OPOZORILO O VIRUSU IZ PREKRIVNEGA PREKRIVANJA APPLE (Mac)

Kako se znebiti VIRUS ALERT FROM APPLE POP-UP Scam (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti 'VIRUS ALERT FROM APPLE' iz Mac?

Kaj je 'VIRUSNO OPOZORILO IZ JABOLKE'?

„VIRUSNO OPOZORILO NA JABOLKO“ je še eno ponarejeno sporočilo o napaki, ki so ga poslala različna prevarantska spletna mesta. Uporabniki ta spletna mesta praviloma obiščejo nenamerno - preusmerijo jih neželene aplikacije (PUA) ali vsiljivi oglasi, prikazani na drugih zavajajočih spletnih mestih. Raziskave kažejo, da se neželene aplikacije običajno vdrejo v sisteme brez dovoljenja in poleg preusmerjanja prikazujejo prevarantske oglase in zbirajo informacije v zvezi z brskanjem.

VIRUSNO OPOZORILO IZ PREVETo sporočilo o napaki navaja, da je bil sistem blokiran iz naslednjih razlogov: registrski ključ za Mac je nezakonita piratska programska oprema, ki se uporablja, računalnik širi viruse, sistem je vdrl ali se uporablja z nedoločene lokacije. Spletna stran za prevarante je zasnovana tudi za samodejni prenos datoteke z imenom ' To je VIRUS. Vaš računalnik je blokiran '. Datoteka se neprestano znova prenaša ves čas, ko uporabniki obiščejo spletno mesto. Na srečo je ta datoteka neškodljiva in jo lahko brez skrbi izbrišete. Sporočilo o napaki spodbuja uporabnike, da se po telefonski številki obrnejo na Appleovo tehnično podporo (' +86672265620 '). Nato naj bi 'pooblaščeni tehniki' rešili vsa vprašanja. Vendar se zavedajte, da „ OPOZORILO O VIRUSU NA JABOLKU 'napaka je ponarejena in Apple zagotovo ni vpleten v to prevaro. Kibernetski kriminalci ustvarjajo prihodek tako, da lahke uporabnike prestrašijo in prevarajo, da pokličejo zgoraj omenjeno telefonsko številko in plačajo storitve, ki niso potrebne. Zato ignoriraj ' OPOZORILO O VIRUSU NA JABOLKU 'in nikoli ne poskušajte poklicati zgoraj omenjene telefonske številke. To napako lahko odstranite tako, da zapustite zavajajoče spletno mesto. Upoštevajte, da nekatera prevarana spletna mesta uporabljajo skripte, ki onemogočajo zapiranje zavihkov / oken brskanja. V teh primerih brskalnik prekinete s programom Activity Monitor ali preprosto znova zaženite sistem. Ne obnavljajte prejšnje seje brskanja, sicer se zlonamerna spletna mesta znova odprejo.

Potencialno neželene aplikacije zbirajo različne informacije o brskanju. Seznam zbranih podatkovnih vrst običajno vključuje (vendar ni omejen na) pritiske tipk, obiskane URL-je, ogledane strani, iskalne poizvedbe, naslove internetnega protokola (IP) in geolokacije. Posneti podatki običajno vsebujejo osebne podatke, ki se delijo s tretjimi osebami in se zlorabljajo za ustvarjanje prihodka. Namestitev aplikacij za sledenje podatkov v računalnik lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Neželene aplikacije so znane tudi po prikazovanju vsiljivih oglasov. Ponujajo kupone, pasice, pojavna okna in druge podobne oglase z uporabo orodij (npr. „Navidezni sloji“), ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli obiskano spletno mesto. Zato prikrivajo osnovno vsebino in s tem bistveno zmanjšajo izkušnjo brskanja. Poleg tega vsiljivi oglasi preusmerijo na zlonamerna spletna mesta in zaženejo skripte, ki prenašajo / namestijo neželene aplikacije (ali celo viruse z visokim tveganjem). Klik nanje je tvegan in lahko povzroči računalniške okužbe. Vse potencialno neželene programe je treba takoj odstraniti.

