Preusmeritev Yourconnectivity.net

Kako se znebiti preusmeritve Yourconnectivity.net - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odpraviti preusmeritve brskalnika na yourconnectivity.net?

Kaj je yourconnectivity.net?

yourconnectivity.net je še en lažni iskalnik, ki lažno trdi, da izboljšuje izkušnjo brskanja. Z izboljšanimi rezultati iskanja in hitrim dostopom do različnih priljubljenih spletnih mest poskuša vašconnectivity.net ustvariti vtis legitimnosti. Dejansko se to spletno mesto promovira s pomočjo prenosnikov / namestiteljev, ki ugrabljajo brskalnike. Poleg tega nenehno beleži informacije o dejavnosti brskanja po spletu.

ugrabitelj brskalnika yourconnectivity.netPrevarantske postavitve običajno ciljajo na Internet Explorer, Google Chrome in Mozilla Firefox. Po infiltraciji vašemu povezljivosti dodelijo URL novega zavihka, privzeti iskalnik in možnosti domače strani. Isti URL je dodan tudi cilju vsake bližnjice brskalnika. Poleg tega namestitve prikrito namestijo številne programe tretjih oseb in / ali vtičnike brskalnika. Ti tako imenovani 'pomožni predmeti' znova dodelijo možnosti brskalnika, ko jih poskušate spremeniti. Če te neprimerne programske opreme ne odstranite, vrnitev brskalnikov v prejšnja stanja ni mogoča. Konec koncev so uporabniki prisiljeni obiskati vašo povezavo.net, ko odprejo brskalnik / nov zavihek brskalnika ali iščejo prek vrstice URL. To bistveno zmanjša izkušnjo brskanja po spletu. Poleg tega yourconnectivity.net in 'pomožni predmeti' nenehno zbirajo podatke o dejavnosti brskanja po spletu. Ti podatki običajno vključujejo osebne podatke, ki jih razvijalci delijo s tretjimi osebami. Ti ljudje ustvarjajo dohodek z zlorabo zasebnih podatkov. Tako lahko sledenje podatkov povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Če naletite na preusmeritve na yourconnectivity.net, preverite seznam nameščenih aplikacij / dodatkov brskalnika in odstranite sumljive vnose. Glavna razloga za računalniške okužbe sta slabo znanje in neprevidno vedenje. Ključ varnosti je previdnost.

Povzetek grožnje:
Ime ugrabitelj brskalnika yourconnectivity.net
Vrsta grožnje Ugrabitelj brskalnika, preusmeritev, ugrabitelj iskanja, orodna vrstica, neželen nov zavihek
Simptomi Manipulirane nastavitve internetnih brskalnikov (domača stran, privzeti internetni iskalnik, nastavitve novega zavihka). Uporabniki so prisiljeni obiskati ugrabiteljevo spletno stran in iskati po internetu s pomočjo svojih iskalnikov.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za Flash Player.
Škoda Sledenje brskanju po internetu (morebitne težave z zasebnostjo), prikazovanje neželenih oglasov, preusmeritve na senčna spletna mesta.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Internet je poln lažnih iskalnikov, ki imajo veliko podobnosti z vašo povezavo.net. Seznam primerov vključuje (vendar ni omejen na) search.searchmedia.online , go.adicococo.com , unisearchweb.com , in go.correcticko.com . Čeprav ta spletna mesta ponujajo „uporabno funkcionalnost“ (hiter dostop do priljubljenih spletnih mest, izboljšani rezultati iskanja, lokalne vremenske napovedi, svetovne novice itd.), Večina običajnim uporabnikom ne prinaša prave vrednosti. Lažni iskalniki običajno služijo le enemu namenu: ustvarjati prihodek za razvijalce. Namesto da bi navadnim uporabnikom dali kakršno koli vrednost, povzročajo preusmeritve in zbirajo informacije. S tem zmanjšajo izkušnjo brskanja in ogrozijo vašo zasebnost. Nekateri so zasnovani tudi za ustvarjanje lažnih rezultatov in / ali vsiljivih oglasov, ki vodijo do dvomljivih spletnih mest. Zato uporaba lažnih iskalnikov tvega različne sistemske okužbe.

Kako se je vašconnectivity.net namestil v moj računalnik?

Kot smo že omenili, vašo povezljivost.net promovirajo z neprimernimi nastavitvami za prenos / namestitev. Ta zavajajoča metoda trženja se imenuje združevanje. Razvijalci skrivajo vse informacije o spreminjanju nastavitev brskalnika znotraj možnosti »Po meri / Napredno« (ali drugih odsekov) postopkov prenosa / namestitve. Poleg tega mnogi uporabniki pogosto pohitijo s temi postopki in preskočijo korake, s čimer podelijo dovoljenje za spreminjanje možnosti, sisteme izpostavijo tveganju različnih okužb in ogrozijo njihovo zasebnost.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Potencialno neželene aplikacije (PUA) se distribuirajo tudi z uporabo metode združevanja in vsiljivih oglasov (ki preusmerjajo na nalezljiva spletna mesta in izvajajo skripte za prenos / namestitev PUA-jev). Zato, da preprečite vdor sistema v PUA-je, bodite zelo previdni pri brskanju po internetu in prenosu / namestitvi programske opreme. Izberite nastavitve »Po meri / Napredno« in natančno analizirajte vsa okna pogovornih oken za prenos / namestitev. Zavrni ponudbe za prenos / namestitev dodatnih programov in preklic izbora že vključenih programov. Izogibajte se uporabi prenosnikov / namestitvenih programov drugih proizvajalcev, saj jih razvijalci monetizirajo s promocijo (združevanjem) programske opreme. Aplikacije je treba prenesti samo iz uradnih virov z uporabo neposrednih povezav za prenos. Vsiljivi oglasi se morda zdijo legitimni, vendar večino preusmerijo na dvomljiva spletna mesta (igre na srečo, zmenki za odrasle, pornografija itd.) In jih prikazujejo aplikacije vrste adware. Če naletite na sumljive preusmeritve, odstranite dvomljive aplikacije in vtičnike brskalnika. Ključ računalniške varnosti je previdnost. Če je vaš računalnik že okužen z ugrabitelji brskalnikov, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows za samodejno odpravo.

