SpyHunter 5

SpyHunter 5

škatla s programsko opremo spyhunter5 Deluje z: Windows XP (32-bitni) (SP2), Windows Vista (32-bitni in 64-bitni), Windows 7 (32-bitni in 64-bitni), Windows 8 (32-bitni in 64-bitni), Windows 10 ( 32-bitna in 64-bitna)

Prenesi
SpyHunter 5 Anti-MalwareBrezplačni odstranjevalec vam omogoča, da glede na 48-urno čakalno dobo najdete eno sanacijo in odstranitev za najdene rezultate.

SpyHunter 5 je najnovejša celovita rešitev za preprečevanje zlonamerne in vohunske programske opreme, ki jo ponuja programska oprema Enigma. Ko je na voljo nova različica ponudbe, je pogosto smotrno vprašati, ali je nadgradnja res boljša od prejšnje ponudbe. V ta namen sta za odgovor na zgornje vprašanje bistvena pregled in pregled novega. Na kratko, SpyHunter 5 se ponaša z veliko novimi funkcijami in posodobljenim certifikatom sistema potrditvenih oznak West Coast Labs. Novi vmesnik je bil zasnovan tako, da je primeren za vse ravni uporabnikov osebnih računalnikov, naj bodo to profesionalci ali novi uporabniki. Morda je izstopajoča značilnost SpyHunterja 5 na splošno zmožnost zaznavanja in odstranjevanja rootkit-ov in vse zlonamerne programske opreme, ki je morda nameščena zaradi ogrožanja vašega računalnika.

Pregled:

Preprosto povedano rootkit je program ali pogosteje zbirka programskih orodij, ki hekerju omogoča oddaljen dostop do računalnika in nadzor nad njim, kar hekerju omogoča namestitev vseh različic zlonamerne programske opreme. Dodano temu SpyHunter 5 lahko zaznava in brani pred trojanskimi programi, črvi, orodnimi vrsticami, ponarejenimi protivohunskimi programi in ponarejenimi protivirusnimi programi, ki vključujejo tiste frustrirajoče lažne programe za optimizacijo računalnikov.

Chip-Einplatinencomputer

posnetek zaslona spyhunter5 1Splošne informacije in združljivost:

SpyHunter 5 je posebej zasnovan tako, da ponuja zaščito pred zlonamerno programsko opremo, ki je avtomatizirana s čim manj potrebnimi posegi uporabnika. To prihrani čas in trud uporabnika in lahko so prepričani, da je njihov računalnik zaščiten. V ta namen bo program takoj namestil zaščitne ščite za dolgoročno sprotno zaščito pred različnimi vrstami in različicami zlonamerne programske opreme, vključno z odkupno programsko opremo. Pomembno je, da ima SpyHunter 5 konkurenčno ceno 39,99 USD, ko pogledate številne funkcije, se cena zagotovo splača.

Kar zadeva združljivost, je nova ponudba programske opreme Enigma zasnovana tako, da idealno deluje na vseh različicah sistema Windows. Rečeno je, da bodo uporabniki kar najbolje izkoristili rešitev proti zlonamerni programski opremi, če bodo uporabljali Windows 10, Windows 8.1 in 8, Windows 7 ter Windows XP in Vista. Ponudba temelji na 32-bitni in 64-bitni arhitekturi s poudarkom na zagotavljanju, da program nikakor ni težaven z viri.

posnetek zaslona spyhunter5 2

Lastnosti:

Eden glavnih razlogov za nakup SpyHunterja 5 je uporaba platform napredna tehnologija za zaščito uporabnika. To je postalo osnovni izdelek tudi v prejšnjih različicah z izdajo SpyHunterja 5, dizajn je lažji, kar omogoča boljšo uporabo te tehnologije. To omogoča, da se program razvija z grožnjami in še vedno lahko zazna zlonamerno programsko opremo, posebej zasnovano za izogibanje tradicionalnim protivirusnim ponudbam. Ta optimizacija je razvidna iz dejstva, da je izdelek v računalnikih, na katerih deluje, skoraj neviden in uporablja le 1,3 MB RAM-a, medtem ko program ne skenira. To je kombinirano z ustvarjenim modulom, ki omogoča samodejno prilagajanje, kar omogoča, da ponudba ustreza potrebam uporabnika.

