Programska oprema za posodabljanje programske opreme

Kako odstraniti programsko opremo za posodabljanje programske opreme - navodila za odstranjevanje virusov

Navodila za odstranitev programske opreme Updater

Kaj je program za posodobitev programske opreme?

Software Updater, prevarana aplikacija, uporablja zavajajočo metodo trženja programske opreme, imenovano »združevanje«, ki jo je treba namestiti v računalnike. Zaradi tega je kategoriziran kot adware. Združevanje je način za distribucijo aplikacij skupaj z drugo programsko opremo, zato jo uporabniki pogosto namestijo, ko prenašajo brezplačno programsko opremo s spletnih mest za prenos brezplačnih programov. Program Updater trdi, da uporabnikom omogoča enostavno posodabljanje programske opreme. Dejansko za uporabnika ne predstavlja nobene pomembne vrednosti.

Programska oprema za posodabljanje programske opremeŠtevilna priljubljena spletna mesta za prenos brezplačnih programov uporabljajo majhne programe, imenovane „upravljavci prenosov“ (imenovani tudi „namestitelji“, „odjemalci za nalaganje“ itd.) Za zaslužek od brezplačnih storitev. Upravitelji prenosov ponujajo namestitev oglaševanih (po mnenju razvijalcev '100% zakonitih') aplikacij ali dodatkov brskalnika skupaj z izbrano programsko opremo. Kljub tem trditvam je večina promoviranih aplikacij uvrščena med oglaševalske ali celo zlonamerne programe. Po uspešni infiltraciji te prevarantske aplikacije ustvarjajo vsiljive spletne oglase in zbirajo različne informacije, ki jih kasneje delijo s tretjimi osebami. Takšno vedenje lahko povzroči nadaljnje okužbe računalnika ali resne težave z zasebnostjo. Čeprav program za posodabljanje programske opreme ne predstavlja neposrednih virusov ali groženj zlonamerne programske opreme, se to lahko zlahka spremeni. Zato je treba to potencialno neželeno aplikacijo takoj odstraniti iz sistema.

Posodobitve programske opreme je le ena izmed mnogih aplikacij, ki se v sistem vdrejo z uporabo metode združevanja. PaceItApp , Z obvestilom , in NoProblemPPC je nekaj primerov, od katerih noben uporabniku ni koristen. Posodobitve programske opreme in druge podobne aplikacije so razvite za ustvarjanje prihodkov z deljenjem zbranih podatkov s tretjimi osebami, prikazovanjem vsiljivih oglasov in preusmerjanjem uporabnikov na različna dvomljiva spletna mesta. Da bi se temu izognili, preverite vsak korak postopka prenosa brezplačne programske opreme in se prepričajte, da niso vključene nobene druge aplikacije. Poleg tega pri namestitvi programske opreme uporabite možnosti »Napredno« ali »Po meri« - to bo razkrilo vse skrite programe, navedene za namestitev, in vam omogočilo, da se odjavite. Če ste namestili programsko opremo Updater Software, sledite spodnjim navodilom, da iz sistema odstranite ta potencialno neželen program (PUP).

Zavajajoč namestitveni program za brezplačno programsko opremo, ki se uporablja pri distribuciji programske opreme za programsko opremo Updater:

Namestitveni program za programsko opremo za posodobitev programske opreme

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje oglasne programske opreme za posodobitev programske opreme:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Ubuntu Zip-Datei entpacken

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev programske opreme za posodobitev programske opreme prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite Posodobitve programske opreme ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa (ki povzroča oglase za posodobitve programske opreme) v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo Updater Software iz internetnih brskalnikov:

V času raziskav Software Updater ni namestil vtičnikov brskalnika v Internet Explorer, Google Chrome ali Mozilla Firefox, vendar je bil priložen drugi oglaševalski programski opremi. Zato vam svetujemo, da iz svojih internetnih brskalnikov odstranite vse potencialno neželene dodatke za brskalnike.

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov programa Updater Software iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje oglasov programa Updater Software iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov za nadgradnjo programske opreme, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Die besten Open-Source-Video-Editoren

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov za posodobitve programske opreme iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov za posodobitve programske opreme iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite: vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

windows 10 benachrichtigungscenter funktioniert nicht

1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov za nadgradnjo programske opreme, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Logotip Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov za posodobitve programske opreme iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

Holen Sie sich die Befehlszeile der Ubuntu-Version

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov za posodobitve programske opreme iz 2. koraka programa Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve«, v odprtem oknu odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem programskih posodobitev oglasov, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov za nadgradnjo programske opreme, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

wie installiere ich ubuntu von einem usb

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju oglasov za nadgradnjo programske opreme iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o oglasih za nadgradnjo programske opreme ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.