Ustavi 'Norton naročnina je potekla danes', da vas ne bi prevarala

Kako odstraniti naročnino Norton je danes potekla POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranjevanje 'Norton Subscription has Expired Today'

Kaj je 'Nortonova naročnina je danes potekla'?

'Norton naročnina je potekla danes' je goljufivo pojavno opozorilo, ki trdi, da je (v tem primeru Norton) naročnina na protivirusni paket potekla in jo je treba obnoviti. Takšna prevara se prikaže na različnih zavajajočih spletnih mestih. Ta spletna mesta redko obiščejo z veseljem, večina obiskovalcev dostopa do njih prek nepooblaščenih preusmeritev. Običajno s klikom na vsiljive oglase (ki jih verjetno gostijo ogrožena spletna mesta) ali s prisilnim odpiranjem PUA-jev (potencialno neželene aplikacije). Treba je vedeti, da PUA ne potrebujejo izrecnega dovoljenja uporabnika, da bi napadli njihove naprave. Poleg tega, da povzročajo preusmeritve, vodijo tudi invazivne oglaševalske akcije, nekateri pa lahko sledijo tudi podatkom.

Norton naročnina je danes potekla pri pojavni prevariV pojavnem oknu je zapisano, da (kot iz Norton Renewal Center), da je Norton protivirusna naročnina razveljavljena (potekla). Uporabnike poziva, naj ga obnovijo, da zaščitijo svoje sisteme pred najnovejšimi virusi Ransomware. Medtem ko klik na gumb »Obnovi zdaj« res pripelje do zakonitega spletnega mesta Norton (posebej na strani z izdelki / nakupom), se to pojavno sporočilo kljub temu šteje za prevaro. Številna lažna spletna mesta prikazujejo taka opozorila in nato vodijo uporabnike do zlonamernih spletnih mest (npr. lažno predstavljanje ali prevara vrsta) in / ali ponudite škodljivo vsebino za prenos / namestitev (npr. ugrabitelji brskalnikov , adware ali drugo neželeni programi ). Izpolnjevanje zahtev za 'Nortonovo naročnino je danes poteklo' lahko povzroči invazije sistema / okužbe in / ali različna vprašanja glede zasebnosti. Priporočamo, da tega sporočila prezrete in spletno mesto takoj zapustite. Nekatera prevarantska spletna mesta lahko izvajajo skripte, s katerimi preprečijo uporabnikom, da zaprejo zavihke / okna brskalnika. Če uporabniki naletijo na take, bo uporaba upravitelja opravil za zaključek brskalnika ali ponovni zagon sistema odpravila to težavo. Vendar je treba opozoriti, da ob ponovnem odpiranju brskalnika prejšnje seje ne bi smeli obnoviti. Ker prejšnja seja še vedno ohranja spletno mesto z goljufijo (ali stran, ki je povzročila začetno preusmeritev), se bo pojavno okno znova prikazalo.

Kot je bilo omenjeno v uvodu, lahko PUA-ji ustvarjajo preusmeritve na različna nezanesljiva / zlonamerna spletna mesta. Ponudijo lahko tudi vsiljive oglaševalske kampanje. Z uporabo najrazličnejših orodij lahko omogočijo grafične vsebine tretjih oseb. Tako se prikazujejo oglasi (pojavna okna, pasice, ankete, kuponi itd.), Ki lahko močno ovirajo brskanje. Omenjeni vsiljivi oglasi lahko omejijo hitrost brskanja in vidnost spletnega mesta (slednje storijo s prekrivanjem vsebine strani). Vendar imajo oglasi sami po sebi določene grozljive sposobnosti. Invazivni oglasi (pogosto z izjemno legitimnim in neškodljivim videzom) povzročajo tudi preusmeritve na podobno nevarna spletna mesta, nekateri pa lahko celo izvajajo skripte, namenjene samostojnemu prenosu / namestitvi PUA-jev. Druga sposobnost neželenih aplikacij, ki jo je vredno omeniti, je sledenje podatkom. Če vohunijo za brskalnimi navadami uporabnikov, lahko zbirajo osebne podatke (naslov IP, geolokacijo in osebne podatke). Te informacije se nato posredujejo tretjim osebam z namenom zlorabe z namenom ustvarjanja dohodka (morda s hudim kriminalnim vedenjem). Zato lahko vsebina za sledenje podatkov, ki je prisotna v sistemih, povzroči resne težave z zasebnostjo, celo krajo identitete. Zaradi teh groženj za integriteto računalnika in varnost uporabnikov je treba vse PUA-je takoj odstraniti.