Povzetek grožnje:
Ime Virus 'VIRUSNO OPOZORILO IZ JABOLKE'
Vrsta grožnje Prevara, zlonamerna programska oprema Mac, virus Mac
Sorodne domene jungmong [.] prim
Vročanje naslova IP (jungmong [.] Cf) 167,99.234,72
Imena zaznavanja (jungmong [.] Cf) BitDefender (zlonamerna programska oprema), Fortinet (lažno predstavljanje), Kaspersky (zlonamerna programska oprema), celoten seznam ( VirusTotal )
Simptomi Vaš Mac je postal počasnejši kot običajno, vidite neželene pojavne oglase, preusmerjeni ste na senčna spletna mesta.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitveni programi brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za predvajalnik flash, prenosi torrentov.
Škoda Sledenje brskanju po internetu (morebitne težave z zasebnostjo), prikazovanje neželenih oglasov, preusmeritve na senčna spletna mesta, izguba zasebnih informacij.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Mac)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte svoj Mac z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo Combo Cleanerja.
▼ Prenesite Combo Cleaner za Mac
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Številne ponarejene napake so skoraj enake kot 'VIRUS ALERT FROM APPLE', na primer ' Vaš računalnik je trajno blokiran ',' Vaš registracijski ključ je blokiran ',' Vaš Mac bi lahko bil okužen! ',' Potrebna je odstranitev (3) vohunske programske opreme ', in tako naprej. Trdijo, da je sistem poškodovan (npr. Okužene, manjkajoče datoteke ali podobno), vendar so napake, kot je 'VIRUS ALERT TO APPLE', namenjene samo izsiljevanju denarja od nič hudega slutečih uporabnikov. Tudi potencialno neželene aplikacije imajo veliko podobnosti. S tem, ko ponujajo 'uporabne funkcije', skušajo ustvariti vtis legitimnosti in prevarati uporabnike, da jih namestijo, vendar imajo neželene aplikacije običajno le en namen: ustvarjati prihodek za razvijalce. Večina povzroča neželene preusmeritve, zbira občutljive podatke in prikazuje vsiljive oglase, s čimer zmanjšuje izkušnjo brskanja in predstavlja neposredno grožnjo vaši zasebnosti in varnosti brskanja.

Kako so se v moj računalnik namestile potencialno neželene aplikacije?

V nekaterih primerih imajo potencialno neželene aplikacije uradna spletna mesta za prenos, vendar, kot je bilo omenjeno zgoraj, večina sistemov prodre brez dovoljenja. Razvijalci jih razširjajo s pomočjo prej omenjenih vsiljivih oglasov in zavajajoče tržne metode, imenovane 'združevanje' - prikrita namestitev neželenih aplikacij skupaj z običajno programsko opremo. Razvijalci niso dovolj pošteni, da bi pravilno razkrili namestitev neželenih aplikacij, zato je večina prikrita znotraj različnih odsekov (najverjetneje nastavitve po meri ali napredne nastavitve) postopkov prenosa / namestitve. Poleg tega mnogi uporabniki kliknejo oglase in preskočijo korake za prenos / namestitev - vedenje, ki pogosto vodi do nenamerne namestitve neželenih aplikacij. Na ta način svoje sisteme izpostavijo tveganju za različne okužbe in ogrozijo njihovo zasebnost.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Uporabnik je pogosto odgovoren za sistemske okužbe - pomanjkanje znanja in neprevidno vedenje vodi do težav. Previdnost je ključ do računalniške varnosti. Če želite preprečiti neželene namestitve, bodite previdni pri brskanju po internetu in prenosu / namestitvi programske opreme. Natančno analizirajte vsak korak postopkov prenosa / namestitve in prekličite ponudbe za prenos / namestitev dodatnih aplikacij. Onemogočite programsko opremo tretjih oseb in zavrnite ponudbe za njihov prenos / namestitev. Priporočamo, da se izogibate uporabi prenosnikov tretjih oseb, saj jih razvijalci monetizirajo s promocijo prevarane programske opreme. Programsko opremo je treba prenesti samo iz uradnih virov z uporabo neposrednih povezav za prenos. Vsiljivi oglasi se pogosto zdijo legitimni, vendar pogosto preusmerijo na dvomljiva spletna mesta (igre na srečo, pornografija itd.). Če pride do teh oglasov, preverite seznam nameščenih programov / vtičnikov brskalnika in odstranite sumljive vnose. Če je vaš računalnik že okužen s PUA-ji, priporočamo, da zaženete pregled z Combo Cleaner Antivirus za macOS za samodejno odpravo.

Besedilo, predstavljeno v pojavnem oknu »VIRUS ALERT FROM APPLE«:

VIRUSNO OPOZORILO IZ JABOLKE
Ta računalnik je BLOKIRAN
Ne zaprite tega okna in znova zaženite računalnik
Registracijski ključ vašega računalnika je blokiran.
Zakaj smo blokirali vaš računalnik?
Registracijski ključ mac je nezakonit.
Ta mac uporablja piratsko programsko opremo.
Ta mac pošilja virus prek interneta.
Ta mac je vdrl ali se uporablja z nedoločene lokacije.
Ta računalnik blokiramo zaradi vaše varnosti.
Za ponovno aktivacijo računalnika se obrnite na službo za pomoč Apple.

