Start.iminent.com Preusmeritev

Kako se znebiti preusmeritve Start.iminent.com - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Preusmeritev Start.iminent.com - kako odstraniti ugrabitelja brskalnika?

Kaj je start.iminent.com?

Orodna vrstica Start Web (ali MyAllSearch) je dodatek za brskalnik, ki ga je ustvaril Iminent in ga distribuirajo različna spletna mesta za brezplačno prenos programske opreme. Ta vtičnik naj bi izboljšal izkušnjo družabnih omrežij uporabnikov z omogočanjem čustvenih simbolov in smeškov. Združljiv je z Internet Explorerjem, Google Chrome in Mozilla Firefox. Čeprav se funkcionalnost, ki jo doda Iminent orodna vrstica, morda zdi legitimna, je ta orodna vrstica kategorizirana kot oglaševalska programska oprema ali potencialno neželena aplikacija, saj se namesti brez soglasja uporabnikov in spremeni nastavitve brskalnika z dodelitvijo polj domače strani in privzetih iskalnikov Start.iminent.com

ugrabitelj brskalnika start.iminent.comPoleg tega ta orodna vrstica zmanjšuje delovanje internetnega brskalnika in spremlja aktivnost brskanja po internetu s snemanjem naslovov IP, vrst brskalnikov, ponudnikov internetnih storitev (ISP), informacij o piškotkih in obiskanih spletnih straneh. V času raziskav so Iminent Toolbar distribuirali z zavajajočo metodo trženja programske opreme, imenovano »združevanje«. Ta dodatek je nameščen skupaj z različnimi brezplačnimi programi, prenesenimi iz interneta. Ta vtičnik za brskalnik ne prinaša pomembne vrednosti - gre zgolj za zbirko povezav do različnih priljubljenih spletnih mest (facebook.com, twitter itd.). Zato vam svetujemo, da to potencialno neželeno aplikacijo odstranite iz svojih internetnih brskalnikov.

Windows 10 Bluescreen-Treiber Energiezustandsfehler

Ugrabitelj brskalnika start.iminent.com je podoben drugi oglaševalski programski opremi, ki se namesti skupaj z brezplačno programsko opremo in spreminja nastavitve internetnega brskalnika. Primeri vključujejo websearch.com , crawler.com , in allmyweb.com , med mnogimi drugimi. Da bi se izognili namestitvi takšnih potencialno neželenih programov (PUP), bodite previdni pri nalaganju brezplačne programske opreme, saj danes večina spletnih mest za prenos brezplačnih programov uporablja zavajajoče odjemalce za nalaganje (majhni programi, ki ponujajo namestitev oglaševanih vtičnikov brskalnika) za zaslužek od svojih brezplačnih storitev. Zavedajte se, da lahko nepremišljeno nalaganje brezplačne programske opreme povzroči okužbe z oglaševalsko programsko opremo. Ko prenašate brezplačno programsko opremo, preglejte vsak korak prenosa in onemogočite namestitev promoviranih programov in razširitev brskalnika s klikom na gumb 'zavrni'. Če ste namestili Iminent Toolbar, uporabite odstranjeni vodnik za odstranitev te programske opreme iz vaših internetnih brskalnikov.

Namestitelji brezplačne programske opreme, ki promovirajo ugrabitelja brskalnika StartWeb (start.iminent.com):

start.iminent.com vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika 12 start.iminent.com vzorec namestitelja ugrabitelja brskalnika 11 start.iminent.com vzorec namestitelja ugrabitelja brskalnika 10 start.iminent.com vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika 9 vzorec namestitvenega programa orodne vrstice 8 start.iminent.com vzorec namestitelja ugrabitelja brskalnika 7 start.iminent.com vzorec namestitelja ugrabitelja brskalnika 6 start.iminent.com vzorec namestitelja ugrabitelja brskalnika 5 start.iminent.com vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika 4 namestitveni program ugrabitelja start.iminent.com 3 start.iminent.com vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika 2 Namestitveni program orodne vrstice MyAllSearch

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev ugrabitelja brskalnika Start.iminent.com:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

start.iminent.com odstranitev ugrabitelja brskalnika prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: iskati ' Neizbežno 'in' Neposredna Orodna vrstica 'izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenih programov, ki povzročajo preusmeritve brskalnika na spletno mesto start.iminent.com, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme .

