Vaš računalnik je zaklenil virus POP-UP

Kako odstraniti računalnik z zaklenjenega virusa POP-UP - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Navodila za odstranitev »Vaš računalnik je zaklenjen, da prepreči škodo«

Kaj je vaš računalnik zaklenjen, da prepreči škodo?

Podoben Microsoft je blokiral računalnik , Windows ni uspel najti nobenega varnostnega orodja , Takoj pokličite službo za pomoč uporabnikom sistema Windows in mnogi drugi, »Vaš računalnik je zaklenjen, da prepreči škodo« je lažno sporočilo o napaki, ki trdi, da je operacijski sistem poškodovan. To napako prikaže zlonamerno spletno mesto, ki ga uporabniki pogosto obiščejo nenamerno - preusmerijo jih različni potencialno neželeni programi (PUP), ki brez dovoljenja vdrejo v sisteme. Znano je tudi, da ti dvomljivi programi zlorabljajo sistemske vire, ustvarjajo zlonamerne oglase (kuponi, pojavna okna, pasice itd.) In zbirajo informacije. Ta dejanja se izvajajo brez soglasja uporabnikov.

Vaš računalnik je zaklenjen, da prepreči škodo oglaševalske programske opreme'Vaš računalnik je bil zaklenjen, da se prepreči škoda' navaja, da je bil odkrit virus z visokim tveganjem odškodninske programske opreme in da je sistemski aktivacijski ključ potekel. Zaradi tega so občutljivi podatki (prijave / gesla, bančni podatki itd.) Ogroženi. Zato se uporabnike spodbuja, da se obrnejo na 'strokovnjake za varnost' (prek +39 0426 270 222 'telefonska številka) brez odlašanja. Nato naj bi prejeli pomoč pri odstranjevanju zlonamerne programske opreme in reševanju drugih težav. Dejansko je „Vaš računalnik zaklenjen, da bi preprečil škodo“ lažen in mu ne gre zaupati - gre za prevaro. Kiber kriminalci trdijo, da so 'certificirani tehniki', in nudijo svojo pomoč (ki ni potrebna, ker zlonamerna programska oprema ne obstaja) za določeno plačilo. Ti ljudje pogosto zahtevajo oddaljen dostop do računalnika klicatelja. To storijo za namestitev zlonamerne programske opreme in / ali spreminjanje sistemskih nastavitev. Nato trdijo, da zaznajo več napak, in ponujajo nadaljnjo pomoč za dodatne pristojbine. Zaradi tega nikoli ne pokličite telefonske številke. 'Vaš računalnik je bil zaklenjen, da se prepreči škoda', lahko odstranite tako, da zaprete spletni brskalnik (po možnosti prek upravitelja opravil) ali znova zaženete sistem.

Raziskave kažejo, da nekateri potencialno neželeni programi in dvomljiva (zlonamerna) spletna mesta rudarijo kriptovaluto ali na druge načine zlorabljajo sistemske vire. S tem ti PUP-i / spletna mesta znatno zmanjšajo izkušnjo brskanja in zmanjšajo splošno zmogljivost računalnika. Kiber kriminalci prav tako uporabljajo potencialno neželene programe za ustvarjanje prihodkov od 'zlorabe oglasov'. Ti programi prikazujejo neželene oglase, ki običajno prekrivajo vsebino obiskanega spletnega mesta, s čimer še dodatno zmanjšajo izkušnjo brskanja. Nekateri preusmerjajo na zlonamerna spletna mesta ali celo izvajajo skripte za prenos / namestitev zlonamerne programske opreme / PUP-ov. Tako klikanje nanje tvega nadaljnje okužbe računalnika. Poleg tega potencialno neželeni programi nenehno zbirajo občutljive podatke, ki se kasneje prodajo tretjim osebam. Ta oblika sledenja informacijam lahko povzroči resne težave z zasebnostjo. Priporočamo vam, da takoj odstranite vse potencialno neželene programe.

