Virus za blokiranje oglasov Youtube

Kako odstraniti virus YouTube Blocker Ad - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Navodila za odstranjevanje virusa Youtube Ad Blocker

Kaj je Youtube Ad Blocker?

YouTube Ad Blocker (znan tudi kot YoutubeAdblocker) je dodatek za brskalnik, ki trdi, da izboljšuje uporabniško izkušnjo brskanja po internetu z blokiranjem oglasov, ki se pojavljajo na spletnem mestu youtube.com. Čeprav se takšna funkcionalnost zdi upravičena, je ta razširitev brskalnika kategorizirana kot oglaševalska programska oprema ali potencialno neželena aplikacija. Ta vtičnik ne blokira nobenega oglasa, poleg tega pa ustvarja vsiljive oglase tretjih oseb („Ads by YoutubeAdblocker“), vključno z na primer pasicami, besedilnimi in pojavnimi oglasi. Če kliknete oglase, ki jih prikaže YoutubeAdblocker, lahko pride do nevarnih okužb z zlonamerno programsko opremo.

Virus YoutubeadblockerPoleg ustvarjanja zavajajočih oglasov ta lažni vtičnik brskalnika spremlja tudi dejavnost brskanja po internetu s snemanjem naslovov IP, enoličnih identifikacijskih številk, operacijskih sistemov, informacij o brskalniku, obiskanih URL-jev, ogledanih strani, vnesenih iskalnih poizvedb in drugih informacij o programski in strojni opremi. To neželeno sledenje lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali krajo identitete. V času raziskav je bila ta oglaševalska programska oprema distribuirana z zavajajočimi odjemalci za prenos brezplačne programske opreme, ki uporabnike interneta prevarajo, da brez njihovega soglasja namestijo YoutubeAdblocker. Da bi se izognili nadaljnji škodi zaradi slabo programirane oglaševalske programske opreme, odstranite to potencialno neželeno aplikacijo iz spletnega brskalnika.

YoutubeAdblocker je podoben drugi oglaševalski programski opremi, ki v brskalnike vdre z brezplačnimi prenosi. Primeri vključujejo Video predvajalnik , Brezplačen pretvornik FLV , in Izboljšava predvajalnika medijev . Te razširitve brskalnika obljubljajo, da bodo izboljšale brskanje po internetu, vendar pa zgolj zmanjšujejo delovanje brskalnika in povzročajo vsiljive oglase. Da bi se izognili namestitvi teh potencialno neželenih aplikacij, bodite previdni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme, saj danes večina spletnih mest za prenos brezplačnih programov uporablja zavajajoče »odjemalce prenosov« za zaslužek od svojih brezplačnih storitev. Odjemalci za nalaganje so majhni programi, ki upravljajo postopek prenosa in ponujajo dodaten prenos oglaševanih vtičnikov brskalnika z izbrano brezplačno programsko opremo. Da bi se izognili okužbam z oglaševalsko programsko opremo, zavrnite namestitev promoviranih razširitev brskalnika. Ko nameščate prenesene brezplačne programe, izberite možnosti namestitve »Napredno« ali »Po meri« - to bo razkrilo kakršno koli namestitev nameščene »vgrajene« oglaševalske programske opreme. Uporabniki interneta, ki opazujejo oglase, ki jih ustvari YoutubeAdblocker, bi morali s tem vodnikom za odstranitev odstraniti ta potencialno neželen program iz svojega internetnega brskalnika.

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje virusa YouTube Ad Blocker:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

andere Suchmaschinen außer Google

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev Youtubeadblockerja z nadzorno ploščo

V oknu za odstranitev programov iskati ' YoutubeAdblocker ',' WS-Sustainer ',' WS-Booster 'in' websavve ', izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenih programov (ki povzročajo oglase YoutubeAdblocker) v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite YouTube Ad Blocker iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje Youtubeadblockerja iz 1. koraka Internet Explorerja

nvidia treiber konnte windows 7 nicht installieren

Kliknite ikono 'orodje' Odstranitev Youtubeadblockerja iz brskalnika Internet Explorer 2. korak(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Iskati ' websavve 'in' YoutubeAdblocker ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani '.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa youtubeadblocker, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

Windows Defender durch Gruppenrichtlinie blockiert

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje Youtubeadblockerja iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranitev Youtubeadblockerja iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite: ' YTBouMarek ',' Klasično za Facebook ',' wEbsavve 'in' YoutubeAdblocker ', izberite te vnose in kliknite ikono smetnjaka.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa youtubeadblocker, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje Youtubeadblockerja iz Mozilla Firefox 1. korak

Če so kateri koli dodatki za brskalnik, ki jih želite odstraniti, zatemnjeni in jih ne morete odstraniti (»Namesti pravilnik podjetja«), sledite tem navodilom za odstranjevanje - kako odstraniti razširitev za Google Chrome, ki je »Nameščena s pravilnikom podjetja '?

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranitev Youtubeadblockerja iz Mozilla Firefox, 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite 'Add-ons'. Kliknite 'Razširitve', v odprtem oknu odstranite ' wEbsavve 'in' YoutubeAdblocker '.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem virusa youtubeadblocker, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

Ihr System ist durch einen Virus schwer beschädigt

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Patch-Kernel-Fehler League of Legends

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem virusa youtubeadblocker, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju virusa youtubeadblocker iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o virusu youtubeadblocker ali njegovi odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.