POP-UP virus s ključem izdelka Windows je potekel

Kako odstraniti virus POP-UP, ki mu je potekel ključ izdelka Windows - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Navodila za odstranitev POP-UP s ključem izdelka Windows, ki so potekla

Kaj je ključ izdelka Windows potekel?

'Windows Product Key Expired' je še ena lažna napaka, podobna Googlovo varnostno opozorilo , Vohunska programska oprema Cydoor , Opozorilo o internetni varnosti in mnogi drugi. To napako prikaže zlonamerno spletno mesto, ki ga uporabniki pogosto obiščejo nenamerno - preusmerijo jih različni PUP-i (potencialno neželeni programi), ki brez dovoljenja vdrejo v sisteme. Zavedajte se, da večina PUP-ov prikazuje vsiljive oglase (kupone, pasice, pojavna okna itd.), Zbira občutljive podatke in zmanjšuje splošno zmogljivost sistema.

Oglasna programska oprema s potekom ključa izdelka Windows

Kot je razvidno, napaka 'Windows Product Key Expired' navaja, da je kopija sistema Windows potekla in jo je treba znova aktivirati. Uporabnikom priporočamo, da se obrnejo na lokalnega skrbnika ali pokličejo spletno podporo prek telefonske številke (' 0-800-046-5264 '). Nato naj bi tehniki rešil to težavo. Upoštevajte, da je to spletno mesto podobno oknu, ki vsebuje osnovne sistemske informacije (' Nadzorna plošča Vsi elementi nadzorne plošče Sistem '). Zato se napaka 'Windows Product Key Expired' morda zdi pristna. Pravzaprav gre za prevaro. Vse trditve v zvezi s ključem, ki mu je potekel rok, so napačne - kiber kriminalci skušajo žrtve prestrašiti in jih pretentati, da pokličejo in plačajo za tehnično podporo, ki ni potrebna. Poleg tega pogosto zahtevajo dostop do računalnikov žrtev. Ko so povezani, prikrito prilagodijo sistemske nastavitve in / ali namestijo zlonamerno programsko opremo. Kriminalci nato trdijo, da 'odkrijejo' več težav in za dodatno plačilo ponujajo nadaljnjo pomoč. Zaradi tega prezrite napako »Windows Product Key Expired« in nikoli ne pokličite zgoraj omenjene telefonske številke. To napako lahko odpravite preprosto z zapiranjem spletnega brskalnika (po možnosti prek 'Upravitelja opravil') ali ponovnim zagonom sistema. Po ponovnem zagonu spletnega brskalnika nikoli ne kliknite »Obnovi zaprte zavihke«. S tem boste znova odprli zlonamerno spletno mesto, ki prikazuje napako »Windows Product Key Expired«.

Večina PUP-ov prikazuje vsiljive oglase z uporabo orodij, ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno mesto. Prikazani oglasi prekrivajo obiskano vsebino spletnega mesta in vodijo do zlonamernih spletnih mest in / ali celo zaženejo skripte za prenos / namestitev zlonamerne programske opreme (ali drugih PUP-ov). Zato lahko že z enim samim klikom pride do visoko tveganih računalniških okužb. Druga slabost je sledenje informacijam. PUP običajno beležijo različne informacije o uporabniškem sistemu (večinoma v zvezi z navadami brskanja po spletu). Zbrani podatki bodo verjetno vključevali osebne podatke, ki jih razvijalci delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), zato lahko sledenje podatkov povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Poleg tega majhen odstotek PUP-ov zlorablja sistemske vire za pridobivanje kriptovalut ali izvajanje drugih neželenih nalog v ozadju. S tem bistveno zmanjšajo splošno zmogljivost sistema.

Povzetek grožnje:
Ime Virus »Ključ izdelka Windows je potekel«
Vrsta grožnje Oglasna programska oprema, neželeni oglasi, pojavni virus
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za Flash Player.
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Kot je bilo omenjeno zgoraj, ima „Windows Product Key Expired“ veliko podobnosti z na desetine drugih ponarejenih napak. Upoštevajte, da vsi trdijo, da je sistem poškodovan (na primer manjkajoče datoteke, okužene itd.), Vendar so takšni zahtevki le poskus izsiljevanja denarja od nič hudega slutečih uporabnikov. Raziskave kažejo, da so vsi PUP skoraj enaki. S ponudbo različnih 'uporabnih funkcij' poskušajo ustvariti vtis legitimnosti, vendar so ti programi namenjeni le ustvarjanju prihodka za razvijalce. Večina običajnih uporabnikov ne prinaša prave vrednosti. Mladiči neposredno ogrožajo vašo zasebnost in varnost brskanja po internetu.

