Prevara varnostnega opozorila sistema Windows

Kako odstraniti prevara varnostnega opozorila Windows - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranitev varnostnega opozorila sistema Windows

Kaj je varnostno opozorilo sistema Windows?

„Varnostno opozorilo sistema Windows“ je lažno sporočilo o napaki, ki ga prikaže zlonamerno spletno mesto. Uporabniki to spletno mesto pogosto obiščejo nenamerno - preusmerijo jih potencialno neželeni programi oglaševalskega tipa (PUP). Te aplikacije običajno vstopijo v sisteme brez soglasja. Poleg tega, da povzroča neželene preusmeritve, ta vrsta oglaševalske programske opreme zbira različne podatke, povezane z brskanjem po internetu, in prinaša vsiljive spletne oglase.

Oglaševalska programska oprema Windows Security AlertSporočilo o napaki »Varnostno opozorilo sistema Windows« navaja, da je računalnik okužen in da so ogroženi zasebni podatki (e-poštne prijave, bančni podatki itd.). Poudarjeno je, da je treba 'težavo' takoj rešiti s klicem na brezplačno telefonsko številko (' 1-844-826-1198 '). Žrtev naj bi nato dobila pomoč pri odstranjevanju zlonamerne programske opreme. Vendar se zavedajte, da je 'Varnostno opozorilo sistema Windows' ponarejeno. Noben od naštetih virusov ne obstaja. Kiber kriminalci zgolj skušajo prestrašiti žrtve, da bi poklicali in plačali za storitve, ki niso potrebne. Zato prezrite to pojavno okno in nikoli ne pokličite številke. Ta aplikacija zbira naslove IP, iskalne poizvedbe, obiskana spletna mesta, ogledane strani in druge podobne podatke, ki jih je mogoče osebno prepoznati in jih deliti s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), ki ustvarjajo prihodek z zlorabo osebnih podatkov. Prisotnost aplikacije za sledenje informacij v vašem sistemu lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Poleg tega ta oglaševalska programska oprema prinaša vsiljive spletne oglase. Da bi to dosegli, razvijalci uporabljajo 'virtualni sloj' - orodje, ki omogoča umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno mesto. Ti oglasi pogosto prikrivajo vsebino obiskanih spletnih mest in s tem bistveno zmanjšajo izkušnjo brskanja po spletu. Poleg tega pogosto preusmerijo na zlonamerna spletna mesta - tudi naključni kliki lahko povzročijo visoko tvegano okužbo z oglaševalsko ali zlonamerno programsko opremo. Potencialno neželene programe je treba takoj odstraniti.

Povzetek grožnje:
Ime Prevara s tehnično podporo za varnostno opozorilo sistema Windows
Vrsta grožnje Oglasna programska oprema, neželeni oglasi, pojavni virus
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za Flash Player.
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Obstaja na desetine ponarejenih napak, podobnih 'varnostnemu opozorilu sistema Windows', vključno z Čarovnik za aktiviranje Microsoft Office , Vaš računalnik je naletel na težavo , in Vaš računalnik je lahko ogrožen - to je le nekaj primerov iz mnogih. Vsi trdijo, da je računalnik okužen, pogreša sistemske datoteke ali je poškodovan na druge podobne načine. Te trditve so napačne. Kot smo že omenili, so ponarejene napake, kot je »Varnostno opozorilo sistema Windows«, namenjene zgolj ustvarjanju dohodka tako, da žrtve prevarajo, da plačajo. Vse aplikacije oglaševalskega tipa so prav tako zelo podobne. Z ponujanjem različnih „uporabnih funkcij“ skušajo mladiči dati vtis legitimnosti, vendar so namenjeni zbiranju osebnih podatkov, zagotavljanju vsiljivih spletnih oglasov in v tem primeru povzročajo neželene preusmeritve. Za redne uporabnike so mladiči neuporabni.

Druga različica te prevare ' Microsoftovo varnostno opozorilo ', uporablja več + 1-844-257-9402 :

različica prevara za varnostno opozorilo sistema Microsoft

Kako se je adware namestil v moj računalnik?

