Orodna vrstica XFinity

Kako se znebiti orodne vrstice XFinity - Vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Orodna vrstica Xfinity - kako odpraviti preusmeritve brskalnika na xfinity.comcast.net?

Kaj je orodna vrstica Xfinity?

Orodna vrstica XFinity je dodatek za brskalnik, ki ga je ustvaril Comcast. To je razširitev brskalnika, ki omogoča hiter dostop do e-pošte, glasovne pošte, Xfinity TV in drugih funkcij, ki jih uporabljajo uporabniki hitrih internetnih storitev Xfinity. Ta dodatek za brskalnik ni povezan z zlonamerno programsko opremo ali virusnimi okužbami, vendar je zaradi nedavnih pritožb uporabnikov kategoriziran kot neželena aplikacija. Navajajo, da je bila ta orodna vrstica nameščena v njihovih internetnih brskalnikih brez soglasja in da prejemajo neželene oglase s kuponi. Ko je nameščena, orodna vrstica Xfinity spremeni privzeto domačo stran internetnega brskalnika (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla FireFox) v xfinity.comcast.net in privzeti iskalnik v search.comcast.net (to spremembo lahko med orodno vrstico 'onemogočite' faza namestitve).

orodna vrstica xfinityPoleg tega orodna vrstica Xfinity prikazuje kuponske ponudbe, ko uporabniki računalnikov obiščejo spletna mesta za spletno nakupovanje. Ker orodna vrstica Xfinity ni povezana z okužbami z virusi ali zlonamerno programsko opremo, je namestitev brez soglasja uporabnika malo verjetna, vendar se lahko zgodi, če je bila nameščena skupaj z brezplačno programsko opremo, preneseno iz interneta. Da bi se izognili namestitvi neželenih orodnih vrstic, kot je ta, vedno natančno preglejte vsako namestitveno okno katere koli brezplačne programske opreme, ki jo namestite v računalnik, in prepovejte kakršne koli spremembe nastavitev internetnega brskalnika (domača stran in privzeti iskalnik).

Orodna vrstica XFinity je dodatek za brskalnik, ki ga uporabljajo številni uporabniki interneta Comcast in ni povezan z zlonamerno programsko opremo ali virusi. Uporabniki morajo slediti temu navodilu za odstranitev le, če menijo, da te orodne vrstice niso dobrovoljno namestili in jih motijo ​​oglasi s kuponi podjetja Comcast. Preusmeritve na xfinity.comcast.net in search.comcast.net so neposredno povezane z namestitvijo orodne vrstice Xfinity. Navedene informacije uporabite za vrnitev nastavitev internetnega brskalnika na privzete vrednosti.

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje orodne vrstice XFinity:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Windows 10 Setup: Wir konnten keine neue Partition erstellen

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

odstranitev orodne vrstice xfinity

V oknu za odstranitev programov iskati ' Orodna vrstica XFinity ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '

Po odstranitvi orodne vrstice XFinity v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje orodne vrstice XFinity iz brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

Logotip Internet Explorerja Odstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

xfinity orodna vrstica Internet Explorer

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite vnose, povezane z Visicom Media Inc. ( Orodna vrstica XFINITY, posodobitelj za XFIN_PORTAL ) in jih onemogočite.

Če želite spremeniti svojo domačo stran iz xfinity.comcast.net v želeno domeno, kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Internet Options«, v odprtem oknu odstranite xfinity.comcast.net in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve xfinity.comcast.net, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

Kliknite Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

domača stran xfinity google chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

privzeti iskalnik xfinity Ponastavite nastavitve Google Chroma:

Ikona menija Google Chrome

Če želite spremeniti domačo stran v brskalniku Google Chrome: kliknite ikono Chromovega menija 1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v »Odseku ob zagonu« kliknite »Nastavi strani« (odprite določeno stran ali nabor strani), odstranite comcast.net in vnesite želeno domeno.

Diensthost: lokales System (Netzwerk eingeschränkt) (13)

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija 3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskanje« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, odstrani » Iskanje XFinity 'in dodajte želeno domeno.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve xfinity.comcast.net, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Logotip Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

xfinity orodna vrstica Mozilla FireFox

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve) Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Kliknite meni Firefox logotip brskalnika safari(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite 'Add-ons'. Kliknite 'Razširitve' in onemogoči ' Orodna vrstica XFINITY '.

Za ponastavitev domače strani kliknite meni Firefox Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu odstranite xfinity.comcast.net in vnesite želeno domeno.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranitvijo preusmeritve xfinity.comcast.net, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitevv odprtem meniju kliknite Pomoč.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnika

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 2

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

Gimp Text umreißen

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti internetni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve xfinity.comcast.net, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalskih programov infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju preusmeritve xfinity.comcast.net iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o preusmeritvi xfinity.comcast.net ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.