VIRUSNO OPOZORILO PRI MIKROSOFT POP-UP prevarah

Kako odstraniti VIRUS ALERT FROM MICROSOFT POP-UP Scam - vodič za odstranjevanje virusov (posodobljen)

VIRUSNO OPOZORILO IZ MICROSOFT navodil za odstranitev

Kaj je VIRUS ALERT MICROSOFT?

Zlonamerno spletno mesto prikazuje »VIRUS ALERT TO MICROSOFT« ponarejena napaka, ki trdi, da je sistem zaznal sumljivo dejavnost. V večini primerov uporabniki to spletno mesto obiščejo nehote - preusmerijo jih različni potencialno neželeni programi (PUP), ki brez dovoljenja vdrejo v sisteme. Poleg tega, da povzročajo preusmeritve, PUP-i ponujajo vsiljive oglase, zbirajo občutljive podatke in včasih zlorabljajo sistemske vire za izvajanje nepotrebnih procesov v ozadju.

VIRUSNO OPOZORILO MICROSOFT-aNapaka »VIRUS ALERT TO MICROSOFT« navaja, da sistem ni legitimen, uporablja piratsko programsko opremo, širi viruse prek interneta in bi ga lahko vdrli. Zaradi tega ga je treba blokirati. Da bi rešili te težave, uporabnike pozivamo, da se po telefonski številki takoj obrnejo na Microsoftovo tehnično podporo ( 1-844-808-7462 '). Nato naj bi žrtve prejele pomoč pri reševanju teh vprašanj. Vendar se zavedajte, da je 'VIRUSNO OPOZORILO NA MICROSOFT' prevara. Je ponaredek in nima nič skupnega z Microsoftom. Dejansko kibernetski kriminalci ustvarjajo prihodek, če trdijo, da so certificirani tehniki, in da prevarajo uporabnike, da plačajo za podporo, ki ni potrebna. Vse omenjene trditve so napačne. Poleg tega zločinci pogosto zahtevajo oddaljen dostop do računalnikov žrtev, da spremenijo sistemske nastavitve in namestijo zlonamerno programsko opremo. Nato trdijo, da 'odkrijejo' dodatne težave in ponujajo nadaljnjo pomoč za dodatne pristojbine. Zaradi tega vam toplo priporočamo, da prezrete sporočilo 'VIRUS ALERT TO MICROSOFT' in nikoli ne pokličete telefonske številke. To napako lahko odpravite preprosto z zapiranjem spletnega brskalnika (po možnosti z uporabo upravitelja opravil) ali ponovnim zagonom sistema (nekatera spletna mesta uporabljajo skripte, ki uporabnikom preprečujejo, da bi zaprli brskalnik). Po ponovnem zagonu brskalnika nikoli ne obnavljajte prejšnje seje, sicer se boste vrnili na zlonamerno spletno mesto.

Znano je, da potencialno neželeni programi prikazujejo kupone, pasice, pojavna okna in druge podobne oglase. Da bi to dosegli, razvijalci uporabljajo različna orodja (npr. 'Navidezni sloj'), ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno mesto. Zato prikazani oglasi pogosto prikrivajo vsebino obiskanega spletnega mesta, kar bistveno zmanjša izkušnjo brskanja po spletu. Poleg tega lahko oglasi preusmerijo na zlonamerna spletna mesta in celo zaženejo skripte za prenos / namestitev zlonamerne programske opreme. Zato lahko že z enim samim klikom pride do tveganih računalniških okužb. Druga slabost je sledenje informacijam. Potencialno neželeni programi zbirajo različne informacije, ki običajno vključujejo osebne podatke. Razvijalci zbrane podatke prodajajo tretjim osebam (kiber kriminalcem), ki osebne podatke zlorabljajo za ustvarjanje prihodka. Takšno vedenje lahko povzroči resne težave z zasebnostjo. Poleg tega PUP zlorabljajo sistemske vire za pridobivanje kriptovalut ali izvajanje drugih neželenih procesov v ozadju. Z zlorabo virov brez privolitve uporabnikov PUP-i znatno zmanjšajo splošno zmogljivost sistema. Zaradi tega je treba vse potencialno neželene programe takoj odstraniti.