Aplikacije vrste oglaševalske programske opreme se pogosto distribuirajo z zavajajočo tržno metodo, imenovano 'združevanje' (prikrita namestitev PUP-ov z običajno programsko opremo). Razvijalci vedo, da večina uporabnikov pohiti s postopki prenosa / namestitve in preskoči večino korakov. Zato so združeni programi skriti v nastavitvah 'Po meri / Napredno'. Če preskočite ta razdelek, pogosto pride do nenamerne namestitve lopov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Namestitev PUP-ov je mogoče preprečiti z dvema preprostima korakoma. Prvič, nikoli ne hitite s prenosom in namestitvijo programske opreme. Izberite nastavitve »Po meri / Napredno« in natančno analizirajte vsak korak. Drugič, zavrnite ponudbe za prenos / namestitev dodatnih aplikacij in prekličite že vključene. Ključ računalniške varnosti je previdnost.

Besedilo, prikazano v pojavnem oknu z napako »Varnostno opozorilo sistema Windows«:

Varnostno opozorilo sistema Windows Ups !! Nekaj ​​je šlo narobe z vašim sistemom Windows Spoštovani uporabnik sistema Windows, Spletno mesto, ki ste ga nedavno obiskali, je morda v vaš sistem Windows preneslo zlonamerno programsko opremo in virus.
windows Defender je sumljiv glede varnosti sistema Windows.
Varnostni sistem Windows je blokiral vašo povezavo TCP. Vaš Windows in Chrome sta bila zaklenjena, dokler vas ne bomo slišali, da takoj odpravimo to težavo.
Obrnite se na okno za pomoč uporabnikom sistema Windows
Podpora strankam: 1-844-826-1198 (BREZPLAČNO)
Če želite težavo odpraviti, se obrnite na administracijo omrežja. Prosimo, ne odpirajte internetnega brskalnika zaradi varnostne težave, da se izognete poškodbam podatkov v registru vašega operacijskega sistema Windows. Prosimo, obrnite se na oddelek za omrežje Windows, ki ga je ... odvzel iz zgodbe o lesenem konju, s katerim so zavajali zagovornike Troje, da so v njihovo mesto v starodavni Grčiji odpeljali skrite bojevnike, ker računalniški trojanci pogosto uporabljajo obliko socialnega inženiringa, ki se predstavlja , koristno ali zanimivo, da bi prepričali žrtve, da jih namestijo v svoje računalnike.
Trojanec pogosto deluje kot zakulisje in se obrne na krmilnik, ki ima nato nepooblaščen dostop do prizadetega računalnika. Trojancev in zalednih vrat samih ni mogoče zlahka zaznati, če pa izvajajo pomembne računalniške ali komunikacijske dejavnosti, lahko računalnik deluje opazno počasi. Zlonamerni programi so razvrščeni kot trojanci, če se ne poskušajo vbrizgati v druge datoteke (računalniški virus) ali se kako drugače razmnožujejo (črv).
Računalnik lahko trojanski program gosti z zlonamernim programom, ki ga uporabnik zavede v izvajanje datotek ali brskanje po internetu. Obrnite se na oddelek za mrežno administracijo na 1-844-826-1198 (BREZPLAČNO)

Druga različica te prevare 'Varnostno opozorilo Windows' (prevaranti uporabljajo ' 1-844-826-1198 ' telefonska številka):

Spletno mesto z varnostnimi opozorili sistema Windows

Besedilo, predstavljeno na tej spletni strani:

OPOZORILO! Spletno mesto, ki ste ga pred kratkim obiskali, je v vaš sistem Windows preneslo zlonamerno programsko opremo in virus. Za takojšnjo podporo se obrnite na službo za pomoč uporabnikom sistema Windows in rešite to težavo na brezplačnem telefonu: 1-844-826-1198. Kliknite »Prijavi sistemu Windows« in nas obvestite o tej težavi.

