Vaša naročnina na McAfee je potekla s prevaro POP-UP

Kako odstraniti naročnino na McAfee je potekla prevara POP-UP - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Vaša naročnina na McAfee je potekla navodila za odstranitev

Kakšna je vaša naročnina na McAfee potekla?

'Vaša naročnina na McAfee je potekla' je zavajajoče pojavno sporočilo, v katerem je navedeno, da naročnina na protivirusni paket ni več veljavna. Dostavljajo ga različna zavajajoča spletna mesta. Raziskave kažejo, da številni uporabniki ta spletna mesta obiščejo nenamerno - preusmerijo jih vsiljivi oglasi (ki jih prikazujejo druga prevarantska spletna mesta) ali PUP-i (potencialno neželeni programi). V večini primerov se potencialno neželeni programi infiltrirajo v sisteme brez dovoljenja. Poleg tega, da povzročajo preusmeritve, ponujajo vsiljive oglase in zbirajo občutljive podatke.

Vaša naročnina na McAfee je potekla zaradi prevareSporočilo v bistvu navaja, da je naročnina na protivirusni paket McAfee potekla, in spodbuja uporabnike, naj ga nemudoma obnovijo, da preprečijo ransomware in druge okužbe. To je prevara. Po kliku na »Obnovi zdaj« se od uporabnikov zahteva, da vnesejo osebne podatke. Vneseni podatki se shranijo na oddaljenem strežniku, ki ga nadzirajo kiber kriminalci. Poleg tega ti ljudje zlorabljajo zasebne podatke za ustvarjanje prihodka. Zato lahko vnos zasebnih podatkov povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Priporočamo, da prezrete sporočilo »Vaša naročnina na McAfee je potekla« in takoj zapustite spletno mesto. Upoštevajte, da nekatera prevarana spletna mesta uporabljajo skripte, ki uporabnikom preprečujejo, da bi zaprli zavihke / okna brskanja. V teh primerih zaprite brskalnik z upraviteljem opravil ali znova zaženite sistem. Poleg tega ne obnavljajte prejšnje seje ob naslednjem zagonu brskalnika, sicer boste na koncu znova odprli zlonamerna spletna mesta.

Potencialno neželeni programi prinašajo kupone, pasice, pojavna okna in druge podobne oglase. Dostavijo se z različnimi orodji (npr. „Navidezna plast“), ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno mesto. Zato vsiljivi oglasi pogosto prikrijejo osnovno vsebino spletnega mesta in s tem zmanjšajo izkušnjo brskanja. Poleg tega lahko ti oglasi preusmerijo na zlonamerna spletna mesta in izvajajo skripte, ki prikrito prenašajo / namestijo zlonamerno programsko opremo. Če jih kliknete, tvegate različne računalniške okužbe. Drugo pomembno vprašanje je sledenje informacijam. Raziskave kažejo, da številni mladiči beležijo informacije o navadah brskanja po spletu. Naslovi internetnega protokola (IP), geografske lokacije, obiskani URL-ji spletnih mest, ogledane strani, iskalne poizvedbe, pritiski tipk in druge zbrane informacije pogosto vključujejo osebne podatke, ki jih razvijalci prodajo tretjim osebam. Ti ljudje (kibernetski kriminalci) zasebno informacijo zlorabljajo za ustvarjanje prihodka. Prisotnost aplikacij za sledenje podatkov lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Priporočamo vam, da vse PUP takoj odstranite.

Povzetek grožnje:
Ime Virus 'Vaša naročnina na McAfee je potekla'
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, socialni inženiring, goljufije
Lažna trditev Dostavljeno sporočilo o napaki trdi, da je uporabnikova naročnina na McAfee potekla, in spodbuja k podaljšanju.
Sorodne domene reviewsgizmo.com, tidenous.com, protectionnotice.com, mcafee-us.security-check360.com, xylodos.com, virus-protection.services, cansile.com, saureus.xyz, antivirus.secure-12.com, onlineprotection. spletna stran, securitydeals.club, securitytoday.org, apps-notification.com, subscriptions.click, your-privacy-guardians.com, renew-subscriptions.com, anti-virus-renewals.com, antivirus.secure-11.com, activation.one, renewals.click, onlinescan.report, safetykey.click, safetylocked.click, safesoftware.click, safeprotection.click, av-renewal.com, privacylocked.click, octobermall.com, computer-protection.co, ščiti. s3.us-east-2.amazonaws.com, safenetwork.services, ogbtrck.com, antivirus.safe-gw15.com, dailyprotection.site, antivirus-protection.me, device-protection.services, capropcscan.xyz, biliontrk. com, vipguard.site, mbyprotection.xyz, celectintlbhmcone.click, celectintlbhmctwo.click, techtimesweekly.com, backetintlbhmcone.click, backetintlbhmctwo.click, appsecurity.site, shineintlbhmctwo.click fuintlbhmcone.click, verifuintlbhmctwo.click, officeintlwhmc2.click
Simptomi Lažna sporočila o napakah, lažna sistemska opozorila, pojavne napake, ponarejeno računalniško skeniranje.
Metode distribucije Ogrožena spletna mesta, prevarantski spletni pojavni oglasi, potencialno neželene aplikacije.
Škoda Izguba občutljivih zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete, možne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranitev

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

'Vaša naročnina na McAfee je potekla' ima veliko podobnosti z desetinami drugih zavajajočih pojavnih oken, kot so na primer Danes ste naš zmagovalec! , NAPAKA 268d3x8938 , Microsoft opozori, da so vaši podatki zelo ogroženi , in Računalnik zaznan kot pokvarjen . V nasprotju s 'Vaša naročnina na McAfee je potekla' pa večina teh sporočil trdi, da je sistem že poškodovan (npr. Okužene, manjkajoče datoteke itd.), In spodbuja uporabnike, da prenesejo ponarejena orodja za popravilo virusov / sistemov ali se obrnejo na ponaredek ' tehnična podpora '. Kibernetski kriminalci ustvarjajo prihodek s spodbujanjem nakupov v aplikacijah ali s prevaro uporabnikov, da plačajo za nepotrebno tehnično podporo. Tudi potencialno neželeni programi imajo veliko podobnosti. Ti programi pogosto ponujajo vrsto uporabnih funkcij, vendar so te trditve zgolj poskus ustvarjanja vtisa legitimnosti. Edini namen PUP-ov je ustvarjati prihodek za razvijalce. Namesto da bi dali resnično vrednost, neposredno ogrožajo vašo zasebnost in varnost brskanja po internetu.

Kako so se v moj računalnik namestili potencialno neželeni programi?

Nekateri PUP-i imajo uradna spletna mesta za nalaganje, vendar se večina v njih infiltrira brez dovoljenja, saj jih razvijalci promovirajo z vsiljivim oglaševanjem in združevanjem. 'Bundling' je v bistvu prikrita namestitev programov tretjih oseb skupaj z običajno programsko opremo. Razvijalci skrijejo v paketu vključene PUP-je v nastavitvah »Po meri / Napredno« (ali drugih odsekih) postopkov prenosa / namestitve. Poleg tega je veliko uporabnikov zelo verjetno, da bodo pospešili te postopke in preskočili korake. Poleg tega kliknejo različne oglase. Takšno vedenje pogosto privede do nenamerne namestitve PUP-ov - uporabniki izpostavijo svoje sisteme tveganju za različne okužbe in ogrozijo njihovo zasebnost.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Pomanjkanje znanja in neprevidno vedenje sta glavna razloga za računalniške okužbe. Ključ varnosti je previdnost. Zato bodite pozorni med postopki prenosa / namestitve in med brskanjem po internetu na splošno. Izberite nastavitve »Po meri / Napredno« in natančno analizirajte vsako okno pogovornih oken za prenos / namestitev. Onemogočite dodatno vključene programe in zavrnite ponudbe za njihov prenos. Priporočamo vam, da nikoli ne uporabljate orodij za nalaganje / namestitev tretjih oseb, saj jih razvijalci monetizirajo s promocijo ('združevanjem') prevarantskih aplikacij. Programsko opremo je treba prenesti iz uradnih virov prek neposrednih povezav za prenos. Upoštevajte, da razvijalci vlagajo veliko sredstev v vsiljivo oblikovanje oglasov, zaradi česar se zdijo legitimni, vendar večina vodi do pornografije, zmenkov za odrasle, anket, iger na srečo in drugih nezaupljivih spletnih mest. Če naletite na te oglase, odstranite vse sumljive programe in razširitve brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen s PUP-i, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

Besedilo, predstavljeno v pojavnem oknu 'Vaša naročnina na McAfee je potekla':

Windows Security Center: Vaša naročnina na McAfee je danes potekla. Obnovite zdaj, da zaščitite računalnik pred najnovejšimi virusi Ransomware.
Vaša naročnina na McAfee je potekla 8. julija 2018
Računalnika ne puščajte zaščitenega pred najnovejšimi grožnjami. Obnovite svojo naročnino, da boste še naprej zaščiteni.
Kaj naj naredim?
1. korak: Kliknite spodnji gumb, da prenesete najnovejšo različico McAfee 2018
2. korak: Zaženite McAfee Antivirus, da pregledate in odstranite vse potencialne grožnje

Pojav pojavnega okna »Vaša naročnina na McAfee je potekla« (GIF):

Vaša naročnina na McAfee je potekla za prevaro gif

Še eno dvomljivo spletno mesto ( zaščiti-zdaj [.] v spletu ) promocija McAfee:

spletno mesto protect-now.online, ki promovira protivirusni paket McAfee

Besedilo, predstavljeno na tej spletni strani:

Obvestilo o protivirusni zaščiti
Kupite zdaj, da boste zaščiteni za svoj računalnik.