BLOKIRANO

Opozorilo Apple Support
Vaš sistem je zaznal nekaj nenavadnih dejavnosti
Lahko škoduje vašim računalniškim podatkom in spremlja vaše finančne dejavnosti.
Prijavite to dejavnost na +86672265620

Videz prevare 'VIRUS ALERT FROM APPLE' (GIF):

Videz VIRUS ALERT FROM APPLE prevara (GIF)

Spletna mesta s pojavnim oknom »VIRUS ALERT FROM APPLE« neprestano prenašajo datoteko z imenom »To je VIRUS. Vaš računalnik je blokiran«:

VIRUSNO OPOZORILO IZ APPLE prevara prenos datotek

Druga različica pojavne prevare 'VIRUS ALERT FROM APPLE' (besedilo v pojavnem oknu se nekoliko razlikuje in kiber kriminalci uporabljajo drugačno telefonsko številko):

VIRUSNO OPOZORILO IZ JABOLKE vzorec 2

Besedilo, predstavljeno v pojavnem oknu:

VIRUSNO OPOZORILO IZ JABOLKE

Ta računalnik Mac je BLOKIRAN

Ne zapirajte tega opozorila ali znova zaženite računalnika Mac
Zakaj smo blokirali vaš računalnik Mac?
Registracijski ključ za Mac je nezakonit.
Ta Mac uporablja piratsko programsko opremo.
Ta Mac pošilja virus prek interneta.
Ta Mac je vdrl ali se uporablja z nedoločene lokacije.
Ta Mac blokiramo zaradi vaše varnosti.
Če želite znova aktivirati svoj Mac, se obrnite na Applejevo telefonsko številko za pomoč.

Besedilo, predstavljeno v ozadju:

wie schneide ich ein bild in gimp

Opozorilo Apple Support

Vaš sistem je zaznal nekaj nenavadnih dejavnosti.

Lahko škoduje podatkom vašega Mac-a in spremlja vaše finančne dejavnosti.

Prijavite to dejavnost na + 1-855-550-6155

Videz te variante pojavnih prevar (GIF) 'VIRUS ALERT FROM APPLE':

Opozorilo o virusu iz jabolka, vzorec 2 (GIF)

Druga različica pojavne prevare 'VIRUS ALERT FROM APPLE':

VIRUS ALERT OF APPLE pop-up prevara

Besedilo, predstavljeno na tej spletni strani:

Pojavno okno:

VIRUSNO OPOZORILO IZ JABOLKE

Ta računalnik je BLOKIRAN

Registracijski ključ okna je nezakonit.
To okno uporablja piratsko programsko opremo.
To okno pošilja virus po internetu
To okno je vdrto ali uporabljeno z nedoločene lokacije.
Ta računalnik blokiramo zaradi vaše varnosti.
Za ponovno aktivacijo računalnika se obrnite na Applejevo telefonsko številko za pomoč.
Nazaj na varnost

Ozadje spletnega mesta:

Podpora Apple

Brezplačno brezplačno brezplačno Apple Security:
+ 1-888-834-8756
Preprečite tej strani ustvarjanje dodatnih dialogov.
Vnesite registrski ključ Apple, da ga odblokirate.
Tipka Enter

Opozorilo Apple Support
Vaš sistem zazna nekaj nenavadnih dejavnosti
Lahko škoduje vašim računalniškim podatkom in spremlja vaše finančne dejavnosti.
Prijavite to dejavnost na + 1-888-834-8756

Še ena različica pojavne prevare 'VIRUS ALERT FROM APPLE':

VIRUS ALERT FROM APPLE pop-up prevara (2020-10-05)

Besedilo je predstavljeno v:

Glavno pojavno okno:

Apple je zaščitil vaš računalnik

Apple SmartScreen je preprečil zagon neprepoznane aplikacije. Zagon te aplikacije lahko ogrozi vaš računalnik. Za tehnično podporo pokličite na + 1- (888) -341-9847.
Založnik: Neznani založnik
Aplikacija: Apple.app
Vseeno teči [Ne teči]


Pojavno okno v ozadju:

