Vaš računalnik s sistemom Windows je blokiran

Kako odstraniti računalnik z operacijskim sistemom Windows - blokirana prevara - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Navodila za odstranitev računalnika z operacijskim sistemom Windows so blokirana

Kaj je vaš računalnik z operacijskim sistemom Windows blokiran?

'Vaš računalnik s sistemom Windows je blokiran' je lažno sporočilo o napaki, ki ga prikaže zlonamerno spletno mesto. Uporabnike na to spletno mesto preusmerijo potencialno neželeni programi oglaševalskega tipa (PUP). Te aplikacije pogosto vdrejo v sisteme brez soglasja uporabnikov. Poleg tega zbirajo osebne podatke in prikazujejo vsiljive spletne oglase.

Vaš računalnik s sistemom Windows je blokiral oglaševalsko programsko opremo'Vaš računalnik s sistemom Windows je bil blokiran' navaja, da je bil sistem okužen in zaznana sumljiva dejavnost. Navedeno je tudi, da so osebni podatki (bančni podatki, gesla itd.) Ogroženi. Če želite rešiti težavo in sistem vrniti v prejšnje stanje, se mora žrtev obrniti na podporo za Windows prek navedene telefonske številke (1 888-509-7321). Nato naj bi prejeli pomoč pri reševanju problema. Vendar se zavedajte, da je napaka »Vaš računalnik z operacijskim sistemom Windows je blokiran« ponarejena - preprosto prevara. Kiber kriminalci poskušajo žrtve prevarati, da pokličejo in plačajo storitve, ki niso potrebne. Zato morate to napako prezreti. Programi oglasnega tipa pogosto prikazujejo vsiljive spletne oglase. Da bi to dosegli, razvijalci uporabljajo 'virtualni sloj' - orodje, ki omogoča umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno mesto. Oglasi pogosto skrivajo osnovno vsebino obiskanih spletnih mest, kar znatno zmanjša izkušnjo brskanja po spletu. Poleg tega lahko preusmerijo na zlonamerna spletna mesta - klikanje nanje je tvegano in lahko povzroči različne računalniške okužbe. Druga slabost je sledenje informacijam. Potencialno neželeni programi neprestano beležijo naslove IP, obiskana spletna mesta, ogledane strani, iskalne poizvedbe, geolokacije, aktivnost miške / tipkovnice in druge podobne informacije, ki lahko vsebujejo zasebne podatke. Ti zbrani podatki se kasneje delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), ki ustvarjajo prihodek z zlorabo osebnih podatkov. Prisotnost aplikacije za sledenje informacij v vašem sistemu lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Te programe je treba takoj odstraniti.

Povzetek grožnje:
Ime Vaš računalnik s sistemom Windows je blokiral virus
Vrsta grožnje Oglasna programska oprema, neželeni oglasi, pojavni virus
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za Flash Player.
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Facebook Dunkelmodus Firefox

'Vaš računalnik s sistemom Windows je bil blokiran' ima veliko podobnosti z drugimi ponarejenimi napakami, kot je Poškodovana internetna varnost , Poškodovana varnost požarnega zidu Windows , Imate virus ALUREON itd. Trditve, da v sistemu manjkajo datoteke, so okužene ali poškodovane na druge podobne načine, so zgolj poskusi prestrašiti in pretentati žrtve, da pokličejo lažno podporo strankam in plačajo za pomoč. Programi oglaševalskega tipa ponujajo različne 'uporabne funkcije', vendar so te aplikacije namenjene le ustvarjanju prihodka za razvijalce, redni uporabniki pa ne prejmejo nobene pomembne vrednosti. Potencialno neželeni programi prikazujejo vsiljive spletne oglase (prek oglaševalskega modela »Pay Per Click« [PPC]) in zbirajo različne informacije (ki se kasneje prodajo tretjim osebam).

Kako se je adware namestil v moj računalnik?

Oglasna programska oprema se običajno distribuira z varljivo marketinško metodo, imenovano 'združevanje' - prikrita namestitev PUP-ov z običajno programsko opremo. Razvijalci vedo, da večina uporabnikov pohiti s postopki prenosa / namestitve in preskoči večino korakov. Zato so združeni programi skriti v nastavitvah 'Po meri / Napredno'. Če preskočite ta razdelek, pogosto pride do nenamerne namestitve prevarantskih aplikacij.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Prvič, PUP se distribuirajo po metodi združevanja. Zato nikoli ne hitite s postopki prenosa ali namestitve. Vsak korak natančno analizirajte z nastavitvami »Po meri / Napredno«. Drugič, prekličite vse aplikacije tretjih oseb, ki so navedene za prenos / namestitev. Ključ računalniške varnosti je previdnost.