Povzetek grožnje:
Ime Virus 'Nortonova naročnina je danes potekla'
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, socialni inženiring, goljufije
Lažna trditev V pojavnem sporočilu trdi, da je naročnina na Norton antivirusni paket potekla, in spodbuja uporabnike, da jo nemudoma obnovijo.
Sorodne domene
trkmilitirodje [.] informacije, antivirusi s potekom roka uporabe [.] com , protectionnotice [.] com, spletno mesto playcontent [.], check-your-antivirus.net, software-updatescheck.com, hotstorytoday.com, antivirus.security-advise.com, check-your-antivirus.com, avprotects.com , uszenproduct.com, expiredav.club, rutmark.com, protectionnotice.com, antivirus-check.net, updatesoftwareonline.co, insta-fix.co, us.nav-notice.com, updatesoftwarealert.co, winnerpage.net, winnerr .eu, sysavs.com, premium-health.live, updatesoftwarealert.com, software-online-alerts.co, subscription.click, centralproduct.net, ost3trck.com, procentral.online, software-online-updates.co, onlineprotection .site, onetracking.icu, productresearch.club, activetechpro.club, securityreport.services, theparttimefinance.com, download-for.me, apps-notification.com, greatsearch.club, antivirus-alert.info, systemalerts.xyz, us .askupdate.com, antivirusfit.co, antivirus.com2-security.com, devicesecurityscan.com, renewals.click, activation.one, safebrowzeprotection.site, webmonitor.click, safeguard.click, safelock .click, safetynow.click, oscitatxzj.info, safetyonline.click, safesoftware.click, protect-your-pc.xyz, av-checking.xyz, privacylocked.click, antivirus.secure-11.com, holidayprotection.click, online -virus-scan.best, system-scanning.xyz, user-shield.com, securitypriority.click, terminal566dw.ga, automation201de.ga, fastsecurity.click, securedcomputer.click, renewnorton.com, dailydeals.world, safeav.site , secfast.click, online-virus-scan.press, openseuswhn.online, superyuswhn.best, kinduswhn.best, identauswhn.click, safeav.network, kindspwhn.best, freshointlwhntwo.click, celectintlwhnone.click, celectintlwlick. -malware-scan.site, backetintlwhntwo.click, backetintlwhnone.click, shineintlwhnone.click, shineintlwhntwo.click, mintmeintlwhnone.click, mintmeintlwhntwo.click, verifuintlwhntwo.click, verifl.com .click, softintlwhnuno.click, windowsantivirus.online, officeintlwhn1.click, officeintlwhn2.click
Vročanje naslova IP (trkmilitirodje [.] Info)
207,154,230,164
Imena zaznavanja (trkmilitirodje [.] Info)
Fortinet (lažno predstavljanje), celoten seznam odkritij ( VirusTotal )
Simptomi Lažna sporočila o napakah, lažna sistemska opozorila, pojavne napake, ponarejeno računalniško skeniranje.
Metode distribucije Ogrožena spletna mesta, prevarantski spletni pojavni oglasi, potencialno neželene aplikacije.
Škoda Izguba občutljivih zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete, možne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

