Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Kako odstraniti baterijo, ki jo poškodujejo virusi POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Baterija je poškodovana zaradi navodil za odstranjevanje virusov

Kakšno baterijo poškodujejo virusi?

'Vaša baterija je poškodovana zaradi virusov' je še ena ponarejena napaka, ki jo prikažejo različna zavajajoča spletna mesta. Raziskave kažejo, da številni uporabniki ta spletna mesta obiščejo nenamerno - preusmerijo jih vsiljivi oglasi (ki jih prikazujejo druga zlonamerna spletna mesta) ali potencialno neželeni programi (PUP-i), ki brez dovoljenja vdrejo v sisteme. Poleg tega, da povzročajo preusmeritve, PUP-i ponujajo vsiljive oglase, zbirajo občutljive podatke in v ozadju celo izvajajo neželene procese.

Akumulator je poškodovan zaradi prevar'Vaša baterija je poškodovana zaradi virusov' je namenjena predvsem uporabnikom operacijskega sistema Android (pametni telefoni in mize), vendar to ne pomeni, da je neškodljiva za uporabnike osebnih računalnikov. Po vstopu na zlonamerno spletno mesto se uporabniki prikažejo s sporočilom o napaki, v katerem je navedeno, da je baterija naprave poškodovana zaradi vrste okužbe. Nato jih spodbujajo, da takoj prenesejo 'orodje za popravilo sistema'. Upoštevajte pa, da je napaka „Vaša baterija poškodovana zaradi virusov“ napačna in se preprosto uporablja za širjenje potencialno neželenih programov (ponavadi ponarejena orodja za protivirusno / sistemsko optimizacijo, ki poskušajo uporabnike prevarati, da plačajo za nakupe v aplikacijah). Zato prezrite 'Vaša baterija je poškodovana zaradi virusov' in zagotovo ne prenašajte promoviranih orodij. Če pa ste promocijsko programsko opremo že prenesli in namestili, jo takoj odstranite. Če želite to doseči v osebnem računalniku, sledite spodnjim navodilom za odstranjevanje programske opreme. Za Android sledite navodilom v tem članku. Napako »Vaša baterija je poškodovana zaradi virusov« je mogoče odstraniti preprosto z zapiranjem spletnega brskalnika, vendar upoštevajte, da nekatera prevarantska spletna mesta uporabljajo skripte, ki uporabnikom preprečujejo zapiranje zavihkov / oken. V teh primerih zaprite brskalnik z upraviteljem opravil ali preprosto znova zaženite sistem. Po ponovnem zagonu brskalnika ne obnavljajte prejšnje seje, sicer se boste vrnili na ta spletka.

Kot smo že omenili, preusmeritve niso edine težave, ki jih povzročajo PUP-i. Ti programi ponujajo tudi kupone, pasice in druge vsiljive oglase. Da bi to dosegli, razvijalci uporabljajo orodja, ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno mesto. Zato oglasi pogosto prikrivajo osnovno vsebino in s tem bistveno zmanjšajo izkušnjo brskanja. Poleg tega nekateri vodijo do zlonamernih spletnih mest in celo izvajajo skripte, namenjene prikritemu prenosu in namestitvi zlonamerne programske opreme / PUP-ov. Zato lahko že en klik privede do visoko tveganih računalniških okužb. Druga pomembna slabost je sledenje podatkov. PUP zbirajo različne informacije, vključno z (vendar ne omejeno na) naslovi IP, geolokacijami, ponudniki internetnih storitev (ISP), pritiski tipk, obiskanimi spletnimi mesti, ogledanimi stranmi in poizvedbami, vnesenimi v iskalnike. Zbrani podatki lahko vključujejo osebne podatke, ki se delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), ki prejete podatke zlorabljajo za ustvarjanje prihodka. Prisotnost aplikacij za sledenje informacij lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Potencialno neželeni programi tudi rudarijo kriptovalute ali izvajajo druge neželene procese v ozadju. Z nevidno zlorabo virov znatno zmanjšajo splošno zmogljivost sistema. Iz tega razloga je treba vse PUP-ove takoj odstraniti.

Povzetek grožnje:
Ime Virus 'Baterijo vam poškodujejo virusi'
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, socialni inženiring, goljufije
Simptomi Nepooblaščeni spletni nakupi, spremenjena gesla za spletni račun, kraja identitete, nezakonit dostop do računalnika.
Metode distribucije Zavajajoča e-poštna sporočila, prevarantski spletni pojavni oglasi, tehnike zastrupitve z iskalniki, napačno črkovane domene.
Škoda Izguba občutljivih zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Obstaja na desetine ponarejenih napak, podobnih 'Baterija je poškodovana zaradi virusov', med drugim na primer Opozorilo o sistemski podpori , Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna , in Nevarno poskusite dostopati do svojih osebnih prijav . Vsi trdijo, da je sistem okužen ali poškodovan na druge podobne načine, vendar v nasprotju s tem, da vašo baterijo poškodujejo virusi, večina lažnih napak ne spodbuja PUP-ov. Zasnovani so tako, da prestrašijo uporabnike, da pokličejo lažno tehnično podporo in plačajo storitve, ki niso potrebne. Potencialno neželeni programi pa so si zelo podobni in ponujajo različne 'uporabne funkcije', da bi ustvarili vtis legitimnosti. Pravzaprav je njihov edini namen ustvarjanje prihodkov za razvijalce. Namesto da bi omogočili obljubljeno funkcionalnost, PUP-i neposredno ogrožajo vašo zasebnost in varnost brskanja po internetu.

Kako so se v moj računalnik namestili potencialno neželeni programi?