VIRUSNO OPOZORILO IZ JABOLKE

Ta računalnik Mac je BLOKIRAN

Ne zapirajte tega opozorila ali znova zaženite računalnika Mac
Registracijski ključ vašega računalnika Mac je blokiran.
Zakaj smo blokirali vaš računalnik Mac?
Registracijski ključ za Mac je nezakonit.
Ta Mac uporablja piratsko programsko opremo.
Ta Mac pošilja virus prek interneta.
Ta Mac je vdrl ali se uporablja z nedoločene lokacije.
Ta Mac blokiramo zaradi vaše varnosti.
Če želite znova aktivirati svoj Mac, se obrnite na Applejevo telefonsko številko za pomoč.
Brezplačna brezplačna telefonska številka Apple Security: + 1- (888) -341-9847

Ozadje:

Opozorilo Apple Support
Vaš sistem je zaznal nekaj nenavadnih dejavnosti.
Lahko škoduje vašim računalniškim podatkom in spremlja vaše finančne dejavnosti.
Prosimo, prijavite to dejavnost na + 1- (888) -341-9847
Prezri opozorilni klepet zdaj

Še ena različica pojavne prevare 'VIRUS ALERT FROM APPLE':

VIRUS ALERT FROM APPLE pop-up prevara (2020-10-06)

Besedilo je predstavljeno v:

Pojavno okno:

VIRUSNO OPOZORILO IZ JABOLKE

Ta računalnik je BLOKIRAN

Ne zaprite tega okna in znova zaženite računalnik
Registracijski ključ vašega računalnika je blokiran.
Zakaj smo blokirali vaš računalnik?
Registracijski ključ okna je nezakonit.
To okno uporablja piratsko programsko opremo.
To okno pošilja virus po internetu.
To okno je vdrto ali uporabljeno z nedoločene lokacije.
Ta računalnik blokiramo zaradi vaše varnosti.
Za ponovno aktivacijo računalnika se obrnite na Applejevo telefonsko številko za pomoč.
Brezplačno brezplačno brezplačno Apple Security:
+ 1-888-307-3210


Ozadje:

So entfernen Sie Skype aus dem Startfenster von Windows 7

Brezplačno brezplačno brezplačno Apple Security:
+ 1-888-307-3210
Vnesite serijski ključ Apple, da ga odblokirate.
VNESI KLJUČ: [Oddaj]
Opozorilo Apple Support
Vaš sistem je zaznal nekaj nenavadnih dejavnosti.
Lahko škoduje vašim računalniškim podatkom in spremlja vaše finančne dejavnosti.
Prosimo, prijavite to dejavnost na + 1-888-307-3210
Prezri opozorilni klepet zdaj

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme Mac: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Combo Cleaner je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme Mac. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Kombinirano čistilo za Mac S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Hitri meni:

Videoposnetek, kako odstraniti prevarante, ki prikažejo pojavno okno »VIRUS ALERT FROM APPLE« s pomočjo kombiniranega čistilca:

Odstranjevanje potencialno neželenih aplikacij:

Odstranite potencialno neželene programe iz Aplikacije mapa:

odstranitev mac adware iz mape z aplikacijami

Kliknite Ikona iskalnika. V oknu Finder izberite » Aplikacije '. V mapi z aplikacijami poiščite » MPlayerX ',' NicePlayer «Ali druge sumljive programe in jih povlecite v smetnjak. Ko odstranite potencialno neželene programe, ki povzročajo spletne oglase, v računalniku Mac poiščite morebitne preostale neželene komponente.

▼ PRENESI odstranjevalec za
Okužbe zlonamerne programske opreme Mac

Combo Cleaner preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Odstranite datoteke in mape, povezane z virusom »virus virus from apple«:

Finder pojdite na ukaz mape

Kliknite Finder v menijski vrstici. Izberite Pojdi, in kliknite Pojdi v mapo ...

korak 1V mapi / Library / LaunchAgents poiščite datoteke, ustvarjene z adware:

odstranjevanje oglasne programske opreme iz mape zagonskih agentov 1. korak

V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / LaunchAgents

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape zagonskih agentov 2. korak
V LaunchAgents ', Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke in premaknite jih v smetnjak . Primeri datotek, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema - “ installmac.AppRemoval.plist ',' myppes.download.plist ',' mykotlerino.ltvbit.plist ',' kuklorest.update.plist ”Itd. Adware običajno namesti več datotek z istim nizom.