Če je vaš računalnik nezaščiten, ga zaščitite zdaj.

70,00 USD popusta Na voljo zdaj

Fedora installiert NVIDIA-Treiber

Zaščitite zdaj

Druga različica pojavne prevare 'Vaša naročnina na McAfee je potekla', promovirana prek Storitev Amazon AWS :

Vaša naročnina na McAfee je potekla pri pojavni prevari (2020-04-23)

Besedilo je predstavljeno v:

Vaša protivirusna zaščita McAfee!
Zaradi nedavnih poročil o zlonamerni programski opremi in virusih je McAfee izdal posodobitev protivirusnega programa.

Računalniki brez protivirusnega programa bi bili lahko izpostavljeni virusom in počasnejši.

Zdaj očistite in izboljšajte delovanje računalnika. Ponovni zagon računalnika ni potreben.

Omogočite zdaj:

Spletno mesto Xylodos.com, ki promovira McAfee prek ' Vaš Windows 10 je okužen s 5 virusi! 'pop-up prevara:

Vaš Windows 10 je okužen s 5 virusi! pop-up prevara, ki promovira McAfee

Druga različica pojavne prevare »Vaša naročnina na McAfee je potekla« (prikazano na spletnem mestu antivirus.secure-12.com):

Vaša naročnina na McAfee je potekla pri pojavni prevari (16. 6. 2020)

Različica pojavne prevare 'Vaša naročnina na McAfee je potekla', prikazana na spletnem mestu onlineprotection.site:

Vaša naročnina na McAfee je potekla v pojavnih prevarah, ki jih prikaže spletna stranprotection.site

Različica pojavne prevare 'Vaša naročnina na McAfee je potekla', ki jo prikaže spletno mesto securitytoday.org:

Prevara McAfee, prikazana na spletnem mestu securitytoday.org

Različica pojavne prevare 'Vaša naročnina na McAfee je potekla', ki jo ponuja spletno mesto apps-notification.com:

Vaša naročnina na McAfee je potekla. Prevara je prikazana s strani apps-notification.com

Različica pojavne prevare 'Vaša naročnina na McAfee je potekla', ki jo je zagotovilo spletno mesto subscription.click:

subscriptions.click dostavo vaše naročnine McAfee je potekla prevara

Primer vprašljivega oglasa McAfee, potisnjenega prek obvestil brskalnika:

Oglas McAfee potisnjen prek obvestil brskalnika

Različica pojavne prevare 'Vaša naročnina na McAfee je potekla', ki jo ponuja spletno mesto your-privacy-guardians.com:

Vaša naročnina na McAfee je potekla v pojavnih prevarah, ki jih je objavilo vaše spletno mesto-privacy-guardians.com

Različica pojavne prevare 'Vaša naročnina na McAfee je potekla', ki jo ponuja spletno mesto renew-subscriptions.com:

Vaša naročnina na McAfee je potekla v pojavnih prevarah, ki jih je objavilo spletno mesto renew-subscriptions.com

POMEMBNO! Pojavna okna, ki promovirajo prevare, kot je »Vaša naročnina na McAfee je potekla«, pogosto prikazujejo spletna mesta, ki zahtevajo omogočanje obvestil v spletnem brskalniku:

Primer 1:

Vaša naročnina na McAfee je potekla s pojavnim obvestilom brskalnika za promocijo prevare, ki ga je poslal y2mate.com

2. primer:

Obvestilo brskalnika, ki promovira naročnino na prevaro McAfee

Zato pred začetkom izvedite naslednje korake:

Google Chrome (računalnik):

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri pike)
 • Izberite ' Nastavitve ', se pomaknite navzdol do dna in kliknite' Napredno '
 • Pomaknite se navzdol do Zasebnost in varnost 'razdelek, izberite' Nastavitve vsebine ' in potem ' Obvestila '
 • Kliknite tri pike na desni strani vsakega sumljivega URL-ja in kliknite ' Blokiraj 'ali' Odstrani '(če kliknete' Odstrani 'in še enkrat obiščite zlonamerno spletno mesto, bo zahtevalo, da znova omogočite obvestila)

Onemogočite pojavna obvestila v spletnem brskalniku Google Chrome

Google Chrome (Android):

 • Kliknite gumb Meni (tri pike) v desnem zgornjem kotu zaslona in kliknite ' Nastavitve '
 • Pomaknite se navzdol, kliknite na ' Nastavitve spletnega mesta ' in potem ' Obvestila '
 • V odprtem oknu poiščite vse sumljive URL-je in jih kliknite enega za drugim
 • Izberite ' Obvestila 'v' Dovoljenja 'razdelek in preklopni gumb nastavite na' IZKLOPLJENO '

