Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Kako odstraniti povezavo s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna navodila za odstranitev

Kakšna je vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna?

„Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna“ je lažno sporočilo o napaki, ki ga prikazujejo različna zlonamerna spletna mesta. Raziskave kažejo, da v večini primerov uporabniki ta spletna mesta obiščejo nehote. Preusmerijo jih potencialno neželeni programi (PUP) ali vsiljivi oglasi, ki jih prikazujejo druga spletna mesta. Potencialno neželeni programi bodo verjetno prodrli v sisteme brez soglasja uporabnikov, poleg tega pa povzročajo preusmeritve, prikazujejo vsiljive oglase, zbirajo občutljive podatke in celo izvajajo neželene procese v ozadju.

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara„Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna“ navaja, da je sistem zaznal vrsto okužbe in je bil zato blokiran. Zlonamerna programska oprema neposredno ogroža zasebnost uporabnikov (morda bodo ukradeni osebni podatki, kot so prijave / gesla, bančni podatki). Zato je priporočljivo, da uporabniki virus takoj odstranijo. Da bi to dosegli, se morajo po brezplačni telefonski številki obrniti na Microsoftove inženirje (' 0800-088-5277 ') in sledite priloženim navodilom. Kljub tem izjavam je celotna napaka »Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna« ponarejena in nima nič skupnega z Microsoftom. Kibernetski kriminalci ustvarjajo prihodek s strahom in prevaro uporabnikov, da pokličejo in plačajo za tehnično podporo, ki ni potrebna - vaš računalnik je verjetno varen. Kiber kriminalci zlorabljajo zaupanje uporabnikov. Zaradi tega je treba prezreti 'Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna'. Nikoli ne pokličite zgoraj omenjene telefonske številke in sporočila odstranite tako, da zaprete spletni brskalnik. Upoštevajte, da nekatera spletna mesta uporabljajo skripte, ki uporabnikom preprečujejo, da bi zaprli zavihke / okna brskanja. V teh primerih odstranite brskalnik prek upravitelja opravil ali preprosto znova zaženite sistem. Po ponovnem zagonu brskalnika ne obnavljajte prejšnje seje, sicer se boste vrnili na zlonamerno spletno mesto.

Kot smo že omenili, potencialno neželeni programi prikazujejo različne vsiljive oglase (npr. Kupone, pasice, pojavna okna itd.) Da bi to dosegli, razvijalci uporabljajo orodja (npr. „Navidezne sloje“), ki omogočajo umestitev grafične vsebine tretjih oseb na katero koli spletnem mestu. Zato oglasi pogosto prikrivajo osnovno vsebino in s tem bistveno zmanjšajo izkušnjo brskanja. Poleg tega ti oglasi pogosto preusmerijo na zlonamerna spletna mesta in zaženejo skripte, ki prikrito prenašajo in namestijo zlonamerno programsko opremo / PUP-ove. Zato lahko že en sam nenamerni klik povzroči visoko tvegane računalniške okužbe. Druga pomembna slabost je sledenje informacijam. Raziskave kažejo, da PUP običajno zbirajo pritiske tipk, obiskana spletna mesta, ogledane strani, naslove internetnega protokola (IP), geolokacije in druge podatke, ki lahko vključujejo osebne podatke, ki jih razvijalci PUP delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), da ustvarijo prihodek. Ti ljudje kupujejo podatke in zlorabljajo osebne podatke za ustvarjanje prihodka. Prisotnost aplikacij za sledenje informacij lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. PUP tudi brez soglasja kopajo kriptovalute ali izvajajo druge neželene procese. Z zlorabo sistemskih virov PUP-i znatno zmanjšajo splošno zmogljivost sistema. Zaradi tega je treba vse potencialno neželene programe takoj odstraniti.