Povzetek grožnje:
Ime Virus 'Vaš računalnik je zaklenjen, da prepreči škodo'
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, socialni inženiring, goljufije.
Lažna trditev Pojavna okna trdijo, da je sistem poškodovan, in spodbujajo uporabnike, da se obrnejo na različne lažne tehnike.
Telefonska številka tehnične podpore scammer +39 0426 270 222, + 44-800-861-1148, + 1-888-834-8756
Sorodne domene mailsupportt [.] v živo
Simptomi Lažna sporočila o napakah, lažna sistemska opozorila, pojavne napake, ponarejeno računalniško skeniranje.
Metode distribucije Ogrožena spletna mesta, prevarantski spletni pojavni oglasi, potencialno neželene aplikacije.
Škoda Izguba občutljivih zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete, možne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Kot je bilo omenjeno zgoraj, obstaja na desetine ponarejenih napak, podobnih 'Vaš računalnik je bil zaklenjen, da prepreči škodo'. Vsi trdijo, da je sistem pokvarjen, vendar pa so te napake namenjene zgolj prevaram uporabnikov, ki nič hudega slutečega ne kličejo in plačajo za tehnično podporo, ki ni potrebna. Potencialno neželeni programi so namenjeni le ustvarjanju prihodka za razvijalce. Ponujajo številne 'uporabne funkcije', vendar je večina za običajne uporabnike neuporabna - trditve so zgolj poskusi ustvariti vtis legitimnosti. PUP povzročajo preusmeritve (s tem ustvarjajo promet za zlonamerna spletna mesta), zmanjšujejo delovanje sistema, ustvarjajo zlonamerne oglase in beležijo podatke. Potencialno neželeni programi neposredno ogrožajo vašo zasebnost in varnost brskanja po internetu.

Kako se je adware namestil v moj računalnik

V nekaterih primerih imajo potencialno neželeni programi uradna spletna mesta za prenos, vendar se večina razširja z zavajajočo tržno metodo, imenovano »združevanje«, in prek zgoraj omenjenih zlonamernih oglasov. Zato se zaradi neprevidnega vedenja in pomanjkanja znanja mnogih uporabnikov PUP pogosto vdrejo v sisteme brez dovoljenja. 'Združevanje' je prikrita namestitev PUP-ov z običajno (običajno brezplačno) programsko opremo. Razvijalci ne razkrijejo ustrezno namestitve dodatnih programov - skrijejo jih znotraj različnih odsekov (običajno možnosti »Po meri / Napredno«) postopkov prenosa / namestitve. Tako preskakovanje korakov za prenos / namestitev in klikanje različnih oglasov sisteme izpostavlja nevarnosti okužbe in ogroža zasebnost uporabnikov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Da preprečite pronicanje sistema s strani PUP-ov, bodite pozorni pri prenosu / namestitvi programske opreme in brskanju po internetu na splošno. Previdno analizirajte vsako okno dialogov za prenos / namestitev in prekličite vse dodatno vključene programe. Prenesite programsko opremo samo iz uradnih virov in po možnosti z neposredno povezavo za prenos. Upoštevajte, da orodja za nalaganje / namestitev drugih proizvajalcev običajno združujejo dvomljive aplikacije in jih zato nikoli ne smejo uporabljati. Upoštevajte tudi, da se oglasi z 'napačnim oglaševanjem' ponavadi zdijo resnični, saj kriminalci v njihovo oblikovanje vlagajo veliko sredstev. Vendar jih je mogoče prepoznati po svojih preusmeritvah - večina vodi do iger na srečo, zmenkov za odrasle, pornografije, ankete in drugih dvomljivih spletnih mest. Kot smo že omenili, oglase običajno prikazujejo zlonamerne aplikacije - če jih naletite, takoj odstranite vse sumljive programe in vtičnike brskalnika.

