Prevara opozorilnega opozorila sistema Windows

Kako odstraniti Windows Warning Alert Scam - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranitev opozorilnega opozorila sistema Windows

Kaj je opozorilno opozorilo sistema Windows?

'Opozorilno opozorilo sistema Windows' je lažno sporočilo o napaki, ki ga prikaže zlonamerno spletno mesto in ga uporabniki pogosto nehote obiščejo - preusmerijo jih potencialno neželeni programi (PUP), ki brez dovoljenja vdrejo v sisteme (metoda 'združevanja'). Poleg tega PUP-i nenehno prikazujejo vsiljive spletne oglase in beležijo različne podatke o brskanju.

Opozorilo za opozorilno opozorilo sistema WindowsSporočilo o napaki »Windows Warning Alert« navaja, da so bile odkrite okužbe z zlonamerno programsko opremo, da so ogroženi osebni podatki (prijava / geslo, bančni podatki itd.) In da je treba zlonamerno programsko opremo takoj odpraviti. Žrtve se spodbuja, da se po telefonski številki obrnejo na „pooblaščene tehnike“ („ 1-877-804-5390 '). Nato naj bi jih vodili skozi postopek odstranjevanja virusa. Upoštevajte pa, da je, kot je omenjeno zgoraj, napaka »Opozorilo v sistemu Windows« ponarejena. Žrtve skuša prestrašiti in jih pretentati, da pokličejo in plačajo storitve, ki niso potrebne. Prezri to sporočilo. Odstranite ga lahko tako, da zaprete spletni brskalnik. Mladiči ustvarjajo pojavna okna, pasice, kupone in druge podobne oglase z uporabo 'navideznega sloja' - orodja, ki omogoča umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno mesto. Zato prikazani oglasi pogosto prikrivajo osnovno vsebino obiskanih spletnih mest in s tem bistveno zmanjšajo izkušnjo brskanja. Poleg tega lahko ti oglasi vodijo do zlonamernih spletnih mest - tudi naključni kliki lahko povzročijo visoko tvegano okužbo z oglaševalsko ali zlonamerno programsko opremo. PUPi beležijo naslove IP, obiskane URL-je, ogledane strani, iskalne poizvedbe in druge podobne informacije. Ti zbrani podatki lahko vsebujejo osebne podatke, ki jih razvijalci PUP delijo s tretjimi osebami (ki osebne podatke zlorabljajo za ustvarjanje prihodka). Sledenje informacijam lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Iz teh razlogovodstrani vsePUPs takoj.

Povzetek grožnje:
Ime Virus 'Windows Warning Alert'
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, socialni inženiring, goljufije
Lažna trditev Zavajajoča pojavna okna in spletna mesta trdijo, da je sistem okužen / poškodovan, in spodbuja uporabnike, da se obrnejo na lažno tehnično podporo.
Telefonska številka tehnične podpore scammer + 1-877-804-5390, + 800-721-3515, + 1833-782-9400
Simptomi Lažna sporočila o napakah, lažna sistemska opozorila, pojavne napake, ponarejeno računalniško skeniranje.
Metode distribucije Ogrožena spletna mesta, prevarantski spletni pojavni oglasi, potencialno neželene aplikacije.
Škoda Izguba občutljivih zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete, možne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

'Opozorilo za Windows' je skoraj enako kot Opozorilo o napadih na Ransomware , Zdravje sistema Windows je ključnega pomena , Opozorilo Windows Defender in na desetine drugih lažnih sporočil o napakah, ki prav tako trdijo, da je sistem okužen, manjkajoče datoteke ali poškodovan na druge podobne načine. Kot pri opozorilnem opozorilu sistema Windows tudi tem pojavnim oknom ne smemo zaupati. Njihov namen je enak - ustvarjati prihodek za razvijalce. Mladiči imajo zelo podobno vedenje. S ponudbo različnih 'uporabnih funkcij' poskušajo ustvariti vtis legitimnosti. Namesto da zagotavljajo kakršno koli pomembno vrednost za običajne uporabnike, PUP povzročajo neželene preusmeritve, prikazujejo vsiljive oglase in neprestano beležijo informacije o uporabniškem sistemu.

Kako se je adware namestil v moj računalnik?

Za širjenje PUP-ov razvijalci uporabljajo varljivo tržno metodo, imenovano »združevanje« - prikrita namestitev programov tretjih oseb z običajno programsko opremo / aplikacijami, saj vedo, da uporabniki pogosto pospešijo postopke prenosa / namestitve in preskočijo korake. Pakete v paketu skrijejo v nastavitvah »Po meri / Napredno«. Tako preskakovanje tega odseka pogosto vodi do nenamerne namestitve lopovskih aplikacij.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Obstajata dva preprosta koraka, da bi preprečili to situacijo. Najprej natančno analizirajte vsak korak prenosa / namestitve z uporabo nastavitev »Po meri« ali »Napredno«. Drugič, onemogočite vse dodatno vključene programe in zavrnite ponudbe za njihov prenos / namestitev. Ključ računalniške varnosti je previdnost.