Povzetek grožnje:
Ime Virus 'Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna'
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, socialni inženiring, goljufije
Simptomi Nepooblaščeni spletni nakupi, spremenjena gesla za spletni račun, kraja identitete, nezakonit dostop do računalnika.
Metode distribucije Zavajajoča e-poštna sporočila, prevarantski spletni pojavni oglasi, tehnike zastrupitve z iskalniki, napačno črkovane domene.
Škoda Izguba občutljivih zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Obstaja veliko ponarejenih napak, podobnih 'Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna'. Seznam primerov vključuje (vendar ni omejen na) Ta zgradba sistema Windows 10 je poškodovana , Varnostni center Windows Defender , Nekaj ​​se je narobe z vašo internetno storitvijo , in Opozorilo o požarnem zidu sistema Windows . Vsi trdijo, da je sistem poškodovan (npr. Okužene, manjkajoče datoteke itd.), Vendar so ti zahtevki zgolj poskus izsiljevanja denarja od nič hudega slutečih uporabnikov. Vsi potencialno neželeni programi so si zelo podobni. S ponudbo široke palete 'uporabnih funkcij' poskušajo ustvariti vtis legitimnosti, vendar so namenjeni le ustvarjanju prihodka za razvijalce. Namesto da bi omogočili obljubljene funkcije, mladiči neposredno ogrožajo vašo zasebnost in varnost brskanja po internetu.

Kako so se v moj računalnik namestili potencialno neželeni programi?

Znano je, da imajo nekateri PUP uradna spletna mesta za prenos, vendar se zaradi pomanjkanja znanja in neprevidnega vedenja mnogih uporabnikov potencialno neželeni programi običajno vdrejo v sisteme brez dovoljenja. Razvijalci množijo PUP z vsiljivim oglaševanjem in združevanjem. 'Bundling' je v bistvu prikrita namestitev programov tretjih oseb skupaj z običajno programsko opremo / aplikacijami. Razvijalci PUP teh namestitev ne razkrijejo pravilno - v paketu skrivajo 'v paketu' nastavitve v nastavitvah 'Po meri / Napredno' ali drugih odsekih postopkov prenosa / namestitve. Zato hitenje postopkov prenosa / namestitve, preskakovanje korakov in klikanje različnih oglasov pogosto vodi do nenamerne namestitve PUP-ov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Ključ računalniške varnosti je previdnost. Zato bodite pozorni pri brskanju po internetu in še posebej pri prenosu / namestitvi programske opreme. Ne pozabite, da se vsiljivi oglasi morda zdijo legitimni, a ko jih enkrat kliknete, jih preusmerite na igre na srečo, zmenke za odrasle, pornografijo in druga dvomljiva spletna mesta. Če pride do teh preusmeritev, takoj odstranite vse dvomljive programe in vtičnike brskalnika. Poleg tega izberite nastavitve »Po meri / Napredno« in natančno analizirajte vsako okno pogovornih oken za prenos / namestitev. Onemogočite vse dodatno vključene programe in zavrnite ponudbe za njihov prenos / namestitev. Priporočamo, da se izogibate uporabi nastavitev za prenos / namestitev tretjih oseb, saj jih razvijalci monetizirajo s promocijo PUP-ov. Programsko opremo je treba prenesti samo iz uradnih virov z uporabo neposrednih povezav za prenos.

Drugo pojavno okno prevare »Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna«:

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebno drugo pojavno okno

Besedilo, predstavljeno v tem pojavnem oknu:

www.support.microsoft.com pravi:
** VAŠ RAČUNALNIK JE BLOKIRAN **
Napaka # 268D3
Pokličite nas takoj na: '0800-088-5277'
Ne prezrite tega kritičnega opozorila.
Če zaprete to stran, bo dostop do računalnika onemogočen, da se prepreči nadaljnja škoda v našem omrežju.
Vaš računalnik nas je opozoril, da je okužen z virusom in vohunsko programsko opremo. Ukradene so naslednje informacije ...
> Facebook prijava
> Podrobnosti o kreditni kartici
> Prijava v e-poštni račun
> Fotografije, shranjene v tem računalniku
Takoj se morate obrniti na nas, da vas bodo inženirji po telefonu vodili skozi postopek odstranjevanja. Pokličite nas v naslednjih 5 minutah, da preprečite onemogočanje računalnika.
Brezplačno: 0800-088-5277
Preprečite tej strani ustvarjanje dodatnih pogovornih oken

Videz pojavnega okna »Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna« (GIF):

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara gif

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih programov:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Ubuntu installierte Pakete überprüfen

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna odstranitev programske opreme prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

Wie viel Speicher sollte Firefox verwenden?

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna', ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna', ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje lopov s končnicami iz koraka 1 Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz Mozilla Firefox 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa 'vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna', lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Anwendung iexplore exe wurde für den Zugriff auf Grafikhardware blockiert

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Wie entferne ich Palikan von Chrom?

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna', ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju virusa »vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna« iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu 'vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna' ali je njegovo odstranjevanje, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.