Besedilo, predstavljeno na zlonamerni spletni strani:

Vaš računalnik je zaklenjen, da preprečite škodo
Pokličite zdaj: +39 0426 270 222
Grožnja: zaznan napad Ransomware.
Prizadeta internetna varnost
Trojanski Zeus je okužil vaš računalnik z naslovom IP - KLJUČ za sistemsko aktivacijo je potekel in vaši podatki (na primer gesla, sporočila in kreditne kartice) so tik pred krajo. Pokličite službo za pomoč +39 0426 270 222, da zaščitite svoje datoteke in se identificirate pred nadaljnjo škodo.
Pokličite zdaj: +39 0426 270 222
Samodejno poroča Googlu o podrobnostih možnih varnostnih incidentov.
Odkrita odkupna programska oprema
Predmet
Napaka # 268D3 (Nepooblaščen dostop)
Regija
Rusija, Kitajska, Vietnam
Ogrožene informacije
1) Facebook prijava
2) Podrobnosti o kreditni kartici
3) Prijava v e-poštni račun

Ukrepanje
Ne izklopite ali znova zaženite računalnika, pokličite strokovnjaka za varnost in skenirajte svojo napravo in omrežje zdaj.
+39 0426 270 222 (brezplačno)

Videz pojavnega okna »Vaš računalnik je bil zaklenjen, da prepreči škodo« (GIF):

Vaš računalnik je zaklenjen, da prepreči škodo, prevaro gif

Besedilo, predstavljeno v pojavnem oknu:

VAŠ RAČUNALNIK JE BLOKIRAN
Napaka # 268D3
Pokličite nas takoj na: +39 0426 270 222
Ne prezrite te strani, dostop do računalnika bo onemogočen, da se prepreči nadaljnja škoda v našem omrežju.
Vaš računalnik nas je opozoril, da je okužen z sumljivo dejavnostjo. Naslednje informacije prinašajo ukradeno ...
> Facebook prijava
> Podrobnosti o kreditni kartici
> Prijava v e-poštni račun
> Fotografije, shranjene v tem računalniku

Takoj se morate obrniti na nas, da vas bodo inženirji po telefonu vodili skozi postopek odstranjevanja. Pokličite nas v naslednjih 5 minutah, da preprečite onemogočanje računalnika.

Druga različica te prevare (prevaranti s tehnično podporo uporabljajo + 44-800-861-1148 telefonska številka):

računalnik zaklenjen, da prepreči škodo tehnična podpora prevara vzorec 2

Videz te prevare s tehnično podporo:

računalnik zaklenjen, da prepreči škodo tehnična podpora prevara videz vzorec 2 gif

Besedilo, predstavljeno v tej različici prevare s tehnično podporo:

Microsoftovo varnostno opozorilo!
Požarni zid, ki zazna 'sumljive' dohodne omrežne povezave, priporočamo, da kliknete 'Nazaj na varno'
Vaš računalnik je zaklenjen, da preprečite škodo
Pokliči zdaj: + 44-800-8611-1148
Koda napake - M01XCGQ
Vaš računalnik z naslovom IP - je okužen s trojanskim Zeusom - Sistemski ključ za aktivacijo je potekel in vaši podatki (na primer gesla, sporočila in kreditne kartice) so tik pred krajo. Pokličite službo za pomoč uporabnikom sistema Windows + 44-800-861-1148, da zaščitite svoje datoteke in identiteto pred nadaljnjo škodo.
Pokliči zdaj: + 44-800-8611-1148
Če nadaljujete, bodo ogroženi naslednji podatki:
1. Gesla
2. Zgodovina brskalnika
3. Podatki o kreditni kartici
Ta virus je dobro znan po popolni kraji identitete in kreditne kartice. Nadaljnje ukrepanje prek tega računalnika ali katerega koli računalnika v omrežju bo razkrilo zasebne podatke in pomenilo resna tveganja.
Takoj pokličite službo za pomoč uporabnikom sistema Windows na + 44-800-861-1148

Druga različica pojavne prevare 'Vaš računalnik je bil zaklenjen':

Vaš računalnik ima zaklenjeno pojavno prevaro

Besedilo, predstavljeno na tej spletni strani:

Pojavno okno:

**** Ne prezrite tega opozorilnega okna ****
Pokličite nas takoj na: + 1-888-834-8756 (brezplačno)

Če zaprete to stran, bo dostop do računalnika onemogočen, da se prepreči nadaljnja škoda v našem omrežju.

Vaš računalnik nas je opozoril, da je okužen s trojanskim programom in vohunsko programsko opremo. Ukradene so naslednje informacije ...
1. Facebook prijava
2. Podrobnosti CC
3. Prijava v e-poštni račun
4. Fotografije, shranjene in shranjene v tem računalniku

Takoj se morate obrniti na nas, da vas bodo naši inženirji po telefonu lahko vodili skozi večino postopkov. Pokličite nas v naslednjih 5 minutah, da preprečite onemogočanje računalnika.