'Norton naročnina je danes potekla' je le eno izmed številnih prevara. Med podobne spadajo 'Vaša naročnina na McAfee je potekla' , 'Microsoftovo opozorilo, da so vaši podatki ogroženi' , 'Center za podporo za Google Chrome' itd. Pogosto opozarjajo na domišljijske grožnje (različni virusi, zlonamerna programska oprema ali neželeni programi) in uporabnike prosijo, naj takoj ukrepajo. S ponarejenimi nakupi protivirusnih programov ali s prevarantskimi storitvami tehnične podpore oblikovalci teh lažnih opozoril ustvarijo prihodek. PUA delijo tudi nekatere lastnosti vmes. Običajno ponujajo nekakšne 'uporabne' in 'koristne' funkcije, s katerimi uporabnike privabijo k njihovi namestitvi. Vendar te funkcije le redko delujejo, kot so oglaševane, in v večini primerov so popolnoma nedelujoče. Neželene aplikacije so ustvarjene izključno z namenom ustvarjanja dohodka za svoje razvijalce za uporabnike, ki so bodisi moteči bodisi naravnost grožnje.

Kako so se v moj računalnik namestile potencialno neželene aplikacije?

Nekateri PUA imajo uradna spletna mesta za prenos, kjer jih pogosto oglašujejo kot „brezplačne“. Neželene programe pa lahko nenamerno namestite skupaj z želeno programsko opremo. „Združevanje“ je lažna tehnika trženja, pri kateri se običajni programi pakirajo skupaj z nezaželeno vsebino. Poganjanje postopka namestitve (ignoriranje izrazov, preskakovanje korakov, uporaba vnaprej nastavljenih možnosti) poveča tveganje za zdrs PUA-jev. Te prevarantske aplikacije dopolnjujejo tudi invazivni oglasi, ki lahko ob kliku izvedejo skripte za njihov prenos / namestitev.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Zelo priporočljivo je uporabljati samo uradne in preverjene vire za prenos (po možnosti neposredne povezave za prenos). Močno odsvetujemo uporabo omrežij za skupno rabo P2P (peer-to-peer) in drugih prenosnikov drugih proizvajalcev. Pri namestitvi morajo uporabniki prebrati izraze, da se prepričajo, da nameščajo točno tisto, kar si želijo, brez škodljivih stranskih učinkov in / ali dodatkov. Drugi nasveti za namestitev vključujejo: uporabo nastavitev »Po meri / Napredno« in izključitev / zavrnitev namestitve ali prenosa dodatnih aplikacij / funkcij. Spodbujajo se previdne in preudarne brskalne navade, tj. Izogibanje sumljivim oglasom in spletnim mestom. Če uporabniki naletijo na dvomljive oglase in / ali neželene preusmeritve, jim priporočamo, da pregledajo svojo napravo in odstranijo vse sumljive programe in / ali razširitve / vtičnike brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen s PUA-ji, priporočamo, da z njim zaženete optično branje Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

Besedilo, predstavljeno v pojavnem oknu:

Norton Security
Vaš računalnik je okužen s 5 virusi!
OBVEZNO UKREPANJE!

Vaša naročnina Norton je potekla!

Obnovite zdaj, da bo vaš računalnik zaščiten.

Če je vaš računalnik nezaščiten, obstaja tveganje za viruse in drugo zlonamerno programsko opremo.

Nadaljujte ...

Še en primer pojavnega okna »Nortonova naročnina je potekla danes«:

Norton naročnina je danes potekla prevara

Besedilo je predstavljeno v:

Norton Renewal Center: Vaša naročnina na Norton je danes potekla. Obnovite zdaj, da zaščitite računalnik pred najnovejšimi virusi Ransomware.

Posnetek zaslona strani v ozadju:

Posnetek zaslona spletne strani v ozadju

Besedilo, predstavljeno na ozadju strani:

Vaša naročnina na Norton je potekla 10. septembra 2019
Vaša naročnina na Norton 360 je potekla.