Besedilo, predstavljeno v pojavnem oknu »Opozorilo za Windows«:

Zaznana zlonamerna vohunska programska oprema / programska oprema s tveganjem
Napaka # 0x80072ee7
Pokličite nas takoj na: 1-877-804-5390
Ne prezrite tega kritičnega opozorila.
Če zaprete to stran, bo dostop do računalnika onemogočen, da se prepreči nadaljnja škoda v našem omrežju.
Vaš računalnik nas je opozoril, da je okužen z vohunsko programsko opremo in opremo za tveganje. Ukradene so naslednje informacije ...
> Finančni podatki
> Facebook prijave
> Podrobnosti o kreditni kartici
> Prijava e-poštnega računa
> Fotografije, shranjene v tem računalniku

Takoj se morate obrniti na nas, da vas bodo naši strokovni inženirji po postopku po telefonu vodili do zaščite vaše identitete. Pokličite nas v naslednjih 5 minutah, da preprečite onemogočanje računalnika ali izgubo inforamcije. Brezplačni 1-877-804-5390

Videz tega pojavnega pojavnega okna (klik ' Nazaj na varnost 'odpre to pojavno okno v celozaslonskem načinu):

pojavno okno z opozorilnim opozorilom za Microsoft

Še ena različica ' Opozorilo sistema Windows 'pop-up prevara, tehnično podporo uporabljajo prevaranti 800-721-3515 telefonska številka:

Windows opozorilno opozorilo pop-up prevara različica 3

Druga različica pojavne prevare 'Microsoft Warning Alert' (prevaranti zdaj uporabljajo ' +1 833-782-9400 ' telefonska številka):

Pop-up prevara z opozorilnim opozorilom sistema Windows

Druga različica pojavne prevare z opozorilnim opozorilom Windows:

Pojavna prevara s sistemom Windows Warning Alert (2020-06-16)

Besedilo je predstavljeno v:

** Opozorilo za Windows **
NAPAKA # 268d3x8938 (3)
Pokličite nas takoj na:
+ 1-833-922-2143 (brezplačno)
Ne prezrite tega kritičnega opozorila.
Če zaprete to stran, bo dostop do računalnika onemogočen, da se prepreči nadaljnja škoda v našem omrežju.
Vaš računalnik nas je opozoril, da je okužen s pornografsko vohunsko programsko opremo in programsko opremo s tveganji. Ukradene so naslednje informacije ...

1. Prijave v facebook
2. Podrobnosti o kreditni kartici
3. Pošlji e-poštne prijave
4. Fotografije, shranjene v tem računalniku

Takoj se morate obrniti na nas, da vas bodo naši strokovni inženirji po telefonu vodili skozi postopek odstranitve, da bi zaščitili vašo identiteto ali kakršno koli izgubo podatkov.
Pokličite Windows: + 1-833-922-2143 (brezplačno)

Druga različica pojavne prevare z opozorilnim opozorilom Windows:

Pojavna prevara s sistemom Windows Warning Alert (2020-09-28)

Linux bootfähigen usb machen

Še ena različica pojavne prevare z opozorilom 'Windows Warning Alert':

Pojavna prevara s sistemom Windows Warning Alert (2020-12-29)

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme s sistemom Windows Warning Alert prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov z opozorilnimi opozorili za Windows iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje oglasov z opozorilnimi opozorili za Windows iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'opozorilno opozorilo sistema Windows', ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov z opozorilnimi opozorili za Windows iz 1. brskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov z opozorilnimi opozorili sistema Windows iz 2. brskalnika Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

Dateiexplorer braucht ewig zum laden

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'opozorilno opozorilo za Windows', ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov z opozorilnimi opozorili za Windows iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Arch Linux auf Raspberry Pi

Odstranjevanje oglasov z opozorilnimi opozorili za Windows iz 2. koraka programa Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusov z opozorilnim opozorilom Windows, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'opozorilno opozorilo Windows', ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju virusa »opozorilnega opozorila« iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu 'opozorilo o opozorilih' ali odstranitvi virusa, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti programsko opremo Chrome Tools - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Kako odstraniti HACK Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kritična napaka

Kritična napaka

Kako odstraniti prevara s kritičnimi napakami - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Kako se znebiti Apple.com-optimize-mac.live POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Kako se znebiti vašega Mac / iOS je lahko okužen s 5 virusi! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Cyber ​​Police Ransomware

Cyber ​​Police Ransomware

Kako odstraniti Cyber ​​Police Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Trojanec ZeuS Panda

Trojanec ZeuS Panda

Kako odstraniti trojanski program ZeuS Panda - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

Kako odstraniti NAPAKO 268d3x8938 POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Kako se znebiti receptov Zdaj brskalnik ugrabitelj - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Kako odstraniti Spotify Email Scam - vodnik za odstranjevanje virusov


Kategorije