VLC Addon Ads

Kako odstraniti VLC Addon Ads - navodila za odstranjevanje virusov

Navodila za odstranjevanje virusa VLC Addon

Kaj je VLC Addon?

VLC Addon je nepošten dodatek za brskalnik, ki trdi, da je povezan z medijskim predvajalnikom VLC. Neprofitna organizacija VideoLAN ni povezana s to lažno razširitvijo brskalnika - razvili so jo kiber kriminalci. Raziskave kažejo, da kibernetski kriminalci izkoriščajo ime te zakonite programske opreme, da bi uporabnike interneta prevarali, da so namestili prevarantski vtičnik za brskalnik. Po uspešni infiltraciji vtičnik ustvarja vsiljive oglase ( Oglasi, ki niso na tem spletnem mestu in Nav-povezave ) in s pomočjo beleženja različnih osebnih podatkov spremlja aktivnost brskanja po internetu. Če namestite ta dodatek v sistem, lahko povzročite okužbe z zlonamerno programsko opremo in težave z zasebnostjo.

vlc adon adwareV času testiranja je bila ta ponarejena aplikacija VLC distribuirana prek različnih dvomljivih oglasnih omrežij, ki so uporabnike preusmerjala na spletno mesto hxxp: //www.coolestmovie.info. To spletno mesto prikazuje ponarejeno pojavno sporočilo »Omogoči zahtevani predvajalnik medijev« in poskuša uporabnike zvabiti, da v njihove brskalnike (Internet Explorer, Google Chrome in Mozilla Firefox) namestijo lažni vtičnik VLP App. V času raziskav je to prevarantsko spletno mesto promoviralo tudi Bitcoin rudarsko zlonamerno in oglaševalsko programsko opremo z imenom Browsebeyond '. Če ste medijski predvajalnik VLC prenesli s spletnega mesta hxxp: //www.coolestmovie.info, vedite, da so njihovi računalniki okuženi z zlonamerno programsko opremo, zato vam toplo priporočamo, da te zlonamerne aplikacije takoj odstranite iz brskalnikov in operacijskega sistema.

Virus VLC Addon je podoben drugi oglaševalski programski opremi, ki se namesti v internetne brskalnike s ponarejenimi prenosi, vključno na primer z Feven , Orodna vrstica Mystart , in SuperWeb . Če se želite izogniti namestitvi teh lopovskih vtičnikov brskalnika, prenesite brezplačno programsko opremo (kot so predvajalnik medijev VLC, Java in posodobitve brskalnika) samo s spletnih mest razvijalcev. Poleg tega pri prenosu brezplačnih programov preglejte vsak korak prenosa in onemogočite namestitev oglaševanih vtičnikov brskalnika s klikom na gumb 'zavrni'. Pri nameščanju prenesenih programov uporabite namestitvene možnosti 'Napredno' ali 'Po meri' - to bo razkrilo namestitev priloženih razširitev brskalnika. Če med brskanjem po internetu opazite oglase »ne na tem spletnem mestu« in »nav-povezave«, na seznamu razširitev spletnega brskalnika preverite, ali je dodaten VLC Addon.

Posnetek zaslona zavajajočega odjemalca za prenos, ki se uporablja za distribucijo ponarejene aplikacije VLC:

namestitveni program za virus vlc

Oglasna programska oprema VLC Addon, ki ustvarja oglase 'Poganja VLC Addon' na različnih spletnih mestih:

vlc addon generiranje oglasov vzorec 2 vlc addon oglasi

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje oglasne programske opreme VLC Addon:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

odstranitev adware vlc addon prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov iskati ' Podpora za izdelke ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

V času raziskav je bil ta adware nameščen z:

  • SpeedUpMyPC - potencialno neželena aplikacija (sistemski optimizator)
  • Mobogenie - potencialno neželena sinhronizacijska programska oprema za Android
  • GPU Monitor - Bitcoin rudarska zlonamerna programska oprema
  • Easy Media Player - oglaševalska programska oprema, ki ustvarja vsiljive oglase med brskanjem po internetu
  • Browsebeyond - SuperWeb adware - ustvarja neželene oglase
  • BasicServe - ugrabitelj brskalnika, ki uporabnike interneta preusmeri na hxxp: //www.basicserve.com

Svetujemo vam, da odstranite vse programenaveden.

Po odstranitvi podpore za izdelke (ponarejena aplikacija VLC) v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglase VLC Addon iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje virusa aplikacije vlc iz razširitev Internet Explorer 1. korak

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje virusa aplikacije vlc iz razširitev Internet Explorer 2. korak(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Iskati ' Browsebeyond 'in' Enostavna podpora za Media Player ', izberite te vnose in kliknite' odstrani '.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglaševalske programske opreme vlc addon, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje virusa aplikacije vlc iz razširitev Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje virusa aplikacije vlc iz razširitev Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poišči Browsebeyond ',' Enostavna podpora za Media Player 'in' VLC povezave ', jih izberite in kliknite ikono koša.

1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Windows 7 bleibt beim Herunterladen von Updates hängen

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglaševalske programske opreme vlc addon, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Logotip Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje virusa aplikacije vlc iz razširitev Mozilla Firefox 1. korak

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje virusa aplikacije vlc iz razširitev Mozilla Firefox 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite 'Add-ons'. Kliknite 'Razširitve' in odstranite ' BasicServe ',' Browsebeyond ',' Enostavna podpora za Media Player 'in' VLC Addon '.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem adware vlc addon, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem adware vlc addon, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju adware adware vlc iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o vlc adon adware ali njegovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.