Kaj je živo ozadje in kako ga uporabiti?

Kaj je živo ozadje in kako ga uporabiti?

Kaj je živo ozadje in kako ga uporabljati v sistemu Windows 10

Pri računalništvu je 'ozadje' slika, ponavadi v obliki datoteke JPEG, v ozadju računalnika ali pametnega telefona. Statično ozadje vsebuje ikone in druge elemente grafičnega uporabniškega vmesnika (GUI), ki jih je mogoče premikati. Ozadje v živo je naprednejše (in bi ga lahko poimenovali 'dinamično'), saj je animirano ali interaktivno. Ozadje v živo se premakne, ko premaknete napravo (običajno pametni telefon) ali pa se ozadje premakne v ozadju računalnika, ne da bi bila potrebna uporabniška dejanja.

Windows 10 ima svoja vgrajena ozadja, če pa ste utrujeni od istega ozadja, lahko izberete katero koli sliko in jo dodelite za ozadje / ozadje namizja. Obstaja tudi funkcija diaprojekcije, ki vam omogoča, da za ozadje izberete več slik, ki se spreminjajo glede na nastavitve, ki ste jih nastavili. Te funkcije veljajo le za fotografije, če pa želite preizkusiti kaj novega, priporočamo živa ozadja. Windows 10 pa ne podpira animiranih / živih ozadij - vgrajene funkcije ni. Če želite uporabljati ozadja v živo, morate namestiti programsko opremo drugih proizvajalcev.Shell-Skript unter Linux ausführen

Pred nadaljevanjem nekaj opozoril. Živa ozadja uporabljajo vire procesorja, kar je lahko težava, še posebej, če želite igrati video igre. V tem primeru priporočamo, da ozadja v živo onemogočite. Če imate zmogljiv računalnik, ki lahko poganja Windows 10, ta ozadja ne bi smela predstavljati težav. Poudariti moramo tudi, da obstaja veliko plačljivih programskih paketov drugih proizvajalcev, ki omogočajo ozadja v živo, vendar jih lahko imajo znatni (denarni) stroški.

kaj je živo ozadje in kako ga uporabljati v operacijskem sistemu Windows 10

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Uporabite ozadja v živo z DesktopHut

DesktopHut je neodvisna programska oprema, ki je na voljo uporabnikom Windows 8 in Windows 10. Prenesti in namestiti ga je treba, da je mogoče na namizje računalnika postaviti ozadja v živo. Programska oprema je enostavna za uporabo in ima na voljo več živih ozadij, ki jih lahko prenesete s njihove spletne strani, ki jih lahko naredite tudi kot animirana ozadja namizja. DesktopHut lahko prenesete s spletnega mesta tukaj .
OPOMBA: nekaj časa ga lahko brezplačno prenesete in uporabljate, vendar je poskusna različica.

Prenesite DesktopHut in ga namestite. Ko ste v oknu za namestitev, zavrnite namestitev katere koli programske opreme, ki ni DesktopHut. V izbranem namestitvenem imeniku poiščite datoteko DesktopHut.exe, jo kliknite z desno miškino tipko in izberite 'Lastnosti' .

kako uporabiti živo ozadje z uporabo namizne koče 1. korak

Zdaj pa pojdi na 'Kompatibilnost' zavihek in preverite 'Zaženi ta program kot skrbnik' potrditveno polje. Kliknite 'Uporabi' da shranite spremembe. Kliknite 'V REDU' za izhod iz okna Properties.

kako uporabiti živo ozadje z uporabo namizne koče 2. korak

Ustvarite bližnjico na namizju za DesktopHut (če želite) in nato pojdite na spletno mesto DesktopHut. Prenesite želeno ozadje. Odprite aplikacijo DesktopHut in kliknite 'Izberite živo ozadje' .

kako uporabiti živo ozadje z uporabo namizne koče 3. korak

Poiščite preneseno živo ozadje, ga izberite in kliknite 'Odprto' .

