Trdni prihranki adware

Kako odstraniti Solid Savings Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Solidna prihranka - kako odstraniti?

Kaj je solidna prihranek?

Dodatek za brskalnik Solid Savings obljublja, da bo uporabnikom izboljšal izkušnjo brskanja po internetu s prikazovanjem oglasov s kuponi pri obisku spletnih mest za spletno nakupovanje. Ta vtičnik za brskalnik je ustvaril 215Apps (inovativne aplikacije) in je združljiv z Internet Explorerjem, Google Chromom in Mozilla FireFox. Ob prvem pregledu se ta razširitev brskalnika morda zdi upravičena, vendar mnogi uporabniki računalnikov poročajo, da so Solid Savings namestili nehote in jih motijo ​​oglasi s kuponi, prikazani med brskanjem po internetu. Poleg tega številne pritožbe kažejo, da je dodatek za brskalnik Solid Savings težko odstraniti. Med nalaganjem in namestitvijo brezplačne programske opreme lahko pride do nenamerne namestitve tega vtičnika brskalnika - razvijalci tega dodatka uporabljajo zavajajoč tržni način distribucije programske opreme, imenovan »združevanje«. Tako mnogi uporabniki računalnikov menijo, da je bil Solid Savings nameščen v njihovih internetnih brskalnikih brez njihovega soglasja.

Domača stran oglasnega programa Solid SavingsDa se izognete neželeni namestitvi Solid Savings in drugih potencialno neželenih programov, vedno natančno preglejte vsak korak namestitve katere koli brezplačne programske opreme, prenesene z interneta. Številna spletna mesta za prenos uporabljajo „namestitve“ ali „odjemalce za nalaganje“, ki ponujajo namestitev dodatne programske opreme pri namestitvi brezplačne programske opreme. Vedno izberite možnost namestitve po meri in ne možnosti tipične namestitve. Onemogočite namestitev dodatne programske opreme in dodatkov za brskalnik ter počistite vse možnosti, ki predlagajo, da spremenite domačo stran ali privzete nastavitve iskalnika.

Solid Savings je potencialno neželen program (PUP), ki se običajno namesti na uporabniške računalnike brez njihovega soglasja. Drugi podobni programi z oglaševalsko programsko opremo, ki jih je ustvaril 215 aplikacij (Inovativne aplikacije), vključujejo Vtičnik za ponudbe , Varčevalni trezor , Aplikacija takojšnje prihranke in mnogi drugi. Upoštevajte, da se v večini primerov namestitvi PUP lahko izognete tako, da natančno preverite vsak korak namestitve brezplačne programske opreme, prenesene iz interneta. Če menite, da je bil dodatek Solid Savings nameščen v vašem internetnem brskalniku brez vašega soglasja, uporabite odstranjeni vodnik za odstranjevanje tega neželenega vtičnika in odstranite nadležne kupon oglase.

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje trdnih prihrankov:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev Solid Savings

V oknu za odstranitev programov iskati ' Trdni prihranki ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '

Po odstranitvi Solid Savings v računalniku preglejte morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite Solid Savings iz brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet Explorerja Odstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje solidnih prihrankov iz Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite vnose, povezane z inovativnimi aplikacijami ('Solid Savings'), in jih onemogočite.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa trdnih prihrankov, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Woher weiß ich, ob mein Computer 64-Bit oder 32-Bit ist?

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje solidnih prihrankov iz brskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite: ' Trdni prihranki 'izberite in kliknite ikono smetnjaka.

Če je razširitev Solid Savings siva in je ne morete odstraniti ('Ta razširitev je upravljana in je ni mogoče onemogočiti'), sledite tem navodilom za odstranitev - kako odstraniti upravljano razširitev Google Chrome?

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem trdnega virusa prihrankov, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

kann windows 7 update nicht installieren

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje trdnih prihrankov iz programa Mozilla FireFox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite 'Add-ons'. Kliknite 'Razširitve' in onemogočite ta dodatek: ' Trdni prihranki '.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z varnim odstranjevanjem virusov, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa trdnih prihrankov, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Die Anwendung konnte nicht korrekt gestartet werden (0xc0000005) Windows 7

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju virusa varčnih prihrankov iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o trdnem varčevalnem virusu ali njegovi odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.