Vaša licenca za Windows je potekla zaradi prevare

Kako odstraniti licenco za Windows, ki je potekla zaradi prevare - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Vaša licenca za Windows je potekla

Kaj je vaša licenca za Windows potekla?

»Vaša licenca za Windows je potekla« je lažno sporočilo o napaki, ki poskuša uporabnike zvabiti k nakupu veljavnega aktivacijskega ključa. Distribuira se prek različnih programov oglaševalskega tipa, ki lažno trdijo, da ponujajo številne 'dragocene funkcije'. Te aplikacije običajno prodrejo v sisteme brez soglasja uporabnikov. Poleg tega oglaševalska programska oprema spremlja brskanje po internetu in ustvarja vsiljive spletne oglase.

Vaša licenca za Windows je potekla za programsko opremoTo ponarejeno sporočilo o napaki zaklene računalniške zaslone in spodbuja uporabnike, da pokličejo navedeno telefonsko številko (+ 1-888-303-5121). Žrtve nato prosijo za nakup originalnega aktivacijskega ključa Windows, vendar je to sporočilo o napaki prevara - razvijalci poskušajo uporabnike zvabiti, da kupijo ključ in rešijo težavo, ki ne obstaja. Vse trditve v zvezi s potečenimi različicami so napačne in plačilo ne bo prineslo pozitivnih rezultatov - preprosto podpirali boste zlonamerna podjetja razvijalcev in izgubili denar. Poleg tega aplikacije oglaševalskega tipa, ki promovirajo to prevaro, pogosto prikazujejo vsiljive spletne oglase, ki prikrivajo osnovno vsebino obiskanih spletnih mest uporabnikov. Poleg tega nekatera preusmerjajo na zlonamerna spletna mesta - klikanje nanje je tvegano in lahko povzroči nadaljnje okužbe računalnika. Poleg tega oglaševalska programska oprema beleži različne podatke v zvezi z dejavnostjo brskanja po internetu, vključno z naslovi IP, obiskanimi URL-ji spletnih mest, ogledanimi stranmi in iskalnimi poizvedbami. Te podatke je mogoče osebno določiti in jih deliti s tretjimi osebami, ki jih pogosto zlorabljajo za ustvarjanje prihodka. Sledenje podatkov lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Če naletite na sporočilo o napaki »Vaša licenca za Windows je potekla«, prezrite vse zahteve za stik / plačilo in takoj odstranite vse sumljive programe.

Obstaja na stotine programov oglaševalskega tipa - vsi so zelo podobni. Na primer, da aplikacije, kot je CurveLayer , USB omarica , BrowsingGuard itd. ponujajo različne funkcije, vendar imajo vsi podobno vedenje. Te aplikacije so namenjene samo ustvarjanju prihodka za razvijalce. Oglaševalska programska oprema ustvarja vsiljive spletne oglase (prek oglaševalskega modela »Pay Per Click«), povzroča neželene preusmeritve brskalnika (za ustvarjanje prometa za različna spletna mesta) in zbira osebne podatke, ki se kasneje prodajo tretjim osebam. Vsi zahtevki za izboljšanje izkušenj brskanja po spletu so poskusi ustvariti vtis legitimnosti.

Kako je potekla veljavnost licence za Windows v mojem računalniku?

Programi oglaševalske programske opreme se običajno distribuirajo z varljivo trženjsko metodo, imenovano 'združevanje' - prikrita namestitev potencialno neželenih programov z običajno programsko opremo. Raziskave kažejo, da uporabniki pogosto pohitijo s postopki prenosa / namestitve in preskočijo večino korakov. Zavedajoč se tega, razvijalci namerno skrijejo združene programe v nastavitvah »Po meri / Napredno« teh postopkov. S preskokom tega razdelka uporabniki svoje sisteme izpostavijo tveganju za različne okužbe. Upoštevajte, da je prihodek razvijalcev odvisen od števila distribuirane oglaševalske programske opreme, zato te namestitve nikoli ne razkrijejo pravilno.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Zavedajte se, da se potencialno neželeni programi pogosto distribuirajo po metodi združevanja. Zato analizirajte vsak korak postopkov prenosa in namestitve. Poleg tega je treba zavrniti vse ponudbe za prenos / namestitev dodatnih aplikacij. Priložena programska oprema je pogosto prevara in je nikoli ne bi smeli nameščati.

  • Žrtve te prevare lahko vnesejo to kodo - 8716098676542789 in brezplačno odklenejo svoje računalnike . Za to prevaro ni treba poklicati kiber kriminalcev.

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje virusa 'Vaša licenca za Windows je potekla':

Korak 1

Uporabniki sistemov Windows XP in Windows 7: Zaženite računalnik v varnem načinu. Kliknite Start, Zaustavitev, Ponovni zagon in V redu. Med zagonom računalnika večkrat pritisnite tipko F8 na tipkovnici, dokler se ne prikaže meni Windows Advanced Option, nato na seznamu izberite Safe Mode with Networking.

