Odstrani natančno vreme danes

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Accurate Weather Today - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranitev ugrabitelja brskalnika Accurate Weather Today

Kaj je natančno vreme danes?

Aplikacija Accurate Weather Today naj bi omogočala hiter dostop do spletnih mest z vremensko napovedjo. Pravzaprav je zasnovan za promocijo ponarejenega iskalnika s spreminjanjem določenih nastavitev brskalnika na natančnoweathertoday.com. Aplikacije te vrste so razvrščene kot ugrabitelji brskalnikov in potencialno neželene aplikacije (PUA). Običajno ljudje nenamerno prenesejo in namestijo PUA-je. Poleg tega je večina ugrabiteljev brskalnikov zasnovana tako, da beleži informacije o navadah brskanja uporabnikov. Raziskave kažejo, da se Accurate Weather Today distribuira in namesti skupaj z drugo PUA, imenovano Poiščite Defender Prime .

ugrabitelj brskalnikaObičajno ugrabitelji brskalnikov promovirajo lažne iskalnike s spreminjanjem naslova privzetega iskalnika, domače strani in novega zavihka. Natančno vreme danes jih dodeli natančnemu dnevu.com. Ljudje, ki uporabljajo brskalnike s to aplikacijo, ki je nameščena na njih, so prisiljeni obiskati natančno spletno stran weatherweathertoday.com, ko odprejo novo okno, zavihek ali iščejo po vrstici URL. Večina ugrabiteljev brskalnikov uporabnikom preprečuje razveljavitev / spreminjanje nastavitev, ki so jih sami določili - edina možnost je odstranitev / odstranitev teh aplikacij iz brskalnikov in / ali računalnikov. Upoštevajte, da večina lažnih iskalnikov ne ustvari nobenih edinstvenih rezultatov - zagotavljajo rezultate, ki jih ustvarijo drugi, običajno zakoniti iskalniki. V tem primeru AccuWeathertoday.com prikazuje rezultate, ki jih je zbral Yahoo ( search.yahoo.com ). Poleg tega ugrabitelji brskalnikov zbirajo podatke, kot so naslovi IP uporabnikov, geolokacije, vnesene iskalne poizvedbe, URL-ji obiskanih spletnih mest itd. Te aplikacije lahko zbirajo tudi osebne občutljive podatke. Razvijalci informacije pogosto delijo s tretjimi osebami (kiber kriminalci), ki jih zlorabljajo za ustvarjanje prihodka. Zato lahko ugrabitev brskalnika s tovrstnimi aplikacijami povzroči težave pri brskanju, zasebnosti in nekaterim uporabnikom kibernetski kriminalci celo ukradejo identiteto.

Povzetek grožnje:
Ime Natančno vreme danes
Vrsta grožnje Ugrabitelj brskalnika, preusmeritev, ugrabitelj iskanja, orodna vrstica, neželen nov zavihek.
Razširitve brskalnika Natančno vreme danes
Predpostavljena funkcionalnost Ta aplikacija naj bi omogočala hiter dostop do različnih spletnih mest z vremensko napovedjo.
Promovirani URL natančnoweathertoday.com
Vročanje naslova IP (natančnoweathertoday.com) 104.24.125.29
Imena zaznavanja (natančnoweathertoday.com) Celoten seznam zaznav ( VirusTotal )
Prizadete nastavitve brskalnika Domača stran, URL novega zavihka, privzeti iskalnik.
Simptomi Manipulirane nastavitve internetnega brskalnika (domača stran, privzeti internetni iskalnik, nastavitve novega zavihka). Uporabniki so prisiljeni obiskati spletno stran ugrabitelja in po svojih iskalnikih iskati po internetu.
Dodatne informacije Accurate Weather Today se distribuira z drugim ugrabiteljem brskalnika Poiščite Defender Prime .
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Nekaj ​​primerov aplikacij, ki so tudi ugrabitelji brskalnikov Poiščite mojo zasedbo Nascar , Svet spletnih iger in FileConvertPro . Običajno se te aplikacije oglašujejo kot orodja, ki naj bi pomagala brskati po spletu, hitro dostopati do različnih spletnih mest in zagotavljati druge funkcije. Pravzaprav je večina neuporabnih, povzročajo različne težave in so zasnovani samo tako, da razvijalcem pomagajo ustvarjati prihodek.

Warum geht meine Suchmaschine immer zu Yahoo

Kako se je Accurate Weather Today namestil v moj računalnik?

