YouTube ne deluje v brskalniku Google Chrome

YouTube ne deluje v brskalniku Google Chrome

YouTube ne deluje v brskalniku Google Chrome. Kako to enostavno popraviti?

YouTube je drugo najbolj priljubljeno spletno mesto. Ljudje lahko gledajo, nalagajo, delijo in komentirajo videoposnetke, se naročijo na druge uporabnike in celo zaslužijo. YouTube ima več kot milijardo uporabnikov (ne glede na neregistrirane), ki predstavljajo skoraj tretjino vseh uporabnikov interneta. Google (razvijalci iskalnika) je kupil YouTube in, ironično, YouTube je zdaj drugi največji iskalnik po Googlu.

Mnogi uporabniki gledajo videoposnetke v YouTubu z brskalnikom Google Chrome (če jih ne gledajo v pametnih telefonih ali drugih napravah z aplikacijo YouTube). Ker je YouTube podružnica Googla, bi morali pričakovati nekaj težav pri gledanju videoposnetkov YouTube v brskalnikih Google Chrome, vendar nekateri uporabniki ne morejo gledati videoposnetkov s to kombinacijo spletnega brskalnika in brskalnika. Ta položaj je očitno moteč, zlasti za tiste, ki zaslužijo prek YouTuba. Prehod na drug brskalnik pogosto deluje, vendar to ni ustrezna rešitev.Ob predpostavki, da raje ne spreminjate privzetega spletnega brskalnika, obstaja več rešitev, s pomočjo katerih lahko YouTube deluje v brskalniku Google Chrome. Za podrobnosti preberite spodnji vodnik (uporabljamo Google Chrome različice 66).

youtube ne deluje na google chrome

Kazalo:

Überprüfen Sie die Linux-Version

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Počisti podatke brskanja

Podatki o brskanju so sestavljeni iz zapisov spletnih strani, ki ste jih obiskali v preteklih sejah brskanja, in običajno vključujejo ime spletnega mesta in ustrezen URL. Med brskanjem se shranijo tudi druge komponente zasebnih podatkov, kot so predpomnilnik, piškotki, shranjena gesla itd. Ti shranjeni podatki lahko upočasnijo brskalnik in zmanjšajo izkušnjo brskanja ali celo preprečijo dostop do določenega spletnega mesta. Brisanje podatkov brskanja v brskalniku Google Chrome je eden od možnih načinov za odpravo te težave in ponovno delovanje YouTube. Če želite počistiti predpomnilnik brskalnika Google Chrome, odprite brskalnik in kliknite tri pike v zgornjem desnem kotu, izberite 'Več orodij', in kliknite 'Počisti podatke brskanja ...' .

izbriši podatke brskanja 1. korak

V oknu Počisti podatke brskanja izberite podatke, ki jih želite odstraniti iz predpomnilnika brskalnika Google Chrome. Zagotovite to 'Piškotki in drugi podatki o spletnih mestih' in 'Predpomnjene slike in datoteke' so označeni, izbrano časovno obdobje pa 'Ves čas' . Izberete lahko tudi brisanje drugih podatkov - kliknite 'POČISTI PODATKE' . Znova zaženite Google Chrome in preverite, ali YouTube zdaj deluje brez težav.

izbriši podatke brskanja 2. korak

wie man linux herunterfährt

[Nazaj na kazalo]

Prisilno zaprete Google Chrome

Če želite, da YouTube spet deluje, tako da lahko gledate videoposnetke, boste morda morali prisilno zapreti brskalnik Google Chrome. To se naredi z uporabo upravitelja opravil, programa za nadzor sistema, ki se uporablja za zagotavljanje informacij o procesih in programih, ki se izvajajo v računalniku, ter splošnem stanju sistema. Nekatere izvedbe lahko uporabimo tudi za zaključevanje procesov in programov ter spreminjanje prioritet procesov. Upravitelj opravil je zelo uporaben, kadar je treba zapreti / končati določen izvajani program, ki je zamrznjen, se ne odziva, zavzema preveč CPU virov ali preprosto ne deluje pravilno. Upravitelj opravil pomaga zapreti programe in ustaviti izvajanje procesov (ko izhod običajno ne deluje). Če jo želite odpreti, pritisnite tipki Ctrl + Shift + Esc na tipkovnici ali z desno miškino tipko kliknite Start in izberite 'Upravitelj opravil' iz kontekstnega menija.

