Vuze Toolbar

Kako se znebiti Vuze Toolbar - Vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Vuze Toolbar - kako odstraniti preusmeritve brskalnika na search.conduit.com?

Kaj je orodna vrstica Vuze?

Vuze Toolbar je razširitev internetnega brskalnika, ki doda ikone za hitri zagon za socialna omrežja, spletna mesta s kuponi in oddaljeni dostop Vuze. Ta dodatek za brskalnik se sam namesti skupaj s priljubljenim odjemalcem Bit Torrent, imenovanim Vuze, brezplačnim in zelo priljubljenim programskim paketom, ki se uporablja za prenos hudourniških datotek. Sama je ta programska oprema zakonita in ni povezana z nobeno vrsto zlonamerne programske opreme ali virusov, vendar pa razvijalci tega programa uporabljajo orodne vrstice s pomočjo vodov za monetizacijo svoje brezplačne programske opreme. Pri nameščanju Vuze morajo uporabniki računalnika preveriti vsako namestitveno okno programa, da se izognejo preusmeritvam brskalnika na search.conduit.com. Uporabniki naj v postopku namestitve odstranijo več možnosti, da se izognejo dodajanju razširitve brskalnika.

Domača stran orodne vrstice VuzeČe med namestitvijo niste počistili možnosti, bodo privzete domače strani vaših internetnih brskalnikov (Internet Explorer, Mozilla Firefox) spremenjene v search.conduit.com, enako pa bo veljalo tudi za vaš privzeti internetni iskalnik. Prikazani iskalnik je prilagojen Googlov iskalnik, ki zagotavlja legitimne organske rezultate iskanja, vendar sponzorirani rezultati običajno niso povezani z prvotnimi iskalnimi poizvedbami. Če kliknete te rezultate, lahko pride do namestitve zlonamerne ali neželene programske opreme.

Orodna vrstica Vuze uporabnikovi izkušnji brskanja po internetu ne doda nobene vrednosti, preusmeritve na search.conduit.com so narejene samo za zaslužek od dohodnega spletnega prometa. Če vaši internetni brskalniki preusmerijo na search.conduit.com, sledite navodilom za odstranitev, da odpravite to težavo. Uporaba orodnih vrstic na vodnike ni varna in ni priporočljiva.

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

installiere kali linux auf virtualbox

Odstranitev orodne vrstice Vuze:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

odstranjevanje orodne vrstice vuze

V oknu za odstranitev programov iskati ' Vuze Remote Toolbar ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '

Po odstranitvi oddaljene orodne vrstice Vuze v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranitev orodne vrstice Vuze iz brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

Logotip Internet Explorerja Odstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

vuze orodna vrstica

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite vnose, povezane z orodno vrstico Vuze ( Vuze Remote Toolbar ) in jih onemogočite.

Če želite spremeniti svojo domačo stran iz search.conduit.com v želeno domeno: kliknite ikono »zobnik« Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Internet Options«, v odprtem oknu odstranite search.conduit.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa vuze, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

Kliknite Ponastaviti .

Logotip Mozilla Firefox

apps öffnen windows 10 nicht

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

vuze orodna vrstica mozilla firefox

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve) Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite 'Add-ons'. Kliknite 'Razširitve' in onemogoči ' Vuze Remote '.

Za ponastavitev domače strani kliknite meni Firefox Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu odstranite search.conduit.com in vnesite želeno domeno.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa vuze, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , logotip brskalnika safariv odprtem meniju kliknite Pomoč.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnika

Linux auf virtualbox installieren

ponastavitev safari koraka 1Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

ponastavitev safari koraka 2

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Bootfähiges usb ubuntu erstellen

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti internetni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa vuze, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalskih programov infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju virusa vuze iz internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu vuze ali njegovi odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.