Video AdBlocker adware

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo Video AdBlocker - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Video navodila za odstranitev AdBlockerja

Kaj je Video AdBlocker?

Video AdBlocker je prevarana aplikacija / razširitev brskalnika, enaka Facebook AdBlocker . Ta aplikacija ponuja funkcionalnost, ki domnevno blokira oglase na spletnem mestu YouTube. Sodeč po videzu se zdi, da je Video AdBlocker koristna aplikacija, vendar je kategoriziran kot potencialno neželena aplikacija (PUA) in oglaševalska programska oprema. Glavni razlogi za te negativne povezave so: 1) prikrita namestitev brez soglasja uporabnikov 2) prikaz vsiljivih oglasov in 3) morebitno sledenje brskalni dejavnosti.

Video AdBlocker adwareČeprav Video AdBlocker trdi, da blokira oglase, jih dejansko prikazuje. Za dostavo kuponov, pasic, pojavnih oken in drugih vsiljivih oglasov Video AdBlocker uporablja orodja, ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno mesto. Zato oglasi pogosto prekrivajo obiskano vsebino spletnega mesta in s tem zmanjšujejo izkušnjo brskanja. Poleg tega aplikacije vrste oglaševalske programske opreme pogosto prikazujejo oglase, ki preusmerjajo na zlonamerna spletna mesta in izvajajo skripte, ki prenašajo in namestijo potencialno neželene programe (ali celo škodljivo programsko opremo z visokim tveganjem). Če jih kliknete, tvegate računalniške okužbe. Drugo pomembno vprašanje je sledenje informacijam. Večina aplikacij oglaševalskega tipa beleži pritiske tipk, poizvedbe, vnesene v iskalnike, obiskane URL-je spletnih mest, ogledane strani in druge podobne informacije v zvezi z dejavnostjo brskanja. Zbrani podatki običajno vključujejo osebne podatke, ki se delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci). Zato lahko sledenje informacijam povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Priporočamo vam, da takoj odstranite oglaševalsko programsko opremo Video AdBlocker.

Povzetek grožnje:
Ime Oglasi Video AdBlocker
Vrsta grožnje Oglasna programska oprema, neželeni oglasi, pojavni virus
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za Flash Player.
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Wie überprüfe ich, ob mein Computer 32 oder 64 Bit hat?

Obstaja na stotine aplikacij oglaševalskega tipa, ki si delijo podobnosti z Video AdBlocker. Seznam primerov vključuje (vendar ni omejen na) Razširitev hudournika , Royal Raid , PPS Video predvajalnik , in 3D BUBBLE SOUND . Potencialno neželene aplikacije s ponujanjem 'uporabnih funkcij' skušajo ustvariti vtis legitimnosti, vendar je njihov edini namen ustvariti prihodek za razvijalce - trditve o omogočanju 'uporabnih funkcij' so zgolj poskusi ustvariti vtis legitimnosti. Namesto da bi navadenim uporabnikom dali resnično vrednost, aplikacije vrste adware prikazujejo vsiljive oglase in zbirajo občutljive podatke.

Kako se je Video AdBlocker namestil v moj računalnik?

Video AdBlocker lahko brezplačno prenese na svojo uradno spletno stran. V času raziskav je bil na voljo tudi v 'trgovinah' dodatkov Google Chrome in Mozilla Firefox, vendar se v večini primerov Video AdBlocker infiltrira v sisteme brez dovoljenja, saj razvijalci to programsko opremo širijo z vsiljivimi metodami oglaševanja in združevanja. 'Bundling' je v bistvu prikrita namestitev potencialno neželenih aplikacij skupaj z običajno programsko opremo / aplikacijami. Razvijalci namestitev PUA ne razkrijejo pravilno - prikrijejo jih znotraj možnosti »Po meri / Napredno« (ali drugih odsekov) postopkov prenosa / namestitve. Poleg tega mnogi uporabniki pogosto pohitijo s postopki prenosa / namestitve in preskočijo korake. Takšno vedenje vodi do nenamerne namestitve aplikacij, kot je Video AdBlocker.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Bodite previdni pri brskanju po internetu in prenosu / namestitvi programske opreme. Razvijalci vlagajo veliko sredstev v vsiljivo oblikovanje oglasov, s čimer se zdijo legitimni. Pravzaprav ti oglasi preusmerjajo na pornografijo, zmenke za odrasle, ankete, igre na srečo in druga dvomljiva spletna mesta. Če naletite na te oglase, takoj odstranite sumljive programe in vtičnike brskalnika. Poleg tega natančno analizirajte vsak korak prenosa / namestitve in prekličite programe tretjih oseb. Prenesite aplikacije samo iz uradnih virov z uporabo neposrednih povezav za prenos. Razvijalci neuradne prenosnike / namestitelje ovrednotijo ​​z metodo združevanja. Zato teh orodij nikoli ne uporabljajte. Ključ računalniške varnosti je previdnost. Če je vaš računalnik že okužen z Video AdBlocker, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows za samodejno odpravo te oglaševalske programske opreme.

Uradno spletno mesto Video AdBlocker:

Video spletno mesto AdBlocker

Stran za prenos videooglasne programske opreme Video AdBlocker:

stran za prenos programske opreme za video adblocker

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje programske opreme Video AdBlocker:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Video AdBlocker odstranite programsko opremo prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite Video AdBlocker ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije, ki povzroča oglase Video AdBlocker, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

wie man unter linux kompiliert

Odstranite oglaševalsko programsko opremo Video AdBlocker iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov Video AdBlocker iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje oglasov Video AdBlocker iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Iskati ' Video AdBlocker ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani '.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov z videoblokatorjem, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov Video AdBlocker iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov Video AdBlocker iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poišči Video AdBlocker ', izberite ta vnos in kliknite ikono smetnjaka.

1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov z videoblokatorjem, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Logotip Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov Video AdBlocker iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje video oglasov AdBlocker iz Mozilla Firefox 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve«, v odprtem oknu odstranite » YouTube AdBlocker '.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z oglasi z odstranjevanjem video adblockerja, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Wie fügt man in gimp eine kontur zum text hinzu

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Beste leichtgewichtige Linux-Distribution

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov z videoblokatorjem, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju oglasov z videoblokatorjem iz vašega računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o oglasih z videoblokatorjem ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Kako odstraniti Ads by Social2Search [posodobljeno] - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Ghost Ransomware

Ghost Ransomware

Kako odstraniti Ghost Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Virus FormBook

Virus FormBook

Kako odstraniti virus FormBook - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Kako odstraniti neželeno aplikacijo Nero TuneItUp - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti SUMMON Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Google je v svojem dogodku za razvijalce Keynote I/O napovedal podporo za aplikacije za Linux za Chromebooke. Ljudje, ki uporabljajo Chromebooke, bodo kmalu lahko v svojih sistemih zagnali aplikacije za Linux. Preberite več o tem.

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Kako odstraniti vaš nakup BTC se je začel e-poštni virus - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Vaš trdi disk bo izbrisan

Vaš trdi disk bo izbrisan

Kako odstraniti trdi disk bo izbrisana prevara - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Kako odstraniti Thepiratebay.org Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije