Posodobitev ni bilo mogoče dokončati. Razveljavitev sprememb

Posodobitev ni bilo mogoče dokončati. Razveljavitev sprememb

Kako popraviti 'Posodobitev nismo mogli dokončati. Razveljavitev sprememb. Ne izklopite računalnika 'Napaka v sistemu Windows 10

Če berete to, potem ste najverjetneje naleteli na težavo, ko dobite „Posodobitev ni bilo mogoče dokončati. Razveljavitev sprememb. Ne izklopite računalnika ' sporočilo o napaki, prikazano na modrem zaslonu. Običajno operacijski sistem Windows razveljavi spremembe in uporabniki lahko nato Windows zaženejo brez težav (in brez posodobitev). Obstaja pa veliko primerov, ko sprememb ni mogoče razveljaviti in uporabniki ne morejo mimo „Posodobitev ni bilo mogoče dokončati. Razveljavitev sprememb. Ne izklopite računalnika ' napaka modrega zaslona.

Z drugimi besedami, pri tej napaki se na koncu zataknete vsakič, ko znova zaženete računalnik in se nič ne spremeni. Ta je velika težava, ker se v sistem Windows ne morete prijaviti in dostopati do datotek, vsaj ne na običajen način. Vendar je to težavo mogoče rešiti tako, da zaženete zaslon Advanced Startup in od tam zaženete Windows v varnem načinu ali izvedete določena dejanja z orodji Advanced Startup. Torej, najprej se morate zagnati v varnem načinu ali na zaslonu Advanced Startup in nato poskusiti uporabiti različne rešitve. Eden od načinov za dostop do zaslona Advanced Startup (Automatic Repair) je izvedba trdega ponastavitve / izklopa, tako da računalnik trikrat zapored izklopite z gumbom za vklop. To pomeni, da morate vklopiti računalnik in ga po vklopu izklopite s pomočjo gumba za vklop. Ponovite te korake trikrat zapored in Windows bi moral samodejno odpreti zaslon Advanced Startup (Automatic Repair).Drug način za dostop do zaslona Advanced Startup je uporaba DVD-ja ali USB-ja, ki vsebuje namestitveni medij za Windows. Vstavite ga in znova zaženite računalnik. Na zaslonu se prikaže sporočilo, da morate za zagon s CD-ja ali DVD-ja pritisniti katero koli tipko. Preprosto pritisnite katero koli tipko na tipkovnici in sledite navodilom. Izberite jezik namestitve in kliknite 'Naslednji' , bi morali videti 'Popravilo računalnika' v naslednjem koraku poiščite in kliknite. Ko ste v meniju Advanced Startup (Automatic Repair), lahko uporabite naslednje korake, opisane v spodnjem priročniku.

posodobitev nismo mogli dokončati

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Obnovite sistem s pomočjo točk za obnovitev

Obnovitev sistema povrne vse na shranjeno obnovitveno točko, najprej pa morate imeti posneto. Če obnovitvena točka v vašem računalniku ne obstaja, Obnovitev sistema nima več na kaj. Z ustvarjeno obnovitveno točko bo ta funkcija sistem vrnila v prejšnje delovno stanje, ne da bi vplivala na vaše datoteke in podatke. Če imate obnovitvene točke sistema, ki so bile ustvarjene pred „Posodobitev ni bilo mogoče dokončati. Razveljavitev sprememb. Ne izklopite računalnika ' modri zaslon, potem je zelo verjetno, da boste to težavo lahko rešili z obnovitvijo sistema. Če želite obnoviti sistem, kliknite 'Odpravljanje težav' .

Raspberry Pi Standardpasswort ssh

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 1. korak

V meniju za odpravljanje težav izberite 'Napredne možnosti' .

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 2. korak

V meniju Napredne možnosti izberite 'Obnovitev sistema' . Windows se bo znova zagnal in odprl okno System Restore. Za nadaljevanje boste morali uporabiti geslo računa.