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Domača stran Start.iminent.com in privzeta odstranitev internetnega iskalnika iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev ugrabiteljev brskalnika:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranite dodatke Internet Explorer, povezane s start.iminent.com:

Odstranjevanje razširitev Internet Explorerja, povezanih z start.iminent.com

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje start.iminent.com iz ciljne bližnjice Internet Explorer 1. korak(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite takšne vnose in kliknite »Odstrani«.

Popravite cilj bližnjice Internet Explorer:

Odstranjevanje start.iminent.com iz ciljne bližnjice brskalnika Internet Explorer 2. korak

Ta ugrabitelj brskalnika spremeni polje 'Cilj' bližnjice Internet Explorerja. Če želite to popraviti, poiščite bližnjico na namizju in kliknite desni gumb miške nad njo. V odprtem meniju izberite 'Lastnosti'. V odprtem oknu poiščite polje Cilj in odstranite besedilo ( hxxp: //www.start.iminent.com / ... ), ki se vnese za 'C: Program Files Internet Explorer iexplore.exe'.

So entfernen Sie Safefinder von Chrome

Odstranjevanje start.iminent.com z domače strani Internet Explorerja

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje start.iminent.com iz privzetega iskalnika Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) v odprtem oknu izberite »Internetne možnosti« hxxp: //www.start.iminent.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, za privzeto nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik, nato odstranite » start.iminent.com '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem orodne vrstice myallsearch ali startweb, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Kliknite Ponastaviti .

Odstranjevanje razširitev Google Chrome, povezanih z start.iminent.com

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje start.iminent.com iz ciljne bližnjice Google Chrome 1. korak

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

So entfernen Sie Advanced Mac Cleaner

Odstranjevanje start.iminent.com iz ciljne bližnjice Google Chrome 2. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranite razširitve Google Chrome, povezane z start.iminent.com:

Odstranjevanje start.iminent.com z domače strani Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome Odstranjevanje start.iminent.com iz privzetega iskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

Popravite cilj bližnjice za Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Ta ugrabitelj brskalnika spremeni polje »Cilj« bližnjice do Google Chroma. Če želite to popraviti, poiščite bližnjico na namizju in kliknite desni gumb miške nad njo. V odprtem meniju izberite 'Lastnosti'. V odprtem oknu poiščite polje Cilj in odstranite celotno besedilo ( hxxp: //www.start.iminent.com / ... ), ki se vnese za 'C: Program Files Google Chrome Application chrome.exe'

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Spremenite svojo domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« kliknite »nastavi strani«, miškin kazalec premaknite na hxxp: //www.start.iminent.com in kliknite simbol x. Zdaj lahko svoje želeno spletno mesto dodate kot domačo stran.

Spremenite privzeti iskalnik:

Mozilla Firefox logotip

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje povezav za Mozilla Firefox, povezanih z start.iminent.com(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskanje« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, odstrani » start.iminent.com 'in dodajte ali izberite želeni internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem orodne vrstice myallsearch ali startweb, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje start.iminent.com iz ciljne bližnjice Mozilla Firefox 1. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Odstranjevanje start.iminent.com iz ciljne bližnjice Mozilla Firefox 2. korak

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Odstranjevanje start.iminent.com z domače strani Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje start.iminent.com iz privzetega iskalnika Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Odstranite dodatke Mozilla Firefox, povezane s start.iminent.com:

Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Popravite cilj bližnjice Mozilla Firefox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Ta ugrabitelj brskalnika spremeni polje 'Cilj' bližnjice Mozilla Firefox. Če želite to popraviti, poiščite bližnjico na namizju in kliknite desni gumb miške nad njo. V odprtem meniju izberite 'Lastnosti'. V odprtem oknu poiščite polje Cilj in odstranite celotno besedilo ( hxxp: //www.start.iminent.com / ... ), ki se vnese za 'C: Program Files Mozilla Firefox firefox.exe'

logotip brskalnika safari

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu odstranite hxxp: //www.start.iminent.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremeni privzeti iskalnik:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' start.iminent.com '
Z desno miškino tipko kliknite najdene nastavitve in izberite »Ponastavi«, da obnovite privzete vrednosti.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem orodne vrstice myallsearch ali startweb, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnikav odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 1

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

ponastavitev safari koraka 2

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Ereignis 41 Kernel-Power-Fix

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti spletni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Wie kann ich meinen Mauszeiger reparieren?

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem orodne vrstice myallsearch ali startweb, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalske programske opreme infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju orodne vrstice myallsearch ali startweb iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o orodni vrstici myallsearch ali startweb ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.