Adware za preklop uporabniškega agenta

Kako odstraniti programsko opremo User-Agent Switcher Adware - navodila za odstranjevanje virusov

Navodila za odstranitev User-Agent Switcher

Kaj je preklopnik uporabniškega agenta?

Preklopnik uporabniškega agenta je dvomljiva razširitev brskalnika, ki naj bi uporabnikom omogočala, da preverijo, kako je določena stran prikazana v različnih brskalnikih. Ob prvem pregledu se ta funkcija morda zdi legitimna in koristna, vendar je zaradi prevarantskega vedenja (sledenje dejavnosti brskanja po internetu, prikaz vsiljivih spletnih oglasov in prikrita namestitev brez soglasja uporabnikov) uporabnik-agent preklopnik kategoriziran kot potencialno neželeni program (PUP) in oglaševalska programska oprema.

User-Agent Switcher adwareTakoj fPo zaslugi infiltracije User-Agent Switcher beleži različne informacije v zvezi z dejavnostjo brskanja po spletu. Zbrani tipi podatkov vključujejo naslove internetnega protokola (IP) (za določitev geografske lokacije), enolične identifikacijske številke, obiskana spletna mesta, iskalne poizvedbe, vnesene v iskalnike, in druge podobne informacije. Te informacije se morda zdijo nepomembne, vendar lahko vključujejo osebne podatke, ki jih Yontoo (razvijalci User-Agent Switcher) deli s sodelujočimi tretjimi podjetji (ki pogosto ustvarjajo zasebne podatke za ustvarjanje prihodkov). Takšno vedenje lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Poleg tega User-Agent Switcher uporablja 'virtualni sloj' za ustvarjanje pojavnih, pasic, kuponov, iskalnih, celostranskih, vmesnih, prehodnih in drugih podobnih oglasov. Ti prekrivajo osnovno vsebino obiskanih spletnih mest uporabnikov in s tem zmanjšujejo izkušnjo brskanja po internetu. Poleg tega nekatera vodijo do potencialno nalezljivih spletnih mest - klikanje nanje je tvegano in lahko povzroči dodatne okužbe z oglaševalsko ali zlonamerno programsko opremo. Zato vam toplo priporočamo, da takoj odstranite User-Agent Switcher.

Yontoo je razvil veliko PUP-ovenakopreklopniku User-Agent, vključno z Klasično za Facebook , Facebook obvestila , in Skrij moj AdBlocker - to je le nekaj primerov z dolgega seznama. Upoštevajte, da čeprav imajo te aplikacije različne funkcije, se vsi vedejo enako. Izdelki podjetja Yontoo so namenjeni samo ustvarjanju prihodka za razvijalce in ne zagotavljajo prave vrednosti za običajne uporabnike. Namesto da bi ponujali katero koli od obljubljenih funkcij, aplikacije, kot je User-Agent Switcher, preprosto zbirajo osebne podatke in ustvarjajo vsiljive spletne oglase.

Kako se je uporabniški agent Switcher namestil v moj računalnik?

User-Agent Switcher ima uradno spletno mesto za promocijo, vendar se distribuira tudi z uporabo zavajajoče metode trženja programske opreme, imenovane »združevanje«. Zato mnogi uporabniki tega PUP-a nenamerno namestijo. Pakiranje je v bistvu prikrita namestitev potencialno neželenih programov z običajno programsko opremo. Razvijalci skrivajo dodatno vključene programe v nastavitvah »Po meri / Napredno« v postopkih prenosa in / ali namestitve. Če preskočite ta razdelek, pogosto pride do nenamerne namestitve PUP-ov, na primer preklopnika uporabniškega agenta.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Preprečitiinfiltracija sistema zoglaševalskih programov, bodite pozorni med postopki prenosa in namestitve. Izberite nastavitve »Po meri / Napredno«, preučite vsak korak in prekličete vse programe drugih proizvajalcev, ki so navedeni za prenos / namestitev.

Posnetek zaslona aplikacije User-Agent Switcher:

Potencialno neželen program User-Agent Switcher

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje programske opreme User-Agent Switcher:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev programske opreme User-Agent Switcher prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite Preklopnik uporabniškega agenta ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa, ki povzroča oglase User-Agent Switcher, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

Herzlichen Glückwunsch, Ihr Apfel wurde zufällig ausgewählt

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglasno programsko opremo User-Agent Switcher iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov za preklop uporabniškega agenta iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje oglasov za preklop uporabniškega agenta iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Iskati ' Preklopnik uporabniškega agenta ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani '.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov s stikalom uporabniškega agenta, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov za preklop uporabniškega agenta iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov za preklop uporabniškega agenta iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poišči Preklopnik uporabniškega agenta za Google Chrome ', izberite ta vnos in kliknite ikono smetnjaka.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov s preklopom uporabniškega agenta, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov za preklop uporabniškega agenta iz koraka 1 Mozilla Firefox

wie man c im terminal ausführt

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov za preklop uporabniškega agenta iz 2. koraka Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve«, v odprtem oknu odstranite » Preklopnik uporabniškega agenta '.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z oglasi zaradi odstranitve preklopnika uporabniškega agenta, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Die für die Netzwerkkonnektivität erforderlichen Registrierungseinträge für Windows Sockets fehlen in Windows 10

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov s preklopom uporabniškega agenta, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju oglasov s pomočjo preklopnika uporabniškega agenta iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o oglasih s preklopom uporabniškega agenta ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Kako vklopiti temni način v Firefoxu

Kako vklopiti temni način v Firefoxu

Mozilla Firefox ima temno temo. Naučite se vklopiti temno temo v Firefoxu in jo uporabiti na vsakem spletnem mestu, ki ga obiščete.

Samodejno spremenite barvno shemo terminala Linux glede na ozadje

Samodejno spremenite barvno shemo terminala Linux glede na ozadje

Pywal je priročen pripomoček, ki samodejno spremeni barvno shemo vašega terminala Linux glede na ozadje ozadja. Naučite se ga uporabljati.

POP-UP prevara s strani Apple Support Alert (Mac)

POP-UP prevara s strani Apple Support Alert (Mac)

Kako se znebiti Apple Support Alert POP-UP Scam (Mac) - Vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Preusmeritev Weknow.ac (Mac)

Preusmeritev Weknow.ac (Mac)

Kako se znebiti Weknow.ac Redirect (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Napredna programska oprema ScreenSnapshot [posodobljeno]

Napredna programska oprema ScreenSnapshot [posodobljeno]

Kako odstraniti napredno programsko opremo ScreenSnapshot [posodobljeno] - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Ranljivost Kr00k napadalcem omogoča dešifriranje paketov Wifi

Ranljivost Kr00k napadalcem omogoča dešifriranje paketov Wifi

Ranljivost Kr00k napadalcem omogoča dešifriranje paketov Wifi

Povezava s storitvijo Windows ni uspela

Povezava s storitvijo Windows ni uspela

Povezava s storitvijo Windows ni uspela

MyCouponsmart Adware (Mac)

MyCouponsmart Adware (Mac)

Kako se znebiti programske opreme MyCouponsmart (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti aplikacije, ki odpirajo place-web.com in podobne strani

Kako odstraniti aplikacije, ki odpirajo place-web.com in podobne strani

Kako odstraniti oglase Place-web.com - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Neželena aplikacija PC Mechanic

Neželena aplikacija PC Mechanic

Kako odstraniti neželeno aplikacijo PC Mechanic - vodnik za odstranitev (posodobljeno)


Kategorije