Uporabljate starejšo različico prevare Chrome

Kako odstraniti uporabljate starejšo različico prevare Chrome - navodila za odstranjevanje virusov

Uporabljate starejšo različico navodil za odstranitev Chroma

Kaj uporabljate starejšo različico Chroma?

Podoben Firefox zahteva ročno posodobitev , »Uporabljate starejšo različico Chroma« je lažno opozorilno sporočilo, ki ga prikažejo zlonamerna spletna mesta. Uporabniki ta spletna mesta pogosto obiščejo nehote. Raziskave kažejo, da kibernetski kriminalci ugrabljajo slabo zaščitena, a zakonita spletna mesta in jim vbrizgajo skripte, ki preusmerjajo na druga spletna mesta z opozorilom »Uporabljate starejšo različico Chroma«. Na ta način uporabniki poskušajo doseči zakonita spletna mesta, vendar na koncu obiščejo zlonamerna. Ta tehnika je precej nenavadna, saj so uporabniki običajno preusmerjeni na spletna mesta z goljufijami zaradi vsiljivih oglasov (ki jih prikazujejo zlonamerne spletne strani) ali potencialno neželenih programov (PUP).

Uporabljate starejšo različico programske opreme Chrome„Uporabljate starejšo različico Chroma“ navaja, da je brskalnik Google Chrome zastarel, in spodbuja uporabnike, da prenesejo najnovejšo različico. Pravzaprav je to prevara. Namesto da prenesejo dejansko posodobitev brskalnika, uporabniki na koncu prenesejo NetSupport Manager podgana . Obstaja tudi velika verjetnost, da bodo uporabniki skupaj z NetSupport Manager Rat (ali namesto njega) prenesli in namestili zlonamerno programsko opremo (npr. ransomware , oglaševalska programska oprema (ali mladiči) itd.) Zato priporočamo, da takoj zaprete opozorilno sporočilo »Uporabljate starejšo različico Chroma«. Ta spletna mesta so eden glavnih razlogov, zakaj so aplikacije uvedle funkcijo posodobitve. Nikoli ne uporabljajte orodij za posodabljanje. Če zlonamernih spletnih mest ne morete zapreti, zaprite brskalnik prek upravitelja opravil ali znova zaženite celoten sistem. Po ponovnem zagonu spletnih brskalnikov ne smete obnoviti prejšnjih sej, sicer se boste vrnili na zlonamerna spletna mesta.

Kot smo že omenili, se spletna mesta s prevaro pogosto promovirajo z uporabo potencialno neželenih programov, ki brez dovoljenja vdirajo v sisteme. Povzročanje neželenih preusmeritev je le ena od številnih neželenih funkcij PUP. Verjetno bodo tudi prikazovali vsiljive oglase, zbirali informacije in v ozadju celo izvajali neželene procese. Vsiljivi oglasi se prikazujejo z orodji, ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno stran. Večina prikriva vsebino spletnega mesta in s tem zmanjšuje izkušnjo brskanja. Poleg tega ti oglasi pogosto skrivajo osnovno vsebino in s tem bistveno zmanjšajo izkušnjo brskanja. Poleg tega lahko preusmerijo na zlonamerna spletna mesta ali celo zaženejo skripte za prenos / namestitev zlonamerne programske opreme. Zato lahko že z enim samim klikom pride do tveganih računalniških okužb. Druga pomembna slabost je sledenje podatkov. Znano je, da mladiči beležijo informacije o uporabniškem sistemu v zvezi z brskalnimi navadami. Zbrani podatki (obiskani URL-ji, ogledane strani, poizvedbe, vnesene v iskalnike, pritiski tipk, naslovi internetnih protokolov, geografske lokacije itd.) Pogosto vsebujejo osebne podatke, ki jih razvijalci delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), ki zlorabljajo podatke za ustvarjanje prihodkov. Namestitev aplikacij za sledenje podatkov v računalnik lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Težava je tudi zloraba sistemskih virov. Nekateri PUP rudarijo kriptovalute ali v ozadju izvajajo druge neželene procese. Na ta način zlorabljajo vire brez soglasja uporabnikov in s tem bistveno zmanjšajo splošno zmogljivost sistema. Svetujemo vam, da takoj odstranite vse potencialno neželene programe.