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 3. korak

Zdaj kliknite 'Naslednji' .

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 4. korak

Če so ustvarjene obnovitvene točke, boste videli njihov seznam. Označi 'Pokaži več obnovitvenih točk' potrditveno polje in mora prikazati več obnovitvenih točk. Izberite obnovitveno točko, ki vam najbolj ustreza (odvisno od ustvarjenega časa itd.), In kliknite 'Naslednji' .

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 5. korak

Potrdite obnovitveno točko. Vaš računalnik bo obnovljen v stanje pred dogodkom, opisanim v 'Opis' polje. Če ste z izbiro zadovoljni, kliknite 'Končaj' in postopek obnovitve sistema se bo začel.

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 6. korak

[Nazaj na kazalo]

Zaženite popravilo ob zagonu

Startup Repair je orodje za odpravljanje težav na osnovi diagnostike sistema Windows, ki se običajno uporablja za popravilo operacijskega sistema Windows, ko uporabnikom nekaj prepreči, da bi ga zagnali. Običajno lahko odpravi težave, če je nekaj poškodovanih ali manjkajočih sistemskih datotek in je mogoče, da odpravi „Posodobitev ni bilo mogoče dokončati. Razveljavitev sprememb. Ne izklopite računalnika ' napaka na modrem zaslonu. Ponovno odprite okno Advanced Startup / Automatic Repair in pojdite na 'Napredne možnosti' znova sledite predhodno opisanim korakom. Kliknite Startup Repair. Začel bo diagnosticirati vaš računalnik, preverite, ali vam lahko to orodje odpravi težavo.

zaženite popravilo ob zagonu

[Nazaj na kazalo]

Coole Dinge mit Arduino zu tun

Zaženite orodje DISM

DISM je kratica za Deployment Image Servicing and Management in se lahko uporablja za popravilo in pripravo slik Windows, vključno z obnovitvenim okoljem Windows, namestitvijo sistema Windows in Windows PE. Če želite zagnati DISM scan, morate najprej odpreti ukazni poziv. Če želite to narediti, znova odprite okno Advanced Startup / Automatic Repair in pojdite na 'Napredne možnosti' znova sledite predhodno opisanim korakom. V oknu Napredne možnosti izberite 'Ukazni poziv' .

zaženite orodje dism 1. korak

Was ist ein Realtek-High-Definition-Audiotreiber?

Ko odprete ukazni poziv, vnesite 'DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth' in pritisnite Enter. Znova zaženite računalnik in preverite, ali je izvajanje ukaza DISM popravilo „Posodobitev ni bilo mogoče dokončati. Razveljavitev sprememb. Ne izklopite računalnika ' napaka modrega zaslona.

zaženite orodje dism, korak 2

[Nazaj na kazalo]

Odstranite vsebino mape SoftwareDistribution

Mapa za distribucijo programske opreme je začasna mapa, v kateri Windows shranjuje posodobitvene datoteke, dokler se ne prenesejo v celoti. Nato Windows začne postopek posodabljanja. V tem primeru lahko težava odpravi odstranitev vsebine mape SoftwareDistribution in popravi „Posodobitev ni bilo mogoče dokončati. Razveljavitev sprememb. Ne izklopite računalnika ' napaka modrega zaslona. Če želite odstraniti posodobitvene datoteke, boste morali Windows zagnati v varnem načinu. Če želite to narediti, znova odprite okno Advanced Startup / Automatic Repair in pojdite na 'Napredne možnosti' znova sledite predhodno opisanim korakom. V možnosti Napredne možnosti kliknite 'Nastavitve zagona' .

odstranite vsebino mape softwaredistribution 1. korak

V nastavitvah zagona kliknite 'Ponovni zagon' . Po ponovnem zagonu boste lahko izbrali, kako zagnati sistem Windows.