prisilno zaprete google chrome 1. korak

V upravitelju opravil boste videli seznam trenutno izvajanih storitev in programov. Poiščite procese, povezane z Google Chromom, jih z desno miškino tipko kliknite in kliknite 'Končaj opravilo' . Ali pa preprosto izberite postopek Google Chrome in kliknite 'Končaj opravilo' v spodnjem desnem kotu. Zdaj, ko ste prisilno zaprli Google Chrome, ga znova odprite in preverite, ali YouTube zdaj deluje.

prisilno zaprete google chrome 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Onemogoči strojno pospeševanje

Google Chrome je mogoče, da uporablja (ali ne uporablja) strojno pospeševanje, če je na voljo. Ko je omogočeno pospeševanje strojne opreme, Google Chrome prenese večino grafičnih nalog na GPU (grafična procesna enota) in uporablja strojne vire. Na splošno je to dober pristop, saj je grafični procesor zasnovan za izvajanje teh nalog in olajša učinkovito delovanje Google Chroma. Kljub temu so nekateri uporabniki poročali, da onemogočajo 'Uporabi strojno pospeševanje, če je na voljo' funkcija je rešila težavo in YouTube je znova delal v brskalniku Google Chrome. Če želite onemogočiti to funkcijo, kliknite tri pike v zgornjem desnem kotu brskalnika in izberite 'Nastavitve' .

wie man in ubuntu einfügt

onemogočite strojni pospešek 1. korak

Pomaknite se navzdol, dokler ne najdete 'Napredno' in ga kliknite.

onemogočite strojni pospešek 2. korak

Pomaknite se navzdol do 'Sistem' in poiščite 'Uporabi strojno pospeševanje, ko je na voljo možnost' . Preklopite stikalo na 'Izklopljeno' položaj in kliknite 'Ponovni zagon' . To bo onemogočilo možnost pospeševanja strojne opreme in znova zagnalo Google Chrome. Pojdite na YouTube in preverite, ali deluje.

onemogočite strojni pospešek 3. korak

So finden Sie den Benutzernamen und das Passwort für Netzwerkanmeldeinformationen

[Nazaj na kazalo]

Onemogoči nameščene razširitve

Razširitve so programska oprema, ki uporabnikom omogoča, da prilagodijo svoje izkušnje brskanja. Z uporabo razširitev lahko naredite Chrome združljiv z vašimi osebnimi potrebami in željami. Možno je, da vam nekatere nameščene razširitve preprečujejo dostop do YouTuba ali povzročajo težave pri poskusu odpiranja ali gledanja videoposnetkov. Za dostop do nameščenih razširitev vnesite 'chrome: // razširitve' naslov v naslovno vrstico Chroma in pritisnite Enter. Videli boste vse nameščene razširitve - lahko izberete, ali jih želite onemogočiti ali odstraniti. Priporočamo, da onemogočite vse nameščene razširitve in nato znova zaženete Google Chrome in preverite, ali YouTube deluje. Če težavo reši onemogočanje razširitev, boste vedeli, da ena od razširitev (ali več) posega v YouTube. V tem primeru znova omogočite nameščene razširitve eno za drugo, da vidite, katera povzroča težavo, in jo nato odstranite.

onemogoči nameščene razširitve

[Nazaj na kazalo]

Znova namestite Google Chrome

Če nobena od zgornjih metod ni odpravila težave, odstranite Google Chrome, ga prenesite in znova namestite. Ponovna namestitev brskalnika Google Chrome bo namestila tudi najnovejšo različico brskalnika Google Chrome, ki bi prav tako lahko rešila težavo (če bi bila v računalniku nameščena zastarela različica).

windows update datenbank fehler erkannt windows 10

Upamo, da je bil ta vodnik koristen in da je eden od načinov rešil težavo. Če poznate drugo metodo, ki je popravila YouTube in omogočila njegovo delovanje v brskalniku Google Chrome, ga delite z nami, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako naj YouTube spet deluje v Chromu:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Kako se znebiti vašega Mac-a, okuženega s 4 virusi POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti Bboo Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

TV Chrome Adware

TV Chrome Adware

Kako odstraniti TV Chrome Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Ali se WiFi ne poveže kljub pravilnemu geslu v Ubuntu in Linux Mint? Tukaj je opisano, kako to popraviti.

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Kako odstraniti Mailto (NetWalker) Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako se znebiti ActivityElement Adware (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)


Kategorije