Povzetek grožnje:
Ime Virus »Uporabljate starejšo različico Chroma«
Vrsta grožnje Oglasna programska oprema, neželeni oglasi, pojavni virus
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za Flash Player.
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

V letih raziskav smo odkrili na stotine potencialno neželenih programov, ki so večinoma skoraj enaki. Običajno ponujajo 'uporabne funkcije', vendar so vsi PUP-i namenjeni samo ustvarjanju prihodka za razvijalce - trditve, da omogočajo uporabno funkcionalnost, so zgolj poskusi, da bi nič hudega sluteče uporabnike prevarali, da jih namestijo. Pravzaprav PUP-i nimajo prave vrednosti in predstavljajo neposredno grožnjo vaši zasebnosti in varnosti brskanja po internetu.

Kako so se v moj računalnik namestili potencialno neželeni programi?

Za razširjanje potencialno neželenih programov razvijalci pogosto uporabljajo dva načina: 1) združevanje in 2) vsiljivo oglaševanje. 'Bundling' je prikrita namestitev potencialno neželenih programov skupaj z običajno programsko opremo. Razvijalci prikrivajo 'združene' programe znotraj različnih odsekov (običajno nastavitve po meri / napredne nastavitve) postopkov prenosa / namestitve. Mnogi uporabniki pohitijo s temi postopki in preskočijo korake. Poleg tega kliknejo sumljive oglase, ne da bi razumeli možne posledice. S tem svoje sisteme izpostavijo tveganju za različne okužbe in ogrozijo njihovo zasebnost.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Slabo znanje in neprevidno vedenje sta glavna razloga za računalniške okužbe. Ključ varnosti je previdnost. Zato, da preprečite pronicanje sistema s strani PUP-ov, bodite zelo previdni pri brskanju po internetu in prenosu / namestitvi programske opreme. Raziskave kažejo, da kibernetski kriminalci veliko časa in sredstev vlagajo v vsiljivo oblikovanje oglasov, zaradi česar se zdijo legitimni, vendar oglasi preusmerjajo na dvomljiva spletna mesta (npr. Igre na srečo, pornografija itd.). Če naletite na te preusmeritve, takoj odstranite vse dvomljive programe in vtičnike brskalnika. Zelo pomembno je tudi, da izberete nastavitve »Po meri / Napredno«, natančno opazujete vsak korak prenosa / namestitve in onemogočite vse dodatno vključene programe.

Besedilo, predstavljeno na spletnem mestu »Uporabljate starejšo različico Chroma«:

Uporabljate starejšo različico Chroma
Posodobite zdaj, da bo brskalnik Chrome deloval nemoteno in varno.

Prenos se bo začel samodejno. Če ne, kliknite tukaj.

Ponarejeni postopek teče po prenosu ponarejene posodobitve:

Arte uporabljate starejšo različico Chromovega prevaranta

Heimnetzgruppe kann auf diesem Computer nicht eingerichtet werden

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih programov:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Uporabljate starejšo različico odstranjevanja programske opreme Chrome prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje starejše različice oglasov Chrome iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje starejše različice Chromovih oglasov iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'uporabljate starejšo različico chrome', ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

wie man auf vim speichert

Odstranjevanje starejše različice oglasov Chrome iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

2. korak odstranjevanja starejše različice oglasov Chrome iz brskalnika Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa »uporabljate starejšo različico kroma«, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje starejše različice Chromovih oglasov iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje starejše različice Chromovih oglasov iz 2. koraka programa Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa »uporabljate starejšo različico kroma«, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

So ändern Sie den Namen des Ethernet-Netzwerks

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'uporabljate starejšo različico chrome', ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju virusa »uporabljate starejšo različico chrome« iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o 'uporabljate starejšo različico virusa chrome' ali njegovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti programsko opremo Chrome Tools - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Kako odstraniti HACK Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kritična napaka

Kritična napaka

Kako odstraniti prevara s kritičnimi napakami - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Kako se znebiti Apple.com-optimize-mac.live POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Kako se znebiti vašega Mac / iOS je lahko okužen s 5 virusi! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Cyber ​​Police Ransomware

Cyber ​​Police Ransomware

Kako odstraniti Cyber ​​Police Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Trojanec ZeuS Panda

Trojanec ZeuS Panda

Kako odstraniti trojanski program ZeuS Panda - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

Kako odstraniti NAPAKO 268d3x8938 POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Kako se znebiti receptov Zdaj brskalnik ugrabitelj - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Kako odstraniti Spotify Email Scam - vodnik za odstranjevanje virusov


Kategorije