Varni način z mreženjem

Video, ki prikazuje, kako zagnati Windows 7 v 'varnem načinu z mreženjem':

Steam ist auf diesem Computer nicht richtig installiert

Uporabniki sistema Windows 8: Pojdite na začetni zaslon sistema Windows 8, vnesite Napredno, v rezultatih iskanja izberite Nastavitve. Kliknite Napredne možnosti zagona, v odprtem oknu »Splošne nastavitve računalnika« izberite Napredni zagon. Kliknite gumb 'Znova zaženi zdaj'. Zdaj se bo računalnik znova zagnal v meni »Napredne možnosti zagona«. Kliknite gumb »Odpravljanje težav« in nato gumb »Napredne možnosti«. Na zaslonu z naprednimi možnostmi kliknite 'Nastavitve zagona'. Kliknite gumb 'Znova zaženi'. Vaš računalnik se bo znova zagnal na zaslonu z nastavitvami zagona. Pritisnite »5« za zagon v varnem načinu z omrežnim pozivom.

Varni način Windows 8 z mreženjem

Video, ki prikazuje zagon sistema Windows 8 v 'varnem načinu z omrežjem':

Uporabniki sistema Windows 10 : Kliknite logotip sistema Windows in izberite ikono Power. V odprtem meniju kliknite »Znova zaženi«, medtem ko na tipkovnici držite gumb »Shift«. V oknu »izberite možnost« kliknite »Odpravljanje težav«, nato izberite »Napredne možnosti«. V meniju naprednih možnosti izberite 'Nastavitve zagona' in kliknite gumb 'Znova zaženi'. V naslednjem oknu kliknite tipko 'F5' na tipkovnici. To bo znova vzpostavilo operacijski sistem v varnem načinu z mreženjem.

Windows 10 varen način z mreženjem

Video, ki prikazuje, kako zagnati Windows 10 v 'varnem načinu z omrežjem':

2. korak

Prijavite se v račun, okužen z licenco Windows, potekel je virus »Vaš računalnik je bil blokiran«. Zaženite internetni brskalnik in prenesite zakonit protivohunski program. Posodobite protivohunsko programsko opremo in zaženite popolno skeniranje sistema. Odstranite vse zaznane vnose.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.


Če računalnika ne morete zagnati v varnem načinu z omrežjem, poskusite obnoviti sistem.

Videoposnetek, ki prikazuje odstranitev virusa ransomware z uporabo 'Varnega načina z ukaznim pozivom' in 'Obnovitve sistema':

1.Med zagonom računalnika večkrat pritisnite tipko F8 na tipkovnici, dokler se ne prikaže meni Windows Advanced Options (Napredne možnosti Windows), nato na seznamu izberite Safe Mode with Command Prompt in pritisnite ENTER.

Zaženite računalnik v varnem načinu z ukaznim pozivom

2. Ko se naloži način ukaznega poziva, vnesite naslednjo vrstico: cd obnovitev in pritisnite ENTER.

obnovitev sistema z uporabo ukaznega poziva

3. Nato vnesite to vrstico: rstrui.exe in pritisnite ENTER.

obnovitev sistema z ukaznim pozivom rstrui.exe

4. V odprtem oknu kliknite 'Naprej'.

obnoviti sistemske datoteke in nastavitve

5. Izberite eno od razpoložljivih obnovitvenih točk in kliknite »Naprej« (s tem se bo računalniški sistem obnovil na prejšnji čas in datum, preden bo licenca Windows Windows potekla, virus virusa izsiljevalske programske opreme bo v računalnik vstopil).

izberite obnovitveno točko

6. V odprtem oknu kliknite 'Da'.

zaženite obnovitev sistema

7. Po obnovitvi računalnika na prejšnji datum prenesite in optično preberite računalnik z priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme za odpravo morebitnih ostankov licence za Windows Windows virus »Vaš računalnik je bil blokiran iz varnostnih razlogov«.

Če računalnika ne morete zagnati v varnem načinu z omrežjem (ali z ukaznim pozivom), zaženite računalnik z reševalnim diskom. Nekatere različice odkupne programske opreme onemogočijo varni način, zaradi česar je njegovo odstranjevanje zapleteno. Za ta korak potrebujete dostop do drugega računalnika. Po odstranitvi virusa »Vaš računalnik je iz varnostnih razlogov blokiran« znova zaženite računalnik in ga optično preberite z zakonito protivohunsko programsko opremo, da odstranite morebitne ostanke te varnostne okužbe.

Druga orodja, za katera je znano, da odstranite licenco za Windows, je potekla 'Vaš računalnik je bil zaradi varnosti blokiran':

Zanimivi Članki

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Kako se znebiti vašega Mac-a, okuženega s 4 virusi POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti Bboo Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

TV Chrome Adware

TV Chrome Adware

Kako odstraniti TV Chrome Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Ali se WiFi ne poveže kljub pravilnemu geslu v Ubuntu in Linux Mint? Tukaj je opisano, kako to popraviti.

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Kako odstraniti Mailto (NetWalker) Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako se znebiti ActivityElement Adware (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)


Kategorije