Vaš sistem je močno poškodovan (4) prevara z virusi

Kako odstraniti sistem, ki ga močno poškoduje (4) prevara z virusi - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Vaš sistem je močno poškodovan zaradi (4) navodil za odstranjevanje virusov

Kakšen je vaš sistem močno poškodovan (4) virus?

Na različnih zavajajočih spletnih mestih je sporočilo »Vaš sistem močno poškodovan (4) virus« ponarejeno sporočilo o napaki. Raziskave kažejo, da uporabniki pogosto obiščejo ta spletna mesta nenamerno - preusmerijo jih vsiljivi oglasi (ki jih prikazujejo druga nezaupljiva spletna mesta) ali potencialno neželeni programi (PUP-i), ki brez dovoljenja vdrejo v sisteme. Poleg tega, da povzročajo preusmeritve, PUP-i ponujajo vsiljive oglase, snemajo informacije o uporabniškem sistemu in (v nekaterih primerih) izvajajo neželene procese v ozadju.

Vaš sistem je močno poškodovan zaradi (4) prevare z virusiNapaka »Vaš sistem je močno poškodovan zaradi (4) virusa« navaja, da je sistem okužen s številnimi virusi, zato so lahko osebni podatki poškodovani. Temu sporočilu sledi spodbuda za prenos vrste orodja za čiščenje sistema. Vendar se zavedajte, da je 'Vaš sistem močno poškodovan zaradi (4) virusa' ponarejen. Kriminalci v bistvu ustvarjajo prihodek s promocijo različnih potencialno neželenih programov. Poleg tega spletna mesta, ki prikažejo to napako, zaznajo, katero napravo obiskovalec uporablja - operacijski sistem (npr. Windows, Apple iOS, Android itd.), V kateri se naprava izvaja - in v skladu s tem prikažejo drugačno sporočilo. Kljub temu morate prezreti sporočilo 'Vaš sistem je močno poškodovan zaradi virusa (4)'. Promovirane aplikacije so kategorizirane kot potencialno neželeni programi, zato se ne smete nikoli strinjati z njihovim prenosom. Priporočamo vam, da takoj zapustite spletna mesta z napisom »Vaš sistem je močno poškodovan (4) virus«. Upoštevajte, da nekatera prevarana spletna mesta uporabljajo skripte, ki uporabnikom preprečujejo, da bi zaprli zavihke / okna brskanja. V teh primerih zaprite brskalnik prek upravitelja opravil ali preprosto znova zaženite sistem, vendar je zelo pomembno, da po ponovnem zagonu brskalnika NE obnovite prejšnje seje, sicer se zlonamerna spletna mesta znova odprejo.

Kot smo že omenili, potencialno neželeni programi prikazujejo vsiljive oglase. Da bi to dosegli, razvijalci uporabljajo različna orodja (na primer 'navidezni sloji'), ki omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno mesto. Zato prikazani oglasi pogosto prikrivajo osnovno vsebino spletnega mesta in s tem zmanjšujejo izkušnjo brskanja. Še pomembneje pa je, da vsiljivi oglasi vodijo do zlonamernih spletnih mest in zaženejo skripte, namenjene prenosu / namestitvi zlonamerne programske opreme. Zato lahko že z enim samim klikom pride do tveganih računalniških okužb. Druga pomembna slabost je sledenje informacijam. Znano je, da mladiči zbirajo različne informacije o uporabniškem sistemu, povezane z brskanjem po internetu. Zbrani podatki (naslovi IP, pritiski tipk, obiskani URL-ji, ogledane strani, iskalne poizvedbe itd.) Običajno vključujejo osebne podatke, ki jih razvijalci delijo s tretjimi osebami. Obstaja velika verjetnost, da bodo ti ljudje poskušali zlorabiti zasebne podatke za ustvarjanje prihodka. S tem lahko te tretje osebe povzročijo resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Nekateri PUP-i zlorabljajo vire za pridobivanje kriptovalut ali izvajanje drugih neželenih procesov v ozadju. Te aplikacije bistveno zmanjšajo splošno zmogljivost sistema. Vse potencialno neželene programe je treba takoj odpraviti.