Onemogočite pojavna obvestila v spletnem brskalniku Android Google Chrome

Mozilla Firefox:

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri vrstice)
 • Izberite ' Opcije 'in kliknite na' Zasebnost in varnost 'v orodni vrstici na levi strani zaslona
 • Pomaknite se navzdol do Dovoljenja 'in kliknite' Nastavitve 'gumb poleg' Obvestila '
 • V odprtem oknu poiščite vse sumljive URL-je, kliknite spustni meni in izberite ' Blokiraj '

Onemogočite pojavna obvestila v spletnem brskalniku Mozilla Firefox

Internet Explorer:

 • Kliknite gumb Gear v desnem zgornjem kotu okna IE
 • Izberite ' Internetne možnosti '
 • Izberite Zasebnost 'jeziček in kliknite' Nastavitve ' Spodaj ' Blokator pojavnih oken 'odsek
 • Izberite sumljive URL-je pod in jih odstranite enega za drugim s klikom na Odstrani '

Onemogočite pojavna obvestila v spletnem brskalniku Internet Explorer

Microsoft Edge:

 • Kliknite gumb menija (tri pike) v desnem zgornjem kotu okna Edge in izberite ' Nastavitve '
 • Kliknite na ' Dovoljenja za spletna mesta 'v orodni vrstici na levi strani zaslona in izberite' Obvestila '
 • Kliknite tri pike na desni strani vsakega sumljivega URL-ja pod ' Dovoli 'razdelek in kliknite' Blokiraj 'ali' Odstrani '(če kliknete' Odstrani 'in še enkrat obiščite zlonamerno spletno mesto, bo zahtevalo, da znova omogočite obvestila)

Onemogočite pojavna obvestila v spletnem brskalniku Microsoft Edge

Safari (Mac):

 • Kliknite ' Safari 'v zgornjem levem kotu zaslona in izberite' Nastavitve ... '
 • Izberite Spletne strani 'jeziček in nato izberite' Obvestila v levem podoknu
 • Preverite sumljive URL-je in uporabite Zanikati 'možnost za vsakega

Onemogočite pojavna obvestila v brskalniku Safari

Windows konnte den IP-Protokollstapel nicht automatisch an den Netzwerkadapter Windows 10 binden

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih programov:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

make: Befehl nicht gefunden

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Vaša naročnina na McAfee je potekla, zato je mogoče odstraniti programsko opremo prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'vaša naročnina mcafee je potekla', ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'vaša naročnina na mcafee je potekla', ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje lopov s končnicami iz koraka 1 Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz Mozilla Firefox 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Fehler beim Laden des Players Keine abspielbaren Quellen gefunden Chrom

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa 'vaša naročnina na mcafee je potekla', lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Steam-Setup Schließen Sie Steam, bevor Sie fortfahren

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'vaša naročnina na mcafee je potekla', ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

 • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave z odstranjevanjem virusa 'vaša naročnina mcafee je potekla' iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu 'vaša naročnina na mcafee je potekla' ali njegovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Buzzdock Adware

Buzzdock Adware

Kako odstraniti programsko opremo Buzzdock - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Volframove zaokrožene pisave ni bilo mogoče najti prevara

Volframove zaokrožene pisave ni bilo mogoče najti prevara

Kako odstraniti prevaro z volframovo zaokroženo pisavo ni bilo mogoče najti - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Logic Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Logic Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Logic Search - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Adware za pomoč tržnim raziskavam

Adware za pomoč tržnim raziskavam

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo Market Research Helper - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Inspsearch.com Virus

Inspsearch.com Virus

Kako se znebiti virusa Inspsearch.com - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Ustvarite osupljivo slikovno pikslo z brezplačnim in odprtokodnim urejevalnikom Pixelorama

Ustvarite osupljivo slikovno pikslo z brezplačnim in odprtokodnim urejevalnikom Pixelorama

Pixelorama je brezplačen in odprtokodni urejevalnik 2D sprite za več platform. Ponuja vsa potrebna orodja za ustvarjanje slikovnih pik v čednem uporabniškem vmesniku.

Oglasi iz borovcev

Oglasi iz borovcev

Kako odstraniti oglase Pine Tree Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Ne zaupajte lažnim e-poštnim sporočilom Amazon, ki ponujajo darilne kartice v višini 100 USD

Ne zaupajte lažnim e-poštnim sporočilom Amazon, ki ponujajo darilne kartice v višini 100 USD

Kako odstraniti e-poštni virus Amazon Gift Card $ 100 - navodila za odstranitev virusa

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Odstranite ransomware OmniSphere iz sistema

Odstranite ransomware OmniSphere iz sistema

Kako odstraniti OmniSphere Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)


Kategorije