Zdaj obnovite Norton 360, da boste ostali zaščiteni
Če so vaše naprave nezaščitene, jih ogrožajo virusi in druga zlonamerna programska oprema. Obnovite zdaj, da ohranite svojo zaščito.

Posnetek zaslona strani preusmerjen na:

Posnetek zaslona preusmerjene strani

Videz pojavnega okna »Norton naročnina je danes potekla« (GIF):

Videz

Druga različica pojavne prevare »Norton naročnina je potekla danes«:

Norton naročnina je danes potekla druga različica

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

So beheben Sie den pvp.net-Patcher-Kernel Windows 10

Vaša naročnina je morda potekla!
Obnovite zdaj, da boste zaščiteni za svoj računalnik.

Če je vaš računalnik nezaščiten, obstaja tveganje za viruse in drugo zlonamerno programsko opremo.

4 minute 13 sekund
Obnovi zdaj

Videz te različice 'Nortonova naročnina je danes potekla' (GIF):

Norton naročnina je danes potekla druga različica (GIF)

Še ena različica pojavne prevare 'Norton Subscription has Expired Today':

Norton Subscription je potekel Danes pop-up prevara

Besedilo, predstavljeno na tej spletni strani:

Vaša naročnina na Norton Security je potekla
Vaša naročnina na Norton 360 Total Protection za Windows poteče 2. januarja 2020.

Po preteku roka uporabnosti bo računalnik dovzeten za številne različne virusne grožnje.

Vaš računalnik ni zaščiten, lahko je izpostavljen virusom in drugi zlonamerni programski opremi ...
Na voljo: 62% popust za obnovo 1 leta: 4 minute 00 sekund

Obnovi naročnino

Videz te spletne strani:

Norton Subscription je potekel Danes videz GIF

Še ena različica pojavne prevare 'Norton Subscription Has Expired Today' ('Vaš računalnik se lahko okuži!'):

Vaš računalnik se lahko poškoduje! Nortonova prevara

Besedilo, predstavljeno na tej spletni strani:

Norton LifeLock
Vaš računalnik se lahko okuži!
Obnovite zdaj, da boste zaščiteni za svoj računalnik

Če je vaš računalnik nezaščiten, obstaja tveganje za viruse in drugo zlonamerno programsko opremo.

3 minute 23 sekund

Obnovi zdaj

Videz tega spletnega mesta (GIF):

Vaš računalnik se lahko poškoduje! Nortonova prevara (GIF)

nicht liberale suchmaschine

Druga različica pojavne prevare 'Norton Subscription has Expired Today':

Norton Subscription je potekel Danes pop-up prevara (2020-05-07)

Besedilo je predstavljeno v:

Aktivna naročnina na protivirusni program ni zaznana!

7. maj 2020 Vaš računalnik je lahko izpostavljen virusom in grožnjam v spletu, če niste zaščiteni.

Norton 360 Total Protection vas ščiti pred številnimi različnimi grožnjami z virusi.

Vaš računalnik je morda nezaščiten, lahko je izpostavljen virusom in drugi zlonamerni programski opremi.


62% letni popust: 4 minute 50 sekund

Zaščitite zdaj

Še ena različica pojavne prevare 'Norton Subscription has Expired Today':

spletno mesto antivirus-check.net, ki ponuja naročnino Norton je poteklo danes, pojavna prevara

Različica pojavne prevare 'Norton Subscription Is Expired Today', ki jo je objavilo spletno mesto activetechpro.club:

Norton Subscription je potekel Danes pop-up prevara, ki jo prikazuje activetechpro.club

Različica pojavne prevare 'Norton Subscription Is Expired Today', ki jo je objavilo spletno mesto securityreport.services:

Norton Subscription je potekel Danes pojavna prevara, ki jo prikaže securityreport.services

Različica pojavne prevare 'Norton Subscription has Expired Today', prikazana na spletnem mestu download-for.me:

Norton Subscription je potekel Danes prevara, prikazana na spletnem mestu download-for.me

Različica pojavne prevare 'Norton Subscription has Expired Today', prikazana na spletnem mestu systemalerts.xyz:

systemalerts.xyz s prikazom pojavne prevare Norton Subscription Is poteklo danes

Različica pojavne prevare 'Norton Subscription has Expired Today', prikazana na spletnem mestu us.askupdate.com:

Norton Subscription je potekel Danes pojavna prevara, ki jo prikazuje spletno mesto us.askupdate.com

Različica pojavne prevare 'Norton Subscription has Expired Today', ki jo je objavilo spletno mesto antivirusfit.co:

spletno mesto antivirusfit.co, ki ponuja naročnino Norton je poteklo danes, pojavna prevara

Različica pojavne prevare 'Norton Subscription has Expired Today', ki jo je objavilo spletno mesto devicesecurityscan.com:

Norton Subscription je potekel Danes pop-up prevara, ki jo spletno mesto devicesecurityscan.com

Različica pojavne prevare 'Norton Subscription has Expired Today', ki jo je objavilo spletno mesto safebrowzeprotection.site:

Norton Subscription je potekel Danes je različica prevare, ki jo je objavilo spletno mesto safebrowzeprotection.site

POMEMBNO! Pojavna okna, ki promovirajo prevare, kot je »Naročnina na Norton je danes potekla«, pogosto ponujajo spletna mesta, ki zahtevajo omogočanje obvestil v spletnem brskalniku:

Norton Subscription je potekel Danes pop-up prevara, promovirana z obvestili brskalnika (vzorec 1) Norton Subscription je potekel Danes pop-up prevara, promovirana z obvestili brskalnika (vzorec 2) Norton Subscription je potekel Danes pop-up prevara, promovirana z obvestili brskalnika (vzorec 3) Norton Subscription je potekel Danes pop-up prevara, promovirana z obvestili brskalnika (vzorec 4)

Zato pred začetkom izvedite naslednje korake:

Google Chrome (računalnik):

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri pike)
 • Izberite ' Nastavitve ', se pomaknite navzdol do dna in kliknite' Napredno '
 • Pomaknite se navzdol do Zasebnost in varnost 'razdelek, izberite' Nastavitve vsebine ' in potem ' Obvestila '
 • Kliknite tri pike na desni strani vsakega sumljivega URL-ja in kliknite ' Blokiraj 'ali' Odstrani '(če kliknete' Odstrani 'in še enkrat obiščite zlonamerno spletno mesto, bo zahtevalo, da znova omogočite obvestila)

Onemogočite pojavna obvestila v spletnem brskalniku Google Chrome

Google Chrome (Android):

 • Kliknite gumb Meni (tri pike) v desnem zgornjem kotu zaslona in kliknite ' Nastavitve '
 • Pomaknite se navzdol, kliknite na ' Nastavitve spletnega mesta ' in potem ' Obvestila '
 • V odprtem oknu poiščite vse sumljive URL-je in jih kliknite enega za drugim
 • Izberite ' Obvestila 'v' Dovoljenja 'razdelek in preklopni gumb nastavite na' IZKLOPLJENO '

Onemogočite pojavna obvestila v spletnem brskalniku Android Google Chrome

Mozilla Firefox:

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri vrstice)
 • Izberite ' Opcije 'in kliknite na' Zasebnost in varnost 'v orodni vrstici na levi strani zaslona
 • Pomaknite se navzdol do Dovoljenja 'in kliknite' Nastavitve 'gumb poleg' Obvestila '
 • V odprtem oknu poiščite vse sumljive URL-je, kliknite spustni meni in izberite ' Blokiraj '

Onemogočite pojavna obvestila v spletnem brskalniku Mozilla Firefox

Internet Explorer:

