WinZip Driver Updater Neželena aplikacija

Kako odstraniti neželeno aplikacijo WinZip Driver Updater - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Navodila za odstranitev programa WinZip Driver Updater

Kaj je WinZip Driver Updater?

WinZip Driver Updater je zavajajoča aplikacija, ki trdi, da obnavlja zastarele gonilnike. Ta funkcionalnost se morda zdi upravičena in koristna, vendar razvijalci to aplikacijo širijo z zavajajočo tržno metodo, imenovano »združevanje«. Zato WinZip Driver Updater pogosto vdre v sisteme brez dovoljenja in je kategoriziran kot potencialno neželena aplikacija (PUA).

WinZip Driver Updater neželena aplikacijaKo WinZip Driver Updater dokonča 'pregled sistema', se prikaže seznam gonilnikov, ki naj bi bili zastareli. Ta seznam je prikazan, tudi če so gonilniki posodobljeni, saj skušajo razvijalci uporabnike zvabiti, da kupijo 'polno različico' programa WinZip Driver Updater ('brezplačna različica' menda ne more posodabljati gonilnikov). Vaš sistem je najverjetneje posodobljen in plačilo polne različice ne bo dalo nobene vrednosti. Poleg tega trenutno ni potrjeno, ali lahko ta zavajajoča aplikacija sploh posodablja katero koli programsko opremo. Torej, tudi če vaši sistemski gonilniki niso popolnoma posodobljeni, ni nobenega zagotovila, da bo plačilo rešilo težavo. Iz teh razlogov nikoli ne smete kupiti celotne različice in toplo priporočamo, da to PUA takoj odstranite. Kot smo že omenili, se WinZip Driver Updater distribuira po metodi »združevanja«. Zavedajte se, da v večini primerov zločinci združijo več aplikacij hkrati. Zato obstaja velika verjetnost, da je WinZip Driver Updater prišel skupaj s številnimi drugimi PUA-ji, na primer ugrabitelji oglasne programske opreme ali brskalnika. Te aplikacije prikazujejo vsiljive oglase, povzročajo neželene preusmeritve in zbirajo občutljive podatke. Ko odstranjujete WinZip Driver Updater, odstranite tudi druge dvomljive programe / vtičnike brskalnika.

Obstaja na desetine potencialno neželenih aplikacij, ki so pravzaprav enake. Primeri vključujejo Kimetrak in NativeDesktopMediaService . Večina ponuja 'uporabne funkcije', kljub temu pa so PUA zasnovani samo za ustvarjanje prihodka za razvijalce. Namesto da bi navadnim uporabnikom dali resnično vrednost, prikazujejo vsiljive oglase, povzročajo neželene preusmeritve, zbirajo občutljive podatke in (v nekaterih primerih) spodbujajo nakupe v aplikacijah.

Kako se je adware namestil v moj računalnik?

WinZip Driver Updater ima uradno spletno mesto za prenos, vendar, kot smo že omenili, razvijalci ta PUA širijo po metodi 'združevanja' - prikrita namestitev potencialno neželenih aplikacij skupaj z običajno programsko opremo / aplikacijami. Razvijalci skrivajo v paketu povezane aplikacije v nastavitvah »Po meri / Napredno« ali v drugih razdelkih postopkov prenosa / namestitve. Poleg tega mnogi uporabniki pohitijo s temi postopki in preskočijo korake - vedenje, ki pogosto vodi do nenamerne namestitve potencialno neželenih aplikacij, kot je WinZip Driver Updater. Na ta način uporabniki svoje sisteme izpostavijo nevarnosti različnih okužb in ogrozijo svojo zasebnost.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Pomanjkanje znanja in neprevidno vedenje sta glavna razloga za računalniške okužbe - ključ do varnosti je previdnost. Zato bodite pozorni pri brskanju po internetu in prenosu / namestitvi programske opreme. Natančno analizirajte vsako okno pogovornih oken za prenos / namestitev in onemogočite vse dodatno vključene programe. Prenesite programe samo iz uradnih virov z uporabo neposrednih povezav za prenos. Prenosniki / namestitveni programi tretjih oseb pogosto vključujejo prevarante in jih zato nikoli ne smejo uporabljati. Poleg tega kiber kriminalci poleg metode združevanja širijo PUA tudi z vsiljivimi oglasi (ki preusmerjajo na zlonamerna spletna mesta in izvajajo skripte, ki prenašajo in namestijo potencialno neželene programe ali celo zlonamerno programsko opremo). Večina teh oglasov se zdi legitimnih, vendar preusmerjajo na igre na srečo, zmenke za odrasle, pornografijo in druga dvomljiva spletna mesta. Običajno so na voljo prek aplikacij oglaševalskega tipa. Če naletite na dvomljive preusmeritve, preverite seznam nameščenih aplikacij / dodatkov brskalnika in odstranite sumljive vnose. Če je vaš računalnik že okužen z neumnimi aplikacijami, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

Spletno mesto, ki promovira posodobitev gonilnikov WinZip:

WinZip Driver Updater

Wie entfernt man dns unlocker windows 10

Uradna namestitev namestitve gonilnika WinZip:

Uradna namestitev namestitvenega programa za WinZip Driver Updater

Programi za posodobitev gonilnikov WinZip so jih protivirusni ponudniki zaznali kot potencialno neželeno:

zaznavanja posodobitve gonilnika winzip

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev programa WinZip Driver Updater:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev programske opreme WinZip Driver Updater prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poglejte ' WinZip Driver Updater 'in druge potencialno neželene programe, izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenih programov v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

So entfernen Sie die Cassiopesa-Suche auf Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov za posodobitve gonilnikov WinZip iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje oglasov za posodobitve gonilnikov WinZip iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

power_driver_state_failure windows 10

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem potencialno neželene aplikacije za posodobitev gonilnika winzip, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov za posodobitve gonilnikov WinZip iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov za posodobitve gonilnikov WinZip iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem potencialno neželene aplikacije za posodobitev gonilnika winzip, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov za posodobitve gonilnikov WinZip iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov za posodobitve gonilnikov WinZip iz 2. koraka programa Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z morebitnim neželenim odstranjevanjem aplikacij za posodobitev gonilnikov winzip, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Sperre /var/lib/dpkg/lock konnte nicht abgerufen werden - offen

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

wie kann man unter linux zippen
internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem potencialno neželene aplikacije za posodobitev gonilnika winzip, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.