kako uporabiti živo ozadje z uporabo namizne koče 4. korak

Kliknite 'Predvajaj' in ozadje v živo se bo pojavilo na ozadju namizja. Zdaj lahko aplikacijo DesktopHut minimizirate. Če želite ustaviti živo ozadje, preprosto odprite aplikacijo DesktopHut in kliknite 'Stop' . Če želite za ozadje namizja nastaviti drugo živo ozadje, preprosto prenesite želeno ozadje in ponovite korake.

kako uporabiti živo ozadje z uporabo namizne koče 5. korak

Tu je nekaj naših najljubših izbir:

YouTube-Videos funktionieren nicht auf Chrome

X Datoteke Fog Hill

To živo ozadje najdete v kategoriji Filmi / TV ali tako, da v polje za iskanje preprosto vnesete datoteke X in kliknete ikono lupe. Če ste ljubitelj televizijske serije X-Files, vam priporočamo, da jo preizkusite. V ozadju lahko vidite meglen in skrivnosten gozd, zgoraj pa leti NSO. Ima gibljivo animacijo megle, zaradi česar je ta ozadje v živo še bolj realistično.

x datoteke megla hrib živo ozadje

Neznanke

Druga živo ozadje iz kategorije Filmi / TV je Stranger Things z utripanjem 'DOBRODOŠLI V HAWKINS' cestni znak in strela v mešanem oranžnem in modrem nebu. Kdor je gledal to oddajo, ve, da to pomeni težave. Če ste ljubitelj neznancev, vas lahko ta ozadja v živo popelje nazaj v leto 1983 in tisto majhno mesto v Indiani. Za tiste, ki komaj čakajo 3. sezono, priporočamo še eno nenavadno nemško serijo, imenovano 'Temno' .

tuje stvari živo ozadje

Farcry 3 Blood Dragon

Za ljubitelje video iger priporočamo živo ozadje Farcry 3: Blood Dragon. To lahko najdete v kategoriji Igre in ima premikajoče se retro-futuristično ozadje z ustreznim logotipom igre. Priporočamo to vsem, ki uživajo v Farcry 3: Blood Dragon in njegovi parodiji na akcijske filme, videoigre in risanke iz leta 1980 - in da boste dobili občutek, kako je biti vojaški kiborg narednik.

farcry 3 blood dragon živo ozadje

Dubay Day Time

Še ena odlična, vizualno prijetna ozadja v živo je ' Dubajski dan . Če še niste bili v Dubaju (ali natančneje nad njim), priporočamo to živo ozadje. Daje občutek, da ste na nebu, kjer lahko od zgoraj vidite Dubaj in njegove najvišje zgradbe. Če ste utrujeni od ozadij z običajnimi pogledi na mesto, izberite to. Mimogrede (nekaj malenkosti za vas!), Ali ste vedeli, da policija v Dubaju za vsak njihov avto zapravi več denarja, kot stane pošiljanje otroka na fakulteto v Ameriko?

Dubaj v živo ozadje

Zeleni gozd

Če imate raje zeleno naravo kot mesta ali puščave, morate vsekakor preizkusiti živo ozadje Green Forest, ki ga najdete v kategoriji Narava. Daje vtis, da ste v sončnem dnevu sredi malo gozda z malo vetra. To je eno izmed najbolj aktivnih ozadij doslej priporočenih. Opazujete lahko sončne žarke, ki z vetrom in drevesi spreminjajo usmeritve in vzorce ter tesno cesto, ki sta jo vodila dva fanta na kolesih. Če se radi sprostite s počasnimi sprehodi po gozdu, lahko malo tega prinesete z namizjem računalnika na dokaj realen način.

zeleni gozd živo ozadje

NFS BMW M3

Če se ukvarjate z avtomobili in igrami, je ta ozadja v živo kot nalašč za vas. Najdemo ga v kategoriji Vozila in prikazuje srebrni BMW M3 iz igre Need for Speed. Zaradi gibanja ta živa ozadja daje vtis, da BMW vidite na lastne oči - je kot prvoosebna ozadje in opomnik, kako odlične so igre NFS. Morda vas bo ta ozadje v živo spodbudilo, da še enkrat zaigrate to neverjetno igro.