Kako so se v moj računalnik namestili potencialno neželeni programi?

Znano je, da imajo nekateri PUP uradna spletna mesta za nalaganje, vendar se zaradi pomanjkanja znanja in neprevidnega vedenja številnih uporabnikov PUP pogosto vdre v sisteme brez dovoljenja. Razvijalci množijo PUP-je z uporabo vsiljivih oglasov in varljive tržne metode, imenovane »združevanje« - prikrita namestitev programov tretjih oseb skupaj z običajno programsko opremo / aplikacijami. Razvijalci vedo, da uporabniki pogosto preskočijo večino korakov postopka prenosa / namestitve. Zato v različnih oddelkih (najverjetneje v nastavitvah po meri / naprednem) teh postopkov prikrivajo 'združene' aplikacije. S preskakovanjem korakov in klikom na oglase uporabniki izpostavljajo svoje sisteme tveganju za različne okužbe in ogrožajo njihovo zasebnost.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Da bi to preprečili, bodite zelo previdni pri nalaganju / nameščanju programske opreme in brskanju po internetu na splošno. Natančno analizirajte vsak korak postopkov prenosa / namestitve in onemogočite vse dodatno vključene programe. Poleg tega ne pozabite, da se vsiljivi oglasi običajno zdijo zakoniti, vendar preusmerijo na ankete, zmenke za odrasle, igre na srečo in druga podobna spletna mesta. Če naletite na takšne oglase, takoj odstranite vse sumljive aplikacije in vtičnike brskalnika. Ključ računalniške varnosti je previdnost.

Besedilo, predstavljeno v pojavni napaki »Windows Product Key Expired«:

Takoj je potekel klic za ključ izdelka Windows: 0-800-046-5264
Odkar je bil Windows prvič aktiviran v tem računalniku, se je strojna oprema v računalniku bistveno spremenila.

Zaradi teh sprememb. Windows mora znova aktivirati skrbnika klicev, da pokliče podporo na 0-800-046-5264

was ist eine linux distro

Druga različica te prevare (tehtniki uporabljajo prevarante + 1-888-592-1999 z uporabo telefonske številke):

ključ izdelka za Windows je potekel različica 2 pop-up prevara

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih programov:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev programske opreme s ključem izdelka Windows z nadzorno ploščo

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov s ključem izdelka sistema Windows iz 1. koraka programa Internet Explorer

So entfernen Sie den Microsoft-Sicherheitsvirus

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje oglasov s ključem izdelka sistema Windows iz 2. koraka programa Internet Explorer(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa »ključ izdelka Windows je potekel«, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

i686 gegen x86_64

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov s ključem izdelka Windows, ki so potekli, iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov s ključem izdelka sistema Windows iz Google Chrome, 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Neobvezna metoda:

Če boste še naprej imeli težave z odstranjevanjem virusa »ključ izdelka Windows je potekel«, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Logotip Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov s ključem izdelka sistema Windows iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov s ključem izdelka sistema Windows iz 2. koraka programa Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Zufälliges cmd popup windows 10

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa »ključ izdelka Windows je potekel«, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

League of Legends Windows 10 pvp.net-Patcher-Kernel

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še vedno težave z odstranjevanjem virusa »ključ izdelka Windows je potekel«, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate med poskusom odstranjevanja virusa »ključ izdelka z izdelkom Windows« iz računalnika težave, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu 'windows product key potekel' ali je to odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Kako odstraniti Ads by Social2Search [posodobljeno] - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Ghost Ransomware

Ghost Ransomware

Kako odstraniti Ghost Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Virus FormBook

Virus FormBook

Kako odstraniti virus FormBook - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Kako odstraniti neželeno aplikacijo Nero TuneItUp - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti SUMMON Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Google je v svojem dogodku za razvijalce Keynote I/O napovedal podporo za aplikacije za Linux za Chromebooke. Ljudje, ki uporabljajo Chromebooke, bodo kmalu lahko v svojih sistemih zagnali aplikacije za Linux. Preberite več o tem.

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Kako odstraniti vaš nakup BTC se je začel e-poštni virus - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Vaš trdi disk bo izbrisan

Vaš trdi disk bo izbrisan

Kako odstraniti trdi disk bo izbrisana prevara - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Kako odstraniti Thepiratebay.org Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije