Varnostne osnove sistema Windows so odkrile izdajo

Kako odstraniti Windows Security Essentials Have Fate Issue Scam - navodila za odstranjevanje virusov

Windows Security Essentials so zaznali navodila za odstranitev težave

Kaj je težava sistema Windows Security Essentials odkrila?

Podoben Application.exe je prenehal delovati , Windows odkril virus ZEUS , Vaša naprava je ogrožena in mnogi drugi, »Windows Security Essentials Have Detected Issue« je še eno ponarejeno pojavno okno. Tako kot pri teh drugih primerih tudi to pojavno okno prikaže zlonamerno spletno mesto, ki ga uporabniki pogosto obiščejo nehote - preusmerijo jih potencialno neželeni programi (PUP). Ti se običajno infiltrirajo v sisteme brez soglasja uporabnikov. Poleg tega, da povzročajo preusmeritve, so mladiči znani tudi po tem, da zlorabljajo sistemske vire, dajejo vsiljive oglase in nenehno beležijo različne informacije.

Windows Security Essentials so zaznali težavo z oglaševalsko programsko opremoNapaka »Windows Security Essentials Have Detected Issue« navaja, da je varnostni sistem Windows zaznal številne nevarne težave, kot so nezakonite dejavnosti z uporabnikovega naslova IP, kraja identitete, težave z zvokom / tiskalnikom itd. Navaja tudi, da operacijski sistem bo prenehal delovati po 24 urah. Zato se morajo uporabniki takoj obrniti na službo za pomoč uporabnikom sistema Windows po telefonski številki (' +61 1800 431 429 '). Potem naj bi pooblaščeni tehniki te težave rešili. Vendar se zavedajte, da je 'Windows Security Essentials odkrili težavo' ponaredek - zgolj poskus zavajajočega ustvarjanja prihodkov. Kriminalci trdijo, da so certificirani tehniki in želijo uporabnike zvabiti, da plačajo njihove lažne storitve (ki niso potrebne, saj so vse trditve v pojavnem oknu napačne). Upoštevajte tudi, da kriminalci pogosto zahtevajo oddaljen dostop do računalnika klicatelja. Po uspešni povezavi kiber kriminalci prikrito namestijo zlonamerno programsko opremo in / ali spremenijo sistemske nastavitve, nato pa trdijo, da zaznajo dodatne napake in za dodatno plačilo ponudijo dodatno pomoč. Iz teh razlogov vam toplo priporočamo, da prezrete pojavno okno »Windows Security Essentials Have Detected Issue« in se nikoli ne obrnete na te ljudi. To napako lahko odpravite zgolj z zapiranjem spletnega brskalnika (po možnosti prek upravitelja opravil) in / ali ponovnim zagonom sistema. Po ponovnem zagonu spletnega brskalnika nikoli ne kliknite »Obnovi zaprte zavihke«, saj se boste vrnili na zlonamerno spletno mesto.

Nekateri potencialno neželeni programi in zlonamerna spletna mesta v ozadju izvajajo različne neželene procese (npr. Za pridobivanje kriptovalut). Z zlorabo virov PUP-i znatno zmanjšajo zmogljivost sistema. Poleg tega potencialno neželeni programi verjetno prikazujejo različne vsiljive oglase: kuponi, pasice, pojavna okna in drugi vsiljivi oglasi se prikazujejo z orodji, ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno mesto. Zato pogosto prikrijejo osnovno vsebino spletnega mesta in s tem znatno zmanjšajo izkušnjo brskanja po internetu. Poleg tega ti oglasi običajno vodijo do dvomljivih spletnih mest in v nekaterih primerih izvajajo skripte za prenos / namestitev zlonamerne programske opreme / PUP-ov. Če kliknejo vsiljive oglase, lahko uporabniki povzročijo visoko tveganje za računalniške okužbe. Končno potencialno neželeni programi nenehno beležijo različne informacije o uporabniškem sistemu, ki pogosto vključujejo osebne podatke. Razvijalci PUP prodajajo zbrane podatke tretjim osebam. Takšno vedenje lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Iz teh razlogov vam toplo priporočamo, da takoj odstranite vse potencialno neželene programe.

Povzetek grožnje:
Ime Virus 'Windows Security Essentials je zaznal težavo'
Vrsta grožnje Oglasna programska oprema, neželeni oglasi, pojavni virus
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za Flash Player.
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

So entfernen Sie eine Suche aus Chrome

Kot pri 'Windows Security Essentials Have Detected Issue', tudi zgoraj omenjene napake trdijo, da je sistem poškodovan (npr. Manjkajoče datoteke, okuženi itd.), Vendar so ti zahtevki zgolj poskus strahu in pretentanja žrtev v plačilo nepotrebnih storitev . Ponarejene napake, na primer »Windows Security Essentials Have Detected Issue«, se v bistvu uporabljajo za izsiljevanje denarja od nič hudega slutečih uporabnikov. Raziskave kažejo, da imajo vsi potencialno neželeni programi tudi veliko podobnosti. Upoštevajte, da večina teh programov ponuja različne 'uporabne funkcije', vendar pa so trditve, da zagotavljajo uporabno funkcionalnost, le poskus ustvarjanja vtisa legitimnosti. Pravzaprav so potencialno neželeni programi namenjeni le ustvarjanju prihodka za razvijalce. PUP-i namesto da bi predstavljali resnično vrednost za običajne uporabnike, neposredno ogrožajo njihovo zasebnost in varnost brskanja po internetu.

Kako so se v moj računalnik namestili potencialno neželeni programi?

Nekateri PUP-ji imajo uradna spletna mesta za nalaganje, vendar se PUP-i zaradi pomanjkanja previdnosti in neprevidnega vedenja običajno vdrejo v sisteme brez dovoljenja. Ti programi se pogosto distribuirajo z vsiljivimi oglasi skupaj z zavajajočo tržno metodo, imenovano »združevanje« (prikrita namestitev programov tretjih oseb skupaj z običajno programsko opremo / aplikacijami). Razvijalci v paketu skrivajo aplikacije v nastavitvah »Po meri / Napredno« ali v drugih razdelkih postopkov prenosa / namestitve. Mnogi uporabniki pohitijo in preskočijo te korake. Poleg tega kliknejo različne oglase, ne da bi upoštevali možne posledice. S tem svoje sisteme izpostavijo tveganju za različne okužbe.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Namestitev PUP-ov je mogoče preprečiti s pozorno prenašanjem / nameščanjem programske opreme in brskanjem po internetu na splošno. Sledite vsakemu koraku prenosa / namestitve in onemogočite vse dodatno vključene programe. Poleg tega je večina vsiljivih oglasov videti legitimno, vendar se pogosto preusmerijo na zmenke za odrasle, pornografijo, igre na srečo in druga dvomljiva spletna mesta. Če naletite na takšne preusmeritve, takoj odstranite vse sumljive aplikacije / vtičnike brskalnika. Ključ računalniške varnosti je previdnost.

Posnetek zaslona drugega pojavnega okna »Windows Security Essentials Have Detected Issue«:

Sistem Windows Security Essentials je zaznal izdajo drugega pojavnega okna

Besedilo, predstavljeno v tem pojavnem oknu:

Takoj pokličite službo za pomoč uporabnikom sistema Windows na +61 1800 431 429
Če nadaljujete, bodo ogroženi naslednji podatki:
1. Gesla
2. Zgodovina brskalnika
3. Podatki o kreditni kartici

Ta virus je dobro znan po popolni kraji identitete in kreditne kartice. Nadaljnja aktivacija prek tega računalnika ali katerega koli računalnika v omrežju bo razkrila zasebne podatke in pomenila resna tveganja. Takoj pokličite službo za pomoč uporabnikom sistema Windows na +61 1800 431 429

Videz pojavnega okna »Windows Security Essentials Have Detected Issue« (GIF):

Windows Security Essentials so odkrili izdajo prevara gif

Besedilo, predstavljeno na zlonamernem spletnem mestu, ki prikazuje pojavno napako »Windows Security Essentials Have Detected Problem«:

Windows Security Essentials so zaznali varnostno težavo s tem računalnikom
Brskaj po kategoriji: Windows 10
V tem računalniku je bila zaznana kraja identitete. Pokličite podporo, da ustavite nezakonite dejavnosti v računalniku. +611800431429
Požarni zid Windows je s tega naslova IP zaznal varnostno kršitev. Ta IP je bil uporabljen za nezakonito dejavnost.
Vaš sistem Windows bo prenehal delovati v 24 urah
Odpravite težave z odpiranjem menija Start ali Cortane
Namig za izboljšanje delovanja računalnika v sistemu Windows 10
Odpravite težave z zvokom
Odpravite težave s tiskalnikom
Odpravite napake na modrem zaslonu
Vrnitev na Windows 7 ali Windows 8.1

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih programov:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Windows Security Essentials so zaznali težavo, kako odstraniti programsko opremo prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje težav s sistemom Windows Security Essentials je izdalo oglase iz 1. koraka Internet Explorerja

Safari ist wegen Mac-Virus eingesperrt

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje težav s sistemom Windows Security Essentials je izdalo oglase iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa »Varnostne osnove sistema Windows so odkrile težavo«, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje težav s sistemom Windows Security Essentials je izdalo oglase iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranitev težav s sistemom Windows Security Essentials je izdala oglase iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa »Varnostne osnove sistema Windows so zaznale težavo«, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Logotip Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranitev težav s sistemom Windows Security Essentials je izdala oglase iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Woher weiß ich, ob ich Windows 10 mit 32 oder 64 Bit verwende?

Odstranitev težav s sistemom Windows Security Essentials je izdala oglase iz 2. koraka programa Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa 'bistvene varnostne težave sistema Windows', lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Terminalfarbe ändern linux

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa »Varnostne osnove sistema Windows so zaznale težavo«, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave z odstranjevanjem virusa »Varnostne osnove sistema Windows so zaznale težavo« iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu »Varnostni sistem Windows je zaznal težavo« ali njegovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.