Če kliknete, nekateri oglasi zaženejo skripte, ki povzročajo prenos / namestitev neželenih aplikacij. V drugih primerih se na koncu uporabniki prenesejo in / ali namestijo PUA, ko prenesejo in / ali namestijo drugo običajno programsko opremo. PUA-ji so pogosto vključeni v nastavitve za prenos / namestitev različne programske opreme. Ta metoda distribucije se imenuje 'združevanje'. Razvijalci te neželene aplikacije predstavljajo kot dodatne ponudbe, ki jih najdete v nastavitvah nastavitev, kot so »Po meri«, »Napredno« itd. Mnogi teh nastavitev ne preverijo in jih pustijo nespremenjene, s čimer se privzeto strinjajo s ponudbami za prenos in / ali namestitev dodatne, potencialno neželene programske opreme.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Izogibajte se prenašanju programske opreme z neuradnih strani z uporabo omrežij Peer-to-Peer, kot so hudourniški odjemalci, eMule (in druga tovrstna orodja), prenosniki tretjih oseb itd., In jih ne nameščajte z namestitvenimi programi tretjih oseb. Prenos prek neposrednih povezav za prenos in uradnih, zaupanja vrednih spletnih mest. Preverite vse nastavitve, kot so »Po meri«, »Napredno« pri nastavitvah prenosa ali namestitve, in zavrnite ponudbe za prenos ali namestitev neželene programske opreme. Ne zaupajte in ne kliknite vsiljivih oglasov, ki se prikazujejo na spletnih straneh, povezanih z igrami na srečo, pornografijo, zmenki za odrasle in drugimi - pogosto preusmerijo na nezaupljive, potencialno zlonamerne spletne strani ali povzročijo prenos ali namestitev neželenih aplikacij. Ne klikajte oglasov te vrste. Preverite seznam aplikacij (razširitve, dodatki, vtičniki), ki so nameščene v brskalniku, in odstranite neželene neznane vnose. Odstranite tudi vso tovrstno programsko opremo, nameščeno v računalniku / operacijskem sistemu. Če je vaš računalnik že okužen s programom Accurate Weather Today, priporočamo, da zaženete optični bralnik z Malwarebytes za Windows za samodejno odpravo tega ugrabitelja brskalnika.

Spletno mesto, ki promovira ugrabitelja brskalnika Accurate Weather Today:

Spletno mesto za promocijo ugrabitelja brskalnika Accurate Weather Today

Accurate Weather Today prosi za dovoljenje za branje in spreminjanje podatkov v brskalniku Google Chrome:

Natančno vreme danes zahteva dovoljenja za Chrome

Accurate Weather Today prosi za dovoljenje za branje in spreminjanje podatkov v Mozilla Firefox:

Accurate Weather Today prosi za dovoljenja za Firefox

POMEMBNO! To zavajajoče spletno mesto zahteva omogočanje obvestil v spletnem brskalniku.

Zato pred začetkom izvedite naslednje korake:

Google Chrome (računalnik):

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri pike)
 • Izberite ' Nastavitve ', se pomaknite navzdol do dna in kliknite' Napredno '
 • Pomaknite se navzdol do Zasebnost in varnost 'razdelek, izberite' Nastavitve vsebine ' in potem ' Obvestila '
 • Kliknite tri pike na desni strani vsakega sumljivega URL-ja in kliknite ' Blokiraj 'ali' Odstrani '(če kliknete' Odstrani 'in še enkrat obiščite zlonamerno spletno mesto, bo zahtevalo, da znova omogočite obvestila)

Onemogoči pojavna okna

Google Chrome (Android):

 • Kliknite gumb Meni (tri pike) v desnem zgornjem kotu zaslona in kliknite ' Nastavitve '
 • Pomaknite se navzdol, kliknite na ' Nastavitve spletnega mesta ' in potem ' Obvestila '
 • V odprtem oknu poiščite vse sumljive URL-je in jih kliknite enega za drugim
 • Izberite ' Obvestila 'v' Dovoljenja 'razdelek in preklopni gumb nastavite na' IZKLOPLJENO '

Onemogoči pojavna okna

Mozilla Firefox:

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri vrstice)
 • Izberite ' Opcije 'in kliknite na' Zasebnost in varnost 'v orodni vrstici na levi strani zaslona
 • Pomaknite se navzdol do Dovoljenja 'in kliknite' Nastavitve 'gumb poleg' Obvestila '
 • V odprtem oknu poiščite vse sumljive URL-je, kliknite spustni meni in izberite ' Blokiraj '

Onemogoči pojavna okna

Internet Explorer:

 • Kliknite gumb Gear v desnem zgornjem kotu okna IE
 • Izberite ' Internetne možnosti '
 • Izberite Zasebnost 'jeziček in kliknite' Nastavitve ' Spodaj ' Blokator pojavnih oken 'odsek
 • Izberite sumljive URL-je pod in jih odstranite enega za drugim s klikom na Odstrani '

