Start.MySearchDial.com Virus

Kako se znebiti virusa Start.MySearchDial.com - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Navodila za odstranjevanje virusa MySearchDial

Kaj je MySearchDial?

Orodna vrstica brskalnika MySearchDial (združljiva z Internet Explorer, Google Chrome in Mozilla Firefox) trdi, da izboljšuje uporabniško izkušnjo brskanja s prikazom povezav za hiter dostop do priljubljenih spletnih mest družabnih omrežij (Facebook, Twitter itd.) Ter izboljšuje splošno iskanje in brskanje po internetu. izkušnje. Čeprav se takšna funkcionalnost morda zdi upravičena in koristna, mnogi uporabniki računalnikov na MySearchDial (My Search Dial) govorijo kot o virusu za preusmeritev ali ugrabitelju brskalnika. Ta povezovanja nastanejo, ker orodno vrstico MySearchDial promovirajo z brezplačnimi prenosi programske opreme z uporabo metode distribucije (trženja) programske opreme, imenovane »združevanje«. Orodna vrstica MySearchDial je nameščena v brskalnikih uporabnikov med prenosom ali namestitvijo zakonite brezplačne programske opreme s pomočjo »odjemalcev za prenos« ali »namestitvenih programov«.

Preusmeritev brskalnika MysearchdialDanes številna priljubljena spletna mesta za prenos, vključno z download.com, soft32.com in softonic.com, uporabljajo odjemalce za nalaganje za upravljanje in zaslužek brezplačnega prenosa. Pri prenosu brezplačnih programov s teh spletnih mest se uporabnikom interneta (včasih na zavajajoč način) ponudi namestitev dodatnih programov, kot so orodne vrstice, dodatki za brskalnike itd. Namestitev teh promoviranih programov in razširitev brskalnika pogosto povzroči težave z zasebnostjo ali primeru MySearchDial, neželene preusmeritve brskalnika.

Orodna vrstica MySearchDial je povezana z izdelki Montera technology. Prejšnje neželene orodne vrstice brskalnikov, ki jih je razvilo to podjetje, preusmerjajo uporabnike interneta na Mixidj.claro-search.com , Searchiu.com , Tuvaro.com in drugih spletnih mest, ki uporabnikom predstavljajo zavajajoče oglase in iskalnike, ki vrnejo zavajajoče sponzorirane rezultate iskanja. Spletno mesto Start.mysearchdial.com ne predstavlja neposrednih groženj z virusi ali zlonamerno programsko opremo, vendar so obiskovalci te strani nanjo večinoma preusmerjeni brez njihovega soglasja. Če menite, da je bil start.mysearchdial.com nastavljen kot vaša domača stran, privzeti iskalnik in ponudnik iskanja v novem zavihku brez vašega soglasja, uporabite ta vodnik za odstranitev, da odpravite te težave.

Zavajajoč namestitveni program za brezplačno programsko opremo, ki se uporablja pri distribuciji ugrabiteljev brskalnika mysearchdial.com:

So deinstallieren Sie Bytefence Anti-Malware

namestitveni program ugrabitelja brskalnika mysearchdial

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje virusa MySearchDial:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev Mysearchdial z nadzorno ploščo

V oknu za odstranitev programov: iskati 'Mysearchdial', izberite ta vnos in kliknite 'Odstrani' ali 'Odstrani'.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa (zaradi česar brskalnik preusmeri na spletno mesto start.mysearchdial.com) v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Za optično branje računalnika uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme .

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranjevanje virusa MySearchDial iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev preusmeritev brskalnika:

sudo apt-get install ubuntu-desktop

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje Mysearchdial.com iz razširitev Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje mysearchdial.com z domače strani Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite mysearchdial Toolbar 'in' mysearchdial Helper Object ', izberite te vnose in kliknite' Odstrani '.

Spremeni domačo stran:

Odstranjevanje mysearchdial.com iz privzetih nastavitev iskalnika Internet Explorer

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Internet Options«, v odprtem oknu odstranite start.mysearchdial.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer. Vnesete lahko tudi približno: prazno, da odprete prazno stran, ko zaženete Internet Explorer.

Spremeni privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, za privzeto nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik, nato odstranite » Mysearchdial '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve mysearchdial, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Kliknite Ponastaviti .

Odstranjevanje mysearchdial.com iz razširitev Google Chrome

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje mysearchdial.com z domače strani Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje mysearchdial.com iz privzetih nastavitev iskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poišči Nov zavihek MySearchDial ', izberite ta vnos in kliknite ikono smetnjaka.

Spremeni domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« kliknite »nastavi strani«, miškin kazalec premaknite na start.mysearchdial.com in kliknite simbol x. Zdaj lahko dodate želeni URL kot domačo stran.

Spremeni privzeti iskalnik:

Mozilla Firefox logotip

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje mysearchdial.com iz razširitev Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite 'Nastavitve', v razdelku 'Iskanje' kliknite 'Upravljanje iskalnikov ...', v odprtem oknu odstranite ' Mysearchdial 'in dodajte ali izberite želeni internetni iskalnik.

windows update bleibt bei der suche nach updates windows 10 hängen

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve mysearchdial, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje mysearchdial.com z domače strani Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

logotip brskalnika safari

Kliknite meni Firefox Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite 'Add-ons'. Kliknite 'Razširitve' in odstranite ' MySearchDial NewTab 'in' mysearchdial.com '.

Spremeni domačo stran:

odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite 'Možnosti', v odprtem oknu odstranite start.mysearchdial.com in vnesite želeni URL, ki se bo odprl vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

svchost.exe Diensthost lokales System (Netzwerkbeschränkt)

Spremeni privzeti iskalnik:

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' mysearchdial.com '
Z desno miškino tipko kliknite najdene nastavitve in izberite »Ponastavi«, da obnovite privzete vrednosti.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem preusmeritve mysearchdial, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnikav odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 1

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

ponastavitev safari koraka 2

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti spletni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve mysearchdial, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalske programske opreme infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju preusmeritve mysearchdial iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o preusmeritvi mysearchdial ali njihovi odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Wie viele Linux-Distributionen gibt es?