 • Kliknite gumb Gear v desnem zgornjem kotu okna IE
 • Izberite ' Internetne možnosti '
 • Izberite Zasebnost 'jeziček in kliknite' Nastavitve ' Spodaj ' Blokator pojavnih oken 'odsek
 • Izberite sumljive URL-je pod in jih odstranite enega za drugim s klikom na Odstrani '

Onemogočite pojavna obvestila v spletnem brskalniku Internet Explorer

Microsoft Edge:

 • Kliknite gumb menija (tri pike) v desnem zgornjem kotu okna Edge in izberite ' Nastavitve '
 • Kliknite na ' Dovoljenja za spletna mesta 'v orodni vrstici na levi strani zaslona in izberite' Obvestila '
 • Kliknite tri pike na desni strani vsakega sumljivega URL-ja pod ' Dovoli 'razdelek in kliknite' Blokiraj 'ali' Odstrani '(če kliknete' Odstrani 'in še enkrat obiščite zlonamerno spletno mesto, bo zahtevalo, da znova omogočite obvestila)

Onemogočite pojavna obvestila v spletnem brskalniku Microsoft Edge

Safari (Mac):

 • Kliknite ' Safari 'v zgornjem levem kotu zaslona in izberite' Nastavitve ... '
 • Izberite Spletne strani 'jeziček in nato izberite' Obvestila v levem podoknu
 • Preverite sumljive URL-je in uporabite Zanikati 'možnost za vsakega

Onemogočite pojavna obvestila v brskalniku Safari

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih aplikacij:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

So beheben Sie das Plugin konnte nicht geladen werden

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

PUA-je odstranite prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'naročnina norton je danes potekla', ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

warum hat youtube keinen ton

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'naročnina norton je danes potekla', ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje lopov s končnicami iz koraka 1 Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz Mozilla Firefox 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve«, v odprtem oknu odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

wie man io.netty.channel.abstractchannel$annotatedconnectException behebt

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa 'naročnina na norton je danes potekla', lahko ponastavijo svoje nastavitve za Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'naročnina na norton je danes potekla', ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

 • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave z odstranjevanjem virusa 'Norton subscription has pretekla danes' iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu 'naročnina na norton je danes potekla' ali o njegovi odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Buzzdock Adware

Buzzdock Adware

Kako odstraniti programsko opremo Buzzdock - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Volframove zaokrožene pisave ni bilo mogoče najti prevara

Volframove zaokrožene pisave ni bilo mogoče najti prevara

Kako odstraniti prevaro z volframovo zaokroženo pisavo ni bilo mogoče najti - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Logic Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Logic Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Logic Search - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Adware za pomoč tržnim raziskavam

Adware za pomoč tržnim raziskavam

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo Market Research Helper - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Inspsearch.com Virus

Inspsearch.com Virus

Kako se znebiti virusa Inspsearch.com - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Ustvarite osupljivo slikovno pikslo z brezplačnim in odprtokodnim urejevalnikom Pixelorama

Ustvarite osupljivo slikovno pikslo z brezplačnim in odprtokodnim urejevalnikom Pixelorama

Pixelorama je brezplačen in odprtokodni urejevalnik 2D sprite za več platform. Ponuja vsa potrebna orodja za ustvarjanje slikovnih pik v čednem uporabniškem vmesniku.

Oglasi iz borovcev

Oglasi iz borovcev

Kako odstraniti oglase Pine Tree Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Ne zaupajte lažnim e-poštnim sporočilom Amazon, ki ponujajo darilne kartice v višini 100 USD

Ne zaupajte lažnim e-poštnim sporočilom Amazon, ki ponujajo darilne kartice v višini 100 USD

Kako odstraniti e-poštni virus Amazon Gift Card $ 100 - navodila za odstranitev virusa

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Odstranite ransomware OmniSphere iz sistema

Odstranite ransomware OmniSphere iz sistema

Kako odstraniti OmniSphere Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)


Kategorije