Nfs bmw m3 živo ozadje

Puhasti ušesni pes

Lastnikom psov bi se to zdelo čudovito. Ta ozadja v živo so zelo preprosta - edino gibanje prihaja iz pasjih ušes. Vsakdo, ki ga doma čaka najboljši prijatelj, bo razumel - način, kako pes premika ušesa, mora biti znan. To živo ozadje najdete v kategoriji Živali.

puhasta ušesa pes živo ozadje

Upamo, da je bil ta članek koristen in boste zdaj lahko uživali v ozadjih v živo na namizju računalnika z operacijskim sistemom Windows 10. Če poznate katero koli drugo programsko opremo drugih proizvajalcev, ki je odlična za ozadja v živo, jo delite z nami, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje uporabo ozadij v živo z namizjem DesktopHut:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Kako popraviti napako »E: Ne morem dobiti napake lock/var/lib/dpkg/lock« v Ubuntu Linuxu

Kako popraviti napako »E: Ne morem dobiti napake lock/var/lib/dpkg/lock« v Ubuntu Linuxu

Težava z namestitvijo paketa Ubuntu? Enostavno popravite E: ni mogoče dobiti ključavnice/var/lib/dpkg/lock - odprto (11: vir začasno ni na voljo) E: ni mogoče zakleniti skrbniškega imenika (/var/lib/dpkg/), ali ga uporablja še en postopek? napaka.

Kako namestiti namizno okolje KDE v Ubuntu

Kako namestiti namizno okolje KDE v Ubuntu

Preprosta vadnica za razlago, kako namestiti KDE Plasma Desktop okolja na Ubuntu Linux. Za referenco so vključeni posnetki zaslona.

Kako popraviti napako »Renderer zvoka«. Prosimo, znova zaženite računalnik '

Kako popraviti napako »Renderer zvoka«. Prosimo, znova zaženite računalnik '

Kako popraviti napako »Renderer zvoka«. Prosimo, znova zaženite računalnik '

E-poštni virus tiskalnika Xerox

E-poštni virus tiskalnika Xerox

Kako odstraniti virus Xerox Printer Email - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Izogibajte se prevaram prek naprave, ki je bila okužena z mojo zasebno zlonamerno programsko opremo

Izogibajte se prevaram prek naprave, ki je bila okužena z mojo zasebno zlonamerno programsko opremo

Kako odstraniti napravo, ki jo je okužila moja zasebna prevara po e-pošti - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Ustvarjanje USB -ja Manjaro Linux v živo v sistemu Windows in Linux

Ustvarjanje USB -ja Manjaro Linux v živo v sistemu Windows in Linux

Enostavna vadnica za posnetke zaslona, ​​ki vam pokaže, kako ustvariti USB v živo Manjaro Linux v sistemu Windows 10 in distribucijah Linux.

Clipconverter.cc Oglasi

Clipconverter.cc Oglasi

Kako odstraniti oglase Clipconverter.cc - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Prevara, odkrita kršitev požarnega zidu

Prevara, odkrita kršitev požarnega zidu

Kako odstraniti prevaro, zaznano z kršitvijo požarnega zidu - navodila za odstranjevanje virusov

TrojanDownloader: PDF / Domepidief.A Virus

TrojanDownloader: PDF / Domepidief.A Virus

Kako odstraniti TrojanDownloader: PDF / Domepidief.A Virus - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Cambridge University vdre v iPhone 5c, za katerega FBI pravi, da ga ni mogoče vdreti

Cambridge University vdre v iPhone 5c, za katerega FBI pravi, da ga ni mogoče vdreti

Cambridge University vdre v iPhone 5c, za katerega FBI pravi, da ga ni mogoče vdreti


Kategorije