Ummi Video Downloader Adware

Kako odstraniti programsko opremo Ummi Video Downloader - navodila za odstranjevanje virusov

Navodila za odstranitev Ummy Video Downloader

Kaj je Ummy Video Downloader?

Razvijalci Ummy Video Downloader predstavljajo kot odlično orodje, ki uporabnikom omogoča prenos videoposnetkov s spletnih mest YouTube, RuTube in Dailymotion. Ta aplikacija se morda zdi upravičena in koristna, vendar je Ummy Video Downloader kategoriziran kot potencialno neželen program (PUP) in oglaševalska programska oprema. Za te negativne povezave obstajajo trije glavni razlogi: 1) prikrita namestitev brez soglasja uporabnikov 2) sledenje dejavnosti brskanja po spletu in 3) prikaz vsiljivih oglasov.

Ummy Video Downloader adwareTakoj po infiltraciji Ummy Video Downloader beleži informacije v zvezi z brskalnimi navadami. Zbrani podatki (naslovi IP, obiskani URL-ji spletnih mest, ogledane strani, iskalne poizvedbe itd.) Vključujejo osebne podatke, ki se kasneje delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci). Ti ljudje zlorabljajo zasebne podatke za ustvarjanje prihodka. Zato lahko sledenje podatkov povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Drugo pomembno vprašanje je prikazovanje vsiljivih oglasov. Ummy Video Downloader ponuja kupone, pasice, pojavna okna in druge podobne oglase. Da bi to dosegli, razvijalci uporabljajo orodja, ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno stran. Oglasi pogosto skrivajo osnovno vsebino in s tem bistveno zmanjšajo izkušnjo brskanja. Poleg tega lahko nekateri preusmerijo na zlonamerna spletna mesta ali izvajajo skripte, ki prikrito prenašajo / namestijo zlonamerno programsko opremo. Zato lahko že z enim samim klikom pride do tveganih računalniških okužb. Priporočamo vam, da takoj odstranite oglaševalsko programsko opremo Ummy Video Downloader.

Povzetek grožnje:
Ime UmmyVideoDownloader adware
Vrsta grožnje Oglasna programska oprema, neželeni oglasi, pojavni virus
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za Flash Player.
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Obstaja na deset programov oglaševalskega tipa, ki si delijo podobnosti z Ummy Video Downloaderjem. Na primer, Preveri in preklopi , Powzip , GeoSmartDNS , in SuperSearch . Vsi ponujajo 'uporabno funkcionalnost', vendar so ti programi namenjeni samo ustvarjanju prihodka za razvijalce. PUP-i, kot je Ummy Video Downloader, namesto da bi zagotovili kakršno koli resnično vrednost za običajne uporabnike, ponujajo vsiljive oglase in zbirajo občutljive podatke, kar neposredno ogroža vašo zasebnost in varnost brskanja po internetu. Zahtevki za omogočanje določenih funkcij so zgolj poskusi, da se ustvari vtis legitimnosti in uporabnik zvabi, da ga namestijo.

Kako se je Ummy Video Downloader namestil v moj računalnik?

Ummy Video Downloader lahko brezplačno prenese na svojo uradno spletno stran, vendar ta aplikacija pogosto vdre v sisteme brez dovoljenja, saj ga razvijalci razširjajo z zavajajočo tržno metodo, imenovano združevanje, skupaj z zgoraj omenjenimi vsiljivimi oglasi. 'Bundling' je prikrita namestitev PUP-ov skupaj z običajno programsko opremo. Razvijalci skrivajo 'povezane »aplikacije v nastavitvah» Po meri / Napredno «(ali drugih odsekih) postopkov prenosa / namestitve. Poleg tega bodo številni uporabniki verjetno pospešili te postopke in preskočili korake. Poleg tega kliknejo različne oglase, ne da bi razumeli možne posledice. Takšno vedenje pogosto vodi do nenamerne namestitve PUP-ov, kot je Ummy Video Downloader - uporabniki izpostavijo svoje sisteme tveganju za različne okužbe in ogrozijo njihovo zasebnost.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Če želite preprečiti pronicanje sistema s strani PUP-ov, bodite zelo previdni pri nalaganju / nameščanju programske opreme in brskanju po internetu na splošno. Natančno analizirajte vsako okno pogovornih oken za prenos / namestitev in onemogočite vse dodatno vključene programe. Priporočamo, da programsko opremo prenašate samo iz uradnih virov z uporabo neposrednih povezav za prenos. Prenosniki / namestitveni programi tretjih oseb se monetizirajo po metodi združevanja (promocija PUP-ov). Zato vam svetujemo, da se izogibate uporabi teh orodij. Vsiljivi oglasi se običajno zdijo legitimni, saj razvijalci vlagajo čas in sredstva v svoj dizajn, vendar večina preusmeri na dvomljiva spletna mesta (igre na srečo, zmenki za odrasle, pornografija itd.) Če naletite na te oglase, takoj odstranite vse dvomljive programe in vtičnike brskalnika. Glavna razloga za računalniške okužbe sta pomanjkanje znanja in neprevidno vedenje. Ključ varnosti je previdnost. Če je vaš računalnik že okužen s programom Ummy Video Downloader, priporočamo, da zaženete skeniranje z Malwarebytes za Windows za samodejno odstranitev te oglaševalske programske opreme.

Zavajajoč namestitelj brezplačne programske opreme, ki promovira oglaševalsko programsko opremo Ummi Video Downloader:

Ummi Video Downloader, ki promovira namestitveni program

Uradna namestitev programske opreme Ummi Video Downloader (promovira Spletni brskalnik Yandex ):

Namestitev namestitve Ummi Video Downloader

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

was ist linux-kernel

Odstranjevanje programske opreme Ummy Video Downloader:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev programske opreme Ummy Video Downloader prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite UmmyVideoDownloader ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa, ki povzroča oglase Ummy Video Downloader, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo Ummy Video Downloader iz internetnih brskalnikov:

V času raziskav Ummy Video Downloader vtičnikov brskalnika ni namestil v Internet Explorer, Google Chrome ali Mozilla Firefox, vendar je bil priložen drugi oglaševalski programski opremi. Zato vam svetujemo, da iz svojih internetnih brskalnikov odstranite vse potencialno neželene dodatke za brskalnike.

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov Ummy Video Downloader iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje oglasov Ummy Video Downloader iz brskalnika Internet Explorer 2. korak(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglaševalske programske opreme ummyvideodownloader, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov Ummy Video Downloader iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov Ummy Video Downloader iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Was ist Catalyst Control Center Launcher?

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglaševalske programske opreme ummyvideodownloader, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov Ummy Video Downloader iz Mozilla Firefox 1. korak

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov Ummy Video Downloader iz Mozilla Firefox, 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem programske opreme ummyvideodownloader, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

Wir konnten keine neue Partition erstellen oder eine vorhandene finden

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglaševalske programske opreme ummyvideodownloader, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju oglasne programske opreme ummyvideodownloader iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o oglaševalski programski opremi ummyvideodownloader ali njeno odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.