Windows je zaznal glavno prenos zlonamerne programske opreme in virusa z interneta. NE POkušajte zapreti te strani. Vaši osebni podatki, kot so uporabnik za prijavo, geslo in bančni podatki, morda niso VARNI. Takoj se obrnite na Windows HELP Desk, da preprečite krajo podatkov v sistemu Windows. Za takojšnjo podporo pokličite Windows na brezplačni telefonski številki 1-844-826-1198 ali prenesite Windows Security Essentials, da optično preberete računalnik z operacijskim sistemom Windows.

Druga različica te prevare 'Varnostno opozorilo Windows' (prevaranti uporabljajo ' + 1 844 885 0155 ' telefonska številka):

Vzorec varnostnega opozorila sistema Windows 3

Besedilo, predstavljeno v tem pojavnem oknu:

wie man C++ zu Eclipse hinzufügt

ID stranke za Windows: WINDOWS10A182404

Sumljiva povezava je poskušala dostopati do vašega naslova IP, prijav in sledenja vašemu bančništvu.
Vaš požarni zid je blokiral vašo povezavo TCP. Vaša povezava bo kmalu prekinjena.
Trdi disk ima trojanski virus! Prosimo, ne poskušajte popraviti ročno, saj bo zrušil vse vaše podatke v napravi.
Sumljiva povezava morda poskuša dostopati do naslednjih informacij:
> Bančne informacije.
> E-pošta / Facebook prijave.
> Podrobnosti o kreditnih karticah.
> Fotografije, shranjene v tej napravi.


OPOZORILO O VARNOSTI WINDOWS:
Vaš ID stranke za Windows: WINDOWS10A182404
Pokličite uradno podporo za Windows na brezplačno telefonsko številko: +1 844 885 0155
Zaznana je bila zlonamerna vohunska / tvegana programska oprema.
Napaka št. 31 (0x1F) Neznana sistemska napaka!

Takoj pokličite PODPORO ZA OKNA: +1 844 885 0155 (BREZPLAČNO).
Sumljiva povezava je poskušala dostopati do vašega naslova IP, prijav in sledenja vašemu bančništvu.
Vaš požarni zid je blokiral vašo povezavo TCP. Vaša povezava bo kmalu prekinjena.
Trdi disk ima trojanski virus! Prosimo, ne poskušajte popraviti ročno, saj bo zrušil vse vaše podatke v napravi.
Sumljiva povezava morda poskuša dostopati do naslednjih informacij:
> Bančne informacije.
> E-pošta / Facebook prijave.
> Podrobnosti o kreditnih karticah.
> Fotografije, shranjene v tej napravi.

Posledično izvajamo dodatni varnostni pregled, da preverimo obstoječe stranke.
Pokličite URADNO TELEFONSKO ŠTEVILKO WINDOWS +1 844 885 0155, da znova aktivirate svojo povezavo.
Prosimo, da med klicanjem navedete ID VAŠEGA WINDOWS CUSTERER: WINDOWS10A182404.
prepreči tej strani ustvarjanje dodatnih pogovornih oken

Videz tega spletnega mesta (GIF):

Vzorec varnostnega opozorila sistema Windows 3 gif

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme Windows Security Alert prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

microsoft solitaire sammlung windows 10 lädt nicht

Odstranite oglaševalsko programsko opremo iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov z varnostnimi opozorili Windows iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje oglasov Windows Security Alert iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem prevare za tehnično podporo za varnostna opozorila, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov Windows Security Alert iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov Windows Security Alert iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem prevare za tehnično podporo za varnostna opozorila sistema Windows, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov Windows Security Alert iz Mozilla Firefox 1. korak

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov Windows Security Alert iz Mozilla Firefox 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem prevar v tehnično podporo za varnostno opozorilo sistema Windows, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Führen Sie Ubuntu von USB aus, ohne es zu installieren

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem prevare za tehnično podporo za varnostna opozorila sistema Windows, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

Windows 10 Fehler im nicht ausgelagerten Bereich

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če naletite na težave pri poskusu odstranjevanja prevare tehnične podpore za varnostna opozorila iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o prevarah glede tehnične podpore za varnostna opozorila ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.