V pojavnem oknu je predstavljeno lažno sporočilo o napaki:

* VAŠ RAČUNALNIK ZA OKNA JE BLOKIRAN *
Opozorilo sistema Windows !!
Sistem je morda okužen zaradi nepričakovane napake! Takoj se obrnite na podporo za Windows na 1 (888) 509-7321! odblokirati računalnik. Zaznana sumljiva dejavnost. Morda je bil vaš brskalnik ugrabljen ali vdrt.
ANONIMNA DEJAVNOST
Zasebni in finančni podatki so na tveganju:
Podatki o vaši kreditni kartici in bančni podatki
Vaša e-poštna gesla in druga gesla za račun
Vaši dnevniki Facebook, Skype, AIM, ICQ in drugi klepeti
Vaše zasebne in družinske fotografije ter druge občutljive datoteke
Do vaše spletne kamere bi lahko zalezovalci dostopali na daljavo
TAKOJ POkliČITE PODPORO ZA OKNA NA 1 (888) 509-7321

VEČ O TEJ POTENCIALNI INFEKCIJI:
Če vidite to pojavno okno, pomeni, da imate v računalniku nameščen virus, ki resno ogroža varnost vaših osebnih podatkov. Toplo priporočamo, da pokličete zgornjo številko in pregledate računalnik, preden lahko še naprej uporabljate internet, zlasti za nakupovanje ali bančništvo. Takoj pokličite za pomoč.

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Vaš računalnik s sistemom Windows je blokiral odstranitev oglaševalske programske opreme prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje računalnika s sistemom Windows je blokiralo oglase iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranitev računalnika z operacijskim sistemom Windows je blokirala oglase iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa, v katerem je bil računalnik z operacijskim sistemom Windows blokiran, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Eingabeaufforderung Systemfehler 5 ist aufgetreten

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranitev računalnika z operacijskim sistemom Windows je blokirala oglase iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranitev računalnika z operacijskim sistemom Windows je blokirala oglase iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa z blokiranim računalnikom s sistemom Windows, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranitev računalnika z operacijskim sistemom Windows je blokirala oglase iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranitev računalnika z operacijskim sistemom Windows je blokirala oglase iz 2. koraka programa Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z računalnikom z operacijskim sistemom Windows, so blokirali odstranjevanje virusov, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Computer von uns Justizministerium blockiert

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa, v katerem je bil računalnik Windows blokiran, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju virusa, v katerem je bil računalnik s sistemom Windows blokiran, ga prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate na vašem računalniku z operacijskim sistemom Windows dodatne podatke o virusu, ki je blokiran ali je odstranjen, prosimo, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Kako vklopiti temni način v Firefoxu

Kako vklopiti temni način v Firefoxu

Mozilla Firefox ima temno temo. Naučite se vklopiti temno temo v Firefoxu in jo uporabiti na vsakem spletnem mestu, ki ga obiščete.

Samodejno spremenite barvno shemo terminala Linux glede na ozadje

Samodejno spremenite barvno shemo terminala Linux glede na ozadje

Pywal je priročen pripomoček, ki samodejno spremeni barvno shemo vašega terminala Linux glede na ozadje ozadja. Naučite se ga uporabljati.

POP-UP prevara s strani Apple Support Alert (Mac)

POP-UP prevara s strani Apple Support Alert (Mac)

Kako se znebiti Apple Support Alert POP-UP Scam (Mac) - Vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Preusmeritev Weknow.ac (Mac)

Preusmeritev Weknow.ac (Mac)

Kako se znebiti Weknow.ac Redirect (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Napredna programska oprema ScreenSnapshot [posodobljeno]

Napredna programska oprema ScreenSnapshot [posodobljeno]

Kako odstraniti napredno programsko opremo ScreenSnapshot [posodobljeno] - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Ranljivost Kr00k napadalcem omogoča dešifriranje paketov Wifi

Ranljivost Kr00k napadalcem omogoča dešifriranje paketov Wifi

Ranljivost Kr00k napadalcem omogoča dešifriranje paketov Wifi

Povezava s storitvijo Windows ni uspela

Povezava s storitvijo Windows ni uspela

Povezava s storitvijo Windows ni uspela

MyCouponsmart Adware (Mac)

MyCouponsmart Adware (Mac)

Kako se znebiti programske opreme MyCouponsmart (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti aplikacije, ki odpirajo place-web.com in podobne strani

Kako odstraniti aplikacije, ki odpirajo place-web.com in podobne strani

Kako odstraniti oglase Place-web.com - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Neželena aplikacija PC Mechanic

Neželena aplikacija PC Mechanic

Kako odstraniti neželeno aplikacijo PC Mechanic - vodnik za odstranitev (posodobljeno)


Kategorije