Onemogoči pojavna okna

Microsoft Edge:

 • Kliknite gumb menija (tri pike) v desnem zgornjem kotu okna Edge
 • Pomaknite se navzdol, poiščite in kliknite ' Nastavitve '
 • Ponovno se pomaknite navzdol in kliknite ' Oglejte si napredne nastavitve '
 • Kliknite ' Upravljaj ' Spodaj ' Dovoljenja za spletno mesto '
 • Kliknite stikalo pod vsakim sumljivim spletnim mestom

Onemogoči pojavna okna

Safari (Mac):

 • Kliknite ' Safari 'v zgornjem levem kotu zaslona in izberite' Nastavitve ... '
 • Izberite Spletne strani 'jeziček in nato izberite' Obvestila v levem podoknu
 • Preverite sumljive URL-je in uporabite Zanikati 'možnost za vsakega

Onemogoči pojavna okna

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev ugrabitelja brskalnika Accurate Weather Today:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev ugrabitelja brskalnika AccuWeathertoday.com prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: poiščite nedavno nameščene sumljive programe (na primer ' Natančno vreme danes '), izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenih aplikacij, ki povzročajo preusmeritve brskalnika na spletno mesto AccuWeathertoday.com, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme .

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranitev ugrabitelja brskalnika Accurate Weather Today iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev preusmeritev brskalnika:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Ich kann das Catalyst Control Center Windows 10 nicht finden

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje razširitev Internet Explorerja, povezanih z natančno

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje AccuWeathertoday.com z domače strani Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje natančnega weathertoday.com iz privzetega iskalnika Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) v odprtem oknu izberite »Internetne možnosti« hxxp: //accurateweathertoday.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer. Vnesete lahko tudi približno: prazno, da odprete prazno stran, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik kot privzeti in nato odstranite » Natančno vreme danes '.

Neobvezna metoda:

Če boste še naprej imeli težave z odstranjevanjem preusmeritve z natančne nastavitve.com, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Kliknite Ponastaviti .

Odstranjevanje povezav Google Chrome z razširitvami, ki so natančne

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje AccuWeathertoday.com z domače strani Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje natančnega weathertoday.com iz privzetega iskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

keine gültige ip konfiguration windows 7

Kliknite ikono menija Chrome Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poišči Natančno vreme danes 'in drugi nedavno nameščeni sumljivi dodatki brskalnika (npr.' Poiščite Defender Prime ') in jih odstranite.

Spremenite svojo domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« onemogočite » Natančno vreme danes 'ali' Poiščite Defender Prime ', poiščite URL ugrabitelja brskalnika ( hxxp: //accurateweathertoday.com ali hxxps: //searchdefenderprime.com ) pod možnostjo »Odpri določeno ali nabor strani«. Če je prisoten, kliknite ikono treh navpičnih pik in izberite »Odstrani«.

Spremenite privzeti iskalnik:

Mozilla Firefox logotip

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje povezav Mozilla Firefox, povezanih z natančno weathertoday.com(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskalnik« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, na odprtem seznamu poiščite » hxxp: //accurateweathertoday.com 'in' hxxp: //searchdefenderprime.com 'in ko se nahajajo, kliknite tri navpične pike blizu tega URL-ja in izberite' Odstrani s seznama '.

Neobvezna metoda:

Če boste še naprej imeli težave z odstranjevanjem preusmeritve z natančnim vremenom, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje AccuWeathertoday.com z domače strani Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Odstranjevanje natančnega weathertoday.com iz privzetega iskalnika Mozilla Firefox

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Kliknite meni Firefox logotip brskalnika safari(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite 'Razširitve' in odstranite ' Natančno vreme danes ', kot tudi vsi drugi nedavno nameščeni vtičniki brskalnika (npr.' Poiščite Defender Prime ').

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu onemogoči ' Natančno vreme danes 'ali' Poiščite Defender Prime ', Odstrani hxxp: //accurateweathertoday.com ali hxxp: //searchdefenderprime.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremenite privzeti iskalnik:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' natančno vreme danes '
Z desno miškino tipko kliknite najdene nastavitve in izberite »Ponastavi«, da obnovite privzete vrednosti.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z natančno odstranitvijo preusmeritve.com, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnikav odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 1

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

ponastavitev safari koraka 2

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti spletni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če boste še naprej imeli težave z odstranjevanjem preusmeritve z natančnim vremenom, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Warnung: Apple-Sicherheitsverletzung, iOS-Sicherheitsabsturz

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

 • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalske programske opreme infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju preusmeritve točne spletne strani iz internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o preusmeritvi ali natančni preusmeritvi.com ali odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.