odstranite vsebino mape softwaredistribution korak 2

Prikazan vam bo seznam možnosti. Če želite izbrati možnost, pritisnite številko na tipkovnici ali uporabite funkcijske tipke od F1 do F9. Pritisnite F5 ali 5, da omogočite varni način z omrežjem. Lahko pa izberete četrto možnost, če želite. Windows se bo zdaj zagnal v varnem načinu.

odstranite vsebino mape softwaredistribution 3. korak

Če želite izbrisati vsebino mape SoftwareDisribution, morate z izvajanjem nekaj ukazov ustaviti nekaj storitev. Tip 'ukazni poziv' v Iskanje in z desno miškino tipko kliknite rezultat ukaznega poziva, izberite 'Zaženi kot skrbnik' iz kontekstnega menija.

odstranite vsebino mape softwaredistribution korak 4

Zdaj vnesite 'net stop wuauserv' in pritisnite Enter. Nato vnesite 'neto stop bitovi' in znova pritisnite Enter.

5. korak odstranite vsebino mape softwaredistribution

Zdaj pa pojdi na 'C: Windows SoftwareDistribution' mesto v sistemu Windows in izberite vso vsebino, z desno miškino tipko kliknite in izberite 'Izbriši' iz kontekstnega menija. Znova zaženite računalnik in preverite, ali še vedno prejemate „Posodobitev ni bilo mogoče dokončati. Razveljavitev sprememb. Ne izklopite računalnika ' napaka modrega zaslona.

odstranite vsebino mape softwaredistribution 6. korak

[Nazaj na kazalo]

Ponastavite računalnik

Predlagamo, da to metodo uporabite samo v skrajnem primeru. Morda ni tako drastično, kot se morda sliši, saj ta postopek ohranja osebne datoteke ob brisanju nameščenih programov / aplikacij. 'Ponastavi ta računalnik' je orodje za popravilo resnih težav z operacijskim sistemom. Če želite to narediti, znova odprite okno Advanced Startup / Automatic Repair in izberite 'Odpravljanje težav' in nato kliknite 'Ponastavi ta računalnik' možnost.

ponastavite računalnik 1. korak

Izberite, ali želite odstraniti aplikacije in nastavitve, vendar obdržite osebne datoteke s klikom na 'Obdrži moje datoteke' možnost ali nu odstranite vse - datoteke, aplikacije in nastavitve s klikom na 'Odstrani vse' možnost.

ponastavite računalnik 2. korak

To je to, upamo, da je eden od načinov rešil težavo namesto vas in zdaj lahko brez težav uporabljate svoj operacijski sistem Windows. Če obstaja drug način za odpravo „Posodobitev ni bilo mogoče dokončati. Razveljavitev sprememb. Ne izklopite računalnika ' napaka modrega zaslona in v našem vodniku ni omenjena - ne oklevajte in jo delite z nami in drugimi, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku za komentarje.

[Nazaj na kazalo]

Wie man das Comcast-Copyright-Popup loswird

Video, ki prikazuje, kako popraviti 'Posodobitev ni bilo mogoče dokončati. Napaka pri razveljavitvi sprememb:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti programsko opremo Chrome Tools - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Kako odstraniti HACK Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kritična napaka

Kritična napaka

Kako odstraniti prevara s kritičnimi napakami - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Kako se znebiti Apple.com-optimize-mac.live POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Kako se znebiti vašega Mac / iOS je lahko okužen s 5 virusi! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Cyber ​​Police Ransomware

Cyber ​​Police Ransomware

Kako odstraniti Cyber ​​Police Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Trojanec ZeuS Panda

Trojanec ZeuS Panda

Kako odstraniti trojanski program ZeuS Panda - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

Kako odstraniti NAPAKO 268d3x8938 POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Kako se znebiti receptov Zdaj brskalnik ugrabitelj - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Kako odstraniti Spotify Email Scam - vodnik za odstranjevanje virusov


Kategorije