Fehlerhafter Pool-Header Windows 7 behoben

posnetek zaslona spyhunter5 3

Zaznavanje rootkitov programa SpyHunter 5 je bilo omenjeno zgoraj, vendar nadaljnja analiza natančno kaže, zakaj je to tako odlična lastnost. Na to sposobnost odkrivanja rootkitov lahko gledamo kot na bistveno za sodobno kibernetsko varnost, vendar le malo drugih podjetij ponuja to raven zaščite. Ko zazna rootkit, je uporabnik obveščen in pozvan, da znova zažene svoj računalnik. To se naredi za skeniranje z namenom popolne odstranitve vseh predmetov, povezanih z rootkitom. Poleg tega ima program tudi kompaktni mini-OS, ki omogoča zagon programa na napravah, na katerih ni nameščen sistem Windows, ali v primeru, da se sam Windows ne more zagnati z namenom profesionalne odstranitve rootkita. in samodejno.

Kaj pa posebej trdovratni kosi zlonamerne programske opreme, s katerimi se program ne more samodejno spopasti. Iz tega razloga programska oprema Enigma ponuja funkcijo HelpDesk. Ta funkcija uporabnikom omogoča, da stopijo v stik s tehniki, kar jim omogoča, da na daljavo analizirajo okuženi stroj in nato odpravijo težavo. To je impresivna lastnost, saj pogosto pri reševanju okužb z zlonamerno programsko opremo ni nobene rešitve, ki bi ustrezala vsem.

posnetek zaslona spyhunter5 4

Številni uporabniki bodo to dodatno stopnjo zaščite videli v vrednosti 39,99 USD, kar je samo po sebi dobra cena za tako bogato ponudbo. Dodane funkcije v najnovejši različici vključujejo naprednejšo funkcijo nastavitve DNS. To vam omogoča uporabo uradnih ponudnikov DNS, tako da lahko dodatno zaščitite vse informacije, ki puščajo v vašem omrežju, kar lahko dodatno privede do okužb zlonamerne programske opreme. V skladu s funkcijo nastavitev DNS program ponuja tudi prilagodljive omrežne nastavitve, tako da lahko uporabnik spremeni in zaščiti dohodni in odhodni internetni promet.

Povzetek:

Na SpyHunter 5 lahko gledamo kot na dokončni napredek v primerjavi s prejšnjo ponudbo programske opreme. Medtem ko je ponudba bogata s funkcijami, se ponaša s funkcijami, ki jih večji konkurenti nimajo pri izdelkih s podobno ceno. Izstopa nova svetlejša oblika, ki je neverjetno rahla na vire. To pomeni, da je mogoče napredno tehnologijo, ki jo ponuja programska oprema Enigma, bolje uporabiti in izboljšati uporabniško izkušnjo. V kombinaciji s storitvijo HelpDesk se lahko uporabniki prepričajo, da je njihov računalnik deležen najboljše možne zaščite.

Linux-Befehlszeile zum Ändern des Passworts

Kako odstraniti SpyHunter?

Če ste se odločili odstraniti SpyHunter, sledite tem korakom:

Uporabniki sistema Windows 10 : Z desno miškino tipko kliknite miško nad logotipom sistema Windows (' Začni '). V odprtem meniju izberite ' Nastavitve '. V odprtem oknu izberite ' Aplikacije ', V desnem meniju poiščite aplikacijo SpyHunter, jo izberite in kliknite' Odstrani '.

Uporabniki sistemov Windows XP, Windows 7 in Windows 8 : Kliknite na ' Začni 'gumb, v odprtem meniju izberite' Nadzorna plošča '. V odprtem oknu kliknite na ' Programi in lastnosti '. V oknu 'Programi in funkcije' izberite SpyHunter in kliknite ' Odstrani '.

Zanimivi Članki

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

Kako odstraniti PUP.Optional.Legacy Virus - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti CryptoLocker-v3 Ransomware - koraki za odstranitev virusa

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Imate radi igre na Linuxu? Pojdite na novo raven igranja iger tako, da svojo igralno miško v Linuxu konfigurirate s pomočjo aplikacije Piper GUI.

Nullbyte Ransomware

Nullbyte Ransomware

Kako odstraniti Nullbyte Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Emotet Trojan

Emotet Trojan

Kako odstraniti trojanski program Emotet - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Kako odstraniti povezavo s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako se znebiti My Smartlink Browser Hijacker - vodnik za odstranjevanje virusov

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Mazy - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti JSSLOADER RAT - navodila za odstranjevanje virusov

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Kako odstraniti baterijo, ki jo poškodujejo virusi POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije