje ni potrebno. Upoštevajte pa, da ta aplikacija uporablja zavajajoče metode monetizacije, ki bi lahko ogrozile vašo zasebnost in tako jasno predstavile primer odstranitve iz računalnika - izbira je vaša. Če tega programa niste dobrovoljno namestili in so vaši internetni brskalniki preusmerjeni na mystart.smilebox.com in search.smilebox.com, z navodili za odstranitev odstranite to programsko opremo in z njo povezane orodne vrstice iz računalnika.

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

flash auf ubuntu installieren

Hitri meni:

Odstranjevanje SmileBox:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

odstraniti smeška

V oknu za odstranitev programov iskati ' Smilebox, orodna vrstica SmileBox EN, spletni pomočnik ', izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '

Po odstranitvi aplikacije in orodne vrstice SmileBox je priporočljivo, da v računalniku pregledate morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme. Odstranite vnose, ki jih zazna ta program, da zagotovite, da je računalnik čist pred morebitnimi okužbami vohunske in zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranjevanje orodne vrstice SmileBox iz brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet Explorerja Odstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

raziskovalec interneta

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite vnose, povezane z orodno vrstico SmileBox ( Orodna vrstica SmileBox EN, orodna vrstica SmileBox EN, spletni pomočnik ) in jih onemogočite.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa search.smilebox.com, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Google Chrome Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome 1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poišči SmileBox IN 'in' Spletni pomočnik ', jih izberite in kliknite ikono smetnjaka.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa search.smilebox.com, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Logotip Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Wie entferne ich bytefence von windows 10

orodna vrstica

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve) Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite 'Add-ons'. Kliknite 'Razširitve' in onemogoči ' SmileBox IN 'in' Spletni pomočnik '.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusov search.smilebox.com, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnikaOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

ponastavitev safari koraka 1

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

ponastavitev safari koraka 2

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Ikona menija Microsoft Edge (krom)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti internetni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa search.smilebox.com, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Ročno odstranjevanje SmileBox:

Če SmileBoxa niste mogli odstraniti z zgornjimi koraki, lahko uporabite to navodilo za ročno odstranjevanje. Uporabljajte ga na lastno odgovornost, saj lahko, če nimate močnega računalniškega znanja, poškodujete svoj operacijski sistem. Bodite previdni in ga uporabljajte samo, če ste izkušen uporabnik računalnika. (Navodila, kako končati procese, odstraniti vnose v register ...)

Končajte te procese SmileBox:

[naključno] .exe

Odstranite te vnose v registru SmileBox:

HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Services UACd.sys
HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Services 4DW4R3
HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Services _VOIDd.sys
HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet Services _VOID

Povzetek:

win 10 kritischer fehler startmenü

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalskih programov infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju virusa search.smilebox.com iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu search.smilebox.com ali njegovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.