Povzetek grožnje:
Ime Virus „VIRUSNO OPOZORILO IZ MICROSOFT“
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, socialni inženiring, goljufije
Simptomi Nepooblaščeni spletni nakupi, spremenjena gesla za spletni račun, kraja identitete, nezakonit dostop do računalnika.
Metode distribucije Zavajajoča e-poštna sporočila, prevarantski spletni pojavni oglasi, tehnike zastrupitve z iskalniki, napačno črkovane domene.
Imena za odkrivanje (fiestafete [.] Com - spletka, ki promovira to prevaro) Kaspersky (zlonamerna programska oprema), Trustwave (zlonamerna), celoten seznam zaznav ( VirusTotal )
Vročanje naslova IP (fiestafete [.] Com) 68.65.122.214, 1-888-308-5776, + 1-929-444-7059
Škoda Izguba občutljivih zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

„VIRUSNO OPOZORILO MICROSOFT“ je skoraj enako kot Firefox zahteva ročno posodobitev , KRITIČNO OPOZORILO MICROSOFTA , Opozorilo o požarnem zidu sistema Windows in mnogi drugi. Vsi navajajo, da je sistem poškodovan / pokvarjen, vendar so ti zahtevki zgolj poskus izsiljevanja denarja od nič hudega slutečih uporabnikov. Večina mladičev ima veliko podobnosti. S ponudbo različnih 'uporabnih funkcij' poskušajo ustvariti vtis legitimnosti, vendar so PUP-i namenjeni le ustvarjanju prihodka za razvijalce in ne zagotavljajo prave vrednosti za običajne uporabnike.

Kako so se v moj računalnik namestili potencialno neželeni programi?

Kot smo že omenili, se PUP običajno v sistem vdrejo brez dovoljenja zaradi pomanjkanja znanja in neprevidnega vedenja številnih uporabnikov. Razvijalci množijo mladičke s pomočjo zavajajoče tržne metode, imenovane združevanje, in vsiljivih oglasov. 'Bundling' je prikrita namestitev neželenih programov z običajno programsko opremo / aplikacijami. Razvijalci ne razkrijejo pravilno namestitve „v paketu“ programske opreme - skrivajo se PUP-i znotraj različnih odsekov (v večini primerov nastavitve „Napredno / po meri“) postopkov prenosa / namestitve. Mnogi uporabniki pohitijo s temi postopki, preskočijo korake in kliknejo oglase. Takšno vedenje pogosto vodi do nenamerne namestitve potencialno neželenih programov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Ključ računalniške varnosti je previdnost. Zato bodite pozorni pri brskanju po internetu in še posebej pri prenosu / namestitvi programske opreme. Upoštevajte, da vsiljivi oglasi izgledajo legitimno, a ko jih enkrat kliknete, jih preusmerite na igre na srečo, zmenke za odrasle, pornografijo in druga dvomljiva spletna mesta. Če pride do teh oglasov, takoj odstranite vse dvomljive programe in vtičnike brskalnika. S pomočjo nastavitev 'Po meri' ali 'Napredno' natančno analizirajte vsako okno pogovornih oken za prenos / namestitev. Onemogočite vse dodatno vključene programe in zavrnite ponudbe za njihov prenos / namestitev. Izogibajte se uporabi prenosnikov / namestitvenih programov tretjih oseb, saj jih kriminalci uporabljajo za promocijo prevarantskih aplikacij (metoda združevanja). Programsko opremo je treba prenesti samo iz uradnih virov z uporabo neposredne povezave za prenos.