Povzetek grožnje:
Ime Virus 'Vaš sistem je močno poškodovan (4) virus'
Vrsta grožnje Oglasna programska oprema, neželeni oglasi, pojavni virus
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za Flash Player.
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

'Vaš sistem je močno poškodovan zaradi (4) virusa' ima veliko podobnosti z VIRUSNO OPOZORILO MICROSOFT-a , Opozorilo sistema Windows , Koda 055BCCAC9FEC in na desetine drugih lažnih sporočil o napakah. Vsi trdijo, da je sistem poškodovan (npr. Okužene, manjkajoče datoteke itd.), Vendar so te trditve zgolj poskusi, da bi uporabnike prevarali, da so prenesli lažne protivirusne programe ali poklicali in plačali za tehnično podporo, ki ni potrebna. Vsi potencialno neželeni programi so si zelo podobni. Z ponujanjem „uporabnih funkcij“ skušajo mladiči dati vtis legitimnosti, vendar so namenjeni le ustvarjanju prihodka za razvijalce. Potencialno neželeni programi ne prinašajo prave vrednosti za redne uporabnike in predstavljajo neposredno grožnjo vaši zasebnosti in varnosti brskanja po internetu.

Kako so se v moj računalnik namestili potencialno neželeni programi?

Za širjenje PUP-ov razvijalci uporabljajo vsiljive oglase in zavajajočo tržno metodo, imenovano »združevanje« (prikrita namestitev programov tretjih oseb skupaj z običajno programsko opremo / aplikacijami). Razvijalci ne razkrijejo pravilno namestitve 'povezanih' programov - prikrijejo jih v nastavitvah 'Napredno / po meri' ali drugih odsekih postopkov prenosa / namestitve. Poleg tega mnogi uporabniki pohitijo s temi postopki in preskočijo korake. Poleg tega pogosto kliknejo različne dvomljive povezave / oglase. To neprevidno vedenje pogosto vodi do nenamerne namestitve potencialno neželenih programov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Glavna razloga za računalniške okužbe sta slabo znanje in previdnost. Zato bodite pozorni pri brskanju po internetu in še posebej pri prenosu / namestitvi programske opreme. Kiber kriminalci si zelo prizadevajo za vsiljivo oblikovanje oglasov, s čimer se zdijo legitimni. Kljub temu preusmerjajo na igre na srečo, zmenke za odrasle, pornografijo in druga dvomljiva spletna mesta. Če naletite na te oglase, takoj odstranite vse sumljive programe / vtičnike brskalnika. Priporočljivo je tudi, da izberete možnosti »Po meri / Napredno« in natančno analizirate vsako okno pogovornih oken za prenos / namestitev. Poleg tega zavrnite ponudbe za prenos / namestitev dodatnih aplikacij in onemogočanje že vključenih programov. Upoštevajte, da storilci kaznivih dejanj monetizirajo prenosnike / namestitvene programe s pomočjo metode združevanja. Zato je treba programsko opremo prenašati iz uradnih virov samo z neposrednimi povezavami za prenos.

Besedilo, predstavljeno v prevari 'Vaš sistem je močno poškodovan (4) virus':

Vaš sistem je močno poškodoval virus Four!
Zaznali smo, da je vaš Apple iPad 28,1% POŠKODOVAN zaradi štirih škodljivih virusov z nedavnih spletnih mest za odrasle. Kmalu bo poškodoval kartico SIM v telefonu in pokvaril stike, fotografije, podatke, aplikacije itd.
Če virusa zdaj ne odstranite, bo telefon močno poškodoval. Tukaj morate narediti (korak za korakom):
1. korak: Dotaknite se gumba in brezplačno namestite Applock v Googlu Play!
2. korak: Odprite aplikacijo, da pospešite in popravite brskalnik zdaj!

Mobilni primeri prevare »Vaš sistem je močno poškodovan (4) virus«:

Vaš sistem je močno poškodovan (4) virus (vzorec 1) Vaš sistem je močno poškodovan (4) virus (vzorec 2) Vaš sistem je močno poškodovan (4) virus (vzorec 3) Vaš sistem je močno poškodovan (4) virus (vzorec 4)

wie bootet man linux von usb unter windows 10

Uporabniki mobilnih naprav, ki vidijo napako 'Vaš sistem je močno poškodovan zaradi virusa (4)', morajo izvesti naslednje korake:

Android:

  • Če je prisoten, odstranite Poiščite Four Virus 'prijava
  • Preverite seznam nameščenih aplikacij in se prepričajte, da so samo zaupanja vredne (npr. ' Storitve Google Play ',' Upravitelj naprav Android 'itd.) lahko spreminjajo nastavitve naprave
  • Prisilno ustavite brskalnik in očistite predpomnilnik in zgodovino brskanja (v resnici je zelo priporočljivo, da izbrišete vse podatke brskalnika z Upraviteljem aplikacij)
  • Prenesite legitimno zbirko protivirusnih programov in skenirajte sistem, da preverite, ali obstajajo grožnje

Apple iOS (na srečo ta prevara cilja samo na brskalnik Safari v izdelkih Apple):

  • Brisanje zgodovine in podatkov spletnega mesta (v splošnih in naprednih nastavitvah Safarija)
  • V brskalniku omogočite možnost »Blokiraj pojavno okno«

Preverite in odstranite vse sumljive vtičnike brskalnika in nastavite zakonito spletno mesto kot domačo stran / privzeti iskalnik.

Tu je še ena različica te prevare ' Vaš računalnik s sistemom Windows je okužen z (4) virusi! ':

vaš računalnik s sistemom Windows je okužen s 4 različicami prevar

Besedilo, predstavljeno v tej različici:

Vaš računalnik s sistemom Windows je okužen z (4) virusi!
Odločite se za okužene z (4) virusi. S predhodnim pregledom so našli možne sledi (3) zlonamerne programske opreme in (1) lažne / vohunske programske opreme. V vašem sistemu obstaja nevarnost nepopravljive škode - priporočamo takojšnjo odstranitev!
Priporočljivo je skeniranje in čiščenje, da preprečite nadaljnje poškodbe sistema, izgubo osebnih podatkov, fotografij in gesel.
V vašem računalniku so bile najdene sledi (1) lažne / vohunske programske opreme. Osebni in bančni podatki so lahko ogroženi.

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih programov:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Vaš sistem je močno poškodovan zaradi (4) odstranjevanja programske opreme za viruse prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'vaš sistem močno poškoduje virus (4)', ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'vaš sistem je močno poškodovan (4) virus', ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

adafruit himbeere pi null

Odstranjevanje lopov s končnicami iz koraka 1 Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz Mozilla Firefox 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Linux für alten Laptop

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa (4) je vaš sistem močno poškodoval, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa 'vaš sistem je močno poškodovan (4) virus', ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave z odstranjevanjem virusa 'vaš sistem močno poškoduje virus (4)' iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu (4) virusu ali je njegovo odstranjevanje močno poškodoval vaš sistem, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti programsko opremo Chrome Tools - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Kako odstraniti HACK Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kritična napaka

Kritična napaka

Kako odstraniti prevara s kritičnimi napakami - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Kako se znebiti Apple.com-optimize-mac.live POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Kako se znebiti vašega Mac / iOS je lahko okužen s 5 virusi! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Cyber ​​Police Ransomware

Cyber ​​Police Ransomware

Kako odstraniti Cyber ​​Police Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Trojanec ZeuS Panda

Trojanec ZeuS Panda

Kako odstraniti trojanski program ZeuS Panda - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

Kako odstraniti NAPAKO 268d3x8938 POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Kako se znebiti receptov Zdaj brskalnik ugrabitelj - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Kako odstraniti Spotify Email Scam - vodnik za odstranjevanje virusov


Kategorije