Nekateri mladiči imajo uradna spletna mesta za prenos / promocijo, vendar zaradi pomanjkanja znanja in neprevidnega vedenja številnih uporabnikov pogosto vdirajo v sisteme brez dovoljenja. Ti programi se distribuirajo z vsiljivimi oglasi in zavajajočo trženjsko metodo, imenovano »združevanje« (prikrita namestitev programov tretjih oseb skupaj z običajno programsko opremo). Razvijalci vedo, da uporabniki pogosto pohitijo s postopki prenosa / namestitve. Zato se vsiljivi oglasi skrivajo v nastavitvah »Po meri / Napredno« ali drugih odsekih teh postopkov. Številni uporabniki s preskočitvijo korakov za prenos / namestitev in klikom na oglase izpostavljajo svoje sisteme tveganju za različne okužbe in ogrožajo svojo zasebnost.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Če želite preprečiti pronicanje sistema s strani PUP-ov, bodite previdni pri nalaganju / nameščanju programske opreme in brskanju po internetu na splošno. Izberite nastavitve »Po meri / Napredno« in natančno analizirajte vsako okno pogovornih oken za prenos / namestitev. Onemogočite vse dodatno vključene programe in zavrnite ponudbe za njihov prenos / namestitev. Priporočamo vam tudi, da se izogibate uporabi prenosnikov / namestitvenih programov tretjih oseb, saj jih storilci kaznivih dejanj monetizirajo s promocijo PUP-ov. Programsko opremo je treba prenesti samo iz uradnih virov z uporabo neposrednih povezav za prenos. Pomembno je tudi omeniti, da se vsiljivi oglasi običajno zdijo zakoniti, vendar preusmerjajo na igre na srečo, zmenke za odrasle, pornografijo in druga nezaupljiva spletna mesta. Če pride do teh preusmeritev, takoj odstranite vse sumljive programe in vtičnike brskalnika.

Besedilo, predstavljeno v pojavnem oknu »Akumulator je poškodovan zaradi virusov«:

OPOZORILO!
To je pokvarjeno z virusi in baterija je bila poškodovana!
Facebook sistem je zaznal (14) virusov, ki povzročajo resno škodo vaši bateriji, zato jo je treba takoj odstraniti in popraviti.
Nadaljujte z navodili za popravilo telefona.
NE zapirajte okna.
** Izstopite na lastno odgovornost **

Baterijo poškodujejo (14) virusi!
Zaznali smo, da je vaš 28,1% POŠKODOVAN zaradi (14) zlonamernih virusov, prejetih z nedavno obiskanih spletnih mest za odrasle. S tem boste poškodovali kartico SIM in poškodovali stike, fotografije, podatke in programe.
Če virusa zdaj ne odstranite, bo naprava samodejno zaklenila baterijo in telefon trajno izklopila, da prepreči nadaljnje poškodbe virusa. Tukaj morate narediti (korak za korakom):
1. korak: Kliknite spodnji gumb za prenos brezplačne protivirusne aplikacije št. 1, ki jo priporoča Facebook
2. korak: zaženite aplikacijo, da odstranite vse viruse in 100% popravite baterijo

Spletno mesto s prikazom pojavnega okna »Vaša baterija je poškodovana zaradi virusov«:

Baterija je poškodovana zaradi virusov, ki se prikaže na spletnem mestu

Videz pojavnega okna »Vaša baterija je poškodovana zaradi virusov« (GIF):

Vaša baterija je poškodovana zaradi prevare gif

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih programov:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Baterijo poškodujejo virusi, ki jo odstranite z nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'akumulator je poškodovan zaradi virusov', ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

hat keine gültige IP-Konfiguration

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'akumulator je poškodovan zaradi virusov', ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Logotip Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje lopov s končnicami iz koraka 1 v Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz Mozilla Firefox, 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa 'akumulator vam je poškodovan', lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'baterijo poškodujejo virusi', ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate med poskusom odstranjevanja virusa 'baterijo poškodujejo virusi' težave iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu 'ali je baterija poškodovana zaradi virusa' ali jo odstranite, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Buzzdock Adware

Buzzdock Adware

Kako odstraniti programsko opremo Buzzdock - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Volframove zaokrožene pisave ni bilo mogoče najti prevara

Volframove zaokrožene pisave ni bilo mogoče najti prevara

Kako odstraniti prevaro z volframovo zaokroženo pisavo ni bilo mogoče najti - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Logic Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Logic Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Logic Search - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Adware za pomoč tržnim raziskavam

Adware za pomoč tržnim raziskavam

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo Market Research Helper - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Inspsearch.com Virus

Inspsearch.com Virus

Kako se znebiti virusa Inspsearch.com - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Ustvarite osupljivo slikovno pikslo z brezplačnim in odprtokodnim urejevalnikom Pixelorama

Ustvarite osupljivo slikovno pikslo z brezplačnim in odprtokodnim urejevalnikom Pixelorama

Pixelorama je brezplačen in odprtokodni urejevalnik 2D sprite za več platform. Ponuja vsa potrebna orodja za ustvarjanje slikovnih pik v čednem uporabniškem vmesniku.

Oglasi iz borovcev

Oglasi iz borovcev

Kako odstraniti oglase Pine Tree Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Ne zaupajte lažnim e-poštnim sporočilom Amazon, ki ponujajo darilne kartice v višini 100 USD

Ne zaupajte lažnim e-poštnim sporočilom Amazon, ki ponujajo darilne kartice v višini 100 USD

Kako odstraniti e-poštni virus Amazon Gift Card $ 100 - navodila za odstranitev virusa

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Odstranite ransomware OmniSphere iz sistema

Odstranite ransomware OmniSphere iz sistema

Kako odstraniti OmniSphere Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)


Kategorije