Pokličite nas takoj: + 1-888-834-8756 (brezplačno)
**** Ne prezrite tega opozorilnega okna ****

Ozadje:

Vaš računalnik je zaklenjen
Trojanski računalnik lahko okuži vaš računalnik z naslovom IP ***. **. **. ** - ker je ključ za sistemsko aktiviranje potekel in so bili vaši podatki (na primer gesla, sporočila in CC) ukradeni. Pokličite številko službe za pomoč + 1-888-834-8756, da zaščitite svoje datoteke in identiteto pred nadaljnjo škodo.

Koda napake sistemskega aktivacije: Zaklenjen zaslon 0x44578. Takoj odpravite težavo in preprečite izgubo podatkov
Pokličite brezplačno: + 1-888-834-8756

Opozorilo: Varnost trdega diska Izbriši Začetek čez 4:54 minut.

Samodejno poroča Googlu o podrobnostih možnih varnostnih incidentov. Politika zasebnosti

Pustite stran brezplačno: + 1-888-834-8756 Nazaj na varno

Videz te različice:

Vaš računalnik je zaklenil pojavno prevaro (GIF)

Primer še ene različice prevare 'Vaš računalnik je bil zaklenjen':

Vaš računalnik je zaklenil pojavno prevaro (2020-08-03)

Besedilo je predstavljeno v:

Pojavno okno:

** Opozorilo VIRUS ** Koda napake 0x80092ee9
Pokličite Microsoftove certificirane tehnike na 1-888-712-0512 Microsoft vam je onemogočil dostop do računalnika, da bi preprečil nadaljnjo škodo zaradi virusa v vašem omrežju.

Pokličite Microsoftove certificirane tehnike na 1-888-712-0512

Zapusti stranOstani stran


Ozadje:

Windows
Pokličite 1-888-712-0512
ustavi se
Vaš računalnik je bil zaklenjen
Pokličite 1-888-712-0512

Vaš računalnik z naslovom IP 192.84.29.40 je okužen z virusom - zaradi tega je ključ za aktiviranje Microsofta potekel in so vaši podatki (na primer gesla, sporočila in kreditne kartice) ogroženi. Pokličite Microsft certificirane tehnike na 1-888-712-0512, da zaščitite svoje datoteke in identiteto pred nadaljnjo škodo.


Pokličite Microsft certificirane tehnike na 1-888-712-0512
Politika zasebnosti

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Vaš računalnik je zaklenjen, da se prek nadzorne plošče prepreči odstranitev škodljive programske opreme

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

apt Holen Sie sich Google Chrome

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje računalnika je zaklenjeno, da preprečite škodljive oglase iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje računalnika je zaklenjeno, da preprečite škodljive oglase iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'računalnik je bil zaklenjen, da se prepreči škoda', ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranitev računalnika je zaklenjena, da preprečite škodljive oglase iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranitev računalnika je zaklenjena, da preprečite škodljive oglase iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'računalnik je bil zaklenjen, da se prepreči škoda', ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Logotip Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranitev računalnika je zaklenjena, da preprečite škodljive oglase iz 1. koraka Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranitev računalnika je zaklenjena, da preprečite škodljive oglase iz 2. koraka Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa 'vaš računalnik je bil zaklenjen, da prepreči škodo', lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'računalnik je bil zaklenjen, da se prepreči škoda', ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju virusa 'računalnik je bil zaklenjen, da prepreči škodo', prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu 'vaš računalnik je bil zaklenjen, da prepreči škodo' ali njegovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Kako se znebiti vašega Mac-a, okuženega s 4 virusi POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti Bboo Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

TV Chrome Adware

TV Chrome Adware

Kako odstraniti TV Chrome Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Ali se WiFi ne poveže kljub pravilnemu geslu v Ubuntu in Linux Mint? Tukaj je opisano, kako to popraviti.

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Kako odstraniti Mailto (NetWalker) Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako se znebiti ActivityElement Adware (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)


Kategorije