2. korakPreverite, ali so v / Knjižnica / Podpora za aplikacije mapa:

odstranjevanje oglasne programske opreme iz mape za podporo aplikacijam 1. korak

V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / Podpora za aplikacije

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape za podporo aplikacijam 2. korak
V Podpora za aplikacije ', Poiščite nedavno dodane sumljive mape. Na primer » MplayerX 'Ali' NicePlayer ”In premaknite te mape v smetnjak .

korak3Preverite, ali so v datoteki ~ / Library / LaunchAgents mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape ~ zagonskih agentov 1. korak


V vrstico Pojdi v mapo vnesite: ~ / Library / LaunchAgents

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape ~ zagonskih agentov 2. korak

V LaunchAgents ', Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke in premaknite jih v smetnjak . Primeri datotek, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema - “ installmac.AppRemoval.plist ',' myppes.download.plist ',' mykotlerino.ltvbit.plist ',' kuklorest.update.plist ”Itd. Adware običajno namesti več datotek z istim nizom.

korak4Preverite, ali so v datoteki / Knjižnica / LaunchDaemons mapa:

odstranjevanje oglasne programske opreme iz zagonske mape demoni 1. korak
V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / LaunchDaemons

odstranjevanje oglasne programske opreme iz zagonske mape demoni 2. korak
V LaunchDaemons ”, Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke. Na primer ' com.aoudad.net-preferences.plist ',' com.myppes.net-preferences.plist ', ' com.kuklorest.net-preferences.plist ',' com.avickUpd.plist «Itd., In premaknite jih v smetnjak .

5. korak Optično preberite svoj Mac s kombiniranim čistilom:

Če ste upoštevali vse korake v pravilnem vrstnem redu, morate biti Mac brez okužb. Če želite biti prepričani, da vaš sistem ni okužen, zaženite pregled s programom Combo Cleaner Antivirus. Prenesite ga TUKAJ . Po prenosu datoteke dvokliknite combocleaner.dmg v odprtem oknu povlecite in spustite ikono Combo Cleaner na vrhu ikone Applications. Zdaj odprite zagonsko ploščico in kliknite ikono Combo Cleaner. Počakajte, da Combo Cleaner posodobi svojo bazo definicij virusov in kliknite 'Začni kombinirano skeniranje' .

scan-with-combo-cleaner-1

Combo Cleaner bo vaš Mac pregledoval glede okužb z zlonamerno programsko opremo. Če je v protivirusnem pregledu prikazano sporočilo »groženj ni mogoče najti«, to pomeni, da lahko nadaljujete z vodnikom za odstranjevanje, sicer je priporočljivo, da pred nadaljevanjem odstranite vse najdene okužbe.

scan-with-combo-cleaner-2

Po odstranitvi datotek in map, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema, še naprej odstranjujte neumne končnice iz internetnih brskalnikov.

Odstranjevanje virusa 'VIRUS ALERT FPL APPLE' iz internetnih brskalnikov:

ikona brskalnika safariOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstrani razširitve Safari, povezane z virusom »apple virus«:

nastavitve brskalnika safari

Odprite brskalnik Safari, v menijski vrstici izberite ' Safari 'in kliknite' Preference ... ' .

okno razširitev safari

V oknu z nastavitvami izberite ' Razširitve 'in poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve. Ko se nahaja, kliknite Odstrani poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Safari - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Safari .

ikona brskalnikaOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Odstranite dodatke Mozilla Firefox, povezane z virusom opozorila iz jabolka:

dostop do dodatkov za mozilla firefox

Odprite brskalnik Mozilla Firefox. V zgornjem desnem kotu zaslona kliknite ' Odprite meni gumb '(tri vodoravne črte). V odprtem meniju izberite ' Dodatki '.

odstranjevanje zlonamernih dodatkov iz mozilla firefox

Izberite Razširitve 'in poiščite nedavno nameščene sumljive dodatke. Ko se nahaja, kliknite Odstrani poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Mozilla Firefox - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Mozilla Firefox .

ikona brskalnika chromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranite dodatke za Google Chrome, povezane z virusom »apple virus«:

odstranjevanje zlonamernih razširitev za Google Chrome 1. korak

Odprite Google Chrome in kliknite » Chromov meni '(tri vodoravne črte) v zgornjem desnem kotu okna brskalnika. V spustnem meniju izberite ' Več orodij 'in izberite' Razširitve '.

odstranjevanje zlonamernih razširitev za Google Chrome 2. korak

V Razširitve 'poiščite nedavno nameščene sumljive dodatke. Ko se nahaja, kliknite Smeti poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Google Chrome - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Google Chrome .

Zanimivi Članki

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Kako se znebiti vašega Mac-a, okuženega s 4 virusi POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti Bboo Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

TV Chrome Adware

TV Chrome Adware

Kako odstraniti TV Chrome Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Ali se WiFi ne poveže kljub pravilnemu geslu v Ubuntu in Linux Mint? Tukaj je opisano, kako to popraviti.

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Kako odstraniti Mailto (NetWalker) Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako se znebiti ActivityElement Adware (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)


Kategorije