Besedilo je predstavljeno v pojavnem oknu „VIRUS ALERT FROM MICROSOFT“:

VIRUSNO OPOZORILO MICROSOFT-a

Ta računalnik je BLOKIRAN

Ne izklopite računalnika in ga znova zaženite
Registracijski ključ vašega računalnika je blokiran.
Zakaj smo blokirali vaš računalnik?
Registracijski ključ vašega računalnika je nezakonit.
Vaš računalnik uporablja piratsko programsko opremo.
Vaš računalnik pošilja virus po internetu.
Vaš računalnik je vdrl ali se uporablja z nedoločene lokacije.
Ta računalnik blokiramo zaradi vaše varnosti.
Če želite znova aktivirati računalnik, se obrnite na Microsoftovo službo za pomoč.

Besedilo, predstavljeno na zlonamernem spletnem mestu:

Vaš računalnik je trajno blokiran. Pokličite podporo na 1-844-808-7462

Opozorilo o varnosti sistema
Vaši podatki (na primer gesla, sporočila in kreditne kartice) so pridobljeni iz vaše naprave. Pokličite Microsoft
na 1-844-808-7462, da zaščitite svoje datoteke in identiteto pred zlorabo. Ne poskušajte zapreti te strani, ker bo naprava onemogočena
zaščitite svoje podatke. Pokličite Microsoft na brezplačni 1-844-808-7462

Druga različica opozorila o tehnični podpori 'Virus Alert from Microsoft' (prevaranti s tehnično podporo uporabljajo + 1-888-351-0479 telefonska številka):

opozorilo o virusu iz Microsoftove različice 2

Videz te različice (GIF):

pojav lažnega opozorila o virusu iz pojavnega okna Microsoft (.gif)

Druga različica pojavne prevare 'VIRUS ALERT FROM MICROSOFT' (kiber kriminalci uporabljajo ' + 1-844-813-1513 ' telefonska številka):

Druga različica prevare VIRUS ALERT FROM MICROSOFT

Videz tega pojavnega okna (GIF):

Druga različica VIRUS ALERT FROM MICROSOFT (GIF)

Druga različica tega pojavnega okna (GIF) (prevaranti uporabljajo ' + 1-866-417-9111 ' telefonska številka):

VIRUSNO OPOZORILO IZ GIF-a MICROSOFT SCAM

Druga različica pojavne prevare 'VIRUS ALERT FROM MICROSOFT':

VIRUS ALERT OF MICROSOFT pop-up scam (2020-05-15)

Besedilo je predstavljeno v:

Brezplačna Microsoftova varnost:
+ 1-877-249-0169
Preprečite tej strani ustvarjanje dodatnih dialogov.
Vnesite Microsoftov registrski ključ, da ga odblokirate.
Opozorilo Microsoftove podpore
Vaš sistem zazna nekaj nenavadnih dejavnosti
Lahko škoduje vašim računalniškim podatkom in spremlja vaše finančne dejavnosti.
Prijavite to dejavnost na + 1-877-249-0169

VIRUSNO OPOZORILO MICROSOFT-a

Ta računalnik je BLOKIRAN

Ne zaprite tega okna in znova zaženite računalnik
Registracijski ključ vašega računalnika je blokiran.
Zakaj smo blokirali vaš računalnik?

Registracijski ključ okna je nezakonit.
To okno uporablja piratsko programsko opremo.
To okno pošilja virus po internetu
To okno je vdrto ali uporabljeno z nedoločene lokacije.
Ta računalnik blokiramo zaradi vaše varnosti.
Za ponovno aktivacijo računalnika se obrnite na Microsoftovo telefonsko številko za pomoč.

Še ena različica pojavne prevare »Virus Alert From Microsoft«:

Opozorilo o virusu zaradi pojavne prevare Microsofta (2020-10-30)

Druga različicaVIRUSNO OPOZORILO MICROSOFT-a'pop-up prevara:

VIRUS ALERT OF MICROSOFT pop-up scam (2021-01-25)

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih programov:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Linux Mint Live USB

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

VIRUS ALERT OF MICROSOFT adware odstranite prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje VIRUS ALERT IZ MICROSOFT oglasov iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje opozorila VIRUS IZ MICROSOFT oglasov iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa »virus opozorilo iz Microsofta«, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

Wie viel Speicher sollte Firefox verwenden?

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje VIRUS ALERT IZ MICROSOFT oglasov iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje VIRUS ALERT IZ MICROSOFT oglasov iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa »virus opozorilo iz Microsofta«, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje VIRUS ALERT IZ MICROSOFT oglasov iz 1. koraka Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje opozorila VIRUS IZ MICROSOFT oglasov iz 2. koraka Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa z opozorilom microsoft, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa »virus opozorilo iz Microsofta«, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju virusa »virus opozorila iz Microsofta« iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu 'virus opozorilo iz Microsofta' ali njegovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Kako popraviti napako »E: Ne morem dobiti napake lock/var/lib/dpkg/lock« v Ubuntu Linuxu

Kako popraviti napako »E: Ne morem dobiti napake lock/var/lib/dpkg/lock« v Ubuntu Linuxu

Težava z namestitvijo paketa Ubuntu? Enostavno popravite E: ni mogoče dobiti ključavnice/var/lib/dpkg/lock - odprto (11: vir začasno ni na voljo) E: ni mogoče zakleniti skrbniškega imenika (/var/lib/dpkg/), ali ga uporablja še en postopek? napaka.

Kako namestiti namizno okolje KDE v Ubuntu

Kako namestiti namizno okolje KDE v Ubuntu

Preprosta vadnica za razlago, kako namestiti KDE Plasma Desktop okolja na Ubuntu Linux. Za referenco so vključeni posnetki zaslona.

Kako popraviti napako »Renderer zvoka«. Prosimo, znova zaženite računalnik '

Kako popraviti napako »Renderer zvoka«. Prosimo, znova zaženite računalnik '

Kako popraviti napako »Renderer zvoka«. Prosimo, znova zaženite računalnik '

E-poštni virus tiskalnika Xerox

E-poštni virus tiskalnika Xerox

Kako odstraniti virus Xerox Printer Email - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Izogibajte se prevaram prek naprave, ki je bila okužena z mojo zasebno zlonamerno programsko opremo

Izogibajte se prevaram prek naprave, ki je bila okužena z mojo zasebno zlonamerno programsko opremo

Kako odstraniti napravo, ki jo je okužila moja zasebna prevara po e-pošti - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Ustvarjanje USB -ja Manjaro Linux v živo v sistemu Windows in Linux

Ustvarjanje USB -ja Manjaro Linux v živo v sistemu Windows in Linux

Enostavna vadnica za posnetke zaslona, ​​ki vam pokaže, kako ustvariti USB v živo Manjaro Linux v sistemu Windows 10 in distribucijah Linux.

Clipconverter.cc Oglasi

Clipconverter.cc Oglasi

Kako odstraniti oglase Clipconverter.cc - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Prevara, odkrita kršitev požarnega zidu

Prevara, odkrita kršitev požarnega zidu

Kako odstraniti prevaro, zaznano z kršitvijo požarnega zidu - navodila za odstranjevanje virusov

TrojanDownloader: PDF / Domepidief.A Virus

TrojanDownloader: PDF / Domepidief.A Virus

Kako odstraniti TrojanDownloader: PDF / Domepidief.A Virus - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Cambridge University vdre v iPhone 5c, za katerega FBI pravi, da ga ni mogoče vdreti

Cambridge University vdre v iPhone 5c, za katerega FBI pravi, da ga ni mogoče vdreti

Cambridge University vdre v iPhone 5c, za katerega FBI pravi, da ga ni mogoče vdreti


Kategorije