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Ihre Eingabe kann nicht geöffnet werden vlc kann die mrl nicht öffnen

Hitri meni:

odstranitev preusmeritve yourconnectivity.net:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

odstranitev ugrabitelja brskalnika yourconnectivity.net prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: poiščite nedavno nameščene potencialno neželene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije, ki povzroči preusmeritve brskalnika na spletno mesto yourconnectivity.net, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

domača stran yourconnectivity.net in privzeta odstranitev internetnega iskalnika iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev ugrabiteljev brskalnika:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranite svoje dodatke Internet Explorer, povezane s storitvijoconnectivity.net:

Odstranjevanje razširitev Internet Explorerja, povezanih z vašo povezavo

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje yourconnectivity.net iz ciljne bližnjice Internet Explorer 1. korak(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite takšne vnose in kliknite »Odstrani«.

Popravite cilj bližnjice Internet Explorer:

Odstranjevanje yourconnectivity.net iz ciljne bližnjice Internet Explorer 2. korak

Ta ugrabitelj brskalnika spremeni polje 'Cilj' bližnjice Internet Explorerja. Če želite to popraviti, poiščite bližnjico na namizju in kliknite desni gumb miške nad njo. V odprtem meniju izberite 'Lastnosti'. V odprtem oknu poiščite polje Cilj in odstranite besedilo ( hxxp: //www.yourconnectivity.net/ ...), ki se vnese za 'C: Program Files Internet Explorer iexplore.exe'.

Odstranjevanje yourconnectivity.net z domače strani Internet Explorerja

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje yourconnectivity.net iz privzetega iskalnika Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Internetne možnosti«, v odprtem oknu odstranite hxxp: //www.yourconnectivity.net in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, za privzeto nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik, nato odstranite » yourconnectivity.net '.

wie entferne ich bing aus chrome

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika yourconnectivity.net, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Kliknite Ponastaviti .

Odstranjevanje razširitev Google Chrome, povezanih z yourconnectivity.net

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje yourconnectivity.net iz ciljne bližnjice Google Chrome 1. korak

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje yourconnectivity.net iz ciljne bližnjice Google Chrome 2. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranite razširitve Google Chrome, povezane z yourconnectivity.net:

Odstranjevanje yourconnectivity.net z domače strani Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome Odstranjevanje yourconnectivity.net iz privzetega iskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Popravite cilj bližnjice za Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Ta ugrabitelj brskalnika spremeni polje »Cilj« bližnjice do Google Chroma. Če želite to popraviti, poiščite bližnjico na namizju in kliknite desni gumb miške nad njo. V odprtem meniju izberite 'Lastnosti'. V odprtem oknu poiščite polje Cilj in odstranite besedilo ( hxxp: //www.yourconnectivity.net/ ...), ki se vnese za 'C: Program Files Google Chrome Application chrome.exe'

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Spremenite svojo domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« poiščite URL ugrabitelja brskalnika ( hxxp: //www.yourconnectivity.net ) pod možnostjo »Odpri določeno ali nabor strani«. Če je prisoten, kliknite ikono treh navpičnih pik in izberite »Odstrani«.

Spremenite privzeti iskalnik:

Mozilla Firefox logotip

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje razširitev Mozilla Firefox, povezanih z yourconnectivity.net(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskalnik« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, na odprtem seznamu poiščite » yourconnectivity.net 'in ko se nahajajo, kliknite tri navpične pike blizu tega URL-ja in izberite' Odstrani s seznama '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika yourconnectivity.net, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje yourconnectivity.net iz ciljne bližnjice Mozilla Firefox 1. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Odstranjevanje yourconnectivity.net iz ciljne bližnjice Mozilla Firefox 2. korak

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Odstranjevanje yourconnectivity.net z domače strani Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje yourconnectivity.net iz privzetega iskalnika Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Odstranite dodatke za Mozilla Firefox, povezane z vašo povezavo:

Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

So stellen Sie den Desktop unter Windows 10 wieder her

Popravite cilj bližnjice Mozilla Firefox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Ta ugrabitelj brskalnika spremeni polje 'Cilj' bližnjice Mozilla Firefox. Če želite to popraviti, poiščite bližnjico na namizju in kliknite desni gumb miške nad njo. V odprtem meniju izberite 'Lastnosti'. V odprtem oknu poiščite polje Cilj in odstranite besedilo ( hxxp: //www.yourconnectivity.net/ ...), ki se vnese za 'C: Program Files Mozilla Firefox firefox.exe'

logotip brskalnika safari

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu odstranite hxxp: //www.yourconnectivity.net in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremeni privzeti iskalnik:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' vaša povezljivost '
Z desno miškino tipko kliknite najdene nastavitve in izberite »Ponastavi«, da obnovite privzete vrednosti.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika yourconnectivity.net, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnikav odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 1

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

ponastavitev safari koraka 2

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

So beheben Sie Apps, die sich nicht öffnen lassen

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti spletni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika yourconnectivity.net, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalske programske opreme infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju ugrabitelja brskalnika yourconnectivity.net iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o ugrabitelju brskalnika yourconnectivity.net ali je to njegovo odstranjevanje, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.